kaikista koirista informaatiota

Anonyymi

kaikista koirista

6

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Minun mielestä thaimaassa pitäisi lopettaa koiran syöminen

      • Koiria syödään siellä suunnalla monessa muussakin maassa, oikeastaan kaikissa Kaakkois- Aasiassa.


    • Niin kuin lähinnä mitä.

    • Anonyymi

      Koska en ihan ymmärtänyt toivomusta niin kerron lagotoista. Ainakin muut jotka tietävät asiasta voivat kertoa jos jokin asia on väärin. :)

      Lagotto romagnolo on italialainen rotu, jota käytettiin ennen vedestä noutavana metsästyskoirana. Se paikka missä lagottoja oli, jonka nimeä en valitettavasti muista, järvet kuivuivat tai jotain sinne päin :). Tämän seurauksena lagottoja ruvettiin käyttämään tryffeleiden etsimiseen, jonka takia metsästysviettiä ruvettiin jalostamaan pois. Rotu tunnetaankin tryffelikoirana.

      Lagotot ovat haukkuherkkiä ja hyviä ilmoittajia, jos jotain sellaista on. Hyvin käy esim. omituisen näköinen tuoli tai toiset ihmiset. Rotu on arka, mutta lagotot leimautuvat omistajaansa.

      Pakko tähän väliin sanoa, että toissa päivänä kävelimme auringonkukan ohi ja se oli aivan hirveä lagottoni mielestä. Se oli jännä tapahtuma.

      Lagottojen turkista ei lähde karvaa, joten se on suositeltavaa trimmata kerran tai kaksi vuodessa. Lagottojen turkki on myös kihartuvaa.

      Omasta mielestäni lagotot ovat aivan ihania ja tämän pienen ajan kun olen tutustunut niihin, olen aivan rakastunut. Lagotot ovat niin persoonallisia ja ilmekkäitä koiria. Rotu on myös pääasiassa terve eikä liika jalostusta ole ainakaan vielä ja toivottavasti ei tulevaisuudessakaan. Tällä hetkellä lagotot ovat lempirotuni ja ovat sen paikan kyllä ansainneet. Niin älykkäitä ja lohduttavia koiria saa hakea. :)

      • Anonyymi

        Jokainen kehuu omaansa, se on normia.Ja jokainen kokee oman rotunsa olevan ns.spesiaali.Kun, ei ole kaikista muista roduista tietoakaan, niin ei voi tietää millaisia ne olisivat itsellä olleet.
        Mutta, tutulla lagotto.Ei siedä vieraita,näykkää/ puree, eli ei kiltti, ei ihana.Tarkkana saa olla, ettei katso, ettei häiritse liikaa olemalla vaan.
        Karkaa pihasta, joten sekään ei kiva, ei mukavaa.
        Toisella kaverilla toisenlainen.Pelokas, pakeneva , toimintakyvytön.Kyyristelee maassa, ei uskalla tulla luo.Pelkää ja säikkyy myös vierasta, kilttiä koiraa.Arkuutta ja agressiivisuutta muita koiria ja ihmisiä kohtaan.
        Eli, tarkkana kannattaa pennunostajan olla, ettei ota luonnevikaista pentua.Arkaa eikä agressiivista koiraa ei saisi käyttää jalostukseen.


    • Kaikista koirista saa arkoja ja pelokkaita vääränlaisella koulutuksella. Ihan on ihmisisestä kyse tai siitä ettei jaksa tutustua kasvattajaan, kasvatteihin ja sukuun tarpeeksi. Sitten vielä haukutaan rotua netissä tuntemalla pari rodun edustajaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe