Saaristolaiskylän kannatus

Anonyymi

Kymen Sanomissa julkaistiin mielipidekirjoitus,jossa kerrottiin,että enemmistö Pyhtääläisistä kannattaa saaristolaiskylää.Ja näin varmaan onkin,jos kysytään vain Pyhtään kokoomuslaisten mielipidettä.Pyhtään päättäjiä viedään taas kuin pässiä narussa.Kun kunta on rakentanut sinne (investoinnut) kunnallistekniikan,infran ym,niin omistaja myy tontit suurella voitolla,saahan hän ostaa alueen pikkahintaan.Vaikka alue rakennettaisiin täyteen mökkejä,kiinteistövero tuotto olisi kunnalle noin 20,000 vuodessa.Näillä ehdoilla mitä kauppakirja (luonnoksessa) on sovittu,ei valittaminen ole todellakaan turhaa!

2

<50

  Vastaukset

  • Ei viedä narussa. Moni tietää mikä on kuvio ja miten kaikki alkoi ja kuka tarvitsi uutta kokkelikamua että pääsee parempaan hoviin. Liekö kirjoittajalla yhteys... ne jotka tuntee tietää kaikenlaista. Mutta puheet ei auta eikä vastalauseet eikä realismi eikä edes matematiikka.. pyhtään omasta OMASTA mielestään oikeassa olevat ovat valmiit riskiin veronmaksajien rahalla ja oman hovin eduksi tähän. Tämähän sisältää myös oletuksen omasta kaikkivoipaisuudesta ja muiden ainaisesta väärässäolosta.

  • Kyllähän me lämpimästi kannatamme, aivan samoin kuin kannatamme edelleen kallion sisään rakennettavaa Mokran hiihtomaata.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Loppu tulee

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/de4f134c-da1b-45ba-88bd-47c1c70283ec Vihdoinkin Umpilla on tajuttu Jämsän heikon sijainnin merkitys bisnekselle. Vi
   Jämsä
   60
   1308
  2. Stefun sisko ja Sofia parhaat ystävät

   Stefun sisko laittanut ig storyyn videon Sofiasta sydämillä. Sofia laittoi ig storyynsa Stefun siskosta videota, Rapumestari ja pusuhymiö. Stefun sisk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   184
   1302