Aihe

Narsistit ja psykopaatit saavat

Anonyymi

voimansa itse Saatanalta ja tämän takia he ovat niin kaikkivoipia. Tällaista minulle on kerrottu "varmoista lähteistä". Pitääkö paikkansa?

14

99

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jotenkin kiinnostaisi tietää noin yleensä, mitä tarkoittaa varma lähde. Kenen varmuudesta silloin on kyse? Tai kenet sanoilla pitää saada uskomaan? Ja miksi,? Uusi uhriko kenties?

   • Anonyymi

    Mut Saatana ei ole kaikkivoipa. Ei Saatanaa vois olla edes olemassa ilman Jumalaa

    "poiuytrdfghj"


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mut Saatana ei ole kaikkivoipa. Ei Saatanaa vois olla edes olemassa ilman Jumalaa

    "poiuytrdfghj"

    Mutta jonkunhan sen on tehtävä ne harhaanjohdattelijan hommatkin.

    "poiuytrfghjk"


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mut Saatana ei ole kaikkivoipa. Ei Saatanaa vois olla edes olemassa ilman Jumalaa

    "poiuytrdfghj"

    Tai hyvää mielikuvitusta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tai hyvää mielikuvitusta.

    Muut selitykset olemassaolollemme ovat kuitenkin nähdäkseni vähintään yhtä mielikuvituksellisia,
    Sitä en tiedä miten Jumala siihen mitenkään mirlikuvituksellisuutta lisäisi.

    "poiuytrdfghjk"


   • Anonyymi

    Narsistilla kyllä on lähteensä varmat ja heikot, mutta ei se saatana voi olla kun sitä ei voi hyödyntää ja tuskin siltä mitään ihailuakaan saa. Kyllä ne lähteet löytyy ihan oikeista ihmisistä eikä mistään mielentuotteista,


  • Anonyymi

   No tuolta kantilta voisi olla tasapainoton ihminen joka ei ole saanut koottua itsensä molempia puolia toimimaan yhdessä. Itsensä ulkopuolelta se saatana toimisi. Syytellä loputtomasti joitakuita muita.

  • Anonyymi

   Olet nyt hieman suorasukainen, mutta varovaisuus on yhä antamiseen enemmän, kuin "se" koskaan toimittaa. Kuninkuus kaikessa on kuitenkin erehtymätöntä.

  • Anonyymi

   Kyllä niillä on monilla taipumus "paholaisen ylistämiseen" ja kaiken sen sotkemiseen mikä on jollekin muulle arvokasta. Rikollinen maailma on niille monille voiman lähde, josta voi saada voimakkaita liittolaisia, joilla voi taas pelotella muita. Koulussa jos niitä on kiusattu, niin ovat hakeutuneet "kovien jätkien" ja huumeiden käyttäjien seuraan, suojautuakseen ja saadakseen voimaa. Sama toiminta kuitenkin jatkuu vielä aikuisiälläkin ja jatkuva rikollisten kanssa veljeily ja huumeiden ja kaiken inhottavan saastan ihannointi pitää heidät kuin hämähäkin verkossa.

  • Anonyymi

   No kyllä varmaan tavallaan pitää paikkansa. Valtaa käyttävät ovat aina pelotelleet ihmisiä jumalilla ja saatanoilla sekä helvettiin joutumisella.

  • Anonyymi

   Naulapyssy taas saa voimansa butaanikaasusta, ja ampuu kuuden tuuman naulan haluttuun paikkaan.

  • Anonyymi

   Alan klassikosta "naamiona terve mieli" on otettu monta painosta. Yhdessä painoksessa kirjoittaja, raamattuopiston rehtori Raimo Mäkelä sanoo että "saatana on olemassa oleva ihminen".
   Uskonto on aina vähän abstraktia, mutta uskon että pahimman pahuuden ruumiillistuma on juuri ihminen, joka ei halua tuntea minkäänlaista myötätuntoa muita kohtaan.
   Narsisteilla on usein myös huono impulssikontrolli. Jos jotain pitää olla se pitää olla heti. He ovat sairaita, mutta ensisijaisesti pahoja, koska eivät edes yritä parantaa tapojaan.
   Joka kerta tehdessään pahaa he loittonevat siitä mitä alunperinkin olivat vailla eli hyvyyttä.
   He vihaavat muiden ihmisten hyvyyttä, joka niiltä itseltään puuttuu.

  • Anonyymi

   Kyllähän nämä saatanallisia tapauksia ovat. Ainakaan he eivät ole huonoille vaikutteille altistuneita reppanoita. Narsistit osaavat ottaa tilanteet sekä muut ihmiset haltuunsa. He vaihtavat naamiota tarpeen mukaan esiintyen kaikille tahoille uskottavasti. Ihmisten pyörittäminen edellyttää suunnitelmallisuutta, pahaa tahtoa ja oveluutta.

   • Anonyymi

    Hyvin sanottua, mm. kaksi edellistä kommenttia. Nykyään yhteiskunnassa paljon narsismia, ym. mielen sairauksia, jotka ilmenevät juuri mainituilla tavoilla. Ja nämä henkisesti sairaat haluavat alistaa ihmisiä valtaansa henkisellä ja fyysisellä väkivallalla, haluavat pahaa muille, joita useinkin kadehtivat ja pyrkivät myös paikoille joissa voi monin tavoin alistaa esim. lapsia, nuoria, vanhuksia, ym. vaihtuvin naamioin, saaden palkkaa ja kenenkään uskaltamatta puuttua asioihin. Pahuus on sairautta, sairasta, jopa vielä enemmän. Nykyään myös selfieiden otto mennyt liiallisuuksiin, ruokkii itsensä sairasta palvontaa, narsismia ja empatiakyky kärsii. Päihteet, alkoholi ja huumeet korostavat, tuovat enemmän esille henkkistä ja fyysistä väkivaltaa, mielen sairauksia, epäsosiaalisuutta yhteiskunnassa. Henkiseen tyhjyyteen, traumoihin moni ottaa avukseen pahuutta, pahat teot, joista tulee paha mieli kaikille. Kun pitäisi mennä asiantuntijalääkäreille ja ottaa avukseen hyvyyden, hyvät teot, jolloin tulee parempi mieli kaikille.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   608
   29537
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   288
   20807
  3. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14057
  4. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   352
   10847
  5. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   77
   7984