Eläkkeen veroprosentti 2020 ?

Anonyymi

Edelleen melko korkea on veroprosentti vuonna 2019 tuolta sivulta lötyvänn pdf:n grafiikassa ja ensi vuodelle muutosta tulee olemaan minimaalisesti.

- https://www.veronmaksajat.fi/Palkka-ja-elake/verotus-2019/

Tietysti asuinkunta ja valtionkirkkoon kuuluminen tai ei, vaikuttaa todelliseen lopputulemaan.

8

66

  Vastaukset

  • Äänestäjät äänestävät puolueen tai puolueet, joka muodostaa hallituksen. Hallitus maaäärittelee mm. veropolitiikan.
   Sitä saa, mitä tilaat!

   • Mikäli specimen omaisi edes alkeellista itsekritiikkiä, niin tuollaiset steriilit aivottomuudet jättäisi kokonaan kirjoittammatta.

    Ps. Mitä älyllistä kykenet kertommaan vaikkapa kaikille niille, mm. yrittäjille, jotka äänestivät Brexitiä vastaan ko. maassa ja joiden elämä nyttemmin muuttuu suorastaan kestämättömäksi tai jopa konkurssi edessä?


  • Hallitus tietää tarkalleen, mitä eläkeläiset saavat, ja osaa laskea eläkeläisten veroarvon viimeisen päälle.

   • Pakko tunnustaa, että tuollaisen aivottomuuden tulostaminen eetteriin on jo itsessään suoranainen savutus omassa kategoriassaan, mutta milloinkos massoilla on ollut edes alkeellista tajua taloudesta ja yhteiskunnallisista kokonaisuuksista, jossa osaltaan piilee myös Brexit-äänestyksen lopputulema.

    "Valtion tuottoisan omaisuuden myyminen miinuskorkoisen velan välttämiseksi ei ole vain hölmöä. Se on sabotaasia, kirjoittaa erikoistoimittaja Jan Hurri. "

    - https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000006245722.html

    :/


  • Eläkeläisenkin kannattaa tehdä hieman töitä, koska käytänössä palkka on verotonta työtulovähennyksen maksimirajaan asti.

   • Eli esimerkillisen yksinkertaisen aivokäyrän omaava duunari kehoittaa duunariuteen, jopa nestoreita.

    Huomattavasti viisampaa ja tuottavampaa on on investoinnit, sekä myyntivoittojen ja osikojen vastaanottaminen, josta huolimatta merkittävän huonon ja puoskaroivan valtiontalouden hoidon vuoksi veroaste on kohtuuttoman korkea ;-)


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eli esimerkillisen yksinkertaisen aivokäyrän omaava duunari kehoittaa duunariuteen, jopa nestoreita.

    Huomattavasti viisampaa ja tuottavampaa on on investoinnit, sekä myyntivoittojen ja osikojen vastaanottaminen, josta huolimatta merkittävän huonon ja puoskaroivan valtiontalouden hoidon vuoksi veroaste on kohtuuttoman korkea ;-)

    Varmemmaksi vakuudeksi:

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/16112466/petteri-orpo-(kok)-ja-suomen-velkaantuminen-(haans)


  • Sivuhuomautuksena muuten tiedoksi vain, että ulkomailla asuvien britti eläkeläisten eläkkeet ovat tippuneet jotain 20-30 % tuon brexitin takia. Pitävät tilannetta sietämättömänä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   294
   12062
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   227
   7649