Nokian Pieneläinklinkka Kokemuksia?

Anonyymi

Onko kellään kokemusta Nokian Pieneläinklinikasta? Meillä alle vuoden ikäinen kani ja pitäisi kastroida, jotta saataisin sille kanikaveri. Ollaa soiteltu Tampereen alueelta eläinlääkäreitä ja vertailtu niitten hintoja. En muista mistä, mutta jostakin eläinklinikalta kerrottiin, että siellä on suurempi riski kanin leikkauksen epäonnistumiseen kun ovat kuulemma herkempiä nukutuksen suhteen. Nokian Pieneläinklinikkaa suositeltiin, siellä on kuulemma erikoistuttu tähän kanin anestesiaan. On kuulemma turvallisin vaihtoehto. Kokemuksia?

0

<50

  Vastaukset

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Sohvi takaisin Eirassa

    Riita tullut,yöllä lähti koiran kanssa,aamupäivitys eirasta,lakanoista tunnistin,samat mitkä vaihtoi silloin toukokuussa😅
    Kotimaiset julkkisjuorut
    185
    4848
   2. Niko ja Katrie hop lopissa

    Suloinen video, Niko ja Katrien tyttö😍
    Kotimaiset julkkisjuorut
    170
    3523
   3. Johanna Tukiainen ryyppää raskaudesta huolimatta

    Päihdeäidin putki jatkuu, nyt vain salaa. Siirtyessään laivalla Ruotsin ja Suomen väliä juo salaa halpaa viiniä. Neuvolassa ei ole käynyt lainkaan, ko
    Kotimaiset julkkisjuorut
    73
    2254
   4. Sofia ja Stefu tarjoilijoina.

    Näkyy Sofian instastoryssa olevan video jossa Sofia ja Stepu tarjoilevat pöytiin Fyllaksessa. Stufun sisko antanut töitä?
    81
    1563
   5. Johanna Tukiainen känässä laivalla

    Hänet siis nähty ympäripäissään Siljalla. Samaten juhannuksena Suomessa dokannu 3 päivän putken... Että sellanen uskovainen äityli..
    Kotimaiset julkkisjuorut
    37
    1202