kaikista koirista informaatiota

Anonyymi

kaikista koirista

6

<50

  Vastaukset

  • Minun mielestä thaimaassa pitäisi lopettaa koiran syöminen

   • Koiria syödään siellä suunnalla monessa muussakin maassa, oikeastaan kaikissa Kaakkois- Aasiassa.


  • Niin kuin lähinnä mitä.

  • Koska en ihan ymmärtänyt toivomusta niin kerron lagotoista. Ainakin muut jotka tietävät asiasta voivat kertoa jos jokin asia on väärin. :)

   Lagotto romagnolo on italialainen rotu, jota käytettiin ennen vedestä noutavana metsästyskoirana. Se paikka missä lagottoja oli, jonka nimeä en valitettavasti muista, järvet kuivuivat tai jotain sinne päin :). Tämän seurauksena lagottoja ruvettiin käyttämään tryffeleiden etsimiseen, jonka takia metsästysviettiä ruvettiin jalostamaan pois. Rotu tunnetaankin tryffelikoirana.

   Lagotot ovat haukkuherkkiä ja hyviä ilmoittajia, jos jotain sellaista on. Hyvin käy esim. omituisen näköinen tuoli tai toiset ihmiset. Rotu on arka, mutta lagotot leimautuvat omistajaansa.

   Pakko tähän väliin sanoa, että toissa päivänä kävelimme auringonkukan ohi ja se oli aivan hirveä lagottoni mielestä. Se oli jännä tapahtuma.

   Lagottojen turkista ei lähde karvaa, joten se on suositeltavaa trimmata kerran tai kaksi vuodessa. Lagottojen turkki on myös kihartuvaa.

   Omasta mielestäni lagotot ovat aivan ihania ja tämän pienen ajan kun olen tutustunut niihin, olen aivan rakastunut. Lagotot ovat niin persoonallisia ja ilmekkäitä koiria. Rotu on myös pääasiassa terve eikä liika jalostusta ole ainakaan vielä ja toivottavasti ei tulevaisuudessakaan. Tällä hetkellä lagotot ovat lempirotuni ja ovat sen paikan kyllä ansainneet. Niin älykkäitä ja lohduttavia koiria saa hakea. :)

   • Jokainen kehuu omaansa, se on normia.Ja jokainen kokee oman rotunsa olevan ns.spesiaali.Kun, ei ole kaikista muista roduista tietoakaan, niin ei voi tietää millaisia ne olisivat itsellä olleet.
    Mutta, tutulla lagotto.Ei siedä vieraita,näykkää/ puree, eli ei kiltti, ei ihana.Tarkkana saa olla, ettei katso, ettei häiritse liikaa olemalla vaan.
    Karkaa pihasta, joten sekään ei kiva, ei mukavaa.
    Toisella kaverilla toisenlainen.Pelokas, pakeneva , toimintakyvytön.Kyyristelee maassa, ei uskalla tulla luo.Pelkää ja säikkyy myös vierasta, kilttiä koiraa.Arkuutta ja agressiivisuutta muita koiria ja ihmisiä kohtaan.
    Eli, tarkkana kannattaa pennunostajan olla, ettei ota luonnevikaista pentua.Arkaa eikä agressiivista koiraa ei saisi käyttää jalostukseen.


  • Kaikista koirista saa arkoja ja pelokkaita vääränlaisella koulutuksella. Ihan on ihmisisestä kyse tai siitä ettei jaksa tutustua kasvattajaan, kasvatteihin ja sukuun tarpeeksi. Sitten vielä haukutaan rotua netissä tuntemalla pari rodun edustajaa.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Johanna raskaana! Ei pyhää päivää sentään

   Johanna Tukiainen ilmoittanut raskaus-uutisen. Saa vauvan syksyllä. 41 vuotias. https://www.seiska.fi/Uutiset/Totta-se-on-Johanna-Tukiainen-vahvistaa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   259
   20704
  2. Ruotsin tehohoidon maksimi on ylittymässä

   huomisesta lähtien aletaan Ruotsissa tekemään valintoja keille annetaan tehohoitoa ja keille ei. 6,078 koronatapausta ja 333 kuollutta. Norjassa 5,29
   Maailman menoa
   126
   3731
  3. Suomalaiset työttömät

   maatiloille töihin, onko mahdoton ajatus? Kausityöntekijöitä ei koronan takia saada Suomeen joten voidaanko suomalaisia työttömiä velvoittaa vastaanot
   Maailman menoa
   344
   3674
  4. Mansikka- ja marjasato voidaan uhrata

   niillä ei ole mitään merkitystä elintarvikehuollon kannalta,ne voidaan uhrata.Elintarvikehuollon kannalta tärkeitä ovat vilja-ja perunasato ymv. mutta
   Maailman menoa
   216
   3222
  5. Kiuruvesi 11 koronatartuntaa!

   Onko kyseessä jokin hoitokoti tms? https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006463371.html
   Kiuruvesi
   51
   1282