Mitä näette jokereissa?

Anonyymi

Hjalliksen leikkikalu. Seura, jolla ei ole koskaan ollut identiteettiä ja perinteitä, kuten IFK:lla. Nyt teillä on pelipaidan värit on keltainen, musta, ruskea ja unohtuiko joku vielä? IFK:n värit on aina olleet punainen, sininen ja valkoinen.

Naurattaa narrifanit, jotka sanoo, että HIFK ruotsista jne. Teillä oli ja on edelleen omistajana suomenruotsalainen IFK-fani. Hjallis osti jokerit vain vittuillakseen IFK:lle kun ei päässyt IFK:n johtoon.

Jatkoajan äänestyksessä kiekkofanit äänesti kumpi on Stadin ykkönen ja IFK sai yli puolet enemmän ääniä:D

Nordis on taas tänään torstaina kärppiä vastaan loppuunmyyty ja yleisöä 8200. Teillä oli sunnuntaina yleisöä 9300, mutta noin puolet oli ilmaislipuilla ja IFK:lla on kalliimmat liput:)

Jaksatte aina mittaa seurojen paremmuutta voitoilla:D IFK on vienyt aina kun playoff sarja on ollut tiukka. Narrit vei vuonna 2012 suoraan 4-0 voitoin, mutta kummasti unohtuu vuoden 1983 Stadin finaalit:D

Niin ja sit vielä, jos Moberg ei ois sillon 90-luvun alussa tehnyt Selänteen kohdalla giganttista mokaa, niin Selänne ois tullut IFK:hon ja pelaisitte vieläkin divarissa tai koko jokerit olis kuopattu. Selänne oli niin kova tekijä silloin ja siitä virheestä saatte kiittää HIFK:ta!

0

<50

Vastaukset

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.