Vanhus laittaa elämän risaiseksi ja ottaa kaikki pikavipit?

Anonyymi

Mikäli on vanhus ja elinaikaa on jälkellä varmaan alle 1v, niin onko mitään syytä miksi ei ottaisi pikavippejä niin paljon kuin saa?

Ei siis ole mitään realisoitavaa omaisuutta. Luottotiedot on ja lainaa saisi kymmeniä tuhansia.

Tuli vaan mieleen, että miksi vanhukset eivät käytä tätä vaihtoehtoa?

7

<50

  Vastaukset

  • Yleensä niillä on joko tarpeeksi rahaa, että voi tehdä mitä haluaa ja jää vähän perintöäkin, voimat lopussa tai luottotiedot valmiiksi pitkänä. Harva myöskään haluaa uskoa elävänsä vain muutaman kuukauden ja tuntea itsensä hyvävointiseksi sillä hetkellä.

  • Kovin vanhat eivät voi saada lainaa. Lisäksi pikavippifirmoilla on yhteinen kuluttajaluottojen kyselyjärjestelmä eli eräänlainen positiivinen luottorekisteri.

  • Ja vanhuksilla yleensä on älliä päässä päinvastoin kun märkäkorvapennuilla jotka ovat pilanneet aivonsa kaikenlaisilla "pössyillä".

   • Tai sitten monella vanhuksella ei ole päässä enää niin paljon älliä, että osaisi verkosta hakea pikavippiä, tai luottotiedot on kustu jo aiemmin sairausverukkeella.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tai sitten monella vanhuksella ei ole päässä enää niin paljon älliä, että osaisi verkosta hakea pikavippiä, tai luottotiedot on kustu jo aiemmin sairausverukkeella.

    Tuskinpa vaan.
    Mutta katsotaanpa sitten kun tämä märkäkorvasukupolvi tulee vanhusikään. Jos yleensä tulevat.
    Saattaapi olla että siitä sukupolvesta ilman maksuhäiriömerkintää olevaa ei juuri löydy.
    Ovat sössineet elämänsä jo nuoruudessa ja aina kun maksuhäiriömerkinnät ovat poistuneet, ovat aloittaneet uuden sössimiskierroksen.
    No, siihen mennessä on tietenkin tullut jo positiivinen luottorekisteri joka ei lainoja jakele
    alle 2000 eläkkeille.
    Jotain lohtua sössiöille.


  • Pesänhä voi pistää tasaiseksi kunhan sen verran on rahaa, että hautaan pääsee eikä jätä kuluja muille vaikka niitä ei tarvikkkaan perikunnan maksaa. Mutta velkaahan ei ikäihmisen koskaan pidä ottaa. Se on aika omituista kun, jos se ei lopu ikääntymisen mqyötäq

  • Moni vanhus elämänsä loppumetreillä on jo niin huonokuntoinen, näkö kuulo lähes mennyt, liikuntakyvyttömänä, muistisairaana vuodepotilaana hoitopaikassa. Eipä siinä "elämän ranttaliksi laittaminen" ole enää ajankohtaista, se olisi pitänyt suorittaa siinä vaiheessa kun terveys oli vielä kohtalaisen tallella.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   102
   4864
  2. Maskisekoilu riittäsi jo -STM!

   STM:n maskisekoilu vain jatkuu. Mitä ihmettä onkaan tapahtunut? Onko nyt menossa jälkien peittelyvaihe ja mielipiteitten hämärtämisprojekti? LUE TÄMÄ:
   Maailman menoa
   170
   1251
  3. Stefan Thermanin firmaa haetaan konkurssiin

   Tuoreita kuulumisia: https://www.seiska.fi/Uutiset/Stefan-Thermanin-firmaa-haetaan-konkurssiin/1151960
   123
   1093
  4. Ketä kaipaatte?

   Sanokaa edes kaupunki tms. jossa hän asuu.
   Ikävä
   92
   1090