Onko muita eläneet ns tunnehelvetissä

Anonyymi

Nytku olen miettiny burn outin jlk elämääni. Nii olen lapsesta pitäen elänyt todella paljon negatiivisissa olotiloissa. Jopa niin kauan että unohdin miltä normaali ja rento olo tuntui.

En keksi mitään kunnon syytä edes tälle. Oleb vähän ku elänyt maailmanlopun tunnelmissa vaikka se ois näyyttänyt että elän normaalia elämää.

Noh ainakin suurimman osan ajasta olen pelannut kilpailupelejä tietokoneella. Tämä on periaatteessa tosi yksitoikkoista touhua mutta ei selitä sitä miksi myös tunnehelvetti.

Olen kuitenki vihannut itseäni ja erityispiirteitäni jotka uskon johtuvan vasenkätisyydestä. En ole koskaan kokenut olevani normaali niinkuin oikeakätiset miehet ovat vaan joutunut opettelemaan erikseen miten he olevan miehiä ja olemassa. Se rooli oli todella kuormitrava henkisesti ja omien ominaisuuksien ja luonteenpiirteiden kätkeminen vihalla oli se tunne helvetti tai osa sitä. Olen ja kärsin yhä monista pelkotiloista ja sekoamistiloista vaikka aina ei rationaalista syytä löydykkään. Inhottava kun semmoisessa tilanteessa näkee iloisia ja hyvinvoivia ihmisiä kun itse kokee olevansa katastrofiolosuhteissa.

3

<50

Vastaukset

 • Heips rakas ystäväiseni. Ensinnäkin haluan kertoa, että minulla on 3 vasen kätistä jo aikuista lasta, joten no panic.

 • No joo .Voin sanoa et pidä sä turpaskiin johan täs tunnetaankin?

 • Miten ihmeessä vasenkätisyys on saanut sinut tuntemaan huonoutta tai erilaisuutta?
  Eihän kukaan edes huomaa sitä, ellei itse kerro.

  Pelit ja pelaaminen 🤐
  huono homma kasvavalle ihmiselle ja aivoille. Se ylivirittää sun aivot, ja aihepiiri lienee tappamista ja henkiinjäämistä. Se muokkaa eli ohjelmoi sut ns. paskoille fiiliksille.
  Tää ei ole vitsi.

  Jos et olisi ikinä pelannut, vaan olisit viettänyt kaiken sen ajan vaikka tauluja maalatessa, laulamiseen, kitaraa soittaessa, vaatteiden ompeluun, mansikan poimintaan.....osaisit niitä asioita, etkä
  sitä mitä pelit tahkos sun aivoille: kiirettä, kilpailua, paniikkia, eloonjäämistä.

  Olis kiva tehdä tutkimus mikä osa siitä aiheutti burn outin, eli aivot juoksi itsensä uuvuksiin.
  Kuuntelin just aiheesta luentoja. Kokemus muistuttaa post traumaa.
  Toipuminen kestää, suosittelen välttämään pelejä.
  Tee jotain iloisempaa, rauhallisempaa, rauhallista mieleistä.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.