Jumalan viestit

Anonyymi

Mistä tietää että uni/näky on Jumalalta, esim: tuleva vaimo tai onko näkemäsi enkeli Herran vai sielun vihollisen.

37

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Isä Jumalalta tullut uni/näky mahdolliseen puolison esittelyyn antaa varmuuden monilla tavoin. Esim. profetian tai tiedon sanojen tai itse lukemasi Raamatun Kirjoitusten kautta. Mutta kaikenlaiset mu-tu 'asiantuntijain' sanomiset on asioissa syytä unohtaa, koska he puhuvat asioissa yleensä, mitä sylki suuhun tuo.

      Herran enkeli ei herätä pelkoa tai ahdistusta, koska hän tulee kirkkaudesta, jossa Isä Jumala ja Kristus Jeesus ja Pyhä Henki asuvat.

      Vastaavasti 'vihtahousun' demoninen enkeli pelottaa ja ahdistaa, koska se tulee pimeydestä, jossa saatana asuu.

    • Anonyymi

      Ei-helluntailainen vastaus

      On joillakin näkymyksiä ollut, että enää ei tule mitään Jumalan puhetta ihmiselle, koska Raamattu on jo valmis. Mielestäni kuitenkaan Jumala ei ole rajoitettu Raamatun kansien väliin. Kysymys on laajempi kuin ensi näkemältä vaikuttaa: miten Jumala johdattaa? Periaatteessa kaikki on Jumalalta saatua. Mutta kaikki ei miellytä, eikä kaikki kelpaa opiksi /moraaliseksi ohjeeksi.

      Mistä tiedät, etteivät kaikki ilmestykset, näyt ja unet tule perkeleeltä? Tai jos tulisi Jumalalta, onko se mielestäsi lakia, jota pitää noudattaa? Muistui mieleen tarina huivipäisestä ennustajasta kristallipallon ääressä: ennusti turmiota kuulijalle, ja tämä meni ja toteutti ennustuksen. Hän toimi sen mukaisesti, ja joutui siihen turmioon. Muistuttaa sitä, miten Saulille ennustettiin Raamatussa.

      Näin äskettäin unta, että äidin yli 90-vuotias isä ei ollutkaan yli 90-vuotias, vaan syntynyt 2001, käytti farkkuja, ja oli tuuheatukkainen. Oliko tämä mielestäsi ennusuni, että miehestä tulee vielä nuorukaisen näköinen ja kuntoinen? Joku ehkä sanoisi, kyllä se uni oli Jumalalta, koska tarkoitushan oli hyvä, vai mitä?

      • Anonyymi

        Sitä tässä yritän ymmärtää että onko näyt Jumalalta vai siltä toiselta, jos nainen peittyy valkoiseen ristiin niin voisi sen olettaa olevan Jumalta, sielun vihollinen on kuitenḱin erittäin ovela.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sitä tässä yritän ymmärtää että onko näyt Jumalalta vai siltä toiselta, jos nainen peittyy valkoiseen ristiin niin voisi sen olettaa olevan Jumalta, sielun vihollinen on kuitenḱin erittäin ovela.

        Ei voi olettaa mitään. Unet eivät tule Jumalasta, vaan korvien välistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei voi olettaa mitään. Unet eivät tule Jumalasta, vaan korvien välistä.

        Siellähän se jumalakin pesii, jokaisella omansa tai sitten voi hahmottaa maailmaa ihan tosiasioihin perustuen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sitä tässä yritän ymmärtää että onko näyt Jumalalta vai siltä toiselta, jos nainen peittyy valkoiseen ristiin niin voisi sen olettaa olevan Jumalta, sielun vihollinen on kuitenḱin erittäin ovela.

        Se on valitettavasti totta, että juuri sielunvihollisen himoja seuraavat ihmiset, kykenevät VARINKIN HE - suuriin illuusio ja harhaihmeisiin. selliasta NE aineet paljon käytettynäkin aiheuttaa. Joskus tuhansia vuosia sitten esim. Musta/Valkoinen Magia yhdessä juopumuksen ja huuamidenkin kanssa, sekoitti kokonaisia kansakuntia, Britannia ja Norjakin siitä esimerkkinä kai - tämänkin vuoksi Mooses sanoi laissaan, että "Velhonaisen älä anna elää". EI hän tarkoittanut että heitäkään murhata täytyisi, vaan heidät pitää paapoa iloiseksi ja ylpeäksi, läpi koko elämänsä... Jos ETTE NIIN TEE, vaan alata pahastikin lynkata heitä, niin olette itse lainrikkojia, pahemminkin vääritellet Jumalan alkuperäisen lain tavoitteet, tehdä KAIKISTA ihmisistä onnellisia tms...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sitä tässä yritän ymmärtää että onko näyt Jumalalta vai siltä toiselta, jos nainen peittyy valkoiseen ristiin niin voisi sen olettaa olevan Jumalta, sielun vihollinen on kuitenḱin erittäin ovela.

        En tiedä, mutta, minä näen unia jotka toistuu elävässä elämässä myöhemmin. Siis minä näen kaksi erillistä tapahtumaa prikulleen samanlaisena. Tästä on mulle kehittynyt ajatus, että kuolema on vain siirtymistä uni maailmaan.


    • Anonyymi

      Sanassa on ilmoitettu nekin asiat, joista kunniaa jaetaan ihmisten kesken, ettei jäätäisi epätietoisuuteen.

    • Anonyymi

      Uskostahan se riippuu. Jos unessa esitetty asia oli mielestäsi HYVÄ, USKO TOKI KOKO NÄKY ja se oli Jumalalta, mutta jos jokin jää liikaa epäilyttämään, sellainen EI OLE JUMALAN LAPSELLE todellisuutta, vaan lapsiuskovaa hiukan jopa vanhemman ihmisen tai/ja "jumalan" viestiä ja härnäämistä sinulle, jos KOET itsesi vielä Jumalan Lapseksi silti jo...EI LAPSIUSKOVAISUUS ole silti kaikkein vanhin ja viisainkaan etappi, kristillisessä vaelluksessamme tietenkään...

      • Anonyymi

        Jeesuksesta minulla on käsitys, ettei HÄN ole se, joka kauheasti NÄKYJÄ lähettelee kenellekään, koska Jeesus arvosti HENGEN ja PUHEEN YMMÄRTÄMISEN kaikkein tärkeimmäksi johdattajaksi tiellämme. Koeta siis KUULLA mielummin Jumalan Sanaa, kuin että kuka hyvänsä spurgelo alkaisi sulle sellaisia mukaviakin näkyjä lähettelemään, joihin et itse silti kyennyt paljoa edes vaikuttamaan... Sehän on pikemminkin "maailman ihmisen" laveaa tietä, että itse kuvittelee yölläkin, mitä himoittavaa tekee seuraavana päivänä, ja se monella kai toimii kauankin? Jeesus sanoi:"Älkää etukäteen murehtiko mistään, ja että: ei Murehtimisella ainakaan kukaan ole lisäänyt ikäänsä kyynärnkään vertaa". "Jokaiselle päivälle on sille riittävät huolensa ja tavoiteensa"...


    • Anonyymi

      Enkeleistä teillä on väärä käsistys, jos ajattelette heidän olevan fyysiesti näkyvään kiintyviä. Hekään eivät ole - Jumala - ilman ominaisuuttaan - vielä vähemmän kai - yleensä materiaolioita - joo eivät ole - mutta Ihminen on suuri poikkeus tässä enkeli- vertailussa, koska me säilytimme tietyssä määrin silti Jumalan Pyhänkin Enkelin statuksen, MUTTA SILTI olemme materiamaailmassa, jossa kaikki tehdään helposti havaittavaksi, ja jonka vuoksi kaikki, varsinkaan ateistisesti materialistit EIVÄT USKO kovin helposti abstrakteihin ja metafyysisiin käsitteisiin, joiden avulla KAIKKI on luotu silti. EI se, että meillä on VALMIIT aistit ruumissamme, että NE, se LOPPUTULOS - olisi kaiken luonut, vaan henkiset ideat, eräässä mielessä tavallinen matematiikkakin ovat olleet Jumalien ideoita, joille he hallitsevat luomisiaan, ja HEIDÄN(Jumal'olentojen) NIMENSÄ ovat merkityksltään todella suuria abstarktioita tms...

    • Anonyymi

      Ei kai tuo nyt noin vaikeaa voi olla ?

      Jos saa jonkun sanoman, niin voihan aina kysyä ja hakea siihen varmistusta Herralta.

      Minä itse jouduin tälläiset asiat kohtaamaan ja käsittelemään, kun etsin puolisoa itselleni, mikä oli itsessään jo tyhmää touhua, mutta ei siitä sen enempää.

      No muutamakin puolisoehdokas oikein väitti minun olevan oikein Jumalan valittu hänelle ja hän minulle.

      Olin itse kyllä epäileväinen, ja kysyin Herralta sitten Hänen mielipidettään, no sain odottaa jonkin aikaa, ja sitten se koko tilanne selvisi sillä kertaa ihan itsestään, kun se ehdokas paljastui ihan muuksi, mitä oli ensin sanonut, eli koko homma paljastui valheen päälle rakennetuksi.

      No, toisen kerran taas sama tilanne, ja minä odotin Herran vastausta ja puoliso ehdokas ihmetteli "vetkutteluani", eli onko minussa vikaa ja olenko kykenemätön sitoutumaan.

      No, minä en antanut periksi ja sitten Herra viimein ilmoitti minulle, että kyllä Hän vahvistaa sen sitten molemmille, jotta epäselvyyttä ei jää puolin eikä toisin.

      Herra puhui minulle tämän Sanan kautta:

      25 Mutta Jeesuksen ristin ääressä seisoivat hänen äitinsä ja hänen äitinsä sisar ja Maria, Kloopaan vaimo, ja Maria Magdaleena.
      26 Kun Jeesus näki äitinsä ja sen opetuslapsen, jota hän rakasti, seisovan siinä vieressä, sanoi hän äidillensä: "Vaimo, katso, poikasi!"
      27 Sitten hän sanoi opetuslapselle: "Katso, äitisi!" Ja siitä hetkestä opetuslapsi otti hänet kotiinsa.

      Eli samaan tyyliin siis sen pitäisi tapahtua ja toteutua, eli selvä vahvistus tulee molemmille, mutta Herra monesti koettelee meitä, eikä vastaa heti meille siksi juuri.

      Eli Hän kokeilee, että menemmekö oman tahtomme ja "viisautemme" mukaan, vai alistammeko oman tahtomme Jumalan tahdon alle.

      Senkin olen käytännössä kokenut, kun itse ihastuin erääseen puoliso kokelaaseen ja sitten kyselin Herran tahtoa siinä asiassa.

      Mutta kun en oman tahtoni ja ihastukseni perässä mennyt suin päin, vaan odotin Herraa, niin sainkin huomata sen, että se kokelas ei olisi ollut minulle hyväksi eikä se oikea.

      Mutta kaiken tämän sepustuksen sanoma on siis se, että aina pitää kestäväisenä pyytää Herralta vahvistus tuollaisiin asioihin ekä uskoa kaikkea suin päin ja rynniä sokeasti erilaisten "profetioiden" ja ennustelujen perässä.

      Sillä varsinkin tässä lopun ajassa on todella paljon eksytystä ja vääriä "profeettoja" ja ennustelijoita pilvin pimein, ja tarkoitus on vain eksyttää uskovia.

      7 Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää,
      8 niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä,
      !!!
      9 tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä
      10 ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua.
      11 Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen,
      !!!

      1. Tim. 4:1 Mutta Henki sanoo selvästi, että tulevina aikoina moniaat luopuvat uskosta ja noudattavat villitseviä henkiä ja riivaajien oppeja
      2 valheenpuhujain ulkokultaisuuden vaikutuksesta, joiden omatunto on poltinraudalla merkitty

      Eli aina on ennustelijoita ja valhe profeettoja uskovienkin joukossa, ja siksi vain Herraan turvaamalla ja Häneltä kysymällä KESTÄVÄISENÄ, me voimme varjeltua eksytyksiltä ja valhe ennusteluilta.

      On hyvä muistaa se, että Herralla ei ole ollut, eikä ole kiire !

      Saatana sen sijaan käyttää kiirettä eksytykseen, eli sillä yritetään saada ihminen tekemään päätöksiä yksin ja ilman Herraa ja Herran apua.

      • >>> Eli samaan tyyliin siis sen pitäisi tapahtua ja toteutua...

        Voihan sitä sokeasti olettaa, että muutama sieltä täältä irrotettu muuttumaton raamatunlause voisi ratkaista suhteen kohtalon. Toiminta on pohjimmiltaan pelkuruutta. Pelkuruutta myöntää itse itselleen asioita itsestään. Kuten sitä, että ei uskalla toimia itse, vaan jää odottamaan Herralta potkua takalistoon. Ei voi olla niin vaikeeta ottaa omatoimisesti selvää "puoliso kokelaista" (oikeesti, kokelas? ) ja jos ei suhde toimi, siirtyä elämässä eteenpäin paljon ennen Herran vastausta.


      • Anonyymi

        Tuo kokelaita ylläpitävä taho, kuulostaa itsekkäältä tapaukselta, joka ei ota kokelaidensa tunteita huomioon lainkaan, sanoisinko, että kyseessä on pelkkä hyväksikäyttö kyseisiä naisia kohtaan, omat halu ajaa jatkuvasti hakemaan puolisoa itselleen, puolison pitää täyttää kriteerit itselle, kysehän ei ole rakkaudesta toista kohtaan ja kukaan ei kuitenkaan kelpaa täyttämään kriteereitä ja niin tuo herra ei saa merkkiä jumalalta, ja nainen saa lähtöpassit.


      • Anonyymi
        Henki kirjoitti:

        >>> Eli samaan tyyliin siis sen pitäisi tapahtua ja toteutua...

        Voihan sitä sokeasti olettaa, että muutama sieltä täältä irrotettu muuttumaton raamatunlause voisi ratkaista suhteen kohtalon. Toiminta on pohjimmiltaan pelkuruutta. Pelkuruutta myöntää itse itselleen asioita itsestään. Kuten sitä, että ei uskalla toimia itse, vaan jää odottamaan Herralta potkua takalistoon. Ei voi olla niin vaikeeta ottaa omatoimisesti selvää "puoliso kokelaista" (oikeesti, kokelas? ) ja jos ei suhde toimi, siirtyä elämässä eteenpäin paljon ennen Herran vastausta.

        Eli ohjeesi on uskovalle se, että:

        "vähät välitä Jumalan tahdosta, toimia ja kulje vain oman tahtosi mukaan, niin hyvin käy" !

        Sitäkö halusit sanoa ja sitäkö mieltä sinä oikeasti olet ?

        Mihin tämä Sana ja sanoma katosi:

        Joh. 3:30 Hänen tulee kasvaa, mutta minun vähetä.

        Room. 8:13 Sillä jos te lihan mukaan elätte, pitää teidän kuoleman; mutta jos te Hengellä kuoletatte ruumiin teot, niin saatte elää.

        Gal. 2:20 ja minä elän, en enää minä, vaan Kristus elää minussa; ja minkä nyt elän lihassa, sen minä elän Jumalan Pojan uskossa, hänen, joka on rakastanut minua ja antanut itsensä minun edestäni.

        Eli ei ole todellakaan kyse pelosta, vaan siitä, että uskova antautuu kaikessa Jumalan tahdon alle, sillä Hän tietää kaiken parhaiten.

        No, tuo oma viestisi kertoo todella paljon sinun omasta Jumala suhteestasi "Henki" !


      • Anonyymi
        Henki kirjoitti:

        >>> Eli samaan tyyliin siis sen pitäisi tapahtua ja toteutua...

        Voihan sitä sokeasti olettaa, että muutama sieltä täältä irrotettu muuttumaton raamatunlause voisi ratkaista suhteen kohtalon. Toiminta on pohjimmiltaan pelkuruutta. Pelkuruutta myöntää itse itselleen asioita itsestään. Kuten sitä, että ei uskalla toimia itse, vaan jää odottamaan Herralta potkua takalistoon. Ei voi olla niin vaikeeta ottaa omatoimisesti selvää "puoliso kokelaista" (oikeesti, kokelas? ) ja jos ei suhde toimi, siirtyä elämässä eteenpäin paljon ennen Herran vastausta.

        Eli ohjeesi on uskovalle se, että:

        "vähät välitä Jumalan tahdosta, toimia ja kulje vain oman tahtosi mukaan, niin hyvin käy" !

        Sitäkö halusit sanoa ja sitäkö mieltä sinä oikeasti olet ?

        Mihin tämä Sana ja sanoma katosi:

        Joh. 3:30 Hänen tulee kasvaa, mutta minun vähetä.

        Room. 8:13 Sillä jos te lihan mukaan elätte, pitää teidän kuoleman; mutta jos te Hengellä kuoletatte ruumiin teot, niin saatte elää.

        Gal. 2:20 ja minä elän, en enää minä, vaan Kristus elää minussa; ja minkä nyt elän lihassa, sen minä elän Jumalan Pojan uskossa, hänen, joka on rakastanut minua ja antanut itsensä minun edestäni.

        Eli ei ole todellakaan kyse pelosta, vaan siitä, että uskova antautuu kaikessa Jumalan tahdon alle, sillä Hän tietää kaiken parhaiten.

        No, tuo oma viestisi kertoo todella paljon sinun omasta Jumala suhteestasi "Henki" !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo kokelaita ylläpitävä taho, kuulostaa itsekkäältä tapaukselta, joka ei ota kokelaidensa tunteita huomioon lainkaan, sanoisinko, että kyseessä on pelkkä hyväksikäyttö kyseisiä naisia kohtaan, omat halu ajaa jatkuvasti hakemaan puolisoa itselleen, puolison pitää täyttää kriteerit itselle, kysehän ei ole rakkaudesta toista kohtaan ja kukaan ei kuitenkaan kelpaa täyttämään kriteereitä ja niin tuo herra ei saa merkkiä jumalalta, ja nainen saa lähtöpassit.

        "Kokelaita ylläpitävä taho" !

        Anna mun kaikki kestää...

        Kyse on ihan tavallisesta ihmisten kohtaamisesta ja sitten sen miettimisisestä ja tutkimisesta, että olisiko toinen juuri se oikes kumppani minulle.

        Joten toisen tunteet eivät todellakaan ole huomioon ottamatta siinä kohtaa.

        Jos sinulla itselläsi on sellainen asenne, niin älä hyvä ihminen tuputa sitä samaa minulle.

        Minua eivät mitkään halut aja etsimään, vaan kyse on kuin laivojen kohtaamisesta merellä.

        Niin ja ihastuminen ei ole mitään todellista Rakkautta, vaikka sinä näyt niin luulevan, se on vain ihastumista toiseen, joka ei monestikkaan kanna kovinkaan pitkälle.

        Ja kun ihminen on jo aikuinen, niin hän jo tietää senkin, että minkälaisen ihmisen kanssa on edes mahdollista olla parisuhteessa, sillä monelta nykyaikana puuttuvat parisuhteeseen tarvittavat kyvyt aivan kokonaan.

        Eli parisuhteen onnistumiseen vaaditaan siis perus taidot ja kyvyt, eli pitää olla kyky keskustella rauhallisesti asioista, ilman riitoja ja huutoja, selvitettävät asiat ovat vain asioita, eivät henkilökohtaisuuksia, mutta jos tuotakaan ei ole vielä oppinut, niin silloin saa itselleen vain ihan turhia ongelmia, jos sekaantuu niin kasvamattomaan ja hioutumattomaan ihmiseen.

        Puolison tulee tuoda hyvää, eikä pahaa tullessaan.

        Raamattu puhuu ja kertoo uskovaisen naisen mallin näin:

        10 Kelpo vaimon kuka löytää? Sellaisen arvo on helmiä paljon kalliimpi.
        11 Hänen miehensä sydän häneen luottaa, eikä siltä mieheltä riistaa puutu.
        12 Hän tekee miehellensä hyvää, ei pahaa, kaikkina elinpäivinänsä.
        13 Hän puuhaa villat ja pellavat ja halullisin käsin askartelee.
        14 Hän on kauppiaan laivojen kaltainen: leipänsä hän noutaa kaukaa.
        15 Kun yö vielä on, hän nousee ja antaa ravinnon perheellensä, piioilleen heidän osansa.
        16 Hän haluaa peltoa ja hankkii sen, istuttaa viinitarhan kättensä hedelmällä.
        17 Hän voimalla vyöttää kupeensa ja käsivartensa vahvistaa.
        18 Hankkeensa hän huomaa käyvän hyvin, ei sammu hänen lamppunsa yöllä.
        19 Hän ojentaa kätensä kehrävarteen ja käyttelee värttinää kämmenissään.
        20 Hän avaa kätensä kurjalle, ojentaa köyhälle molemmat kätensä.
        21 Ei pelkää hän perheensä puolesta lunta, sillä koko hänen perheensä on puettu purppuravillaan.
        22 Hän valmistaa itsellensä peitteitä; hienoa pellavaa ja punapurppuraa on hänen pukunsa.
        23 Hänen miehensä on tunnettu porteissa, maanvanhinten seassa istuessansa.
        24 Hän aivinapaitoja tekee ja myy, vöitä hän kauppiaalle toimittaa.
        25 Vallalla ja kunnialla hän on vaatetettu, ja hän nauraa tulevalle päivälle.
        26 Suunsa hän avaa viisauden sanoihin, hänen kielellään on lempeä opetus.
        27 Hän tarkkaa talonsa menoa, eikä hän laiskan leipää syö.
        28 Hänen poikansa nousevat ja kiittävät hänen onneansa; hänen miehensä nousee ja ylistää häntä:
        29 "Paljon on naisia, toimellisia menoissaan, mutta yli niitten kaikkien kohoat sinä".
        30 Pettävä on sulous, kauneus katoavainen; ylistetty se vaimo, joka Herraa pelkää!
        31 Suokaa hänen nauttia kättensä hedelmiä, hänen tekonsa häntä porteissa ylistäkööt.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Eli ohjeesi on uskovalle se, että:

        "vähät välitä Jumalan tahdosta, toimia ja kulje vain oman tahtosi mukaan, niin hyvin käy" !

        Sitäkö halusit sanoa ja sitäkö mieltä sinä oikeasti olet ?

        Mihin tämä Sana ja sanoma katosi:

        Joh. 3:30 Hänen tulee kasvaa, mutta minun vähetä.

        Room. 8:13 Sillä jos te lihan mukaan elätte, pitää teidän kuoleman; mutta jos te Hengellä kuoletatte ruumiin teot, niin saatte elää.

        Gal. 2:20 ja minä elän, en enää minä, vaan Kristus elää minussa; ja minkä nyt elän lihassa, sen minä elän Jumalan Pojan uskossa, hänen, joka on rakastanut minua ja antanut itsensä minun edestäni.

        Eli ei ole todellakaan kyse pelosta, vaan siitä, että uskova antautuu kaikessa Jumalan tahdon alle, sillä Hän tietää kaiken parhaiten.

        No, tuo oma viestisi kertoo todella paljon sinun omasta Jumala suhteestasi "Henki" !

        Käy vastaamassa esitettyyn kysymykseen, äläkä hypi aiheesta toiseen kuin kirppu wanhan kirkon penkissä.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16105487/vakavasti-otettavat-jeesuksen-sanat!#comment-99534736


      • Anonyymi
        Henki kirjoitti:

        Käy vastaamassa esitettyyn kysymykseen, äläkä hypi aiheesta toiseen kuin kirppu wanhan kirkon penkissä.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16105487/vakavasti-otettavat-jeesuksen-sanat!#comment-99534736

        Herää tuosta harhaisuudestasi !

        Sinä et määrää minua, etkä sitä, että missä minä kirjoitan ja mitä !

        Eli et ole isäni etkä Jumalani, joten lopeta tälläinen touhu heti alkuunsa !


      • Anonyymi kirjoitti:

        Herää tuosta harhaisuudestasi !

        Sinä et määrää minua, etkä sitä, että missä minä kirjoitan ja mitä !

        Eli et ole isäni etkä Jumalani, joten lopeta tälläinen touhu heti alkuunsa !

        Miksi hermoilet ja valehtelet taas? Pyysin sinua ystävällisesti vastaamaan yksinkertaiseen kysymykseen, mutta aloit sen sijaan haukkua minua tuomitsevasti isäksesi. Täällä asti huokuu patoutunut viha ja katkeruus, jotka ovat kovettaneet sydämesi kalliota kovemmaksi. Toivon, että löydät joskus takaisin elävän veden lähteelle sammuttamaan janosi.


      • Anonyymi
        Henki kirjoitti:

        Miksi hermoilet ja valehtelet taas? Pyysin sinua ystävällisesti vastaamaan yksinkertaiseen kysymykseen, mutta aloit sen sijaan haukkua minua tuomitsevasti isäksesi. Täällä asti huokuu patoutunut viha ja katkeruus, jotka ovat kovettaneet sydämesi kalliota kovemmaksi. Toivon, että löydät joskus takaisin elävän veden lähteelle sammuttamaan janosi.

        Vai vielä ystävällisesti !

        Anna mun nauraa...

        Katso nyt vaan sinne peiliin ihan itse, sinä itse kirjoitit halveksuvasti ja käskevästi minulle, kuin käskytettävälle tai alaiselle.

        Minä vain en suostu käskytettäväksi, enkä hyppää sinun tahtosi ja aikataulusi mukaan !

        Luetaan se viestisi yhdessä, jos et tajua edes sitä, että mitä teet ja miten kirjoittelet:

        -------------------------

        " Käy vastaamassa esitettyyn kysymykseen, äläkä hypi aiheesta toiseen kuin kirppu wanhan kirkon penkissä. "

        ------------------------

        Tämä oli siis täysin asiaton viesti, jolla sinä yritit hallita minua ja toimiani ja kirjoitteluani ja yritit määrätä minulle aikataulun ja aiheet, jotka ovat sinulle mieleen, ja joissa minun tulisi pysyä ja vastailla sinun haluamassasi aikataulussa .

        Tuo kirppuvertaus tuossa, oli vielä se todellinen riman alitus sinulta.

        Minä en yhäkään vihaa ketään, en sinuakaan enkä tomumajaakaan, miksi kiusaisin sellaisella itseäni, mielestäni vihan ja katkeruuden kantaminen sydämessä on todella typerää !

        En ymmärrä niitä, jotka niitä kantavat sydämessään ja siten itse itseään vain kiusaavat.

        Minun sydämeni on kyllä herkkä, elän aralla tunnolla Herrani edessä, joten pileeen meni sekin.

        Mutta otsani on Herra kovettanut, jotta pärjään kaltaistenne kovaotsaisten kanssa.

        Joten TAAS ihan pieleen meni arviosi, eli lausuit itse juuri vääriä todistuksia lähimmäisiestäsi ja sehän on syntiä se !

        Teetkö sinä siitä parannusta ???

        Muuten tuosta kovaotsaisuudesta Herra puhui minulle aikoinaan jo Sanansa kautta ja kertoi sen kautta mitä tuleman pitää, eli vaikka minä ennen itsessäni olin ihmisten miellyttäjä, jopa siis liiallisuuksiin, niin Herra muutti minut "kovaotsaisemmaksi" .

        Hesekiel 3
        4 Ja hän sanoi minulle: "Ihmislapsi, mene nyt Israelin heimon tykö ja puhu heille minun sanani.
        5 Sillä ei sinua lähetetä outokielisen ja kankeapuheisen kansan tykö, vaan Israelin heimon tykö;
        6 ei monien kansojen tykö, outokielisten ja kankeapuheisten, joiden puhetta et ymmärrä. Jos niiden tykö lähettäisin sinut, he sinua kuulisivat.
        7 Mutta Israelin heimo ei tahdo sinua kuulla, koska he eivät tahdo minua kuulla. Sillä koko Israelin heimolla on kova otsa ja paatunut sydän.
        8 Katso, minä teen sinun kasvosi yhtä koviksi kuin heidän kasvonsa ja sinun otsasi yhtä kovaksi kuin heidän otsansa.
        9 Timantin kaltaiseksi, kiveä kovemmaksi minä teen sinun otsasi. Älä pelkää heitä äläkä arkaile heidän kasvojansa, sillä he ovat uppiniskainen suku."
        10 Ja hän sanoi minulle: "Ihmislapsi, kaikki minun sanani, jotka minä sinulle puhun, ota sydämeesi ja kuule korvillasi.
        11 Ja nyt mene pakkosiirtolaisten tykö, kansasi lasten tykö; puhu heille ja sano heille: Näin sanoo Herra, Herra-kuulkoot he tai olkoot kuulematta."

        Näin se monasti menee Herran kanssa, eli ihminen on itsessään jotakin ja jopa erittäin heikko ensin, mutta Jumala muuttaa sitten ihan päinvastaiseksi jopa.

        Esim. Jaakob oli pelkuri ja pakeni kaikkia vaikeita asioita, mutta lopulta Herra otti hänet kiinni, ja muutti Jaakobin.

        Siis Jaakob yhä meinasi paeta ja paini enkelin kanssa, ja enkeli pyysi päästämään irti, mutta Jaakob ei suostunut, jos ei enkeli häntä siunaisi.

        No, enkeli siunasi Jaakobia siten, että särki hänen lonkkansa, ja siten Jaakob ei kyennyt enää pakenemaan ja joutui kohtaamaan veljensä, jonka Jaakob oli pettänyt ja perinnön tältä varastanut.

        Eli Jumala siis siunasi Jaakobia siten, että muutti tämän pakenijasta kohtaajaksi.

        Samaan tapaan on Jumala toiminut minun kohdallani, eli miellyttäjästä on tullut se "kovaotsainen" jonka otsa on jo kovempi kuin teidän paatuneiden pahantekijöiden otsa, ja siksi onkin käynyt niin, että moni paatunut jo pelkää, kun ei pärjääkkään samoin kuin heikompien kanssa, joita he surutta muuten kiusaisivat.

        Huomaa se, että minä en heikkoja ja nöyriä uskovia kohtele todellakaan samoin, kuin teitä paatuneita valehtelijoita ja valheiden ja harhaoppien levittäjiä.

        Jumala on kova koville ja paatuneille, mutta nöyrille armollinen !

        Ps. 18:25 Hurskasta kohtaan sinä olet hurskas, nuhteetonta kohtaan nuhteeton;

        26 puhdasta kohtaan sinä olet puhdas, mutta kieroa kohtaan nurja.

        27 Sillä sinä pelastat nöyrän kansan, mutta ylpeät silmät sinä painat alas.

        Eli sitä saatte, mitä tilaattekin.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Vai vielä ystävällisesti !

        Anna mun nauraa...

        Katso nyt vaan sinne peiliin ihan itse, sinä itse kirjoitit halveksuvasti ja käskevästi minulle, kuin käskytettävälle tai alaiselle.

        Minä vain en suostu käskytettäväksi, enkä hyppää sinun tahtosi ja aikataulusi mukaan !

        Luetaan se viestisi yhdessä, jos et tajua edes sitä, että mitä teet ja miten kirjoittelet:

        -------------------------

        " Käy vastaamassa esitettyyn kysymykseen, äläkä hypi aiheesta toiseen kuin kirppu wanhan kirkon penkissä. "

        ------------------------

        Tämä oli siis täysin asiaton viesti, jolla sinä yritit hallita minua ja toimiani ja kirjoitteluani ja yritit määrätä minulle aikataulun ja aiheet, jotka ovat sinulle mieleen, ja joissa minun tulisi pysyä ja vastailla sinun haluamassasi aikataulussa .

        Tuo kirppuvertaus tuossa, oli vielä se todellinen riman alitus sinulta.

        Minä en yhäkään vihaa ketään, en sinuakaan enkä tomumajaakaan, miksi kiusaisin sellaisella itseäni, mielestäni vihan ja katkeruuden kantaminen sydämessä on todella typerää !

        En ymmärrä niitä, jotka niitä kantavat sydämessään ja siten itse itseään vain kiusaavat.

        Minun sydämeni on kyllä herkkä, elän aralla tunnolla Herrani edessä, joten pileeen meni sekin.

        Mutta otsani on Herra kovettanut, jotta pärjään kaltaistenne kovaotsaisten kanssa.

        Joten TAAS ihan pieleen meni arviosi, eli lausuit itse juuri vääriä todistuksia lähimmäisiestäsi ja sehän on syntiä se !

        Teetkö sinä siitä parannusta ???

        Muuten tuosta kovaotsaisuudesta Herra puhui minulle aikoinaan jo Sanansa kautta ja kertoi sen kautta mitä tuleman pitää, eli vaikka minä ennen itsessäni olin ihmisten miellyttäjä, jopa siis liiallisuuksiin, niin Herra muutti minut "kovaotsaisemmaksi" .

        Hesekiel 3
        4 Ja hän sanoi minulle: "Ihmislapsi, mene nyt Israelin heimon tykö ja puhu heille minun sanani.
        5 Sillä ei sinua lähetetä outokielisen ja kankeapuheisen kansan tykö, vaan Israelin heimon tykö;
        6 ei monien kansojen tykö, outokielisten ja kankeapuheisten, joiden puhetta et ymmärrä. Jos niiden tykö lähettäisin sinut, he sinua kuulisivat.
        7 Mutta Israelin heimo ei tahdo sinua kuulla, koska he eivät tahdo minua kuulla. Sillä koko Israelin heimolla on kova otsa ja paatunut sydän.
        8 Katso, minä teen sinun kasvosi yhtä koviksi kuin heidän kasvonsa ja sinun otsasi yhtä kovaksi kuin heidän otsansa.
        9 Timantin kaltaiseksi, kiveä kovemmaksi minä teen sinun otsasi. Älä pelkää heitä äläkä arkaile heidän kasvojansa, sillä he ovat uppiniskainen suku."
        10 Ja hän sanoi minulle: "Ihmislapsi, kaikki minun sanani, jotka minä sinulle puhun, ota sydämeesi ja kuule korvillasi.
        11 Ja nyt mene pakkosiirtolaisten tykö, kansasi lasten tykö; puhu heille ja sano heille: Näin sanoo Herra, Herra-kuulkoot he tai olkoot kuulematta."

        Näin se monasti menee Herran kanssa, eli ihminen on itsessään jotakin ja jopa erittäin heikko ensin, mutta Jumala muuttaa sitten ihan päinvastaiseksi jopa.

        Esim. Jaakob oli pelkuri ja pakeni kaikkia vaikeita asioita, mutta lopulta Herra otti hänet kiinni, ja muutti Jaakobin.

        Siis Jaakob yhä meinasi paeta ja paini enkelin kanssa, ja enkeli pyysi päästämään irti, mutta Jaakob ei suostunut, jos ei enkeli häntä siunaisi.

        No, enkeli siunasi Jaakobia siten, että särki hänen lonkkansa, ja siten Jaakob ei kyennyt enää pakenemaan ja joutui kohtaamaan veljensä, jonka Jaakob oli pettänyt ja perinnön tältä varastanut.

        Eli Jumala siis siunasi Jaakobia siten, että muutti tämän pakenijasta kohtaajaksi.

        Samaan tapaan on Jumala toiminut minun kohdallani, eli miellyttäjästä on tullut se "kovaotsainen" jonka otsa on jo kovempi kuin teidän paatuneiden pahantekijöiden otsa, ja siksi onkin käynyt niin, että moni paatunut jo pelkää, kun ei pärjääkkään samoin kuin heikompien kanssa, joita he surutta muuten kiusaisivat.

        Huomaa se, että minä en heikkoja ja nöyriä uskovia kohtele todellakaan samoin, kuin teitä paatuneita valehtelijoita ja valheiden ja harhaoppien levittäjiä.

        Jumala on kova koville ja paatuneille, mutta nöyrille armollinen !

        Ps. 18:25 Hurskasta kohtaan sinä olet hurskas, nuhteetonta kohtaan nuhteeton;

        26 puhdasta kohtaan sinä olet puhdas, mutta kieroa kohtaan nurja.

        27 Sillä sinä pelastat nöyrän kansan, mutta ylpeät silmät sinä painat alas.

        Eli sitä saatte, mitä tilaattekin.

        >>> Herra muutti minut "kovaotsaisemmaksi" .
        >>> Jumala on kova koville ja paatuneille, mutta nöyrille armollinen !

        Sanoin tämän sinulle aikaisemmin ja sanon uudelleen: sokeudessasi kuvittelet olevasi tuomari. Nyt sitten myönsit itsekin, että olet kovasydäminen fariseus - "tuomari". En lähde copy-pastaamaan Raamatun lauseita tähän, muistanet todennäköisesti mitä Jeesus puhui heistä.

        >>> Eli sitä saatte, mitä tilaattekin.

        Ilmassa jälleen kerran paksua saivartelua sinulta, mutta en lähde tuomitsemaan. Valitutkin eksyvät, sanoo Raamattu. Nämä valitut kuvittelevat olevansa täynnä rakkautta ja kirkkautta, mutta sokaistuna tallovat muita helposti jalkoihinsa. Tuomareita kun todellisuudesssa ovat.


      • Anonyymi
        Henki kirjoitti:

        >>> Herra muutti minut "kovaotsaisemmaksi" .
        >>> Jumala on kova koville ja paatuneille, mutta nöyrille armollinen !

        Sanoin tämän sinulle aikaisemmin ja sanon uudelleen: sokeudessasi kuvittelet olevasi tuomari. Nyt sitten myönsit itsekin, että olet kovasydäminen fariseus - "tuomari". En lähde copy-pastaamaan Raamatun lauseita tähän, muistanet todennäköisesti mitä Jeesus puhui heistä.

        >>> Eli sitä saatte, mitä tilaattekin.

        Ilmassa jälleen kerran paksua saivartelua sinulta, mutta en lähde tuomitsemaan. Valitutkin eksyvät, sanoo Raamattu. Nämä valitut kuvittelevat olevansa täynnä rakkautta ja kirkkautta, mutta sokaistuna tallovat muita helposti jalkoihinsa. Tuomareita kun todellisuudesssa ovat.

        Tuoko on todellakin ymmärryksesi taso ?

        Laitoin selvästi sen Raamatunpaikan, jonka Herralta itselleni sain, mutta sinä et tainnut ymmärtää siitä yhtään mitään.

        7 Mutta Israelin heimo ei tahdo sinua kuulla, koska he eivät tahdo minua kuulla. Sillä koko Israelin heimolla on kova otsa ja paatunut sydän.
        8 Katso, minä teen sinun kasvosi yhtä koviksi kuin heidän kasvonsa ja sinun otsasi yhtä kovaksi kuin heidän otsansa.
        9 Timantin kaltaiseksi, kiveä kovemmaksi minä teen sinun otsasi. Älä pelkää heitä äläkä arkaile heidän kasvojansa, sillä he ovat uppiniskainen suku."
        10 Ja hän sanoi minulle: "Ihmislapsi, kaikki minun sanani, jotka minä sinulle puhun, ota sydämeesi ja kuule korvillasi.
        11 Ja nyt mene pakkosiirtolaisten tykö, kansasi lasten tykö; puhu heille ja sano heille: Näin sanoo Herra, Herra-kuulkoot he tai olkoot kuulematta."

        Tässä ei Herra puhunut fairiseuksille, vaan puhui tuossa sille palvelijalleen, jonka piti teitä kovaotsaisia kestää ja jonka piti sanoa teille suorat sanat, eli kertoa Totuus teistä ja teidän touhuistanne ja valheistanne.

        Sitten:

        Minä en kuvittele kuitenkaan olevani mikään tuomari, sillä Yksi On Tuomari !!!

        Ja Hänen tuomittavaksensa te aikananne joudutte tekosistanne, se on aivan varma se !

        Miksi minä tuomitsisin teitä ?

        Minä annan sen sijaan sijaa Jumalan vihalle, joka teitä tulee aikananne kohtaamaan vääjäämättä:

        Room. 12:19 Älkää itse kostako, rakkaani, vaan antakaa sijaa Jumalan vihalle, sillä kirjoitettu on: "Minun on kosto, minä olen maksava, sanoo Herra".

        Enkä minä muutenkaan teitä tuomitse, sillä Sana on se, joka näyttää teidät valehtelijoiksi ja Sana paljastaa pahat tekonne, minä vain tuon Sanan ja kerron sen sanoman teille paatuneille pahantekijöille !

        Siis Sana on teidät tuominnut ja yhä tuomitsee, enkä oikeastaan minä, joka olen vain pelkkä Sanan saattaja !

        Siten sinäkin taistelet oikeasti Sanaa, eli Herraa vastaan, vaikka olet näköjään sille asialle yhtä sokea, kuin nekin toiset sokeat ennen, eli esim. ne mainitsemasi fariseukset ja kirjanoppineet !

        Aina on Raamatun lehdillä hyökätty Jumalan asialla olevia Totuuden puhjia vastaan, kun ei ole siedetty ikävää Totuutta itsestä ja omista toimista, ei tässä ole mitään uutta, ainakaan minulle.

        Siis aina hyökkäävät pahantekijät ja harhaopettajat ja valehtelijat päälle, kun heidät ja heidän tekonsa ja touhunsa paljastaa.

        Pahantekijä ei siedä sitä paljastumistaan ja siksi alkaa tälläinen oirehtiminen. kuten sinunkin kohdalla "henki" !


      • Anonyymi kirjoitti:

        Tuoko on todellakin ymmärryksesi taso ?

        Laitoin selvästi sen Raamatunpaikan, jonka Herralta itselleni sain, mutta sinä et tainnut ymmärtää siitä yhtään mitään.

        7 Mutta Israelin heimo ei tahdo sinua kuulla, koska he eivät tahdo minua kuulla. Sillä koko Israelin heimolla on kova otsa ja paatunut sydän.
        8 Katso, minä teen sinun kasvosi yhtä koviksi kuin heidän kasvonsa ja sinun otsasi yhtä kovaksi kuin heidän otsansa.
        9 Timantin kaltaiseksi, kiveä kovemmaksi minä teen sinun otsasi. Älä pelkää heitä äläkä arkaile heidän kasvojansa, sillä he ovat uppiniskainen suku."
        10 Ja hän sanoi minulle: "Ihmislapsi, kaikki minun sanani, jotka minä sinulle puhun, ota sydämeesi ja kuule korvillasi.
        11 Ja nyt mene pakkosiirtolaisten tykö, kansasi lasten tykö; puhu heille ja sano heille: Näin sanoo Herra, Herra-kuulkoot he tai olkoot kuulematta."

        Tässä ei Herra puhunut fairiseuksille, vaan puhui tuossa sille palvelijalleen, jonka piti teitä kovaotsaisia kestää ja jonka piti sanoa teille suorat sanat, eli kertoa Totuus teistä ja teidän touhuistanne ja valheistanne.

        Sitten:

        Minä en kuvittele kuitenkaan olevani mikään tuomari, sillä Yksi On Tuomari !!!

        Ja Hänen tuomittavaksensa te aikananne joudutte tekosistanne, se on aivan varma se !

        Miksi minä tuomitsisin teitä ?

        Minä annan sen sijaan sijaa Jumalan vihalle, joka teitä tulee aikananne kohtaamaan vääjäämättä:

        Room. 12:19 Älkää itse kostako, rakkaani, vaan antakaa sijaa Jumalan vihalle, sillä kirjoitettu on: "Minun on kosto, minä olen maksava, sanoo Herra".

        Enkä minä muutenkaan teitä tuomitse, sillä Sana on se, joka näyttää teidät valehtelijoiksi ja Sana paljastaa pahat tekonne, minä vain tuon Sanan ja kerron sen sanoman teille paatuneille pahantekijöille !

        Siis Sana on teidät tuominnut ja yhä tuomitsee, enkä oikeastaan minä, joka olen vain pelkkä Sanan saattaja !

        Siten sinäkin taistelet oikeasti Sanaa, eli Herraa vastaan, vaikka olet näköjään sille asialle yhtä sokea, kuin nekin toiset sokeat ennen, eli esim. ne mainitsemasi fariseukset ja kirjanoppineet !

        Aina on Raamatun lehdillä hyökätty Jumalan asialla olevia Totuuden puhjia vastaan, kun ei ole siedetty ikävää Totuutta itsestä ja omista toimista, ei tässä ole mitään uutta, ainakaan minulle.

        Siis aina hyökkäävät pahantekijät ja harhaopettajat ja valehtelijat päälle, kun heidät ja heidän tekonsa ja touhunsa paljastaa.

        Pahantekijä ei siedä sitä paljastumistaan ja siksi alkaa tälläinen oirehtiminen. kuten sinunkin kohdalla "henki" !

        Kiitos kysymästä, olen nukkunut yöni oikein hyvin. Olet kovin huolestunut ymmärrykseni tasosta. Melkein joka ikisessä viestissä, jonka kirjoitit, esitit väitteen, heitit ikään kuin ohimennen, huomaamattomasti, likaisen varjon ymmärrykseni päälle. Tämäkö on sitä kristityn ihmisen toimintaa, jollaiseksi itseäsi väität? Taitaa vaan sapettaa, kun ei saa mistään kiinni ja joutuu päivästä toiseen lyömään päätä kallioseinämään. Ymmärrän hyvin, että tällainen toistuva pään hakkaaminen kiveen alkaa käydä ajan myötä tukalaksi, onhan se tavallaan päätöntä touhua. Ainakin oma ymmärrykseni olisi jo kehottanut siirtymään elämässä eteenpäin.

        Olen monesti kuullut tarinoita siitä, että Jumala olisi ilmoittanut sitä ja tätä. Kannattaa olla varovainen näiden ilmoitusten ja erityisesti tulkintojen suhteen, ne saattavat tulla väärästäkin lähteestä. Lähteestä, jossa musta on valkoinen ja valhe on totuus.


      • Anonyymi
        Henki kirjoitti:

        Kiitos kysymästä, olen nukkunut yöni oikein hyvin. Olet kovin huolestunut ymmärrykseni tasosta. Melkein joka ikisessä viestissä, jonka kirjoitit, esitit väitteen, heitit ikään kuin ohimennen, huomaamattomasti, likaisen varjon ymmärrykseni päälle. Tämäkö on sitä kristityn ihmisen toimintaa, jollaiseksi itseäsi väität? Taitaa vaan sapettaa, kun ei saa mistään kiinni ja joutuu päivästä toiseen lyömään päätä kallioseinämään. Ymmärrän hyvin, että tällainen toistuva pään hakkaaminen kiveen alkaa käydä ajan myötä tukalaksi, onhan se tavallaan päätöntä touhua. Ainakin oma ymmärrykseni olisi jo kehottanut siirtymään elämässä eteenpäin.

        Olen monesti kuullut tarinoita siitä, että Jumala olisi ilmoittanut sitä ja tätä. Kannattaa olla varovainen näiden ilmoitusten ja erityisesti tulkintojen suhteen, ne saattavat tulla väärästäkin lähteestä. Lähteestä, jossa musta on valkoinen ja valhe on totuus.

        En ole heitellyt mitään ohimennen tai huomaamattomasti !

        Olen hyvin suoraan sen sinulle sanonut, että mikä siinä on kun et ymmärrä selviäkään asioita, kuten tuota sanomaa tuossa edellä !

        7 Mutta Israelin heimo ei tahdo sinua kuulla, koska he eivät tahdo minua kuulla. Sillä koko Israelin heimolla on kova otsa ja paatunut sydän.
        8 Katso, minä teen sinun kasvosi yhtä koviksi kuin heidän kasvonsa ja sinun otsasi yhtä kovaksi kuin heidän otsansa.
        9 Timantin kaltaiseksi, kiveä kovemmaksi minä teen sinun otsasi. Älä pelkää heitä äläkä arkaile heidän kasvojansa, sillä he ovat uppiniskainen suku."
        10 Ja hän sanoi minulle: "Ihmislapsi, kaikki minun sanani, jotka minä sinulle puhun, ota sydämeesi ja kuule korvillasi.
        11 Ja nyt mene pakkosiirtolaisten tykö, kansasi lasten tykö; puhu heille ja sano heille: Näin sanoo Herra, Herra-kuulkoot he tai olkoot kuulematta."

        Jos sinun OMA tulkintasi tuosta Raamatunpaikasta ja sen sanomasta on tämä:

        ----------------------------------

        " Nyt sitten myönsit itsekin, että olet kovasydäminen fariseus - "tuomari" "

        ------------------------------

        Niin jää jäljelle enää kaksi vaihtoehtoa !

        1) Sinä et kykene ymmärrätämään lukemaasi !

        Tai:

        2) Tahallasi vääntelet kieroon asioita, jotta voisit minua mustamaalata,
        aivan kuten nyt juuri tässä tapauksessa.

        Joten kumpi vaihotehto on nyt siis se Totuus ???


      • Anonyymi kirjoitti:

        En ole heitellyt mitään ohimennen tai huomaamattomasti !

        Olen hyvin suoraan sen sinulle sanonut, että mikä siinä on kun et ymmärrä selviäkään asioita, kuten tuota sanomaa tuossa edellä !

        7 Mutta Israelin heimo ei tahdo sinua kuulla, koska he eivät tahdo minua kuulla. Sillä koko Israelin heimolla on kova otsa ja paatunut sydän.
        8 Katso, minä teen sinun kasvosi yhtä koviksi kuin heidän kasvonsa ja sinun otsasi yhtä kovaksi kuin heidän otsansa.
        9 Timantin kaltaiseksi, kiveä kovemmaksi minä teen sinun otsasi. Älä pelkää heitä äläkä arkaile heidän kasvojansa, sillä he ovat uppiniskainen suku."
        10 Ja hän sanoi minulle: "Ihmislapsi, kaikki minun sanani, jotka minä sinulle puhun, ota sydämeesi ja kuule korvillasi.
        11 Ja nyt mene pakkosiirtolaisten tykö, kansasi lasten tykö; puhu heille ja sano heille: Näin sanoo Herra, Herra-kuulkoot he tai olkoot kuulematta."

        Jos sinun OMA tulkintasi tuosta Raamatunpaikasta ja sen sanomasta on tämä:

        ----------------------------------

        " Nyt sitten myönsit itsekin, että olet kovasydäminen fariseus - "tuomari" "

        ------------------------------

        Niin jää jäljelle enää kaksi vaihtoehtoa !

        1) Sinä et kykene ymmärrätämään lukemaasi !

        Tai:

        2) Tahallasi vääntelet kieroon asioita, jotta voisit minua mustamaalata,
        aivan kuten nyt juuri tässä tapauksessa.

        Joten kumpi vaihotehto on nyt siis se Totuus ???

        >>> Jos sinun OMA tulkintasi tuosta Raamatunpaikasta ja sen sanomasta on tämä...

        Jos olisit lukenut ymmärryksellä kaiken sen, mitä olen kirjoittanut, olisit huomannut (lue ymmärtänyt) yhden tärkeän seikan: en ole kommentoinut/tulkinnut ensimmäistäkään Raamatunlausetta, joita kopioit tänne kilometritolkulla. Miksikö? Siksi, että uskoni ei ole uskosi ja vastaavasti toisinpäin. Jokaisella ihmisellä on oma suhde Jumalaan, siksi tulkinnoista väitteleminen on täysin turhaa. Tulkintoja on yhtä paljon kuin ihmisiäkin. En tulkinnut sinua Raamatunlauseiden, vaan sanojesi ja asenteittesi (lue tekojesi) perusteella.

        Kommenteissani yritin kiinnittää erityistä huomiota tapaasi kohdella muita ihmisiä, kommunikoida ja tuoda esille sitä "ehdototonta totuutta". Kun kehotin sinua näkemään asioita useammalta kuin yhdeltä kannalta, ymmärsit sen kehotukseksi vääristellä totuutta, sinun totuuttasi. Kuitenkin totuudessakin kaikki on suhteellista ja rippuu katsojasta, tässä tapauksessa tulkitsijasta ja hänen arvomaailmasta. Toisinaan totuus on täysin eri, mitä kuvittelemme sen olevan - pingviinit eivät kävele ylösalaisin, vaikka siltä näyttääkin näin pohjolasta päin katsottuna.

        Kaikki edellinen siksi, koska ei voi palvella kahta herraa. Jos sanoo olevansa kovaotsainen fariseus, jonka täytyy "pärjätä kaltaistemme kovaotsaisten kanssa, sadististen ihmisten, joilla ei ole mitään uskovalle sopivaa toimintaa", ei voi olla oikeasti Jeesuksen seuraaja. Jeesuksen sovitustyö tuo rakkauden lähimmäistä kohtaan ja pelastuksen, laki tuo sydämen kovuuden ja hengellisen kuoleman. Onneksi (tai ehkä sittenkin kiroukseksi? ) ihmiselle on annettu vapaa tahto ja tästä vapaudesta avautuu meille jokaiselle mahdollisuus tehdä hyvää tai pahaa. Minulla ei ole muuta sanottavaa, valinta on sinun.


      • Anonyymi
        Henki kirjoitti:

        >>> Jos sinun OMA tulkintasi tuosta Raamatunpaikasta ja sen sanomasta on tämä...

        Jos olisit lukenut ymmärryksellä kaiken sen, mitä olen kirjoittanut, olisit huomannut (lue ymmärtänyt) yhden tärkeän seikan: en ole kommentoinut/tulkinnut ensimmäistäkään Raamatunlausetta, joita kopioit tänne kilometritolkulla. Miksikö? Siksi, että uskoni ei ole uskosi ja vastaavasti toisinpäin. Jokaisella ihmisellä on oma suhde Jumalaan, siksi tulkinnoista väitteleminen on täysin turhaa. Tulkintoja on yhtä paljon kuin ihmisiäkin. En tulkinnut sinua Raamatunlauseiden, vaan sanojesi ja asenteittesi (lue tekojesi) perusteella.

        Kommenteissani yritin kiinnittää erityistä huomiota tapaasi kohdella muita ihmisiä, kommunikoida ja tuoda esille sitä "ehdototonta totuutta". Kun kehotin sinua näkemään asioita useammalta kuin yhdeltä kannalta, ymmärsit sen kehotukseksi vääristellä totuutta, sinun totuuttasi. Kuitenkin totuudessakin kaikki on suhteellista ja rippuu katsojasta, tässä tapauksessa tulkitsijasta ja hänen arvomaailmasta. Toisinaan totuus on täysin eri, mitä kuvittelemme sen olevan - pingviinit eivät kävele ylösalaisin, vaikka siltä näyttääkin näin pohjolasta päin katsottuna.

        Kaikki edellinen siksi, koska ei voi palvella kahta herraa. Jos sanoo olevansa kovaotsainen fariseus, jonka täytyy "pärjätä kaltaistemme kovaotsaisten kanssa, sadististen ihmisten, joilla ei ole mitään uskovalle sopivaa toimintaa", ei voi olla oikeasti Jeesuksen seuraaja. Jeesuksen sovitustyö tuo rakkauden lähimmäistä kohtaan ja pelastuksen, laki tuo sydämen kovuuden ja hengellisen kuoleman. Onneksi (tai ehkä sittenkin kiroukseksi? ) ihmiselle on annettu vapaa tahto ja tästä vapaudesta avautuu meille jokaiselle mahdollisuus tehdä hyvää tai pahaa. Minulla ei ole muuta sanottavaa, valinta on sinun.

        Jeesuksen sovitustyö ei tuo inhimillistä "rakkautta", josta sinä puhut nyt !

        Jumalan Rakkauden perusta on Totuus !

        1. Joh. 3:18 Lapsukaiset, älkäämme rakastako sanalla tai kielellä, vaan teossa ja totuudessa.

        Mutta sinä haluat kaiken aikaa irroittaa Jumalan Rakkauden Totuudesta !

        Ja se on juurikin sinun perus ongelmasi ollut ja on kaiken aikaa.

        Minä en missään sanonut olevani "kovaotsainen fariseus", vaan kuten jo sanoin viittasin omaan kovaan otsaani sen Raamatunpaikan kautta, ja se selitti selvästi minun otsani kovuuden.

        Mutta jos ja kun sinä et välitä Totuudesta eli Raamatunpaikoista yhtään mitään, vaan ohitat ne, jotka ovat ne tärkeimmät, niin heikkoa on silloin keskustelu kanssasi ja heikko on sinun oma tilanteesi.

        Vapaa valinta joo !

        Minä valitsen Totuuden, eikä se ole väärin eikä syntiä !

        7 Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää,
        8 niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä,
        9 tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä
        10 ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen,

        !!!
        sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua.
        !!!

        11 Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen,

        !!!
        12 että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.
        !!!

        Joten valinta se on sinullakin, eli maistuuko se Totuus eli Sana, vai oletko niin mielistynyt valheisiin ja vääryyteen, että suljet jo silmäsikin Totuudelta ?

        Niinhän juuri itse, tuossa edellä sanoit tekeväsi !


      • Anonyymi kirjoitti:

        Jeesuksen sovitustyö ei tuo inhimillistä "rakkautta", josta sinä puhut nyt !

        Jumalan Rakkauden perusta on Totuus !

        1. Joh. 3:18 Lapsukaiset, älkäämme rakastako sanalla tai kielellä, vaan teossa ja totuudessa.

        Mutta sinä haluat kaiken aikaa irroittaa Jumalan Rakkauden Totuudesta !

        Ja se on juurikin sinun perus ongelmasi ollut ja on kaiken aikaa.

        Minä en missään sanonut olevani "kovaotsainen fariseus", vaan kuten jo sanoin viittasin omaan kovaan otsaani sen Raamatunpaikan kautta, ja se selitti selvästi minun otsani kovuuden.

        Mutta jos ja kun sinä et välitä Totuudesta eli Raamatunpaikoista yhtään mitään, vaan ohitat ne, jotka ovat ne tärkeimmät, niin heikkoa on silloin keskustelu kanssasi ja heikko on sinun oma tilanteesi.

        Vapaa valinta joo !

        Minä valitsen Totuuden, eikä se ole väärin eikä syntiä !

        7 Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää,
        8 niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä,
        9 tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä
        10 ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen,

        !!!
        sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua.
        !!!

        11 Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen,

        !!!
        12 että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.
        !!!

        Joten valinta se on sinullakin, eli maistuuko se Totuus eli Sana, vai oletko niin mielistynyt valheisiin ja vääryyteen, että suljet jo silmäsikin Totuudelta ?

        Niinhän juuri itse, tuossa edellä sanoit tekeväsi !

        Yhdessä asiassa saatat olla oikeassa. Nimittäin ymmärrykseni taso ei riitä ymmärtämään, miksi esität typeriä kysymyksiä?!

        Aiemmin kirjoitin selvästi, että uskosi ei ole uskoni. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki mikä liittyy sinuun, ei liity minuun millään tavalla. Sama koskee myös ns. totuuttasi, jota yrität väkipakolla tuputtaa. Katso peiliin, jos totuutta kaipaat, sieltä se löytyy.


    • Anonyymi

      Tää näky alkaa näin: Hei, tässä julle (voi olla myös Jesse, jos Jumala on röökillä) vaatehuoneelta moi!
      Tuosta tietää, ettei ole tavallinen uni kyseessä.

    • Anonyymi

      Jos näät painajaisia niin se voi hyvinkin olla sitä millaiseksi vaimosi on tuleva.

      Aika hassua jos yli 7v kyselee tuollaisia asioita, enkeleistä ja jumalista.

    • Anonyymi

      Jumala ei lähettele ennusteluviestejä unissa kuin erittäin harvoin ja harvoille. Joten aloittaja huokaiskoon ja pohtikoon muuta huijauskeinoa höpöuskoisille.

    • Anonyymi

      Kun kokous päättyy alkaa miksaajien jälkipeli ja sitten lopputekstien aikana hyvä beibaila studiossa. Kertoi Olli Fri Bride Redbox studio mafia

      • Anonyymi

        Joskus unet toteutuu, näin kokemuksesta voin sanoa.Unien maailma on kiehtova, todella.


    • Anonyymi

      Enpä ole riitaisampaa sakkia koskaan kokenut. Onneksi meillä buddhalaisten porukassa on rakkaudellinen ilmapiiri .

    • Anonyymi

      Jos et anna faktojen häiritä, niin voit kuvitella jumalasi lähettävän unesi pääsi sisään. Kääri joku ilta pääsi ympärille foliota. Muista jättää hengitystiet auki. Pari kerrosta riittää, ja sen jälkeen jos vielä näet unia, niin ainakaan radioteitse ne eivät päähäsi kulkeudu. Siitä voit tietenkin päätellä kyseessä olevan selvästi jumalallinen ihme. Tai sitten ne unet syntyvätkin siellä folion sisäpuolella.

    • Se on se tietoinen varmuus asiassa, että siinä se nyt on. Ja piste.

      Vastaankänittäjiä ja saivartelijoita asioissa löytyy pilvin pimein. Ne tunnistaa niistä epäuskoa lietsovista pitkistä löpinöistä.

    • Anonyymi

      Herralla on ylivoimaisuutensa näissä asioissa pahaa vastaan
      Henkivallat epäonnistuvat aina teoissaan koska ne taistelevat samalla itseään vastaan. Esimerkkejä ei kannata laittaa etenkään koska tämä ei ole kovin tärkeä aihe
      Yksi esimerkki voi olla tosin pääpaholainen kiduttaa omia palvelioitaan nautinnon takia

      paholainen käyttää ei-hengellisiä sanoja
      jos kyse on unesta niin onhottava tuntemus siinä voi kertoa vääryyden

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      261
      6108
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      145
      3586
    3. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      144
      2599
    4. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      344
      2476
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      55
      2052
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      83
      1625
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      120
      1621
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      31
      1473
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1290
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      106
      1143
    Aihe