Aquador 28 C

Anonyymi

Pyytäisin kommentteja ko. veneen omistajilta!
Olen aikeissa tällaiseen investoimaan. Käytettyjen hinnat alkavat olla oman kukkaron haarukassa. 2007-2009 valmistettuja löytyy aika hyvin Suomen ja Ruotsin käytettyjen markkinoilta. Hintapyynnöt siellä 75-90 keuron tietämillä. Haen ensisijaisesti venettä, jossa vähäintään 310 hp kone ja tunnit mielellään siinä 500 h:n paikkeilla tai alle.
Mitä mieltä omistajat ovat tästä veneestä? Ajo-ominaisuudet, 310 hp:n riittävyys, kuormankesto yms? Onko jotakin negatiivista koskien venettä, tekniikkaa, rakenteita yms? Piileekö näissä käytetyissä (kuitenkin toistakymmentä vuotta vanhoja) valmistusvirheitä, muistan lukeneeni joskus 32 C:n halkeavista kansista, eli ettei kestä merenkäyntiä?

Kiitokset etukäteen.

7

52

Vastaukset

 • Toistakyt vuotta vanha on loppuun ajettu. Vrt. autot.

 • Tuon ikäinen on jo aika loppu. Aquador on muutenkin aika nolo vene.

  • Te höpökommentoijat työskentette näköjään kolmessa vuorossa kun aamuyön tunteinakin löytyy asiaan syvästi pureutuvia vastauksia.

   Provon tarkastaja


  • Anonyymi kirjoitti:

   Te höpökommentoijat työskentette näköjään kolmessa vuorossa kun aamuyön tunteinakin löytyy asiaan syvästi pureutuvia vastauksia.

   Provon tarkastaja

   Yöllinen valveilla olo ei selvästikään ole terveellistä. Edelleen toivon asiallisia ko. venemallin omistajien kommentteja.


 • Miksi Aquador? On niitä kunnollisiakin veneitä olemassa.

 • En ole omistanut, enkä edes ajanut, mutta muutama vuosi sitten kyydissä olleena jäi mieleen pari asiaa.

  1.Hallinnan helppous johtuen sivuovista. Kun venettä käyttää paljon yksin, kuten minä, niin arvostaa helppoa pääsyä kannelle.

  2. Kovat äänet. Aallkokssa mielestäni vene paukkuu ja natisee luvattoman paljon, joka vahvistaa ennakkokäsitystäni, että Bella ei tee veneitään kovin laadukkaasti.

  • Ei kovinkaan laadukas, tyypillinen marketti vene.


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.