Persepano on aina Persepano!

Anonyymi

Kyllä! Kunnon kakkoseen tuuppaaminen vittumehuilla liukastettuna on must. Moni nainen oikeasti joko teeskentelee Oscariin oikeuttavalla suorituksella nautintioaan persejyystöön alistettuina, tai sitten he oikeasti nauttivat persereikäänsä suuntautuvasta penispenetraatiosta. Miehelle antoisa persepano voi olla yhtä juhlaa kaikessa brutaalisuudessaan. I like!

19

8982

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mmmmmh! Vitun someirstailija - älä yksin nauti. Sain kerran 2017 Sloveniassa kunnon persereikäpanon kahdelta eri 19-20vee muijalta ja vieläpä vuorottaisen palliennuoleskeleuiden ja anaalini kautta tehdyn sormetuksen, eli eturauhaseni kiihoituksen kera. Nussin noita useita tunteja kuin heikkopää ja sain sarjan suorastaan veret seisauttavia orgasmeja noiden kanssa. MIksi suominaiselta ei saa mitään vastaavaa?

      • Anonyymi

        Koska suominaiset juoksee karkuun kaikkea mikä liittyy miehen miellyttämiseen.Liian hyvä elämä ja jalustalle nostettu ego.


    • Anonyymi

      Totta se on jumalaista

    • Anonyymi

      Miehen persettä saa aina kun nainen ei anna. Tarjonta on loputonta.

    • Anonyymi

      Tänään pannaan perseeseen! Perse Sex!

    • Anonyymi

      Tuskin teeskentelevät nautintoa, se huokailu ja vikinä voi olla vaan sitä kun yrittävät kestää ja tuntuu siltä kuin halkeaisi. Se on sellainen tunne ettei siitä osaa päättää, onko se kipua vai nautintoa - sekoitus molempia.

      • Anonyymi

        Juuri näin se on.
        N. 34


    • Anonyymi

      Kakkonen on ykkönen.

      • Anonyymi

        Kakkanen.


    • Anonyymi

      Olen homo.

      - Habazi (homo)

    • Anonyymi

      Peppupano on upeaa, etenkin oman partnerin kanssa. En enää ottaisi partneriksi naista, joka ei suostuisi kokeilemaan ja antamaan sitä. Nykyinen kumppani antaa, tykkää minusta sen verran, on siis kunnolla lätkässä minuun.

    • Anonyymi

      Höpö, höpö, täällä nämä ruskean reiän ritarit ylistelee persepanoja, muka naisina.
      Oikeetnaiset hyvin harvoin haluaa sitä
      Poikkeuksena tietenkin sellaiset väljemmin pilkun omaavat
      Itsekin kerran jouduin siirtymään kakkoseen, koska pillu oli liian väljä, ei tuntunut miltään
      Mutta ei tyttö tykännyt kun persereikään survoin itkua väänsi, ja suuttui, kun sanoin että haluun panna tiukkaa reikää, ja tiukempaa oli, liiankin...
      Mutta vain hätätilassa

      • Anonyymi

        Olet säälittävä, jos luulet että miehet panevat naistaan peppuun siksi kun pillu on väljä. Peppupano sattuu jos et osaa hommaa ja teet sen väärin, silloin se voi olla naisesta ilkeää ja sattua. Mulka on pitkä avioliitto ja olen hyvin kiintynyt &rakastunut vaimoon. Meillä on lapsia ja silti vaimon pillu on upea ja tiukka, vaikka onkin synnyttänyt. Itse asiassa seksi on ollut jopa parempaa synnytysten jälkeen ja vaimo rohkeampi ilmaisemaan itseään ja halujaan. Peppupano tuo vaihtelua seksiin. Meillä sitä ei ole usein, mutta toisinaan on. Sen ja muun vuoksi seksimme on monipuolista. Nautimme peppuseksiatä molemmat. Vaimo saa pepun kautta isomman orgasmin.


    • Anonyymi

      On tuullut harjoitettua. Naisen pyynnöstä. Jos on varovainen ja tekee sitä naista miellyttääkseen. Seuraavalla kerralla nainen haluaa lisää. Laittaa paljon liukastetta. Ja antaa alussa aina naisen tottua. Turha rynkytys pois. On miehelle ernlainen kokemus ja laukeaminen voi olla vaikeaa. Mutta jos nainen on kunnolla mukana niin sekin onnistuu

    • Anonyymi

      Peppupano on mieletön lisämauste parisuhdeseksiin 🤩

    • Anonyymi

      Juuri näin, myös meillä peppupano ohjelmassa kerran pari viikossa. Ei tarvii pidätellä myöskään menkkojen aikaan, liukasteet käyttöön ja kalu peppuun. Molemmat tykätään joten mikäpä siinä, tiedän myös tuttava pariskuntia ketkä nauttivat samasta asiasta, ei se kiellettyä ole parisuhteessa.

    • Anonyymi

      Olisin halunnut tyttöystävän kanssa peppuseksiä, meillä oli anaalidildo jossa oli palloja pienemmästä jotka suureni koko ajan.
      Oltiin tilattu netistä lemmenpaketti jossa oli käsiraudat, liukasteita, erilaisia dildoja, penisrengas,tangat ja sukkanauhaliivit, sekä jotain muuta.
      Tyttöystävä antoi laittaa kolmanteen palloon asti anaalidildon kun nussin takaapäin mutta ei halunnut myöskään kuin korkeintaan terskan pään peppuun. häntä alkoi aina naurattaa kun yritin syvemmälle kun häntä jännitti tai jotain.
      Hän kerran meni sekaisin kun makasi sängyllä peppupystyssä ja aloin nuolla häntä takaa, lopulta nuolin peppuvakoa, pimppaa ja työnsin kieltä peppuun ja hän rakasti sitä.
      Kun jälkeenpäin kysyin miksi et ole sanonut mitään että tykkäisit tuollaisesta, hän ei nolona vastannut mitään. Eikä ottanut asiaa enää puheeksi.
      Hän oli tuolloin 17 vuotias, oltiin toistemme ensimmäiset ja meillä oli kyllä ihana seksielämä ja opettelimme yhdessä kaikkea ja kokeilimme kaikkea.

    • Anonyymi

      Nyky nuoret panee peppuun melkein kaikki, siinä ei ole mitään ihmeellistä. Ehdotin nykyiselle poikaystävälle peppupanoa ja oli heti että tietenkin;).

    • Anonyymi

      Tunne miehelle on eri. Pilluun naidessa puristus tuntuu laajemmin kullin varressa mutta perseessä puristus on pienemmällä alueella mutta tiukka!

    Ketjusta on poistettu 55 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      140
      6083
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3685
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1955
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1939
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1758
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      76
      1619
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1532
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      14
      1435
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1428
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      27
      1345
    Aihe