Sukupuolitaudin mahdollisuus?

Anonyymi

Minulle tapahtui tänä aamuna seuraavaa: Parhaan kaverini ex-poikaystävä tuli baari-illan jälkeen luokseni yöksi, hänen piti nukkua sohvalla, mutta tulikin vierelleni sänkyyn. Mitään kummempaa ei illan tai yön aikana tapahtunut, olemme vain kavereita, mutta aamulla hän alkoi silitellä minua. Makasin vatsallani, hän kosketteli peppuani ja vähitellen eteni siihen, että veti pyjamahousuni ja pikkuhousuni alas, nousi päälleni ja työntyi sisääni. Menin tilanteessa lukkoon enkä ehtinyt juuri reagoida mitenkään. Hän liikkui sisälläni hetken, mutta keskeytti, kun hänen puhelimensa soi ja puhelun jälkeen oli kuin mitään ei olisi tapahtunut. Mietin vain, että onko mahdollista saada tuollaisesta sukupuolitauti? Ainakaan hän ei lauennut eli raskauden todennäköisyys ilmeisesti olematon?

4

<50

Vastaukset

 • Hyvin pieni mahdollisuus raskauteen, miltei olematon, mutta kannattaa seurata jos kuitenkin.
  Samaa täytyy sanoa mahdollisista taudeista, ikävä kyllä.
  Jos olet kuitenkin herkempi, voi seurauksia tulla. Ei kannata panikoida, vaan seuraa oloasi ja tapahtuuko olossasi muutoksia. Jos kuitenkin olet huolissasi ei mikään estä, ettetkö voisi käydä itseäsi testauttamassa.

  Ja seuraavan kerran, kun kohtaat tuon idiootin pidät tiukan puhuttelun!

 • Mikäli toisella osaapuolella on ollut esim. tippuri, niin on tartunta aivan hyvin mahdollista.

 • Ei automaattisesti parhaiden kaverien ex miehet muutu sukupuolitautien kantajiksi, vaikka kaverisi sanoisikin niin kiukuspäissään.

  Juu, suojaamattomasta yhdynnästä saa varmasti sukupuolitaudin. Vuosien saatossa olen itse onnistunut siinä kahdesti, kummallakin kertaa ns. Vakipanolta. Sinun tapauksessasi se edellyttäisi, että sillä miehellä olisi ollut joku tauti, mitä se ei ole huomannut, ja se ehtisi vielä tarttua. Mahdollista, mutta Epätodennäköistä.

  Mutta tuo oli hauska, että ihan yllättäen muna lipsahti sisälle kesken hieronnan. 😆

 • Outo kysymys.............. Jos sillä miehellä joku tauti on, niin varmasti sait sen. Mutta jos sillä ei ole mitään, niin ei ole mahdollista, että olisit saanut jonkin taudin. Yksinkertaista.

Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.