Yrittäjän arveluttava toiminta

Anonyymi

Ostin Pellettitalolta pellettipilttimen, jota mainosti varmatoimiseksi ja enimmäkseen automaattiseksi. Vaati puolet kauppahinnasta 1850€ etumaksuna. Laite asennettiin 26.9. ja toimi tunnin ,kunnes tuli vikakoodi. Nyt on jo 10.10. eikä ole vaivautunut tulemaan laitetta korjaamaan, koska laite on toimiva. Nyt asentaja ja myyjä Ojaranta kaupanpurkuun ei suostu ja on nyt laittanut lakimiehen Jyrki Harrakaisen vaatimaan loppumaksua. Jyrki Hakkareistakin on täällä keskusteluissa huonoja mainintoja. Onko teillä koskaan ollut vastaavaa tilanetta?

3

<50

Vastaukset

  • Eli sinulla on toimiva laite jota et halua maksaa ja jota myyjä ei halua tulla katsomaan koska se toimii?

  • Mitähän se vikakoodi tarkalleen sanoo, ja mistä asiasta tai viasta se varoittaa? Näähän antaa vaikkapa Windows-tietokoneetkin milloin mitäkin vikakoodia, mutta näillä vaan ajaa rutuutetaan, vuodesta toiseen.

    Mikäli laittteesi kuitenkin toimii, ja toiminut jo 10 vuorokautta, niin ei se ihan rikki voi olla. Jos taas ei toimi, eikä myyjän puhelinneuvonnallakaan saada laitetta käyntiin ja toimintaan, eikä myyjä tule paikalle, niin silloinhan se on iman muuta jo isompi ongelma.

  • Voihan sitä lakimiehet vaatimaan loppusuorituksia laittamaan, mutta jos on riita tapaus niiin se on riitatapaus ja sille ei voi mitään lakimiehet eikä ulosottomiehet...

    tee ihmeessä kirjallinen reklamaatio asiasta ja silloin olet vahvoilla jos se laite on oikeesti sökö....ja ei toimi silleen miten sulle on se myyty...

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.