Mitä näette jokereissa?

Anonyymi

Hjalliksen leikkikalu. Seura, jolla ei ole koskaan ollut identiteettiä ja perinteitä, kuten IFK:lla. Nyt teillä on pelipaidan värit on keltainen, musta, ruskea ja unohtuiko joku vielä? IFK:n värit on aina olleet punainen, sininen ja valkoinen.

Naurattaa narrifanit, jotka sanoo, että HIFK ruotsista jne. Teillä oli ja on edelleen omistajana suomenruotsalainen IFK-fani. Hjallis osti jokerit vain vittuillakseen IFK:lle kun ei päässyt IFK:n johtoon.

Jatkoajan äänestyksessä kiekkofanit äänesti kumpi on Stadin ykkönen ja IFK sai yli puolet enemmän ääniä:D

Nordis on taas tänään torstaina kärppiä vastaan loppuunmyyty ja yleisöä 8200. Teillä oli sunnuntaina yleisöä 9300, mutta noin puolet oli ilmaislipuilla ja IFK:lla on kalliimmat liput:)

Jaksatte aina mittaa seurojen paremmuutta voitoilla:D IFK on vienyt aina kun playoff sarja on ollut tiukka. Narrit vei vuonna 2012 suoraan 4-0 voitoin, mutta kummasti unohtuu vuoden 1983 Stadin finaalit:D

Niin ja sit vielä, jos Moberg ei ois sillon 90-luvun alussa tehnyt Selänteen kohdalla giganttista mokaa, niin Selänne ois tullut IFK:hon ja pelaisitte vieläkin divarissa tai koko jokerit olis kuopattu. Selänne oli niin kova tekijä silloin ja siitä virheestä saatte kiittää HIFK:ta!

0

<50

Vastaukset

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Erika ja viisuvalinta

   Cicciolina todella reipas ja mukaansatempaava esitys. Toivottavasti Erika pääsee kisoihin mukaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Maailman menoa
   126
   3809
  2. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

   Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
   Maailman menoa
   89
   3634
  3. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

   Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
   Seinäjoki
   30
   965