Naisen mielipide?

Anonyymi

Jos olet saanut joskus nauttia isosta niin tuntuiko se paremmalta vai onko kyseessä vain myytti? Oliko tiedolla että saa kohta isoa vaikutusta kiihottumisen? Merkitystä tietysti on sillä kuka ja miten sitä sitten käyttää...sanotaan.

15

237

Vastaukset

 • Olin risteilyllä yksin ravintolassa ihastuin nuorempaan mieheen ja päädyin miehen hyttiin. Molemmat halusimme seksiä kun mies riisui itsensä huokaisin näin miehisyyyden koon. Mies alkoi riisua hitaasti vaatteitani ja näin miten miehen penis kasvoi vain lisää, kysyin minkä kokoiseksi kalusi tulee, mies vastasi yli 20cm sksi. Kiihotuin saman tien äärimmilleen olin aivan kostea heti. Kysymykseen miltä tuntui.. aivan taivaalliselta kun nai hitaasti, suuteli hellästi..iso jäykkä kalu hiersi juuri oikeita paikkoja sain eka orgasmin muutaman työnnön jälkeen. Eka ja varmaan viimeinen kerta kun sain todella isoa.

  • Minkä ikäinen olit itse jos mies oli (selvästi) nuorempi?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Minkä ikäinen olit itse jos mies oli (selvästi) nuorempi?

   Olin 40v juuri eronnut ja ilman miestä useamman kuukauden siksi iskin nuoremman miehen😊


  • Anonyymi kirjoitti:

   Olin 40v juuri eronnut ja ilman miestä useamman kuukauden siksi iskin nuoremman miehen😊

   Taisi olla todella hyvä kokemus sinulle sellaisessa elämäntilanteessa?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Taisi olla todella hyvä kokemus sinulle sellaisessa elämäntilanteessa?

   Todellakin😊 eron jälkeen aika hajalla ja pelottaa miesten tapaaminen.


 • Jos kiinnostaa ajatustenvaihto niin gapmet63 at Gmail.....?

 • Meillä vaimo ei omien sanojensa mukaan ole koskaan saanut oikeaa isoa mutta olemme leikkineet isohkolla dildolla. Aikaan ennen kuin aloitimme oli sitä mieltä että koolla ei ole väliä mutta myöntää nykyään että ei se aivan pidä paikkansa.

  • No eipä pidä paikkaansa etteikö koolla olisi väliä. Suurin osa naisista tykkää isommasta, onhan tuo tullut selväksi riittävän monen naisen kohdalla.
   Nimim. 18.5 cm iloa naisille.


  • Anonyymi kirjoitti:

   No eipä pidä paikkaansa etteikö koolla olisi väliä. Suurin osa naisista tykkää isommasta, onhan tuo tullut selväksi riittävän monen naisen kohdalla.
   Nimim. 18.5 cm iloa naisille.

   Juu, olisihan tuossa jo mittaa 5 - 6 senttiä enemmän kuin itsellä on....voisi vaimo tykätäkin... :)


 • Exälläni oli vähiten 18 cm pitkä ja reilu 5 cm leveys.

  Kyllä teki hyvää kun jalkoväliini työntyi ja pumppas kunnolla, mutta vaan jos olin tarpeeks kiihottunut, muuten sattui kun pohjaan löi, jotkut asennot enemmän kuin toiset.

  Suihinotot ei oikein onnistuneet kiin hyvin kuin halusin, deepthroat ei missään nimessä. Herkkä oksennusreflexi muutenkin ja yökkääminen vie kaikki halut nollaan.

  Inhosin peppuseksiä hänen kanssa, varsinkin kovempaa vauhtista, aina valui verta aukosta.
  -___-
  Isona hän ei myöskään koskaan viittinyt muuta taitoja sängyssä kehittää.. Nuoleminen oli "hänen moraaleja vastaan"...

  Nykyinen ja tuleva aviomieheni on keskikokoinen ehkä vähän pienempikin ja seksi kelpaa ja nautintoa saan kaikissa asennoissa jopa ilman kostumis tarvetta..
  Vaikka välillä haluaisinkin pilluun vähän enemmän täytettä.. mutta lelut ja jatkeet sitä tarvetta korjaa. :)

  • Meillä on kanssa ”apumieheksi” isompi sauva silloin kun vaimo haluaa tuntea täyttävänsä kunnolla....


  • Anonyymi kirjoitti:

   Meillä on kanssa ”apumieheksi” isompi sauva silloin kun vaimo haluaa tuntea täyttävänsä kunnolla....

   Kypsät naiset pitävät isohkosta, varsinkin paksusta mikäli vielä iso paljas terska nainen käy todella kuumana, haluaa sen pian sisäänsä. Itsellä 17/5.


 • Paksuus on minun mielestäni tärkein. Olen itse naimisissa melko normivarustuksen omistavan miehen kanssa. Yksi sivusuhde ollut pitkän avioliiton aikana isompikullisen miehen kanssa. Jos pelkän seksin vuoksi olisin valinnan joutunut tekemään, kyllä olidin ehdottomasti kallistunut tämän silloisen sivusihteen kannalle. Suuseksi, joka on toinen intohimoni oli sivusuhteelta melko hyvää myös.

  • Oma vaimo on kanssa eksynyt vieraisiin vällyihin muutaman kerran koska on tienny saavansa todella isoa. On se kyllä eksyny muutenkin. Se sanoo että kun saa isoa tuntee itsensä todella naiseksi. Se tunne kestää vain hetken.


Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.