Lanttulan paatti uppoaa

Anonyymi

Ensin lähti etuajassa kunnanjohtaja, sitten hallintojohtaja. Sitten rakennusvalvonnan naiset häipyivät. Talouspäällikkökin on nostanut kytkintä. Valtuusto on täynnä maalaistollikoita, jotka yrittävät pitää kulisseja pystyssä. LUOVUTTAKAA JO! Aloittakaa yhdistymisneuvottelut jonkun naapurin kanssa, jos joku vaan Lanttumaan huolii. Turha virkamiesten käyttää energiaa ja rahaa kaiken maailman Lanttujuhliin ja muuhun naurettavaan kikkailuun. Rahat on loppu, nykyinen valtuusto tyhjensi pajatson alle aikayksikön. Tulevaisuuteen katsovat uudet kasvot tuhosivat hetkessä aiemman valtuuston yritykset selvitä kuivin jaloin. Positiivinen Kusilahti, GRATTIS!

29

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Älä nyt, kyllä ihmisiä kiinnostaa lanttufestarit jossa keskustellaan lantusta, uusia asukkaitta tulee jonoksi asti että pääsevät puhumaan lastusta. Lanttu on vetovoimaa!

    • Anonyymi

      Maajuudaat pois valtuustosta,ne on oppinut ja opetettu tulemaan toimeen tukiaisilla meni suteen tai saveen niin hengissä on pysytty sukupolvesta toiseen.Mutta kuntataloutta ei niistä ole hallitsemaan.

      Terveisin pian entinen veronmaksaja!

      • Anonyymi

        Lanttuva kaalia aameeriikan herkkuva! Näillä herkuilla saa vetovoimaa taatusti suorastaan tunkua uusista vauraista veronmaksajista pikku lanttulaan.


    • Anonyymi

      On kun puristettuja räätiköitä. Lisää uusia lanttuja koulutiälle.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Jokohan kunnan"pamput" vois lopettaa lapsellisen pelleilyn ja laittaa hihat heilumaan tuppukylä itsenäisyyden pelastamiseksi. Yrittäjänä en näe tässä kylässä tulevaisuutta jollei asioita hoideta oikealla otteella.

        Pelleilyt on nyt pelleilty .


    • Anonyymi

      Miksiköhän ne lähti ,tiesikö ne jo että loppu on lähellä eikä jääneet tuleen makaamaan,veikkaan että tiesivät. Mitäs maalaistollikot sitten politikoi jos liitos tulisikin ,koska ei ne isommissa ympyröissä mahdottomia ääniharavia tule saavutuksillaan olemaan. Ompeluseura tai marttakerho toiminta heille suotakoon .

    • Anonyymi

      Matkitaan Saariosta jossa lanttu on leikannut jo 50 vuotta,mutta tieto tuleekin Vesviin aina pienellä viiveellä pitkiä piuhoja pitkin Moskovan kautta.

    • Anonyymi

      Taitaa lanttupaatti olla pahasti nyt tuuliajolla ja joku kepulainen siellä vaan jaksaa äyskäröidä mutta turhaan.

    • Anonyymi

      Pyydetään valtiolta tukiaisia.

      • Anonyymi

        Liitetään Vesilahti ja Punkalaidun Urjalaan. Siten saamme elimvoimaisen kepukunnan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Liitetään Vesilahti ja Punkalaidun Urjalaan. Siten saamme elimvoimaisen kepukunnan.

        Juu ja kouluihin/päiväkoteihin tuotais ruoka Turusta asti jollei siellä sattuisi olemaan lakko päällä.


    • Anonyymi

      Hävettää asua lanttulassa ja talon myynti on epätoivista .

    • Anonyymi

      Katselin mielenkiinnolla millaisia asuntoja Vesilahdella on myynnissä. Ei niissä kodeissa vikaa ollut kuvien perusteella, kivan näköisiä ja edullisia tästä vinkkelistä katsottuna missä itse asun. Mutta ja mutta, mistähän kiikastaa, pitäisi olla päättäjillä katse tulevaisuuteen suunnattuna . Teollisuutta ja muuta palvelua kannattaisi tuon näköiseen kuntaan saada ripeästi. Talousihmisiä ja yrittäjiä tulisi saada kunnan päättäjiin, olisiko siitä apua. En tiedä. Ketkähän olisivat rohkeita ja lähtisivät viemään asioita eteenpäin vai joko niin tehdään? Aika kielteisen kuvan sain keskusteluista, oliko se väärä tulkinta vai oikea?

      • Anonyymi

        Tulkinta oli oikea, nurkkakuntainen paikka, "hyvä veli - järjestelmä" toimii päättäjien keskuudessa, päättäjät sukupolvesta toiseen samoja maajussisukuja jotka pitävät vallasta kiinni kynsin hampain.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tulkinta oli oikea, nurkkakuntainen paikka, "hyvä veli - järjestelmä" toimii päättäjien keskuudessa, päättäjät sukupolvesta toiseen samoja maajussisukuja jotka pitävät vallasta kiinni kynsin hampain.

        Olet ihan oikeassa maajussisukupolvet ei saisi enään johtaa kuntaa,nyt eletään nykyaikaa.Kuka piru niitä valtuustoon äänestää on täys moukka.


    • Anonyymi

      Kommaripuolue SDP ja tukiaispellejen puolue KEPU on vajoamassa syvään kuiluun.
      Kuvaa jotain näistä miksi kuntien ja valtion talousasiat on retuperällä,kun ei tajuta niistä mitään. On aina totuttu elämään yli varojen ja toisten siivellä,niin eihän se vetele .

    • Anonyymi

      Oikein MTV 3 uutisissa mainittiin että valtio myöntää tukirahaa köyhille kunnille ja Vesilahti väkilukuunsa suhteutettuna sijalla 1.Tulee 600000€ lämmikettä. Kiitos kuntapoliitikot kun olette niin säästeliäästi tehneet päätöksenne hyvävelikabineteissa. Niin ja vero % nousee ja vetovoima laskee.

    • Anonyymi

      Suosittelen Vesilahden kunnan siirtämistä välittömästi valtionohjaukseen .

    • Anonyymi

      600000e uppoaa tulevaan westediin niin äkkiä ettei se ehdi tilillä montaa sekunttia seistä. Siinä sitten toljotetaan tyhjiä tontteja joita kukaan ei halua ja kunnanjohtaja nostaa kytkintä tajuttuaan että vikkeliks meni. onneksi ei ehtinyt koskaan muutta vesilahdelle, vaikka ennen valintaansa niin tietysti lupaili.

    • Anonyymi

      Nyt on ainakin uusi velkainen kirjasto. 600000€ on hyttysen sonta siihen velkataakkaan verrattuna minkä kyläpoliitikot on saanut aikaiseksi viimevuosina. Mistä näitä talousneroja oikein sikiää.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Vesilahden talous jatkaa alijäämän tiellä. Vesilahden ensi vuoden 2020 talousarvio on 800 000 euroa miinuksella. Tilanne on kuluvan vuoden 1,3 miljoonan alijäämää parempi, mutta kuluvan vuoden alijäämästä saattaa muodostua vielä arvioitua suurempi. Ennakkotilinpäätösarvion mukaan alijäämä päätyy lähelle kahta miljoonaa euroa.

      Syynä on muun muassa valtakunnalliseen verokorttien uudistukseen liittyvät ongelmat.

      Kunnan taloutta on sopeutettu vuodesta 2013 lähtien kolmen tasapainottamisohjelman avulla. Kustannusten nousu on kuitenkin ollut kovempaa kuin tulojen lisäys.

      Ei siis ihme, että Vesilahden vuosien 2020–2022 talousarviosuunnitelman keskiöön on nostettu tulojen lisäys, eli asukkaiden ja yritysten hankinta.

      – Marraskuussa näytti, että kaksi vuotta jatkunut noin yhden prosentin vuotuinen väkiluvun vähentyminen olisi lakannut. Tällä hetkellä on kuitenkin selkeää, että kunnassa on tehtävä johdonmukaisempaa maankäytön suunnittelua, kehitystä sekä tonttimarkkinointia, kunnanjohtaja Tuomas Hirvonen kirjoittaa talousarviokatsauksessa.

      Vuodelle 2020 on suunniteltu kaavoitushankkeita ja kunnallistekniikan rakentamista, joilla pyritään väestömäärän ja yritysten lukumäärän kasvattamiseen. Sekä väestömäärän kasvulla että yritysten lukumäärän lisäyksellä pyritään nostamaan kunnan verotulojen määrää.

      Vesilahden arvioidut verotulot ovat ensi vuonna noin 18 miljoonaa euroa.

      Investoinnit kohoavat ensi vuonna reiluun 1,8 miljoonaan euroon, kun tänä vuonna niitä tehdään noin 890 000 euron edestä. Suunnitelmavuosien 2020–22 suurimmat investoinnit ovat uusien asuin- ja yritysalueiden, kuten Savelanmetsänhelmen ja Kalalahden, kunnallistekniikan ja teiden rakentaminen.

      – Mikäli kuntaan ei saada uusia asukkaita tai yrityksiä, tai asukas- ja yritysluku kunnassa vähenee, ei talouden voida reaalisesti katsoa paranevan lähivuosina, talousarviosuunnitelmassa todetaan.

      Vesilahden kunnanvaltuusto saa maanantaina 2. joulukuuta käsiteltäväkseen ensi vuoden talousarvion ja taloussuunnitelman vuosille 2020–2022.

    • Anonyymi

      Juu verokorttien vika että lanttula ylivelkaantuu,alkaa nämä selitykset olla kuin suoraan ex pääministerin suusta.Kyllä se on ihan päättäjien oma vika että kunta talous on kuralla. V.tuttaa olla tunnollinen veronmaksaja pölhölässä kun mikään ei riitä ja mitään näkyvää ei saada aikaiseksi.

    • Anonyymi

      ahtialan koulu tontilla annetaan salaisella sopimuksella ilmaiseksi pois

    • Anonyymi

      Hyvävelikaupalla myydään jollekkin "silmäätekevälle" halvalla rantoineen päivineen,se on tapana .

    • Anonyymi

      Sain makeet naurut kun luin että Vesilahteen suunnitellaan uutta kerrostaloa , samalla tulee varmaan liikennevalot keskustaan .

      • Anonyymi

        Narvaan tehdään ABC liikenneasema. Tiloihin tulee Alkon lähimyymälä. Lähimmät Alkot sijaitsevat Lempäälässä ja Pohjois-Nokialla joten oman myymälän saaminen on välttämätöntä.


    • Anonyymi

      Onkos Narvan K-kaupassa vielä se alkon tilauskeskus?.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14846
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3045
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    10. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3039
    Aihe