Raisa Räisänen

Anonyymi

Nyt on tapetilla tää Raisan tapaus vuodelta 1999, noita uusia kuvia on julkaistu mitä ei silloin vuonna 1999 näytetty, ihmettelen kun poliisit ei silloin ole edes pystyny tunnistamaan kyseisiä automerkkeja valvontakameran tallenteesta? Selvästtikkin siinä on kaksi eri automerkkiä, Buic Electra ja Dodge Aspen olettasin ja kuvissa on muutenkin eroavaisuuksia.

17

168

  Vastaukset

  • Kaikki kellä ollu tuommonen tai vastaava auto kyseisenä aikana sanoo HEP!

   • Ja kaikki Turkkilaiset pizza myyjät.


   • HEP!


  • Jos Buick Electra on tuo auto niin onko rekkari ollut NE tai NJ alkuinen, oli Nokian jälkeen Rengaskauppiaalla ja taksimiehellä.

   • Viime kesänä Paasikiventillä NE Rekkarinen Buick ajeli ohitseni, sopisi väriltään ja vuosimalliltaankin tähän Raisa katekoriaan, voi olla kaukaa haettu ??


   • Anonyymi kirjoitti:

    Viime kesänä Paasikiventillä NE Rekkarinen Buick ajeli ohitseni, sopisi väriltään ja vuosimalliltaankin tähän Raisa katekoriaan, voi olla kaukaa haettu ??

    Jos oikein veikkaan niin 2 Buick ia oli Nokialla, NJ-141 ja NE alkuinen, myyty huutokaupassa. NE Rengaskauppiaalle ja - 99 saattoi olla Taximiehellä ja Lahdessa 2000 luvun alkuun. Eli tuota Ne rekkari Buick ia kannattaa tutkia tarkemmin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jos oikein veikkaan niin 2 Buick ia oli Nokialla, NJ-141 ja NE alkuinen, myyty huutokaupassa. NE Rengaskauppiaalle ja - 99 saattoi olla Taximiehellä ja Lahdessa 2000 luvun alkuun. Eli tuota Ne rekkari Buick ia kannattaa tutkia tarkemmin.

    Joo nyt jos oikein muistelen niin Tampereellahan oli taxina se letukka?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Joo nyt jos oikein muistelen niin Tampereellahan oli taxina se letukka?

    En muista letukkaa taksina, Cadilllacin ja Oldsmobilen muistan taksina.


  • Saartorengas kiristyy tekijän/tekijöiden ympärillä. Pian poliisi kolkuttaa oveen...

   • Vaan minäpä en jää kiinni...


   • Anonyymi kirjoitti:

    Vaan minäpä en jää kiinni...

    Teko oli tappo, joka vanheni 20 vuodessa. Syksyllä aika tuli täyteen onneksi.


  • tuliko käsky poliisijohdolta laittaa jotain ikkunan kautta kuvattuja autoja hakuun. Tuo matulinja alkoi olla liian vahva ja jää bonarit poliisipomoilta saamatta koska voi tulla rasismi.

  • Pösö 404 oli epäilty auto Hilkka Myllymäen taposta vuonna -71. Lopuksi ei tiedetty oliko sittenkin kyseessä traktori. Joku kylältä kävi tunnustamassa korvausta vastaan ja sillä siisti.

   • Äläs nyt, tässäkin tapauksessa 20 vuoden takaiset asiat ovat kaikilla kirkkaassa muistissa, eiks nii.


  • On se kysely outoa siltäkin kantilta, siitä rotevasta naisesta? Ensin ei tiedetä, sitten tiedetään nimi , sitten ei tiedetä, kuka valehtelee?? Tuntuu siltä että poliisilla ei ole käryäkään? Toivotaan että tekijä tulisi itse:
   En viitsi sanoa mitä muutenkin ajattelen Tampereen poliisista.
   Terveisin Tampereen mies 45v.

   • Lehdet ne on jotka kirjoittelee mitä sattuu. Ensin oli aamulehdessä kirjoitus, että epäilty on tiedossa. Sitten se muuttui muotoon, että etsitään sitä naista epäiltynä.


  • Meikäläiselle ilmesty unessa helevetin roteva nainen amurin suunnilta. Sit tuuli heilautti sen mekkoo ja meikäiseltä meinas syvän pysähtyy kun näin mitä siellä mekon alla köllötteli. Joo ja juu murhaaja mikä murhaaja. Varma nakki kuin toppatakki!

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   281
   11449
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   215
   6847
  3. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   122
   5563
  4. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   Kotimaiset julkkisjuorut
   67
   4739
  5. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   105
   3268