Mikä on edullisin puhelinliittymä esim. vuodeksi tai toistaiseksi voimassa ?

Anonyymi

Olisi löydettävä sellainen, edullisin puhelinliittymä, josta ei tarvitsisi stressata koko ajan, että koska sopimus päättyy, tai muuttuu kalliimmaksi, mutta jonka voisi irtisanoa silloin, kun itselle sopii.

Onko tietoa mistä sellaisen liittymän löytää ?

5

<50

Vastaukset

 • Liittymäsopimuksen sitovuus on useimmiten kaksipuolinen juttu. Jos sinä haluat irtisanoa liittymän milloin vaan, operaattori varaa oikeuden muuttaa hintoja milloin vaan. Tai jos haluat hinnan pysyvän varmasti samana koko vuoden, operaattori haluaa sinun sitoutuvan maksamaan liittymästä koko vuoden.

  Viime aikoina tästä on tosin ollut poikkeuksiakin tyyliin "toistaiseksi voimassa oleva sopimus, tarjoushinta on voimassa ensimmäiset 12 kuukautta ja sen jälkeen hinta viisinkertaistuu". Tämän tyypin sopimukset pitää muistaa kilpailuttaa uudestaan ennen kuin tarjousjakso päättyy.

  "Edullisin" vaihtoehto riippuu siitä, miten käytät puhelinta. Valitettavasti alle 1 e/kk perusliittymiä on nykyisin niukasti saatavilla.

 • Suosittelen tutustumaan MOI liittymään, jonka äskettäin itselleni valitsin. Arvioi netin ja puhelujen sekä tekstareiden tarve, ja valitse itsellesi sopivin kolmesta vaihtoehdosta. Itse en paljonkaan nettiä tarvitse, joten 6e/ kk hintaan sisältyvä 4gb riittää minulle hyvin. Soittelen ja tekstaan paljon, mutta näille on liittymässäni maksimimaksu, 8e/kk. Joten kk maksu on korkeintaan 14e kuukaudessa. Omalla kohdallani aina allekin, jotain kympin verran. Ja kuuluvuus on ihan ykkösluokkaa. Ei sitoutumista, vaan voit lopettaa milloin haluat.
  Kannattaa huomioida myös suomessa toimiva, varsin tuntematon Globetel. Aika edullnen sekin.

 • Riippuu paljon minkälaista liittymää tarvitset. Jos et käytä ollenkaan, niin suljettu liittymä on halvin.

  Kevyeen käyttöön tuo MOI ja telia DOT on tutustumisen arvoisia. Rajattomia liittymiä löytyy sitten 15-20€ väliin kaikilta operaattoreilta.

 • Vähäisellä puhelimen/tekstareiden käytöllä, pitäisi saada sellainen, muutaman euron/kk ylläpitoliittymä.

  On outoa, ettei ole vaihtoehtoja tarjolla, vaatimattomalle käytölle Suomessa.

  Pitänee katsoa tuo Moi-liittymän tarjous.

 • sain vuosi sitten elisalta 2 littymää 2 vuodeksi,2.90e/liittymä kk+puhelut 100m
  tuosta halvempaa en ole löytänyt,oli kyllä paljon laite ostoja sieltä voi johtua siitä.
  vois kannattaa keskittäminen yhteen paikkaan niin saa tarjouksia.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.