seksuaalisten vähemmistöjen ihmisten oikeus olla

tasavertainen kansalainen muiden joukossa tulee turvata.
Suomen Kommunistinen puolue tukee avoimesti maassa edennyttä lainsäädäntöä näiden vähemmistöjen turvaksi.

31

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kysymys on ihmisoikeuksista ja demokratiasta eikä niistä voi tinkiä.
      Paheksun suuresti tiettyjen tahojen jatkuvaa vähemmistöjen parjausta mitä törkeimmillä ilmaisukeinoilla.

      • Anonyymi

        MIKSI sukupuolista suuntautumistaan pittä tuoda esille - vaikkapa työhaastattelussa ?
        Onhan se tietysti syy itkeä lehden lööpissä kun ei tullut valituksi


      • Jos ollaan Partacusi realisteja, niin aikojen saatossahan kommunismi on ollut yksi vähiten ihmisoikeuksia kunnioittavista poliittisista uskonnoista. Se ei myöskään ole koskaan sallinut demokratiaa, joka aina takaa ajattelun vapauden, eikä sitä vapautta voi sanoa olevan yhdessäkään kommunismin kahlitsemassa maassa.

        Miksi sinä valheellisesti lähdet noita argumentteja käyttämään vaikka tiedät kaikkien yli 20v tietävän missä mennään kommunismin suhteen noissa asioissa? Yritätkö valeuutisin vaikuttaa niiden mieleen, jotka jostain syystä ovat oikealta tiedolta jääneet varjoon vai mitä sinä yrität?

        On aivan toinen asia sanoa olevansa eri mieltä kuin kommunistien ollessa vallankahvassa kun sanominen ei riittänyt vaan tuli kuula niskaan tai kuljetus Siperiaan piikkilankojen keskelle kurjiin olosuhteisiin ilman sosiaaliapua ja työterveysvalvontaa vaikka pakkotyöhön pakotettiinkin!

        Miksi kommunistit eli komuloiset eivät pysy totuudessa? Onko se teille liian karvas pala nauttia? Kannattaisiko luopua koko uskonnosta ja alkaa vaikka persuksi?


    • Lait säädetään yleensä hallituksen esityksestä. Montako SKP:n edustajaa siellä mahtaa olla?

      hallituksen esittämät lait taas hyväksytään ja säädetään laeiksi eduskunnassa joten kysymys kuuluu montako kansanedustajaa SKP:llä on Suomen eduskunnassa?

      Jos vastaus on 0 ja 0, niin mitä merkitystä SKP:n tuesta mahtaa käytännön tasolla olla?

      • Anonyymi

        Tämä edellinen Juha Sipilän johtama Suomen hallitushan esitti Suomen eduskunnalle sukupuolineutraalin avioliittolain hyväksymistä. ja eduskunta äänesti sitten asiasta ja laki hyväksyttiin sitten presidentin siunauksella.

        Todella hyvin nyt demokratia toimii täällä Suomessa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Tämä edellinen Juha Sipilän johtama Suomen hallitushan esitti Suomen eduskunnalle sukupuolineutraalin avioliittolain hyväksymistä. ja eduskunta äänesti sitten asiasta ja laki hyväksyttiin sitten presidentin siunauksella.

        Todella hyvin nyt demokratia toimii täällä Suomessa.

        Fiksummillekin näyttää sattuvan virheitä. Eivät ne muutoin ihmisiä olisikaan!


    • Anonyymi

      Homojen ja muiden parjaaminen näyttää organisoidulta. Sylttytehdasta ei ole vaikea tunnistaa.

    • Anonyymi

      Arvostelu ja parjaaminen ovat erilaisia seikkoja.
      Ylläpidon tulisi seurata tarkemmin jatkuvaa perusteetonta parjaamista ja puuttua heidän edesottamuksiiin.

    • SKP:n puheenjohtaja Väisänen on homosuuntautunut.
      Vihreiden edustaja ministeri Pekka Haavisto on homosuuntautunut.
      Iskelmätähti Jari Sillanpää on homosuuntautunut.
      FBI:n perustaja USA:ssa Edgar Hoover oli homosuuntautunut
      Naispuolisia homoja eli lesboja voisi luetella koko joukon.
      Transsukupuolisia, niitäkin syntyy ja heilläkin tulee olla yhdenvertaiset oikeudet ihmisyyteen.

      Miksi heitä tulisi parjata seksuaalisen suuntautuneisuuden takia? Vai käskeekö joku sellaiseen. Kysymys kuuluukin, saavatko parjaajat toimeksiantajiltaan palkkaa. Samat persoonat, jopa insinöörikoulutksen saaneet, saattavat arvostella lakeja mutta että jatkuva parjaus - Jallu on on takana taatusti luuraamassa.

      • Miksi arvon Partacusi yleensäkään jatkuvasti ottaa asiaa esille? En usko sen mihinkään auttavan vaan perempi olisi jättää nuo epänormaalit ominaisuudet sinne kaappeihin joissa ne ovat iät ajat muhineet! Miksi tehdä niistä elämää suurempia asioita? Ovatko oikeat huolet kaikonneet kun sossu jakaa ilmaista rahaa?


    • Anonyymi

      Natomaa Yhdysvallat hyväksyy homojen oikeudet.
      Persuismi vetoaa raamattuun: Homot tuhottava.

    • Anonyymi

      Historia kertoo että homoilu tuhoaa yhteiskunnan moraalisen selkärangan. Se on jo näkyvissä.

    • Anonyymi

      Persujen mielestä USA tuhoutuu!!!
      Englanti hyväksyy homoille heteroiden ohella täydet ihmisoikeudet.
      Englantikin sanoutuu irti Hitelrin homolahtauksesta.
      Milloin persut?

      Milloin Perussuomalainen puolue hyväksyy seksuaalivähemmistöjen oikeudet? Kansa odottaa päätöstä. Tappohenkinen raamattu ei riitä homojen ihmisoikeuksien estämiseksi.

    • Puolassa valtaa pitävä puolue yhtyy suomalaispersuihin homovihassaan. Puolue perustaa kantansa katolisen kirkon avulla raamattuun. Raamatun molemmat "jumalat" vaativat homojen lynkkaamista.

      Ehdotus.
      Persujen kannattaa muuttaa Puolaan. Koko sakki. Siellä he saavat raamatulleen tukea.
      Rauhan ja rakkauden kristinusko esiintyy suurena ihmisvihana.

      • Anonyymi

        Kommunistien vääristelyn ja mustamaaluksen vuoksi on alkuunsa sanottava, etten ole tukenut tai äänestänyt perussuomalaisia tai kommunisteja koskaan, enkä suosittele moisten ääriliikkeiden tukemista muillekaan.

        "Ehdotus.
        Persujen kannattaa muuttaa Puolaan. Koko sakki. Siellä he saavat raamatulleen tukea.
        Rauhan ja rakkauden kristinusko esiintyy suurena ihmisvihana."

        Tai sitten Venäjälle, jossa homoseksuaaleja vainotaan ja heitä pahoinpidellään.
        Erikoista tosin on, että Venäjän federaation kommunistinen puolue on täysin rinnoin tukemassa presidentti Vladimir Putinin ja maan vahvan ortodoksikirkon homofoobista politiikkaa, ja sekin, ettei SKP(ei-rek.) ole koskaan moittinut tuon veljespuolueensa tai Venäjän hallinnon politiikkaa missään asiassa.


    • Anonyymi

      Tanskan valtio on taannut lailla seksuaalivähemmistöjen oikeudet.
      Sitä ei tiedetä, ottavatko Tanskassakin sikäläiset persut raamatun inkvisition tueksi ajamaan sharia lakia sinne.

      • Anonyymi

        Näin alkuun on kommunistien vääristelyn ja mustamaaluksen vuoksi sanottava, etten ole tukenut tai äänestänyt perussuomalaisia tai kommunisteja koskaan, enkä suosittele moisten ääriliikkeiden tukemista muillekaan.

        Venäjän valtio ei ole taannut millään tavalla seksuaalivähemmistöjen oikeuksia, joten sikäläiset persut voivat maan vahvan kommunistisen puolueen ja ortodoksikirkon tuella ajaa vanhatestamentillista lainsäädäntöä maahan.

        Suomalaiset kommunistit vastaavasti varovat moittimasta millään tavalla Kremlin politiikkaa, mikä tarkoittaa myös homoseksuaaleja sortavan käytännön hiljaista hyväksymistä.


    • Anonyymi

      Kommunistien toteuttaman vääristelyn ja mustamaalauksen vuoksi totean näin alkuun, etten ole koskaan tukenut tai äänestänyt perussuomalaisia tai kommunisteja, enkä suosittele moisten ääriliikkeiden tukemista muillekaan.

      Homoseksuaaleilla tulee olla täsmälleen samat oikeudet kuin heteroseksuaaleilla, eikä heitä tule sortaa tai rangaista seksuaalisesta suuntautumisestaan millään tavalla.

      Kommunistien ihailemassa Neuvostoliitossa homoseksuaalisuus oli vuodesta 1933 alkaen 2-5 vuoden vankeus-/työleirituomiolla rangaistava rikos sosialistista yhteiskuntaa vastaan.

      Nyky-Venäjällä homoseksuaalisuudesta on jälleen tehty laitonta, ja heitä vainotaan ja pahoinpidellään, ja onkin outoa, ettei SKP(ei-rek.) ole antanut minkäänlaista tuen ilmausta Venäjän homoseksuaaleille, puhumattakaan, että se olisi tuominnut Venäjän federaation kommunistisen puolueen presidentti Vladimir Putinia myötäilevän homoja sortavan politiikan tukemisen.

    • Anonyymi

      Ei nykyisessä Venäjässä enää homous ole laitonta. Se ei siis ole rangaistavaa. Ainoastaan sen esittäminen julkisilla paikoilla on kiellettyä. Suuremmissa kaupungiessa on paljon homobaareja, jotka ovat valtion suojeluksessa. Putin kannattaa myös niitä, sanoen että homoilla on omat paikkansa jossa voivat käydä kunhan eivät esiiinny kaduilla.

    • Anonyymi

      Minulle tapahtui Moskovassa, että kysyin virkapukuiselta poliisilta nimeltä erästä homoklubia. Hän neuvoi auliisti paikan ja sanoikin että se on kuuluisa homoklubi ja toivotti hauskaa iltaa.

    • Anonyymi

      Hollanti salli seksuaalivähemmistöt lain voimalla. Hollanti sallii myös abortin ja monet muut valtiot.
      Kristillinen persuismi kiistää naisille aborttioikeuden. Sitäkin persuismi puolustelee raamatun lauseilla. Persuismi ajaa täten kristillistä sharialakia Suomeen. Kansalaisten valtaenemmistö torjuu persuismin katalan juonen.

      Milloin Perussuomalainen puolue järkiintyy? Milloin tulee kannanotto, jossa se tuomitsee kristillisen taantumuksen.

    • Anonyymi

      Raamattu, Uusi Testamentti
      Gal 1:12 oleva sana ilmoittanut on alkutekstissä apokalypsis, joka tarkoittaa ilmestys ja paljastaa. Herra Jeesus ilmestyksen kautta opetti Paavalia ja ilmoitti mikä on Jumalan tahto sekä totuus. Paavali opetti homouden olevan synti, koska Herra Jeesus ilmoitti sen hänelle.

      Tähän kristillinen oikeisto; Perussuomalainen puolue ja Kristillisdemokraatit perustavat ohjelmansa seksuaalivähemmistöjen kiusaamiseksi. Samaan yhteyteen kuuluu näiden kielteinen kanta aborttiin.

      Perussuomalaiset pitäytyvät pari tuhatta vuotta vanhaan virheelliseen näkemykseen aikakautena, jolloin homous tunnettiin ja hyväksyttiin muualla paitsi juutalaisuskossa. Juutalaisuskossa, Raamatun Vanha Testamentti, heidän jumalansa Jahve tuhoamaan homot eli päästämään hengiltä. VT yhdistetään kristillisyydessä kristinuskon peruskirjaksi.
      Kristinuskon tullessa valtaan 300 luvulla Rooman valtakunnassa homovainot alkoivat ja jatkuvat Suomessa Perussuomalaisen puolueen ja Kristillisdemokraattien toimesta.

      Oletettu Jeesus-jumala siis syyllisti heteroista poikkeavat. Jeesus-jumala oli silloin yhtä tyhmä kuin muutkin kansalaiset. Silloin ei tunnettu homouden syytä biologisena poikkeavuutena ja johon syntynyt ihminen ei ollut syyllistynyt.
      Evl kirkko on sanoutunut irti homovainoista.
      Milloin Perussuomalainen puolue tuomitsee homojen vainoamisensa ja muuttuu sivistyneeksi puolueeksi?

      Perussuomalaisten homovaino muistuttaa islaminuskon samankaltaista linjausta ja jossa sielläkin poliittinen äärioikeisto tukeutuu "jumalansa " käskyyn.

      SKP tukee perussuomalaisten parjauksesta riippumatta seksuaalivähemmistojen oikeuksia normaaliin elämään.

    • Anonyymi

      Näin alkuun on kommunistien parjauksen ja ajoittaisen tarkoituksellisen valehtelun torppaamiseksi syytä kertoa, etten ole koskaan tukenut tai äänestänyt kommunisteja enkä myöskään perussuomalaisia, ja suosittelen muitakin pidättäytymään tukemasta millään tavalla kyseisiä ääriliikkeitä.

      Venäjän sikäläisten persujen, eli valtaosan venäläisten mielestä homoseksuaalien sortaminen ja vihamielisyys heitä kohtaan on sallittua, ja valitettavasti tuo asenne myös näkyy, eikä SKP:n (ei-rek.) veljespuolue Venäjän federaation kommunistinen puolue ole ilmaissut minkään sortin tukeaan näille seksuaalivähemmistöille.
      Venäjällä homoseksuaalit joutuvat piiloutumaan ja pelkäämään siitä huolimatta paljastumistaan ja sitä seuraavaa vainoa.

      "Homoseksuaalit pakenevat Venäjältä Eurooppaan
      Viime vuonna Venäjällä astui voimaan alaikäisille suunnatun "homopropagandan" kieltävä laki. Tämän jälkeen jo ennestään epäileväinen suhtautuminen seksuaalivähemmistöihin venäläisten keskuudessa huononi rajusti. Tilanne on kärjistynyt niin, että tänä päivänä monet seksuaalivähemmistöjen edustajat lähtevät Venäjältä ja hakevat turvapaikkaa muun muassa Suomesta."

      https://yle.fi/uutiset/3-7326713

      Olisi hyvä kuulla missä, jos missään, vaiheessa SKP(ei-rek.) tuomitsee Venäjän homoseksuaaleihin kohdistaman vainon, ja siitä aikooko SKP(ei-rek.) esittää Venäjän federaation kommunistiselle puolueelle julkaistavaksi yhteistä kannanottoa, jossa homoseksuaalit ja homoseksuaalisuus todetaan tasavertaisiksi muiden seksuaalisuuden suuntausten kanssa.

      • Suomen kommunistit tukevat Venäjän seksuaalisten vähemmistöjen oikeuksia ja yhtä lailla kaikkialla maailmassa.
        Teikäläiset perussuomalaiset haluavat jatkaa homojen vainoamista Suomessa ja maailmalla.
        Milloin teikäläiset Perussuomalalaiset luopuvat ihmisvainosta? Tänä vuonna vai ei koskaan.
        Älä pelkää: Olematon Jeesus ei mahda Teille mitään. Sitäpaitsi Jeesuksenne on rikollinen vaatimalla homovainoja.


      • Anonyymi
        Partacus kirjoitti:

        Suomen kommunistit tukevat Venäjän seksuaalisten vähemmistöjen oikeuksia ja yhtä lailla kaikkialla maailmassa.
        Teikäläiset perussuomalaiset haluavat jatkaa homojen vainoamista Suomessa ja maailmalla.
        Milloin teikäläiset Perussuomalalaiset luopuvat ihmisvainosta? Tänä vuonna vai ei koskaan.
        Älä pelkää: Olematon Jeesus ei mahda Teille mitään. Sitäpaitsi Jeesuksenne on rikollinen vaatimalla homovainoja.

        Kommunistien parjauksen ja tarkoituksellisen valehtelun torppaamiseksi on syytä kertoa, etten ole koskaan tukenut tai äänestänyt kommunisteja enkä myöskään perussuomalaisia, ja suosittelen muitakin pidättäytymään tukemasta millään tavalla kyseisiä ääriliikkeitä.
        Tuo valehtelu ja mustamaalaus näkyy muun muassa yllä olevassa kommentissa:

        Partacus
        Tänään 19:56:

        "Teikäläiset perussuomalaiset haluavat jatkaa homojen vainoamista Suomessa ja maailmalla."

        Tämäkö on sitä suomalaisten kommunistien mainostamaa keskustelua, johon heidän puolueensa jäsenten tulee osallistua kaikilla mahdollisilla foorumeilla, erilaisten ihmisten kanssa?
        Kun kommunistille kertoo, ettei ole perussuomalainen, ja puolustaa homoseksuaalien oikeuksia, väittää kommunisti ensimmäiseksi tuon kertojaa perussuomalaiseksi, joka haluaa vainota kommunisteja?

        Onko nimimerkki Partacuksella heikko lukutaito vaiko kyvyttömyys ymmärtää lukemaansa, jää arvailujen varaan, ellei sitten kyse sittenkin ole juuri tuosta alussa mainitsemastani kommunistien valehtelusta ja kanssakommentoijien tarkoituksellisesta mustamaalauksesta.

        Ei liene mikään ihme, että tuolla tyylillä SKP:n kannatus viime vaaleissa oli 0,1 prosenttia, ja tuskin siitä ainakaan nousee mikäli tavat säilyvät entisinä, ja nehän näkyvät säilyvän, kuten näemme.


        Partacus:

        "Suomen kommunistit tukevat Venäjän seksuaalisten vähemmistöjen oikeuksia ja yhtä lailla kaikkialla maailmassa."

        Ja jottemme jäisi pelkästään Suomi24:n keskusteluissa annettujen epämääräisten vakuuttelujen varaan, niin jospa nimimerkki Partacus nyt linkittää väitteensä todentamiseksi tiettyyn/tiettyihin SKP:n dokumentteihin, joista voimme lukea tuon puolueen antaman tuen Venäjän ja kaikkien muidenkin maiden seksuaalivähemmistöille, heidän oikeuksiensa puolustamiseksi.

        Tottahan puolueen kaikki viralliset kannaotot on hyvän yhdistyskäytännön mukaan kirjattu ja dokumentoitu, joten jääkäämme odottelemaan niiden esiin tuloa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kommunistien parjauksen ja tarkoituksellisen valehtelun torppaamiseksi on syytä kertoa, etten ole koskaan tukenut tai äänestänyt kommunisteja enkä myöskään perussuomalaisia, ja suosittelen muitakin pidättäytymään tukemasta millään tavalla kyseisiä ääriliikkeitä.
        Tuo valehtelu ja mustamaalaus näkyy muun muassa yllä olevassa kommentissa:

        Partacus
        Tänään 19:56:

        "Teikäläiset perussuomalaiset haluavat jatkaa homojen vainoamista Suomessa ja maailmalla."

        Tämäkö on sitä suomalaisten kommunistien mainostamaa keskustelua, johon heidän puolueensa jäsenten tulee osallistua kaikilla mahdollisilla foorumeilla, erilaisten ihmisten kanssa?
        Kun kommunistille kertoo, ettei ole perussuomalainen, ja puolustaa homoseksuaalien oikeuksia, väittää kommunisti ensimmäiseksi tuon kertojaa perussuomalaiseksi, joka haluaa vainota kommunisteja?

        Onko nimimerkki Partacuksella heikko lukutaito vaiko kyvyttömyys ymmärtää lukemaansa, jää arvailujen varaan, ellei sitten kyse sittenkin ole juuri tuosta alussa mainitsemastani kommunistien valehtelusta ja kanssakommentoijien tarkoituksellisesta mustamaalauksesta.

        Ei liene mikään ihme, että tuolla tyylillä SKP:n kannatus viime vaaleissa oli 0,1 prosenttia, ja tuskin siitä ainakaan nousee mikäli tavat säilyvät entisinä, ja nehän näkyvät säilyvän, kuten näemme.


        Partacus:

        "Suomen kommunistit tukevat Venäjän seksuaalisten vähemmistöjen oikeuksia ja yhtä lailla kaikkialla maailmassa."

        Ja jottemme jäisi pelkästään Suomi24:n keskusteluissa annettujen epämääräisten vakuuttelujen varaan, niin jospa nimimerkki Partacus nyt linkittää väitteensä todentamiseksi tiettyyn/tiettyihin SKP:n dokumentteihin, joista voimme lukea tuon puolueen antaman tuen Venäjän ja kaikkien muidenkin maiden seksuaalivähemmistöille, heidän oikeuksiensa puolustamiseksi.

        Tottahan puolueen kaikki viralliset kannaotot on hyvän yhdistyskäytännön mukaan kirjattu ja dokumentoitu, joten jääkäämme odottelemaan niiden esiin tuloa.

        Oikaisen omaa tekstiäni:

        "Kun kommunistille kertoo, ettei ole perussuomalainen, ja puolustaa homoseksuaalien oikeuksia, väittää kommunisti ensimmäiseksi tuon kertojaa perussuomalaiseksi, joka haluaa vainota (kommunisteja) po. homoja?"


    • Anonyymi

      Ehkä Moskova ei edusta koko Venäjää, mutta minulla on sellainen käsitys, että homoseksuaalisuus saa siellä rauhassa kukoistaa. Meitä oli kolme suomalaista miestä pari vuotta sitten siellä. Lähdimme kävelemään uutta homoklubia kohti, mutta eksyimme matkalla. Kadun viereen oli pysähtynyt auto, jossa oli kaksi nuorta naista menossa johonkin syntymäpäiville. Kysyimme heiltä tietävätkö he paikan. He sanoivat että kyllä tietävät ja hypätkää kyytiin ajamme sen kautta ja jätämme teidät sinne.

    • "Tottahan puolueen kaikki viralliset kannaotot on hyvän yhdistyskäytännön mukaan kirjattu ja dokumentoitu, joten jääkäämme odottelemaan niiden esiin tuloa."

      Tottakai. SKP:llä ei ole mitään salattavaa. Kannanotot, ohjelmat, blogit ym. on kaiken kansan luettavissa täältä.
      https://skp.fi/

      Odottelemme Perussuomalasiten pahoittelua homovastaisen propagandansa vuoksi. Kristillisdemokraatit voisivat tehdä samoin.
      Perussuomalaiset todellisuudessa homovihassaan toteuttavat ääri-islamismin politiikkaa. Ovat veljiä keskenään.

    • Anonyymi

      Perussusomalaiset eivät vieläkään ole irtisanoutuneet isisläisestä homovastaisuudesta.
      Tulisiko kannanotto huomenna.

    • Anonyymi

      Kommunistien parjauksen ja tarkoituksellisen valehtelun torppaamiseksi on syytä kertoa, etten ole koskaan tukenut tai äänestänyt kommunisteja enkä myöskään perussuomalaisia, ja suosittelen muitakin pidättäytymään tukemasta millään tavalla kyseisiä ääriliikkeitä.

      Väitteestään huolimatta nimimerkki Partacus ei edelleenkään kykene osoittamaan linkkiä SKP:n (ei-rek.) kannanottoon, jossa tuetaan Venäjän ja muiden maiden homoseksuaaleja, joten oletan ettei sellaista ole lainkaan tehty.

      Ikävä juttu, etteivät kommunistit uskalla, tai halua, kritikoida Venäjän suorittamia ihmisoikeuksien rikkomuksia.

      Asia saattaa tietysti olla niinkin, että SKP:n (ei-rek.) veljespuolue Venäjän federaation kommunistinen puolue on osasyyllinen tuohon homoseksuaalinen ja muiden heteronormatiivisesta seksuaalisuudesta eriävien sortoon Venäjällä, eivätkä suomalaiset kommunistit halua pahoittaa veljespuolueen johtajien mieltä.
      Tuo tarkoittaa tietysti sitä, että vaikenemalla SKP (ei-rek.) on vähintään tiedollisesti syyllinen siihen, että sorto voi jatkua.

    • Anonyymi

      En ole persu mutta siitä riippumatta persut tukevat Venäjän homovastaista linjaa.
      Persuismi hyväksyy raamatullisesti homjen teilaamisen ja yhtyvät aiheessa isisläisen islamin kanssa.
      Olisi loistava avaus mikäli persut irtisanoutuisivat homovastaisesta ideologiasta ja siirtyisivät ihmisyyden kannalle.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      68
      3189
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      200
      2801
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      22
      2618
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2588
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      20
      2466
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2305
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      210
      1753
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1707
    9. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      37
      1560
    10. Dear mies,

      Hymyiletkö ujosti, koska näet minut? 😌
      Ikävä
      18
      1416
    Aihe