Aihe

Näivettyykö heinävesi?

Anonyymi

Useissa puheenvuoroissa tällä osastolla todetaan kunnan näivettyvän. Nyt näille ennutajille ja muillekin on oiva tilaisuus kertoa, kuinka se ehkäistään. Reilusti ideoita kehiin.

9

178

  Vastaukset

  • Kuten olen jo aiemminkin sanonut, olis pitänyt asialle tehdä jotain jo 15-vuotta sitten, nyt se on jo myöhäistä. Kuinkas monta lasta on heinävedelle syntynyt tänä vuonna? Veikkaan alle 10

  • Lopetetaan kunnan jakaminen kahteen osaan, kunta kunnan sisällä. Ja aletaan katsoa tätä kuntaa yhtenä elinvoimaisena yksikkönä. Vain siten voidaan voittaa. Minä ite-ajattelu ei vie kovin pitkälle.

  • Yksinkertaista, tällä kylällä ei pärjää mikään matkailuyritys, eikä täällä kaikkikaan voi yrittäjiä olla. Vai rupeaako yrittäjät ostamaan palveluja toisiltaan kun kellään ei ole rahaa. Ainut vaihtoehto on antaa periksi kaivokselle. Näin ollen luodaan työpaikkoja ja sitä ostovoimaa! Koittakaa joskus ajatella järjellä.. ja kyllä se karsii ne 100 matkailijaa ja muutaman sata jeesus hörhöä, mut ne ei tuokkaan ku hiekkaa eteiseen.

   • Kuukahtanut kylä alkaa olemaan tämä takapajula. Onneksi saa lakaista kylän tomut vuoden alusta. Hyviä muistoja menneiltä vuosilta kun kylä vielä oli elinvoimainen. Mutta aikansa kutakin, nyt lieneen hyvä aika kääntää uusi sivu sillä tulevaisuutta ei ole Heinävedellä joka on sääli.


  • Eikös Antti Reini muuttanut Heinävedelle eli kylä on julkkujen suosiossa.

   • On kai Antilla se talo lähellä vanhaa hautausmaata, vaikka taitaa mies enempi asua pääkaupunkiseudulla.


  • Viittaan aloitukseen. Siinä kysyttiin "vain valittajilta" ehdotuksia kunnan kehittämiseksi. Ei ole rohkeutta tai osaamista tuoda asioita esille. Tähänkin aloitukseen on vain valitettu, ettei mikään toimi tai onnistu. Ryhdistäytykää siellä "pikkuparlamentissa" ja tehkää kunnon ehdotuksia.

   • Enemmän matkailijoita,kunnon vaellusreittejä,ohjausta luontomatkailuun .


   • Anonyymi kirjoitti:

    Enemmän matkailijoita,kunnon vaellusreittejä,ohjausta luontomatkailuun .

    Näivettyi jo. Myöhäistä.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1760