Aihe

Piereekö kissat

Anonyymi

Joskus kissalta tulee leikin aikana semmonen äänetön hajupommi. Eihän sitä aina huomaa, ellei ole vieressä leikkimässä sen kanssa.

6

<50

  Vastaukset

  • Ei meidän kissa ainakaan piereskele, eikä liioin haise. Ainoot hajut lähtee hiekkalaatikolta jonne se tekee tarpeensa. Se haju kyllä riittää, luojalle kiitos ettei piereskele ainakaan toistaiseksi.

  • Pentukissalta pääsee joskus semmonen pieni tuhu.

  • Pieretkö itse?? Jos et, suoli on tukossa. Tottakai kissatkin päästää ilmaa, ravinnosta riippuu, miten pahalta haisee. Nykyihmiset saisi tyytyä pehmoleluihin, kun lemmikkien normaali suolen ja rakon toiminta, ja eritteet, tunutvat niin kauheilta! Ei se hunajalta haise omakaan sontasi.

   • En ole väittänyt, että se olis väärin. Ei ole ollut ennen tällä palstalla puhetta semmosesta, joten kysyin. Sinä taidat olla liian viisas sekä turhan tosikko lukemaan näitä. Voit siis jatkossa keskittyä loistamaan siellä Haukivuoren omalla palstalla. Eipä sinne muut kirjottele.


  • Meidän entinen kisulivainaa päästeli pieruja aika usein, varsinkin kun oli polvella lepäämässä. Ne oli niitä kuulumattomia mutta ei hajuttomia. Lemuista pysty päättelemään että kisuli keventänyt oloaan. Kisulin pieruista haiskahti ruoka mitä oli syönyt. Äänipieruja en kuullut kuin hyvin harvoin, enemmän kun kisuli oli tullut jo hyvin vanhaksi.

   • Joo, kissan pieru haisee kissanruualta. Joskus kissat myös kuorsaa!


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   13813
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   101
   9730