Aihe

Muutto edessä Sääksjärvelle

Anonyymi

Moido. Eli tarkoituksena olisi muuttaa Sääksjärvelle, mutta haluasin kuulla asuinalueesta enemmän ennen lopullista päätöstä. Tämä on vain yksi väylistä tiedon hakemiseen, mutta koitetaan tätäkin. Te jotka paikasta jotain tiedätte, voisitteko vastailla tähän? Kiitos!

14

193

  Vastaukset

  • Kunhan pysyt erossa niistä kunnan vuokrataloista, niin ihan ok paikka asua.

   • Voitko kertoa tarkemmin että miksi niihin kunnan taloihin ei kannata muuttaa (kiitos)? t.ap


   • Anonyymi kirjoitti:

    Voitko kertoa tarkemmin että miksi niihin kunnan taloihin ei kannata muuttaa (kiitos)? t.ap

    Asukasvalinnassa noudatetaan ARA-säännöksiä, pienituloiset ja kodittomat ensisijalla.
    Eli käytännössä kunnan kaikki mustalaiset, matut, juuri vankilasta vapautuneet hörhöt ja päihdeongelmaiset luukuttaa näissä kämpissä, töihin ei aamuisin juuri kukaan lähde muistakaan asukkaista. Lempäälän kirous on juuri se, että kunnalla on liikaa näitä asuntoja tarjolla, se aiheuttaa muille maksuja verojen muodossa ja paskaporukka häiritsee kunnollisten ihmisten elämää muutenkin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Voitko kertoa tarkemmin että miksi niihin kunnan taloihin ei kannata muuttaa (kiitos)? t.ap

    Kukahan oli naputellut sen jo museoauto iässä olevan takalamput rikki , siis kaikki lamput auton takaa parkkipaikalla. Se auto sitten siirtyikin pois parkkipaikalta.


  • Kyllä Sääksjärven keskustassa riittää menoa.
   Juopot ja muutama narkkari pitävät huolen, että tylsää ei ole. Mökästävät Sääksvillen nurkilla etenkin viikonlopun lähestyessä ja teinit pörräävät mopoautoilla ja mopoillaan pitkälle yöhön S-marketin pihassa. Rauhassa kävelylenkkiä et voi tehdä, ilman että joku tulee humalassa vastaan ja pelottelee koirasi säikyksi. Varsinkin kesäisin meno on aikamoista, nopeasti juoppojen naamat tulevat tutuksi Siwan pihasta. Sääksjärvi ei mitään erityisen kaunistakaan seutua ole, betonitaloja kohtuu- ja huonokuntoisempia sekaisin. Liikenneyhteydet ovat niin ja näin, busseja kyllä kulkee kohtuullisesti. Sääksjärvi on aikalailla jatkoa Peltolammille ja Multisillalle, näistä idylleistä löytyy omat keskustut aivan varmasti täältä. Ankea paikka kaikenkaikkiaan, ei mitään arvostettua viihtyisää aluetta ole nähnytkään.

   • Minkä Siwan pihasta? Siellä ole Siwaa ollut enää moneen vuoteen.


  • Sääksjärvi on merellinen helmi sisämaan ytimessä. Useat makeanveden amiraalit muodostavat siellä yhteisön, jossa ihmisten on hyvä olla ja elää. Mitään valittamista ei ole. Ja lapsiperheiden riemu on rajaton.

  • Minkälaiset kävely/pyörätiet ovat lempäälän keskustaan ja tampereen suuntiin, onko sellaisia?

   • Siis ennen pääsi Sääksjärven rantaviivaa, junaradan vierestä polkupyörällä Tampereen Multisiltaan saakka, tai vaikka koko matkan aina Sarankulmaan saakka, mutta nyt on poissa se tärkeä silta Tampereen rajalla. Kerran joku oli tehnyt reijänkin VR aitaan, jotta voi kiertää sen lahden poukaman.


  • Kyllähän sääksjärveltä bussit kulkee ihan hyvin ja hyvä s-market lähikauppa.

   • Kiitos kommentistasi


  • Kamala alue. Huumeita, väkivaltaa, varkauksia ja itsemurhia. Suosittelen harkitsemaan Harakkalan hienostoaluetta.

   • Onko Harakkalan "hienostoalueella" vielä niitä kunnan rötisköjä ulkopaskahuuseilla?


  • Muistaako kukaan car baaria sääksjärvellä? Missään ei ole niin hyvin ollut saantia. Satunnaisesti teen pyhiinvaelluksen paikalle jossa tämä seurusteluravintola sijaitsi.

   Mikä se kuppila siellä liikekeskuksen nurkassa on? Onko siellä saantia?

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   13655
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   101
   9600