Aihe

Nimi pupu(i)lle?

Anonyymi

Joo, alan olla epätoivoinen. Mutta en vaan keksi nimeä uusille pupuilleni (jotka tulee jo viikon päästä ja olisi tosi kiva olla nimet valmiina!) niin joudun turvautumaan teihin... HUOM!!! Ei mitään sellaisia nimiä kuten Tassu, Täplä, Karkki tai yms.

Puput on siis oikeastaan rex-kaneja, ihan pentuja vielä. Ensimmäinen on harmaa uros, aika pieni sellainen. Sillä on sellaiset ihanat vihreät samettisilmät, ne on mun mielestä niin kauniit! Pupujen "kasvattaja" on kertonut mulle sen olevan aika kiltti ja se kuulemma pitää paljon ihmisistä, mutta viihtyy myös toisten kanejen kanssa.

Toinen on musta tyttö pentu, myös pienikokoinen! Sillä on pienet, mustat tuikkivat silmät joihin olen jo rakastunut vaikka "kasvattajan" mukaan se on todella pippurinen ja tietää oman arvonsa. Se ei pidä vieraista, mutta omia ystäviään, niin toisia kaneja kun ihmisiäkin se rakastaa ja puolustaa.

Siinä oli suunnilleen kaikki mitä voin niistä kertoa mutta kysykää vaan rohkeasti saatoin unohtaa jotain!!! Kiitos jo etukäteen, ehdottakaa paljon nimiä!

T. Pupufani -05

1

<50

  Vastaukset

  • Hei Pupufani. En tiedä mitään hyviä nimiä tähän hätään (oma kanini on valkoinen naaras ja sen nimi on Lumikki) mutta mitkä on niiden oikeat nimet? -Sara N.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1726