Missä pankissa voi maksaa kassalla?

Anonyymi

Missä pankeissa voi vielä maksaa kassalla? Mobiili ja nettimaksaminen ei kiinnosta.

8

<50

  Vastaukset

  • Niin, joku voisi sanoa hyvää päivää.

  • Ihan paskaa. Tuppisuuta. Ketään ei puhu.

  • Paljonko yksi kassa on eurona tai puntana?

  • Paskiaiset tuppisuut. Pop - pankkiin voi maksaa. Te nautserit vittuilette vaan, mutta ette vastaa kysymyksiin. V...u.

  • Voihan sitä maksuapua pyytää joltain kaverilta. Annat kaverille maksun käteisenä ja pientä palkiota vastaan kaveri tekee maksun tilillään ja antaa sinulle kuitin vaikka sähköpostilla tai tulosten.

  • Jos ei laskuja pysty maksamaan pankissa, pitää jättää maksamatta. Kyllä perintätoimistot osaavat tehdä perinnän. Se vaan tulee kalliiksi suurine kuluineen. Poikkeuksena ovat sähkö- ja puhelinlaskut. Ne eivät mene perintään, vaan yhteydet katkaistaan. Siksi niiden pitäisi pitää omat kassansa auki, jotta siellä voisi maksaa käteisenä. Mikään laki ei määrää, että ihmisellä pitäisi olla älykänny tai tietokone. Kyllä pankkien pitäisi olla auki sellaisia ihmisiä varten ja niiden pitää ottaa huomioon että ei ole pakko hankkia älykännyä. Kaikilla ei ole omaisia tai hyviä tuttavia, jotka hoitaisivat heidän puolestaan pankkiasiat. Kyllä mies kadulta voisi auttaa, mutta tili taitaisi samantien tyhjentyä vieraaseen taskuun.

   • Törppö


  • Turun torin laidalla oleva Nordea ottaa käteistä vastaan laskun maksussa, mutta vain ko. konttorin asiakkaille. Tämä on ainoa pankki Suomessa. Muut Nordeat ja myöskään mikään muu pankki ei ota käteistä vastaan (laskujen maksussa).
   R-kioski lopetti myös laskupalvelun käteisen osalta. Laskujen maksaminen on euroilla hankalaa. Eipä ole ihme vaikka kryptovaluuttojen suosio kasvaa.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   103
   4877
  2. Maskisekoilu riittäsi jo -STM!

   STM:n maskisekoilu vain jatkuu. Mitä ihmettä onkaan tapahtunut? Onko nyt menossa jälkien peittelyvaihe ja mielipiteitten hämärtämisprojekti? LUE TÄMÄ:
   Maailman menoa
   170
   1253
  3. Stefan Thermanin firmaa haetaan konkurssiin

   Tuoreita kuulumisia: https://www.seiska.fi/Uutiset/Stefan-Thermanin-firmaa-haetaan-konkurssiin/1151960
   123
   1095
  4. Ketä kaipaatte?

   Sanokaa edes kaupunki tms. jossa hän asuu.
   Ikävä
   92
   1092