Löysin bändin 1996, onko muita?

Minerva

Onko muita, jotka hurahtivat bändiin tuona vuonna? Kiersitte paljon keikkoja ja olitte aivan hulluina musiikkiin ja kaikkeen muuhun Apikseen liittyvään?
Miten suhtaudutte bändiin tänä päivänä?
Itse pidän Apulantaa edelleen jollain tasolla hyvin rakkaana ja vanhoja levyjä tulee välillä kuunneltua. Jopa joihinkin hieman uudempiinkin olen tutustunut :) Välillä huvittaa vieläkin päästä bändin keikalle, ehkä kesällä taas.

16

2028

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tane33v.

      Et kovin vanha voi olla, siis oletan, että olit teini -96. Miksi et mene keikalle katsomaan?

      Ite käyn usein katsomassa live keikkoja. Lähe nyt ees Provinssiin, ette ennen aikojasi jämähdä mummeliksi!

      Ps: Mun mielestä Apulannan uusin on bändin paras levy, jumalattoman komee kitara soundi siinä yhessä biisissä, mikä radiossakin soi, en tosin muista biisin nimeä tähän hätään.

      • Minerva

        Juu en ole edelleenkään kovin vanha:) Kerroinhan minä, että olen menossa keikalle ja olen ollut aiemminkin kyllä kuluneiden vuosien varrella. Tänä päivänä se huuma ei vaan ole sellaista, mitä teininä voi kokea. Pidän edelleen Apulannasta, mutta en sillä lailla niin fanaattisesti kuin vuonna 1996.
        Juu, ei taida Provinssi vetää puoleensa, mutta olen kyllä muille festareille menossa. En nyt sentään ole vielä mummeliksi jämähtänyt ;)
        Tarkoituksenani oli peräänkuuluttaa muita silloin hurahtaneita faneja, jotta "voisi vähän muistella menneitä."


    • Kukka

      Minä aloin kuunnella itse Apulantaa vasta 2000-luvulla, mutta olen kiitettävästi kerännyt vanhaakin materiaalia. Kiersin jossain vaiheessa ahkerasti keikoillakin, mutta se jotenkin jäi. Nyt olen menossa kunntelemaan uutta materiaalia jo huhtikuussa ja kesällä varmaan enemmänkin. Ja levyn aion ostaa. Musiikki on hyvää heti alkuaikaisimmista biiseistä lähtien. Parhainta antia on minusta Aivan Kuin Kaikki Muutkin levy.

      • Minerva

        Mitä tykkäät vanhemmasta materiaalista? Mitä kaikkea vanhaa matskua sulla on? Itse ajattelin mennä mahdollisesti Tavastialle toukokuussa kuuntelemaan Apista, ellei sitä keikkaa ehditä myymään loppuun.


      • Kukka
        Minerva kirjoitti:

        Mitä tykkäät vanhemmasta materiaalista? Mitä kaikkea vanhaa matskua sulla on? Itse ajattelin mennä mahdollisesti Tavastialle toukokuussa kuuntelemaan Apista, ellei sitä keikkaa ehditä myymään loppuun.

        tykkään tosi paljon juuri niistä vanhoista. mulla on kaikki albumit (paitsi lavuaarista-live albumia) ja lähes kaikki singlet Anna Mulle Piskaa:sta lähtien. Heinola 10 edeltäviä singlejä en ole löytänyt etsiskelyistä huolimatta muuta kuin Kadut. Kun en silloin heti niiden ilmestyessä tajunnut ostaa.


      • PIkAri

        Munkin mielestä 'aivan kuten kaikki muutkin' on paras levy apiksilta.. olen vaan kuluttanut sen niin loppuun että se vaan hyppii ja pomppii kun koetan kuunnella..


    • Tämä tyttö myös

      hurahti!! Nykyään on ihan kiva välillä kuunnella kappaleita, vanhat tietenkin iskevät paremmin kuin uudet. Festareilla kun olen niin apulanta on pakko käydä katsastamassa. Ei enää huumaa kuin 8 vuotta sitten. Mutta vanhat kappaleet pysyvät aina listan kärki päässä. Hyvä orkesteri :)

      • hymy-tyttö

        Tosiaan heihei mitä kuuluu biisin ekaa kertaa kuultuani hurahdin täydellisesti apulantaa ja oon siinä samassa huumassa kai loppu-ikäni!! Irinan biisin soidessa radiosta tosin ihmettelin miten biisi voi iskeä niin täysillä,kunnes asiaa pohtiessani sain kuulla että se oli tonin tekemä biisi! Olin karibiassa keikalla ja se sai edelleenkin hyppimään kattoon ja oon jo lähempänä kolmea kun kahtakymmentä :)


    • papa

      lueppa viestini tuolta ylempää!! tuntuu hyvätä,kun löytyy monen ikäisiä kuuntelijoita!! Silloin alux ei ollu ku helvetin lujaa ja hyvää!!

    • orvaskesi

      itse löysin apiksen n. vuonna -97 tai -98 olin tuolloin ruhtinaalliset 8 tai 9 vuotta vanha =)ns.vanha apis on niin parasta että huh huh.akkm oli pettymys ja siitä lähtien apis on ollut vähän huonoa mutta silti mahtavaa.kiila oli taas pitkästä aikaa niin hyvä että se on kuultu jo yli 50kertaa.omistan kaikki apulannan levyt mikä ihmeen apulanta?ep:stä lähtien.apulanta on minulle kuin toinen isä ja äiti :)
      apulanta on ja tulee aina olemaan PARAS!!!

    • minä vaan

      Itse löysin bändin myös noihin aikoihin, mutta olin vasta nuori 86 vuonna syntyneenä. Ensimmäinen biisi joka kuulin taisi olla ilona? tai kilpikonna. Itse tykkään apiksesta vieläkin:) Tosin itse olen sitä mieltä, että vanhempi apis oli parempi. Uusia hyviä biisejä on kyllä monta. Ainoastaan avopuolisoni ei ymmärrä apiksen päälle yhtään ja sit on aina hirvee tappelu että saanko kuunnella autossa apulantaa :) Kaikille ikuisille apulanta faneille hyvää kesän odotusta!

    • Ismo

      Joo sama vuosi ja kaikki levyt on tullut hankittua matkan varrelta. Kiila tuntuu tänään parhaalta. Helvetin kovia ralleja löytyy myös sinkkujen B-puoliskoilta.

    • toke

      En oikein ollut vakuuttunut Apulannasta eli apiksesta, muttta viime kappaledet ovat saaneet muuttamaan mielen...

    • Jonska85

      Minä löysin kyseisen bändin vuonna -94, olin silloin vasta 9-vuotias itse :D Mutta kyllä kolahti ja lujaa! Kaverin "Mikä ihmeen Apulanta"- lättyä kuunneltiin ja noihin aikoihin sain myös käsiini elämäni ensimmäisen Apulanta- levyn: Attack Of The A.L People. Samalla tiellä ollaan edelleen. Keikkoja tosin ei ole niin montaa takana, kuin vois olettaa 18 vuoden fanituksen jälkeen, mutta kyllä niilläkin on silloin tällöin tullut ravattua. Apulannan keikat vaan kun on sellasta huumeen tapaista, että kun yhdelle meet, niin kohta on pakko saada lisää, niin välillä on pidettävä taukoa, ettei ihan riistäydy muu elämä käsistä :D
      Apulanta on ehdoton ykkönen ja suoraan sanottuna ainoa bändi kenen levyjä omistan. Ei ole tullut vielä Apulannan lisäksi sellaista yhtyettä eteen minkä levy olisi niin hyvä, että sen menisin ostamaan.
      Apulanta on kulkeutunut mukana aina tuolla jossain ja se on jo osa elämää. Rakkaus-suhde, jota ei voi selittää.
      -Jonska-

    • Darkangel

      Mä olen tykänny apiksesta alusta asti ja onneks olen heihin saanut tutustua

    • Minä löysin bändin 96.. Kyllä.. Olen itse nyt 22, eli olin tosiaankin kuusi vuotias.. tästä saan kiittää isosiskoani =) 7veenä tuli hoilattua Matoa hyvinkin paljon. Voi noita aikoja :D Ja kova fani edelleen. Ensimmäisen kerran taisin päästä keikalle yläaste ikäisenä. Oli se kova juttu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      6329
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      527
      3749
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      188
      3611
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      172
      2814
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2519
    6. Mitkä kolme sanaa haluat nyt sanoa ikäväsi kohteelle?

      Niitä tässä odotan.
      Ikävä
      288
      2245
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      24
      1603
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      110
      1502
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1439
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1220
    Aihe