Työmiehen runkkaus/kuva

Anonyymi

Haluaisin saada kunnon työmiehen kullin kuvan tai runkkausvideon?
Niin että likaiset kädet näkyisi kunnolla.
Ei mitään paperin pyörittelijöitä vaan oikeita miehiä.
Löytyykö oikeita miehiä?

18

442

Vastaukset

 • Voin antaa sähköpostiosoitteen jonne voi kuvan tai videon laittaa. Ap

  • Tulee vain roskapostia.


 • Eikö löydy oikeita miehiä. Kiimassa odottelen kuvia/videota.

  original_lady at outlook . com

  • Ei tunnista maili osoitetta


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ei tunnista maili osoitetta

   Jätä välit pois ja at=@


  • Anonyymi kirjoitti:

   Jätä välit pois ja at=@

   Ei siltikään


  • Anonyymi kirjoitti:

   Jätä välit pois ja at=@

   Joo, ei.


 • En tiedä likaisista käsistä, mutta meillä on Tampereella uuden Kansiareenan työmaalla sellainen kolmen kiimaisen nuoren alle 30v työmiehen porukka joka asuu kimppakämpässä viikolla kun ollaa Tampereella töissä.
  Ja joka ilta tulee rankan työpäivän päätteeksi käytyä kolmistaan saunassa rentouttamassa lihaksia ja myöhemmin yöllä harrastettua todella nautinnollista seksiä kolmen kimpassa jopa useita tunteja.
  On todella upeaa kun voi jokaisen työpäivän päätteeksi rentoutua hyvässä kaveriporukassa ja purkaa paineita makuuhuoneessa niin paljon kun vain haluaa ja jaksaa. Orgasmien määrä joita olemme saaneet yhdessä viimeisen vuoden aikana on varmaan tuhansia.

  • On teillä hieno porukka koossa. Kateeksi käy kun ajattelee että voitte kolmistaan ilman mitään häiriötekijöitä naida joka yö kuin kanit omassa kimppakämpässänne. Hieno rentoutumismenetelmä kovaa fyysistä työtä tekeville nuorille työmiehille.


  • Anonyymi kirjoitti:

   On teillä hieno porukka koossa. Kateeksi käy kun ajattelee että voitte kolmistaan ilman mitään häiriötekijöitä naida joka yö kuin kanit omassa kimppakämpässänne. Hieno rentoutumismenetelmä kovaa fyysistä työtä tekeville nuorille työmiehille.

   Kyllähän tuolla livekuvassa ajoittain näkyy hyväkroppaisia työmiehiä. Hienoa että jotkut heistä osaa rentoutua yhdessä työpäivän päätteeksi kivalla tavalla.


  • Tuota tapahtuu yllättävänkin usein työpaikoilla joissa ollaan usein pitkäänkin poissa kotoa. Etenkin lentäminen ja merenkulku ovat tällaisia aloja. Mutta myös rakennus ja muut keikkatyöt jotka vaativat matkustamista.
   Miehet etsivät läheisyyttä ja tyydytystä sieltä mistä sitä milloinkin saa.


  • Kyllä käy kateeksi tällaista urheilullista 28v raksamiestä täältä pääkaupunkiseudulta kun ajattelee kuinka kiimainen työporukka teillä on kasassa. Ihanaa että pääsette joka ilta purkamaan miehisiä fyysisiä tarpeitanne yhdessä. Se lujittaa yhteishenkeä ja ystävyyttä' työkavereiden kesken. Ajatella että teillä on tällainen kimpparentoutuminen jokaisen rankan työpäivän päätteeksi kämpillä dottamassa. Se varmasti saa työpäivän menemään nopeasti kun ajattelee illalla odottavaa palkintoa. https://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=ph5d4f11ab856f8


  • Eihän tuollainen ole suoratoistoa, jossa kuvattavat ei liiku.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Eihän tuollainen ole suoratoistoa, jossa kuvattavat ei liiku.

   Kuva uusiutuu noin 10-15 minuutin välein.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Eihän tuollainen ole suoratoistoa, jossa kuvattavat ei liiku.

   Samanlainen kuvio oli meilläkin vielä vuosi sitten kun Turun telekalla oltiin rakentamassa Saksalaisia Mein Schiff laivoja. Kolmen kundin kimppakämpässä asuttiin ja lähes joka ilta puuhailtiin makkarissa, kuten tällä videolla. Tosin videolla on viisi henkilöä, mutta aina välillä kolme heistä harrastaa kimpassa ja tuolta se meidänkin makkarissa öisin näytti.
   Oli mukava ajatus että aina työpäivän pääteeksi kämpillä sai nautiskella mielin määrin mukavassa porukassa. Ei tarvinnut sanoa mitään, kunhan vain katseet kohtasivat ja joku vinkkasi päällänsä makkarin suuntaan ja kaikki kirmasivat siihen suuntaan heti.
   https://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=ph5d7e64251d9c2


  • Anonyymi kirjoitti:

   Eihän tuollainen ole suoratoistoa, jossa kuvattavat ei liiku.

   Viikonloppuisin siellä ei tietenkään ole ketään töissä.


 • Mies voi antaa toiselle miehelle loputtomasti nautintoa myös hieronnalla. Itse olen kokenut tämän kun noin vuosi sitten erään salilla käyvän kaverin kanssa aloitettiin harrastamaan tätä aina salikäynnin jälkeen jomman kumman luona. Pelkissä alkkareissa tai joskus suihkun jälkeen jopa alaasti hierotaan toisiamme päästä varpaisiin sängyllä noin puolen tunnin ajan. Sen jälkeen oli niin raukea ja rento olo että pitää usein oikein pienet torkut ottaa. https://www.youtube.com/watch?v=jDczz2QBWlA

Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.