tilaaminen anonyymisti??

Anonyymi

En ole vielä keksinyt, miten tilata jostain alan liikkeestä tarvikkeita ilman, että nimeni näkyy missään tilaamisen ja maksamisen yhteydessä. En myöskään kehtaa mennä henkilökohtaisesti liikkeeseen. Nuorempana uskalsin kaikenlaista, mutta enpä enää. Valitettavasti nimi ei ole ihan tusinatavaraa. Asiallisia vastauksia, jos mahdollista, kiitos. Keksiikö joku? Voin lähettää vaikka suklaata palkkioksi:)

10

106

  Vastaukset

  • Tuolla tyylillä ett saa milloinkaan tuotettasi jos ei ole nimeäsi....Liian salaiseksi käy touhusi.
   Ota rohkaisu ryypyt että tohdit.
   Tai mistäpäin olet,niin tulisin seuraksesi

   • Ja asiakaspalvelun ammattilaisilla on vaitiolovelvollisuus


  • Tilaa ulkomailta. Siellä sinä olet vain yksi ulkomaalainen asiakas monen muun joukossa.

  • Huoli pois ystävä hyvä!
   Itse tilaan Amazon.de verkkokaupan kautta vaikka mitä. Se on Amazon ketjun Saksalainen toimipiste, jonka verkkosivut saa englanniksi, ja koska toimii EU alueella, niin ei tule tulleja eikä rajoituksia.
   Sieltä tilatessa olet varsin turvassa. Tiliotteessa näkyy, että maksu on mennyt Amazonille, joka myy mitä tahansa polkupyörän renkaista suihkuverhoihin. Saksalainen laatikon pakkaaja heittää tavarat Amazon.de:n laatikkoon ilman, että häntä kiinnostaa pätkän vertaa kuka on tilannut pumpattavan nuken, veitsisarjan ja kumiveneen paikkaussarjan, ja kuriiri joka toimittaa paketin teille, näkee nimenne laatikossa, joka on kaupasta, josta voi ostaa aivan mitä tahansa.

   • Harkitaan!
    ap


  • Käytä bulvaania. Pyydä parasta ystävääsi tilaamaan ne anaalitapit ja muut homo tuotteet

   • Naisena en juuri tarvitse "homotuotteita".
    ap


  • Asiahan on niin, että asiakastusvallisuuden takia kaikki pitää olle avointa.
   Paketit kuitenkin toimitetaan aina sellaisella firman nimellä, ettei paketista tai lähetyskortista osaa arvata kyseessä olevan seksivälineitä tai asusteita.

   Liikkeissä sit voi maksaa käteisellä, jolloin ei jää mitään jälkiä, paitsi saamasi kuitti.

   Täällä pikkukaupungissa missä asun ei edes ole tuollaistia liikkeitä, joten en voi käydä ostamassa. Pakko tilata. Kun asuin isommalla paikkakunnalla, ei mulla ainakaan ollut mitään kehtaamisongelmaa käydä tuollaisessa liikkeessä.

   Joku tuossa jo sanoikin, että kyllä kaupan ammattilaiset osaavat vaitiolovelvollisuuden.

  • Sinähän voit tilata tuotteesi smartpostiin ihan millä nimellä tahansa (vaikka Jaska Jokunen), kunhan annat todellisen sähköpostiosoitteen sekä puhelinnumeron jotta saat haettua paketin.

   Esim https://ihmeellinenhuone.fi/ verkkokaupassa voit maksaa tilauksen myös puhelimen apilla jos et verkkopankkia tai luottokorttia halua käyttää.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Coronasta jo parantuneet sairastuneet uudestaan

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/665a88cc-27e7-4aa9-8ce1-5e7a4f027914 Sairaus voi hetkellisesti mennä lepotilaan ja aktoivoitua uudestaan. Taitaa
   Maailman menoa
   315
   6796
  2. Marin: "Uuden virustaudin leviäminen on asetettava myös oikeaan mittakaavaan."

   Pääministeri puhuu eduskunnalle koronaviruksesta ja rauhoittelee tilanteesta. "Tavalliseen kausi-influenssaan sairastuu Suomessa vuosittain noin 5 pr
   Maailman menoa
   91
   4368
  3. Miksi vihreät ja myös pääministeri vähättelee korona virusta..

   ..verrataan flunssaan ja "kuoleehan siihen se turha sakki muutenkin "-tyyliin. Koronavirus voi olla kohtalokas epidemia myös tuhansille suomalaisille.
   Maailman menoa
   168
   2162
  4. Skotlanti lupaa ilmaiset tamppoonit naisille

   "Skotlannin parlamentti on hyväksynyt lakiesityksen, joka takaa ilmaiset kuukautissuojat kaikille maassa asuville naisille. Lain mukaan tamponeja ja s
   Maailman menoa
   76
   1371
  5. "Kuule kundi, jos kondis on noin huono, tilaisit taksin"

   Vanhempien ihmisten kunnioittaminen on sivistynyt piirre. Hiljattain Kaarina Suonperä kertoo seuranneensa raitiovaunussa tilannetta, jossa sotaveteraa
   Maailman menoa
   130
   1265