Sukupuolitaudin mahdollisuus?

Anonyymi

Minulle tapahtui tänä aamuna seuraavaa: Parhaan kaverini ex-poikaystävä tuli baari-illan jälkeen luokseni yöksi, hänen piti nukkua sohvalla, mutta tulikin vierelleni sänkyyn. Mitään kummempaa ei illan tai yön aikana tapahtunut, olemme vain kavereita, mutta aamulla hän alkoi silitellä minua. Makasin vatsallani, hän kosketteli peppuani ja vähitellen eteni siihen, että veti pyjamahousuni ja pikkuhousuni alas, nousi päälleni ja työntyi sisääni. Menin tilanteessa lukkoon enkä ehtinyt juuri reagoida mitenkään. Hän liikkui sisälläni hetken, mutta keskeytti, kun hänen puhelimensa soi ja puhelun jälkeen oli kuin mitään ei olisi tapahtunut. Mietin vain, että onko mahdollista saada tuollaisesta sukupuolitauti? Ainakaan hän ei lauennut eli raskauden todennäköisyys ilmeisesti olematon?

4

65

  Vastaukset

  • Hyvin pieni mahdollisuus raskauteen, miltei olematon, mutta kannattaa seurata jos kuitenkin.
   Samaa täytyy sanoa mahdollisista taudeista, ikävä kyllä.
   Jos olet kuitenkin herkempi, voi seurauksia tulla. Ei kannata panikoida, vaan seuraa oloasi ja tapahtuuko olossasi muutoksia. Jos kuitenkin olet huolissasi ei mikään estä, ettetkö voisi käydä itseäsi testauttamassa.

   Ja seuraavan kerran, kun kohtaat tuon idiootin pidät tiukan puhuttelun!

  • Mikäli toisella osaapuolella on ollut esim. tippuri, niin on tartunta aivan hyvin mahdollista.

  • Ei automaattisesti parhaiden kaverien ex miehet muutu sukupuolitautien kantajiksi, vaikka kaverisi sanoisikin niin kiukuspäissään.

   Juu, suojaamattomasta yhdynnästä saa varmasti sukupuolitaudin. Vuosien saatossa olen itse onnistunut siinä kahdesti, kummallakin kertaa ns. Vakipanolta. Sinun tapauksessasi se edellyttäisi, että sillä miehellä olisi ollut joku tauti, mitä se ei ole huomannut, ja se ehtisi vielä tarttua. Mahdollista, mutta Epätodennäköistä.

   Mutta tuo oli hauska, että ihan yllättäen muna lipsahti sisälle kesken hieronnan. 😆

  • Outo kysymys.............. Jos sillä miehellä joku tauti on, niin varmasti sait sen. Mutta jos sillä ei ole mitään, niin ei ole mahdollista, että olisit saanut jonkin taudin. Yksinkertaista.

  SEISKA.FI

  • Sara Siepin syntymäpäivä alkoi kolmen hengen aamiaisella - hauskasti pukeutunut ex-missi odottaa viikonlopun bileitä: "Lauantaina juhlitaan!"
  • Sampo Kaulanen ja Minttu muuttivat uuteen kotiin! Pihalla poreamme, sisustus loppusuoralla!
  • Kohueron loppunäytös: Rottweiler Nala muuttaa Hangosta Helsinkiin Martina Aitolehden tykö - Stefun seurana Sofian pieni Bambi-koira!

  Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   149
   8967
  2. Stefan Thermanin firmaa haetaan konkurssiin

   Tuoreita kuulumisia: https://www.seiska.fi/Uutiset/Stefan-Thermanin-firmaa-haetaan-konkurssiin/1151960
   Kotimaiset julkkisjuorut
   248
   7897
  3. Kulmunille koulutusta 50 000 eurolla

   Veronmaksajat maksaa https://www.is.fi/politiikka/art-2000006527878.html Näin niitä verorahoja käytetään
   Maailman menoa
   213
   2291
  4. Maskisekoilu riittäsi jo -STM!

   STM:n maskisekoilu vain jatkuu. Mitä ihmettä onkaan tapahtunut? Onko nyt menossa jälkien peittelyvaihe ja mielipiteitten hämärtämisprojekti? LUE TÄMÄ:
   Maailman menoa
   287
   1856
  5. Kiitos elämä, Nala mutta vuokraluukkuun

   Miten noin menevä nainen voi ottaa koiran keskelle kaupunkia? Eikö edellinenkin koira annettu pois kun asuvat Eskon kanssa, eikä ollut aikaa hoitaa si
   62
   1100