Olemme 6000 vuotta vanhoja

Anonyymi

Jehovan todistajat väittävät, että maailmankaikkeus on miljardeja vuosia vanha. Minä olen kokonaan toista mieltä

Jääkauden alkuperälle on yli 60 ehdotusta tai teoriaa.

Maapallon ja aurinkokuntamme iäksi esitetään yleisesti noin 4560 miljoonaa vuotta. Tämä lukema perustuu Nebular-hypoteesiin koskien aurinkokuntamme syntyä ja muodostumista. Huomioi, että kyseessä on hypoteesi.
Hypoteesi on spekulointia ja tässä tapauksessa kyseessä on spekulointi siitä mitä olisi saattanut tapahtua havaitsemattomissa olevassa menneisyydessä – kun taas Raamatussa meille annetaan silminnäkijäkuvaus tapahtumista. 4560 miljoonan vuoden määritelty ikä ja Nebular- hypoteesi pitää sisällään useita ongelmia.
Samalla tapaa kuin maapallon alkuajankohdan tapahtumiin ja ajoitukseen liittyy paljon todistamattomia ja todistettavissa olemattomia oletuksia, koskevat saman tapaiset olettamukset myös useita käytetyistä ajoitusmenetelmistä.

Olemme listanneet sivustollamme muutamia asioita, jotka viittaavat mm. maapallon nuoreen ikään.2 Varsinkin heliumin määrä zirkoniumsilikaattikiteissä, maapallon magneettikentän kokonaisenergian heikkeneminen, C14-isotoopin löytyminen kivihiilestä ja timanteista ja yleensäkin lähes kaikesta hiilipitoisesta materiaalista ja mannerten olemassaolo nopeasta eroosiosta huolimatta ovat aika vakuuttavia todisteita.

MERIVEDEN SUOLAPITOISUUS ON LIIAN ALHAINEN
Joet ja muut lähteet kuljettavat meriin vuosittain yli 450 tonnia natriumia, joka, kuten tunnettua, on ruokasuolan toinen komponentti. Vaikka merisuolaa kerätään suuria määriä, sen seurauksena poistuu vain 27% vuosittaisesta kertymästä. Ellei merivedessä aluksi ollut lainkaan suolaa, nykyisen suolapitoisuuden kertymiseen olisi riittänyt vähemmän kuin 42 miljoonaa vuotta, mikä on oleellisesti vähemmän kuin yleisen käsityksen mukaiset 3 miljardia vuotta. Tätä ristiriitaa on yritetty selittää olettamalla suolan kertymisen olleen ennen vähäisempää tai sen hävikin jostain syystä suurempaa. Parhaimmillaankin laskelmat ovat kuitenkin antaneet suolapitoisuuden maksimaaliseksi kertymäajaksi vain 62 miljoonaa vuotta. Monet laskelmat ovat antaneet vielä huomattavasti pienempiä arvoja.

BIOLOGINEN MATERIAALI HEIKKENEEN LIIAN NOPEASTI
Luonnon radioaktiivisuus, mutaatiot ja muut rappeuttavat tekijät huonontavat DNA:ta ja muuta biologista materiaalia nopeasti. Äskettäiset mitokondrionaaliseen DNA:han kohdistuneet mittaukset ovat saaneet tutkijat korjaamaan 'mitokondrionaalisen Eevan' eli nykyihmisen laskennallisen esiäidin ikää teoreettisesta 200 000 vuodesta alimmillaan jopa 6 000 vuoteen. DNA-asiantuntijat katsovat, ettei DNA:ta ole voinut esiintyä luonnossa 10 000 vuotta kauemmin. Se seikka, että DNA:n osasia on löytynyt mm. neanderthalilaisten luista, meripihkaan säilöytyneistä hyönteisistä, dinosaurusten fossiileista ja 250 miljoonan vuoden ikäisiksi oletetuista bakteereista, viittaa siihen, etteivät ne olekaan niin vanhoja kuin on uskottu. Tutkijoita ovat hämmentäneet myös dinosauruksen jäännöksistä löytyneet verisolut ja pehmeiden kudosten jäänteet. Kaikesta päätellen perinteiset arviot niiden iästä ovat pahasti pielessä.

HALOKUVIOT KUTISTAVAT "AIKAKAUDET" VUOSIKSI
Radioaktiivinen säteily muodostaa kallioiden mineraalikiteisiin ns. halorenkaita. Ne ovat ikään kuin fossiilisia todisteita radioaktiivisesta hajoamisesta. Polonium- halorenkaat osoittavat mm. , että Colorado-laatan Jura-, Trias- ja Eoseenikauden kerrostumat ovat syntyneet vain muutamien kuukausien välein, ei satojen miljoonien vuosien kuluessa, kuten on oletettu.

MINERAALEISSA LIIKAA HELIUMIA (RATE)
Kallion sisällä syntyy helium-atomeja uraanin ja toriumin hajotessa. Syntynyt helium "tallentuu" mm. zirkonium-kiteisiin. Kevyenä jalokaasuna helium pakenee vaivatta kivistä. Journal of Geophysical Research -lehdessä julkaistu tutkimus osoitti kuitenkin, ettei tämän prosessin syvissä ja kuumissa esikambrisissa kerrostumissa tuottamalla heliumilla ole ollut riittävästi aikaa poistua kallioista. Tästä huolimatta, radioaktiivista hajoamista mittaavat testit olivat ajoittaneet näytteet 1.5 miljardin vuoden ikäisiksi. Mittaamalla uraniumin ja "säteilevän lyijyn" määrää näissä zirkonium-kiteissä, voitiin saatujen arvojen pohjalta laskea, että mikäli näiden aineiden hajoamistahti on ollut vakio niin aikaa on täytynyt kulua noin 1.5 miljardia vuotta jotta kyseisen kaltaisiin mitattuihin arvoihin on päädytty. (Tämä on yhdenmukainen tulos zirkonien alkuperänä toimineen graniitin geologisen "ajoituksen" kanssa.)
Kuitenkin, zirkonit sisälsivät vielä merkittävän määrän heliumia tuon "1.5 miljardin vuotta jat

47

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Minulle oli aivan epäselvää, että joskus 4 miljardia vuotta sitten oli kiehuvassa maapallon alkuliemessä syntynyt solu, josta vähitellen kehittyi kala, joka aikansa uiskenneltuaan päätti ryhtyä kävelemään. Se oli sitä mieltä, että olisi mukava olla sammakko. Niinpä se muuttui sammakoksi ja vähitellen sisiliskoksi ja siitä rotan kaltaiseksi alkueläimeksi. Tämä taas kehittyi jonkinlaiseksi kummituseläimeksi ja edelleen apinankaltaiseksi esi-isäksi, jonka kautta joitakin miljoonia vuosia sitten syntyi uljas ihminen.

      • Anonyymi

        MINERAALEISSA LIIKAA HELIUMIA (RATE)
        Kallion sisällä syntyy helium-atomeja uraanin ja toriumin hajotessa. Syntynyt helium "tallentuu" mm. zirkonium-kiteisiin. Kevyenä jalokaasuna helium pakenee vaivatta kivistä. Journal of Geophysical Research -lehdessä julkaistu tutkimus osoitti kuitenkin, ettei tämän prosessin syvissä ja kuumissa esikambrisissa kerrostumissa tuottamalla heliumilla ole ollut riittävästi aikaa poistua kallioista. Tästä huolimatta, radioaktiivista hajoamista mittaavat testit olivat ajoittaneet näytteet 1.5 miljardin vuoden ikäisiksi. Mittaamalla uraniumin ja "säteilevän lyijyn" määrää näissä zirkonium-kiteissä, voitiin saatujen arvojen pohjalta laskea, että mikäli näiden aineiden hajoamistahti on ollut vakio niin aikaa on täytynyt kulua noin 1.5 miljardia vuotta jotta kyseisen kaltaisiin mitattuihin arvoihin on päädytty. (Tämä on yhdenmukainen tulos zirkonien alkuperänä toimineen graniitin geologisen "ajoituksen" kanssa.)
        Kuitenkin, zirkonit sisälsivät vielä merkittävän määrän heliumia tuon "1.5 miljardin vuotta jatkuneen" hajoamisen jälkeen. Tämä tulos saattaa olla yllätys pitkiin ajanjaksoihin uskoville, johtuen siitä kuinka helposti heliumin (jolla on pienet, kevyet ja reagoimattomat atomit) kaltaisen aineen odottaisi pakenevan kristallirakenteen sisältä. Tältä pohjalta ei odottaisi heliumia juurikaan enää löytyvän.
        Minkäänlaisten johtopäätösten tekeminen edellä mainituista seikoista on luonnollisesti riippuvainen varsinaisista mittauksista joilla voidaan selvittää millä nopeudella heliumi itseasiassa pakenee zirkoneista. Niinpä otetut näytteet lähetettiin maailmanluokan eksperteille. Suoritetuissa mittauksissa saadut tulokset osoittivat, että heliumi todellakin tihkui nopeasti ulos näytteistä laajan lämpötila skaalan sisällä. Itseasiassa kokeissa ilmeni, että zirkonit sisälsivät vielä niin runsaasti heliumia, että saatujen tulosten pohjalta kristallien iäksi määriteltiin 5680 /-2000 vuotta. Toisin sanoen, vain muutamassa tuhannessa vuodessa on tapahtunut "1.5 miljardin vuoden" edestä (nykypäivän arvojen mukaan) radioaktiivista hajoamista. Tämä tulos viittaa siihen, että radioaktiivisessa hajoamisnopeudessa on ollut yksi tai useampia kiihtyneen
        hajoamisen jaksoja vain muutama tuhat vuotta sitten, millä puolestaan on vaikutusta nykyisiin mittaustuloksiin.. Mittausten pohjalta näytteille saatu 5680 /-2000 vuoden ikä istuu hyvin Raamatun kuvaukseen maapallon iästä.

        . SYVISSÄ KERROSTUMISSA LIIAN PALJON HIILI-14-ISOTOOPPIA
        Hiili-14 atomin puoliintumisaika on vain 5 730 vuotta, mistä johtuen sitä ei pitäisi olla enää yhtään jäljellä hiilipitoisessa näytteessä, jonka ikä on yli 250 000 vuotta. on osoittautunut mahdottomaksi löytää jääkautta edeltäneistä kerrostumista yhtään sellaista hiilen lähdettä, josta ei olisi löytynyt merkittäviä määriä hiili-14 isotooppia. Tämä siitä huolimatta, että niiden oletetaan olevan miljoonien tai miljardien vuosien ikäisiä. Tämä on ollut yleisesti tiedossa jo 1980 -luvulta lähtien ja kyseiselle ilmiölle on yritetty löytää selityksiä, jotka mitätöisivät sen. Asia on kuitenkin vahvistettu tarkoissa tutkimuksissa, joissa kaikki kontaminaation (saastumisen) mahdollisuudet on suljettu pois. Tämä viittaa vahvasti siihen, ettei Maan ikä ole miljardeja vaan ainoastaan tuhansia vuosia.
        EI TARPEEKSI KIVIKAUTISIA LUURANKOJA
        Yleisen evolutionistisen käsityksen mukaan nykyihminen oli ollut olemassa jo vähintään 185 000 vuotta ennen kuin alkoi viljellä maata. Tuona aikana väestön on arveltu pysyneen karkeasti ottaen vakiona jossain 1 ja 10 miljoonan välillä. Arvio on tietysti 'hatusta vedetty', mutta jos näin olisi, ihmiset olisivat tuon ajan kuluessa haudanneet vähintään 8 miljardia vainajaa ja heidän mukanaan myös mahdollisia kultti- ja käyttöesineitä. Luulisi siis löytyvän melkoinen määrä heidän fossiloituneita luitaan ja erilaisia esineitään. Kuitenkin vain muutama tuhat luurankoa on löydetty. Ns. kivikausi näyttää siis olevan huomattavasti lyhyempi kuin on kuviteltu, joillakin alueilla ehkä vain muutama sata vuotta.

        MAANVILJELYN ALKUAJANKOHTA LIIAN MYÖHÄINEN
        Evolutiivisesta näkökulmasta ihmisen tavallisesti kuvaillaan olleen metsästäjä ja keräilijä noin 185 000 vuoden ajan ennen kuin hän keksi maanviljelyn n. 10 000 vuotta sitten. Viime aikaiset arkeologiset todisteet osoittavat kuitenkin kivikauden ihmisen olleen yhtä älykäs kuin me nykyään olemme. Tuntuu mahdottomalta ajatella, ettei yksikään noista oletetuista kahdeksasta miljardista ihmisestä olisi 185 000 vuoden aikana keksinyt, että kasveja voi kasvattaa siemenistä. Paljon uskottavampi ajatus on, että ihminen eli ilman maanviljelyä vain hyvin lyhyen ajan vedenpaisumuksen jälkeen (johtuen tuolloisista olosuhteista).


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        MINERAALEISSA LIIKAA HELIUMIA (RATE)
        Kallion sisällä syntyy helium-atomeja uraanin ja toriumin hajotessa. Syntynyt helium "tallentuu" mm. zirkonium-kiteisiin. Kevyenä jalokaasuna helium pakenee vaivatta kivistä. Journal of Geophysical Research -lehdessä julkaistu tutkimus osoitti kuitenkin, ettei tämän prosessin syvissä ja kuumissa esikambrisissa kerrostumissa tuottamalla heliumilla ole ollut riittävästi aikaa poistua kallioista. Tästä huolimatta, radioaktiivista hajoamista mittaavat testit olivat ajoittaneet näytteet 1.5 miljardin vuoden ikäisiksi. Mittaamalla uraniumin ja "säteilevän lyijyn" määrää näissä zirkonium-kiteissä, voitiin saatujen arvojen pohjalta laskea, että mikäli näiden aineiden hajoamistahti on ollut vakio niin aikaa on täytynyt kulua noin 1.5 miljardia vuotta jotta kyseisen kaltaisiin mitattuihin arvoihin on päädytty. (Tämä on yhdenmukainen tulos zirkonien alkuperänä toimineen graniitin geologisen "ajoituksen" kanssa.)
        Kuitenkin, zirkonit sisälsivät vielä merkittävän määrän heliumia tuon "1.5 miljardin vuotta jatkuneen" hajoamisen jälkeen. Tämä tulos saattaa olla yllätys pitkiin ajanjaksoihin uskoville, johtuen siitä kuinka helposti heliumin (jolla on pienet, kevyet ja reagoimattomat atomit) kaltaisen aineen odottaisi pakenevan kristallirakenteen sisältä. Tältä pohjalta ei odottaisi heliumia juurikaan enää löytyvän.
        Minkäänlaisten johtopäätösten tekeminen edellä mainituista seikoista on luonnollisesti riippuvainen varsinaisista mittauksista joilla voidaan selvittää millä nopeudella heliumi itseasiassa pakenee zirkoneista. Niinpä otetut näytteet lähetettiin maailmanluokan eksperteille. Suoritetuissa mittauksissa saadut tulokset osoittivat, että heliumi todellakin tihkui nopeasti ulos näytteistä laajan lämpötila skaalan sisällä. Itseasiassa kokeissa ilmeni, että zirkonit sisälsivät vielä niin runsaasti heliumia, että saatujen tulosten pohjalta kristallien iäksi määriteltiin 5680 /-2000 vuotta. Toisin sanoen, vain muutamassa tuhannessa vuodessa on tapahtunut "1.5 miljardin vuoden" edestä (nykypäivän arvojen mukaan) radioaktiivista hajoamista. Tämä tulos viittaa siihen, että radioaktiivisessa hajoamisnopeudessa on ollut yksi tai useampia kiihtyneen
        hajoamisen jaksoja vain muutama tuhat vuotta sitten, millä puolestaan on vaikutusta nykyisiin mittaustuloksiin.. Mittausten pohjalta näytteille saatu 5680 /-2000 vuoden ikä istuu hyvin Raamatun kuvaukseen maapallon iästä.

        . SYVISSÄ KERROSTUMISSA LIIAN PALJON HIILI-14-ISOTOOPPIA
        Hiili-14 atomin puoliintumisaika on vain 5 730 vuotta, mistä johtuen sitä ei pitäisi olla enää yhtään jäljellä hiilipitoisessa näytteessä, jonka ikä on yli 250 000 vuotta. on osoittautunut mahdottomaksi löytää jääkautta edeltäneistä kerrostumista yhtään sellaista hiilen lähdettä, josta ei olisi löytynyt merkittäviä määriä hiili-14 isotooppia. Tämä siitä huolimatta, että niiden oletetaan olevan miljoonien tai miljardien vuosien ikäisiä. Tämä on ollut yleisesti tiedossa jo 1980 -luvulta lähtien ja kyseiselle ilmiölle on yritetty löytää selityksiä, jotka mitätöisivät sen. Asia on kuitenkin vahvistettu tarkoissa tutkimuksissa, joissa kaikki kontaminaation (saastumisen) mahdollisuudet on suljettu pois. Tämä viittaa vahvasti siihen, ettei Maan ikä ole miljardeja vaan ainoastaan tuhansia vuosia.
        EI TARPEEKSI KIVIKAUTISIA LUURANKOJA
        Yleisen evolutionistisen käsityksen mukaan nykyihminen oli ollut olemassa jo vähintään 185 000 vuotta ennen kuin alkoi viljellä maata. Tuona aikana väestön on arveltu pysyneen karkeasti ottaen vakiona jossain 1 ja 10 miljoonan välillä. Arvio on tietysti 'hatusta vedetty', mutta jos näin olisi, ihmiset olisivat tuon ajan kuluessa haudanneet vähintään 8 miljardia vainajaa ja heidän mukanaan myös mahdollisia kultti- ja käyttöesineitä. Luulisi siis löytyvän melkoinen määrä heidän fossiloituneita luitaan ja erilaisia esineitään. Kuitenkin vain muutama tuhat luurankoa on löydetty. Ns. kivikausi näyttää siis olevan huomattavasti lyhyempi kuin on kuviteltu, joillakin alueilla ehkä vain muutama sata vuotta.

        MAANVILJELYN ALKUAJANKOHTA LIIAN MYÖHÄINEN
        Evolutiivisesta näkökulmasta ihmisen tavallisesti kuvaillaan olleen metsästäjä ja keräilijä noin 185 000 vuoden ajan ennen kuin hän keksi maanviljelyn n. 10 000 vuotta sitten. Viime aikaiset arkeologiset todisteet osoittavat kuitenkin kivikauden ihmisen olleen yhtä älykäs kuin me nykyään olemme. Tuntuu mahdottomalta ajatella, ettei yksikään noista oletetuista kahdeksasta miljardista ihmisestä olisi 185 000 vuoden aikana keksinyt, että kasveja voi kasvattaa siemenistä. Paljon uskottavampi ajatus on, että ihminen eli ilman maanviljelyä vain hyvin lyhyen ajan vedenpaisumuksen jälkeen (johtuen tuolloisista olosuhteista).

        HISTORIA LIIAN LYHYT
        Kirjoitettu historia kattaa vain 4000 - 5000 vuotta. Silti esihistoriallinen ihminen rakensi megaliittisia monumentteja, teki taidokkaita luolamaalauksia ja piti kirjaa kuun vaiheista. Miksi hän olisi odottanut lähes 200 000 vuotta ennenkuin alkoi soveltaa samoja taitoja historiansa muistiinmerkitsemiseen? Raamatullinen aikataulu on tässäkin paljon todennäköisempi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        MINERAALEISSA LIIKAA HELIUMIA (RATE)
        Kallion sisällä syntyy helium-atomeja uraanin ja toriumin hajotessa. Syntynyt helium "tallentuu" mm. zirkonium-kiteisiin. Kevyenä jalokaasuna helium pakenee vaivatta kivistä. Journal of Geophysical Research -lehdessä julkaistu tutkimus osoitti kuitenkin, ettei tämän prosessin syvissä ja kuumissa esikambrisissa kerrostumissa tuottamalla heliumilla ole ollut riittävästi aikaa poistua kallioista. Tästä huolimatta, radioaktiivista hajoamista mittaavat testit olivat ajoittaneet näytteet 1.5 miljardin vuoden ikäisiksi. Mittaamalla uraniumin ja "säteilevän lyijyn" määrää näissä zirkonium-kiteissä, voitiin saatujen arvojen pohjalta laskea, että mikäli näiden aineiden hajoamistahti on ollut vakio niin aikaa on täytynyt kulua noin 1.5 miljardia vuotta jotta kyseisen kaltaisiin mitattuihin arvoihin on päädytty. (Tämä on yhdenmukainen tulos zirkonien alkuperänä toimineen graniitin geologisen "ajoituksen" kanssa.)
        Kuitenkin, zirkonit sisälsivät vielä merkittävän määrän heliumia tuon "1.5 miljardin vuotta jatkuneen" hajoamisen jälkeen. Tämä tulos saattaa olla yllätys pitkiin ajanjaksoihin uskoville, johtuen siitä kuinka helposti heliumin (jolla on pienet, kevyet ja reagoimattomat atomit) kaltaisen aineen odottaisi pakenevan kristallirakenteen sisältä. Tältä pohjalta ei odottaisi heliumia juurikaan enää löytyvän.
        Minkäänlaisten johtopäätösten tekeminen edellä mainituista seikoista on luonnollisesti riippuvainen varsinaisista mittauksista joilla voidaan selvittää millä nopeudella heliumi itseasiassa pakenee zirkoneista. Niinpä otetut näytteet lähetettiin maailmanluokan eksperteille. Suoritetuissa mittauksissa saadut tulokset osoittivat, että heliumi todellakin tihkui nopeasti ulos näytteistä laajan lämpötila skaalan sisällä. Itseasiassa kokeissa ilmeni, että zirkonit sisälsivät vielä niin runsaasti heliumia, että saatujen tulosten pohjalta kristallien iäksi määriteltiin 5680 /-2000 vuotta. Toisin sanoen, vain muutamassa tuhannessa vuodessa on tapahtunut "1.5 miljardin vuoden" edestä (nykypäivän arvojen mukaan) radioaktiivista hajoamista. Tämä tulos viittaa siihen, että radioaktiivisessa hajoamisnopeudessa on ollut yksi tai useampia kiihtyneen
        hajoamisen jaksoja vain muutama tuhat vuotta sitten, millä puolestaan on vaikutusta nykyisiin mittaustuloksiin.. Mittausten pohjalta näytteille saatu 5680 /-2000 vuoden ikä istuu hyvin Raamatun kuvaukseen maapallon iästä.

        . SYVISSÄ KERROSTUMISSA LIIAN PALJON HIILI-14-ISOTOOPPIA
        Hiili-14 atomin puoliintumisaika on vain 5 730 vuotta, mistä johtuen sitä ei pitäisi olla enää yhtään jäljellä hiilipitoisessa näytteessä, jonka ikä on yli 250 000 vuotta. on osoittautunut mahdottomaksi löytää jääkautta edeltäneistä kerrostumista yhtään sellaista hiilen lähdettä, josta ei olisi löytynyt merkittäviä määriä hiili-14 isotooppia. Tämä siitä huolimatta, että niiden oletetaan olevan miljoonien tai miljardien vuosien ikäisiä. Tämä on ollut yleisesti tiedossa jo 1980 -luvulta lähtien ja kyseiselle ilmiölle on yritetty löytää selityksiä, jotka mitätöisivät sen. Asia on kuitenkin vahvistettu tarkoissa tutkimuksissa, joissa kaikki kontaminaation (saastumisen) mahdollisuudet on suljettu pois. Tämä viittaa vahvasti siihen, ettei Maan ikä ole miljardeja vaan ainoastaan tuhansia vuosia.
        EI TARPEEKSI KIVIKAUTISIA LUURANKOJA
        Yleisen evolutionistisen käsityksen mukaan nykyihminen oli ollut olemassa jo vähintään 185 000 vuotta ennen kuin alkoi viljellä maata. Tuona aikana väestön on arveltu pysyneen karkeasti ottaen vakiona jossain 1 ja 10 miljoonan välillä. Arvio on tietysti 'hatusta vedetty', mutta jos näin olisi, ihmiset olisivat tuon ajan kuluessa haudanneet vähintään 8 miljardia vainajaa ja heidän mukanaan myös mahdollisia kultti- ja käyttöesineitä. Luulisi siis löytyvän melkoinen määrä heidän fossiloituneita luitaan ja erilaisia esineitään. Kuitenkin vain muutama tuhat luurankoa on löydetty. Ns. kivikausi näyttää siis olevan huomattavasti lyhyempi kuin on kuviteltu, joillakin alueilla ehkä vain muutama sata vuotta.

        MAANVILJELYN ALKUAJANKOHTA LIIAN MYÖHÄINEN
        Evolutiivisesta näkökulmasta ihmisen tavallisesti kuvaillaan olleen metsästäjä ja keräilijä noin 185 000 vuoden ajan ennen kuin hän keksi maanviljelyn n. 10 000 vuotta sitten. Viime aikaiset arkeologiset todisteet osoittavat kuitenkin kivikauden ihmisen olleen yhtä älykäs kuin me nykyään olemme. Tuntuu mahdottomalta ajatella, ettei yksikään noista oletetuista kahdeksasta miljardista ihmisestä olisi 185 000 vuoden aikana keksinyt, että kasveja voi kasvattaa siemenistä. Paljon uskottavampi ajatus on, että ihminen eli ilman maanviljelyä vain hyvin lyhyen ajan vedenpaisumuksen jälkeen (johtuen tuolloisista olosuhteista).

        "...Ei tarpeeksi kivikautisia luurankoja , , " öh tuota aika- ja kun, ..kirjoissa kerrotaan , miten Juuda ja Israel taistelivat Megiddon kämmenen kokoisella rinteellä , ja iltapäivän aikana kaatui 500,000 partaukkoo ,ja alunperin tappelemassa oli satakunta partaäijää pajupuskassa , ja aseina oli siihen aikaan vain , mm,Herodotoksen mukaan , - teroitetut heinäseipäät . heinäseipäät ,-
        Siinähän meillä luurankoja kunnon kasa , ajatelkaa , miten tehokasta muinaissota oli verrattuna Stalingradin taisteluun , jossa kaatui vähemmän väkee kolmessa kk, kuin Megiddossa iltapäivänä , Ja Stalingradissa oli hirvee määrä raskasta tykistöä , - Jalkaväkee divisioonittain lentokoneita tuhansia , ja sadoittain panssarivaunuja , - puhumattakaan raketinheittimistä ja muista härveleistä ,
        ja olis kiwa kuulla -Kuka se asuikaan siellä Altamiran luolastossa 20,000 sitten , ja maalasi seinät kuvia täyteen , , -Luolat oli veden alla 10,000 vuotta ,,sitten 10, 000 vuotta ennen Aatamia ja Hawwa- rouvaa ,
        eikä se oo ees ainoa samanntapainen kertomus Raamatussa ,


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        HISTORIA LIIAN LYHYT
        Kirjoitettu historia kattaa vain 4000 - 5000 vuotta. Silti esihistoriallinen ihminen rakensi megaliittisia monumentteja, teki taidokkaita luolamaalauksia ja piti kirjaa kuun vaiheista. Miksi hän olisi odottanut lähes 200 000 vuotta ennenkuin alkoi soveltaa samoja taitoja historiansa muistiinmerkitsemiseen? Raamatullinen aikataulu on tässäkin paljon todennäköisempi.

        Tulikoihmiselle viisaus Aatamin ja Eevan kautta, Heidän lapsethan avuioituivat vieraan maan asukkaiden kanssa. Kuka loi Aatamin ja Eevan, Loiko jumala vai toisten taivaankappaleiden asukkaat joita ehkä silloin oli, Raamattukin puhuu näistä jumalan pojista joihin Israilin tyttäretkin ihastuivat


    • Anonyymi

      Anonyymi Tänään 16:53

      Otan 1 esimerkin sinulta:

      " Asia on kuitenkin vahvistettu tarkoissa tutkimuksissa, joissa kaikki kontaminaation (saastumisen) mahdollisuudet on suljettu pois. Tämä viittaa vahvasti siihen, ettei Maan ikä ole miljardeja vaan ainoastaan tuhansia vuosia. "

      -Ota yhteyttä asianomaisiin tiedemiehiin ja kerro.
      Sillä heille on "miljardeja" fysiikan mukainen tulos.

      -Minulle riittää tieto, että sinulla on se teokraattisen sodankäynnin, valehtelmisen velvollisuus niissä vartiotorneissasi.
      Vain lisäpäänpudistuksia tulee lahkon kiinnijääminen erilaisista juksauksista.
      Ja epäonnistuneet ylitsepursuavin todistein vahvistetut maailmanloput ja siksi kehotus myydä asuntonsa ja antaa kauppahinta vartiotorniuskonnolle (Valtakuntamme palvelus kesäkuu 1974)

    • Anonyymi

      Nyt kerrot ihan omia juttuja, et sitä mitä mieltä on JT!!!!!

      Maapallo on vanhempi kuin 6000 vuotta, sen osoittaa Raamarru

      • Anonyymi

        Ja suomessa on ollut asutusta jo 11 000 vuotta


    • Anonyymi

      Nyt kerrot ihan omia juttuja, et sitä mitä mieltä on JT!!!!!

      Maapallo on vanhempi kuin 6000 vuotta, sen osoittaa Raamattu

      • Anonyymi

        Ainaskin 7000 vuotta, koska ollaan uudella vuosituhannella nyt.
        Kovin nopeasti ihmiskunta kehittyi tiedoissa ja taidoissa, kun pystyi rakentamaan pyramiidit ja niin Egyptissä kuin Perussakin, myös Afrikasta ja Indonesiasta on löytynyt tuhansia vuosia vanhoja temppeleitä. Niiden rakentajista ei ole edes tietoja, sillä he ovat kadonneet kokonaan maan päältä.
        DNA-tutkimukset osoittavat, että koko ihmiskunta on Homo Sapiens joukkoa, joten kaikki ihmiset voivat saada keskenään jälkeläisiä, mikä ei onnistuisi, jos olisimme eri rotuja.
        Äkkiä ihmiskunta muodosti erivärisiä kantoja eri maanosiin, muutamassa tuhannessa vuodessa. Ihminen on ripeästi kehittyvä olento.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ainaskin 7000 vuotta, koska ollaan uudella vuosituhannella nyt.
        Kovin nopeasti ihmiskunta kehittyi tiedoissa ja taidoissa, kun pystyi rakentamaan pyramiidit ja niin Egyptissä kuin Perussakin, myös Afrikasta ja Indonesiasta on löytynyt tuhansia vuosia vanhoja temppeleitä. Niiden rakentajista ei ole edes tietoja, sillä he ovat kadonneet kokonaan maan päältä.
        DNA-tutkimukset osoittavat, että koko ihmiskunta on Homo Sapiens joukkoa, joten kaikki ihmiset voivat saada keskenään jälkeläisiä, mikä ei onnistuisi, jos olisimme eri rotuja.
        Äkkiä ihmiskunta muodosti erivärisiä kantoja eri maanosiin, muutamassa tuhannessa vuodessa. Ihminen on ripeästi kehittyvä olento.

        Mikä ei onnistuisi , jos olisimme eri rotua , ..."-
        Missähän maailmassa kirjoittaja on ? -Sapiens - lajissa on , nykyisten DNA - tutkimusten mukaan ainakin kolmea eri ihmislajia , ja uusia löytyy , Rotuja ei ole ollenkaan ,
        Etelä - aameriikan viidakoista löytyi -1800 luvulla viidakon peittmä pieni pyramidi , jonka Mormonien Smith julisti heti Jeesuksen tekemäksi ,Nyt on löydetty satoja samanl, pyramideja , noin 800 vuotta vanhoja , suuren intiaanikansan rakentamia , sen ajan tyypilliseen tapaan kaikki rikkaat keekot etsivät , millä aiheella pääsis irottelemaan , perustamalla uuden uskonnon , Russelkin lähti silloin mittailemaan pyramideja , maailmaa kiersi myös teosofian perustaja BLavatsky , joka matkusteli Sukunsa Romanovien rahoilla etsimässä Hillotolppaa ,
        Metodistipapit alkoivat vuonna 1908 saada keskellä katua kramppeja ja ilmestyksiä , ja perustivat Helluntai liikkeen , . kaikki nämä olivat Ameriikan orjasodan jälkikaikuja , mukana oli meedioita ja ja automaattikirjoitushenkiä , ja Spiritismiä , jonka sen ajan paras taikuri Houdini tutki Huijaukseksi , ja psykiatrit Mielen harhoiksi ,
        joten on meillä näitä ,


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikä ei onnistuisi , jos olisimme eri rotua , ..."-
        Missähän maailmassa kirjoittaja on ? -Sapiens - lajissa on , nykyisten DNA - tutkimusten mukaan ainakin kolmea eri ihmislajia , ja uusia löytyy , Rotuja ei ole ollenkaan ,
        Etelä - aameriikan viidakoista löytyi -1800 luvulla viidakon peittmä pieni pyramidi , jonka Mormonien Smith julisti heti Jeesuksen tekemäksi ,Nyt on löydetty satoja samanl, pyramideja , noin 800 vuotta vanhoja , suuren intiaanikansan rakentamia , sen ajan tyypilliseen tapaan kaikki rikkaat keekot etsivät , millä aiheella pääsis irottelemaan , perustamalla uuden uskonnon , Russelkin lähti silloin mittailemaan pyramideja , maailmaa kiersi myös teosofian perustaja BLavatsky , joka matkusteli Sukunsa Romanovien rahoilla etsimässä Hillotolppaa ,
        Metodistipapit alkoivat vuonna 1908 saada keskellä katua kramppeja ja ilmestyksiä , ja perustivat Helluntai liikkeen , . kaikki nämä olivat Ameriikan orjasodan jälkikaikuja , mukana oli meedioita ja ja automaattikirjoitushenkiä , ja Spiritismiä , jonka sen ajan paras taikuri Houdini tutki Huijaukseksi , ja psykiatrit Mielen harhoiksi ,
        joten on meillä näitä ,

        geenit kertovat, että kymmeniä tuhansia vuosia sitten geeneihin liitti osansa Neanderthalin ihminen. Liitti Afrikasta tulleeseen ihmiseen, Afrikkaan jääneeltä ihmiseltä puuttuu tuo Neanderthalin geeni.

        Altamiran luolamaalaus ei ole vanhimpia alaltaan, mutta siellä on runs. 20 000 vuotta vanhoja maalauksia. Vedenpaisumuksen pilaamattomia, joten Noak seilasi tarpeellisen urotyönsä jo ennen sitä.

        Russell paitsi perusti vartiotornin, mittasi pyramidimitat vuodeksi 1914, sen jälkeen kerkesi vielä venyttämään mittoja 4 tuumaa että sai ennustukseen vuodelle 1918 myöskin pyramidimitat.

        Sanottu vartiotorni puolestaan ennusti loppua vuodelle 1975, N-liiton ja USA:n ydinasesotaa.
        Nyt puolestaan Jehova näpäytti, lopettaen Vietnamin sodan v. 1975. Järjestäen myös liennytyskonferenssin ETYK Helsinkiin samaksi vuodeksi 1975.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        geenit kertovat, että kymmeniä tuhansia vuosia sitten geeneihin liitti osansa Neanderthalin ihminen. Liitti Afrikasta tulleeseen ihmiseen, Afrikkaan jääneeltä ihmiseltä puuttuu tuo Neanderthalin geeni.

        Altamiran luolamaalaus ei ole vanhimpia alaltaan, mutta siellä on runs. 20 000 vuotta vanhoja maalauksia. Vedenpaisumuksen pilaamattomia, joten Noak seilasi tarpeellisen urotyönsä jo ennen sitä.

        Russell paitsi perusti vartiotornin, mittasi pyramidimitat vuodeksi 1914, sen jälkeen kerkesi vielä venyttämään mittoja 4 tuumaa että sai ennustukseen vuodelle 1918 myöskin pyramidimitat.

        Sanottu vartiotorni puolestaan ennusti loppua vuodelle 1975, N-liiton ja USA:n ydinasesotaa.
        Nyt puolestaan Jehova näpäytti, lopettaen Vietnamin sodan v. 1975. Järjestäen myös liennytyskonferenssin ETYK Helsinkiin samaksi vuodeksi 1975.

        Ja kohta Jehova näpäyttää tätä nimeään häpäisevää lahkoa siten, että voimme sanoa uskontokunnasta nimeltä Jehovan todistajat:" sen pituinen se".


      • Katso Raamatun sukuluetteloita ne osuvat kokolailla 6000 vuoteen


        On minulle väitetty, että erään tähden valo kestää tulla maahan miljoonia vuosia!!! On erittäin kyseenalaista, että noin kaukaa lähtevä valo enään näkyisi meillä. Ja kuinka se on laskettu? Ei ole tiedossa, kuin yksi eli valonnopeus. Matemaattiseen kaavaan tarvitaan muutakin kuin yksi yksikkö.


    • No nyt kun on Maailman historian tietäjiä paikalla, niin kysyisin milloin ja kuka/mikä laski maailman ensimmäisen suhnun? Oliko se mamlutti vai sapelihammastikeri? Vai jo Tyrännisaurus tai suhnusaurus? Vai peräti jo alkumeressä uiskenellut trilopiitti-öttiäinen. Vai ihan jo ensimmäinen ahmeepa tai sittiösolu?

      • Anonyymi

        pakteeri se ensimmäisen.tuhnu laski .siitä.alkoi jehovan kehityksen tie.


    • Anonyymi

      Jehovan todistajat uskoivat 7000 vuotta pitkiin "luomispäiviin" vielä 1970-luvulla.

    • Anonyymi

      Aloitus on kopioitu mormoonien palstalta!!!

      • Joo on suoraan kopioitu


      • Anonyymi
        totuusonvoittaja kirjoitti:

        Joo on suoraan kopioitu

        Ihmissuku on noin 6000 vuotta vanha, luomisesta ei tiedä kukaan kauanko se kesti, se saattoi kestää miljoonia vuosia, SITÄ RAAMATTU EI KERRO!!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihmissuku on noin 6000 vuotta vanha, luomisesta ei tiedä kukaan kauanko se kesti, se saattoi kestää miljoonia vuosia, SITÄ RAAMATTU EI KERRO!!!!

        Eikös se kestänyt 6 päivää. Sitten Jumala lepäsi.
        Luomisessa Jumala ei käyttänyt sähkönkaltaista voimaa, kuten vartiotorniuskontoinen saattaisi luulla.
        Esim: Tulkoon valkeus - ja valkeus tuli


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikös se kestänyt 6 päivää. Sitten Jumala lepäsi.
        Luomisessa Jumala ei käyttänyt sähkönkaltaista voimaa, kuten vartiotorniuskontoinen saattaisi luulla.
        Esim: Tulkoon valkeus - ja valkeus tuli

        Ihmisen on ihan turha miettiä yliluonnollisia tapahtumia, koska ei voi niitä ymmärtää!

        Raamatussa kerrotaan, mitä tapahtui viimeisen 6 pv aikana luomisessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikös se kestänyt 6 päivää. Sitten Jumala lepäsi.
        Luomisessa Jumala ei käyttänyt sähkönkaltaista voimaa, kuten vartiotorniuskontoinen saattaisi luulla.
        Esim: Tulkoon valkeus - ja valkeus tuli

        Kato kun jumala tökkäs töpselin seinään


    • Anonyymi

      Saat olla eri mieltä ihan kenen tahansa kanssa. Ole hyvä vaan.
      Uskon asiat varsinkin ovat jokaisella ihmisellä yksilölliset. Yksi uskoo yhtä, toinen toista. Kukaan ei usko väärin. Olisi aika humpuukia tietää, että uskoo väärin.
      Mitä sinä sitä mietit, kuinka vanha maailmankaikkeus on,. Sehän on tässä ympärillämme ja sinä sen keskellä. Iloitse siis.
      Kuka vanhoja muistaa, sitä tikulla silmään..

      • Anonyymi

        " :::Sitä tikulla silmään , Persut , jotka tuntuu olevan enimmäkseen hellareitä , On sisäistäneet tuon " Kuka vanhoja muistaa , sitä ..."jakamalla nipun Grillaustikkuja kansanedustajille , jotta ne vois tökätä tikun silmään jokaiselle , joka muistaa puhua vanhoista eläkeläisistä , ulkoistamalla köyhimpäin eläkeläisten Eläkerahat Ruosteisten tykkien ostoon Etelä- Koreasta , Putoilevien lentokoneiden ostoon Trumpilta ja Kokonaisen laivaston rakentamiseen , - ilmankos kunnat alkavat olla kerjuupoikia ,


    • Anonyymi

      Kyseinen teksti on jo luettu.

    • Anonyymi

      Anonyymi Tänään 00:36

      "Saat olla eri mieltä ihan kenen tahansa kanssa"
      -jos et kuulu lahkoon.
      Siellä ollaan samaa mieltä pukeutumisesta (ei partaa,
      sandaaleisssa ei saa kaupitella vartiotornia, vaikka Jeesus käytti sandaaleja...)
      Siviilipalvelus kielletään yksimielisesti, kunnes se määrätään yksimielisesti hyväksyttäväksi,

      Mitäs hullutteluista,
      mutta kun verensiirtokiellon murhat ovat Raamatun vastaisia, ja vartiotorniuskonto puhuu kuitenkin Raamatusta tässäkin yhteydessä
      3 Moos 17:15 jo salli veren syömisenkin, eikä pelkästään sallinut, antoipa syömisen jälkeisen neuvonkin.
      UT sanoo: Syökää kaikkea mitä lihakaupassa myydään.
      Ja verensiirto on elinsiirto nestemäisellä elimellä.
      Raamatun tärkein sääntö on rakkaus.

      "Kuka vanhoja muistaa, sitä tikulla silmään.."
      -kun lahkossa pistetään tikulla silmään joka sinne vaan saadaan värvätyksi, huomaatko.

    • Anonyymi

      on Etiopiasta löytynyt lähes neljä miljoonaa vuotta vanha nykyihmisen esivanhemman kokonainen pääkallo, joka kuuluu Australopithecus anamensis -lajille.

      – Löydössä on kyse kaikkein täydellisimmin säilyneestä yli kolme miljoonaa vuotta vanhasta ihmisen varhaisen esivanhemman kallosta, sanoo uutistoimisto Reutersille paleoantropologi Yohannes Haile-Selassie yhdysvaltalaisesta Clevelandin luonnonhistoriallisesta museosta

      Löydön merkitys on tutkijoiden mukaan suuri, sillä tähän mennessä Australopithecus anamensisista on löydetty vain joitakin hampaita ja paloja leukaluusta. Kallo auttaa antamaan tietoa lajin ruokavaliosta, aivojen koosta ja kasvojen ulkomuodosta.
      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mullistava-kalloloyto-miljoonien-vuosien-takaa-ihmisen-esivanhempien-evoluutiosta-tarkeaa-uutta-tietoa/7528822#gs.d6mft1

      • Anonyymi

        Höpö höpö. Se on vain yksi sukupuuttoon kuollut apinalaji.
        Vai lukiko löydöksen vieressä: " olen ihminen"?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Höpö höpö. Se on vain yksi sukupuuttoon kuollut apinalaji.
        Vai lukiko löydöksen vieressä: " olen ihminen"?

        Et sinä ole sitä kalloa tarkastellut, vaan käyt teokraattista sotaa.
        Mutta arvaatko että saisit potkut, jos tosiaan rupeaisit opiskelemaan tuota paleoantropologiaa ?


    • Anonyymi

      Ihminen on elänyt maan päällä noin 6000 vuotta, sen Raamattu kertoo.
      Luominen kesti huomattavasti pitempään, ehkä 10 000 vuotta tai 10 milj. vuotta, sen tietää vain Jumala, kauanko se kesti.

      • Anonyymi

        Lascaux’n luola on tunnettu jääkauden loppuvaiheen aikaisista luolamaalauksistaan, jotka maalattiin Madeleinen kulttuurin aikoihin 17 000 – 15 000 vuotta tai mahdollisesti jo 25 000 vuotta sitten. Luola sisältää satoja realistisia eläinmaalauksia useista lajeista, joista osa tunnetaan vain fossiililöydöksinä
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Lascaux’n_luola


      • Anonyymi

        Malin ja Beninin , - Länsi Afrikassa -,valtioiden rajalla , On ylä-tasanko , jonne muinoin eräs perhe rakensi asumaalueen , - Siitä on ollut dokumentteja Tv ; ssa . heidän piti kiivetä sinne kallionseinää pitkin , siellä on vieläkin muinaiset savisiilot viljaa varten , ja hedelmäpuita ja peltoja , Tämän Kansan ns, muistimiehet kertoo kansansa historian laulamalla , sukuluettelot ovat samanlaisia kuin raamaussa , - ja nekin on muinoin , ennen kirjoitettua tekstiä , laulettu eka esi-isästä lähtien . Malin alkuperäkansan luettelo yltää 11.000 vuoden taakse , ja kertoo alusta , miten 11 henkeä tuli jostain ja rakensi maansa siellä , heitä sanottiin " Lentäviksi ihhmisiksi , " -
        koska ke kiipesivät kallioseinillä ,
        Egyptinkin sivistys on tullut alunp, Saharasta , Länsi - Afrikasta , ja sen perusteella Adaminkin historia , ja raamatun sukuluettelot ovat samoin syntyneet , ennen kuin varsinainen kirjoitustaito yleistyi ,


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Malin ja Beninin , - Länsi Afrikassa -,valtioiden rajalla , On ylä-tasanko , jonne muinoin eräs perhe rakensi asumaalueen , - Siitä on ollut dokumentteja Tv ; ssa . heidän piti kiivetä sinne kallionseinää pitkin , siellä on vieläkin muinaiset savisiilot viljaa varten , ja hedelmäpuita ja peltoja , Tämän Kansan ns, muistimiehet kertoo kansansa historian laulamalla , sukuluettelot ovat samanlaisia kuin raamaussa , - ja nekin on muinoin , ennen kirjoitettua tekstiä , laulettu eka esi-isästä lähtien . Malin alkuperäkansan luettelo yltää 11.000 vuoden taakse , ja kertoo alusta , miten 11 henkeä tuli jostain ja rakensi maansa siellä , heitä sanottiin " Lentäviksi ihhmisiksi , " -
        koska ke kiipesivät kallioseinillä ,
        Egyptinkin sivistys on tullut alunp, Saharasta , Länsi - Afrikasta , ja sen perusteella Adaminkin historia , ja raamatun sukuluettelot ovat samoin syntyneet , ennen kuin varsinainen kirjoitustaito yleistyi ,

        Niinhän se Kalevalakin alkaa ,
        " .. MIeleni minun tekevi , aivoi ajatteleepi , Lähtiikse laulamahan , sukuvirttä suoltamahan , Sukuvirttä ,... Raamatunkin sukuluettelot on laulettu samalla tavalla , Ja olennaista on , että näissä keromuksissa joku onntullut , muutama henki , ..jostain ja perustanut Suvun , . Kainkin haki vaimonsa kaukaa muusta heimosta ,


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinhän se Kalevalakin alkaa ,
        " .. MIeleni minun tekevi , aivoi ajatteleepi , Lähtiikse laulamahan , sukuvirttä suoltamahan , Sukuvirttä ,... Raamatunkin sukuluettelot on laulettu samalla tavalla , Ja olennaista on , että näissä keromuksissa joku onntullut , muutama henki , ..jostain ja perustanut Suvun , . Kainkin haki vaimonsa kaukaa muusta heimosta ,

        Niin, tuo Lascaux -luolan tutkimus tuottaa minimi-iäksi tuon 15.000 vuotta.
        Mutta onhan siinä harrastettu maalausta, että on osatty löytää ja käyttää värit hallita maalaustekniikka.
        Neanderthalin ihmisen geeni nykyihmisessä olisi peräisin noin 40 000 vuoden takaa.

        Kirjoitahan sinä näistä asioista vartiotorniseuralle.

        Miksi sen Suomen osasta pitää tilinpäätöksensä salaisena ?


    • Anonyymi

      Ihminen on tosiaan noin 6000 v, vanha.
      Muun maailmankaikkeuden ikää emme tiedä, se pelkkää arvailua.

    • Anonyymi

      Aivan! Kiistämätön totuushan on, että maailma luotiin viime Torstaina.

    • Anonyymi

      Maailmankaikkeus on niin suuri että jos se olisi maapallon kokoinen, silloin meidän maapallomme olisi yhtä suuri kuin vetyatomi. Emme ole maailmankaikkeuden keskipiste.

      Oletetaan, että Jumala joka on ollut ikuisuudesta, onkin työskennellyt sinä aikana ja luonut maailmoita ja linnunratoja jatkuvasti. Kenties maapallokin on luotu silloin kun muun linnunradan tähdet ja planeetat luotiin.

      Sitten kuusi vuosituhatta sitten oli tämän maailman vuoro saada elämää.

      Se että ihmisiä ei ole ollut kovin kauan, on helppo laskea.
      Meitä on nyt noin seitsemän miljardia. Viisikymmentä vuotta sitten meitä oli puolta vähemmän, 3,5 miljardia, ja viime vuosisadan alussa vain noin puolitoista miljardia.
      Lasketaan siis taaksepäin, ja huomaamme että neljä vuosituhatta sitten oli vain muutama harva ihminen.

      Voimme myös laskea toisin päin: Aadam ja Eeva saivat kymmenen lasta, jotka saivat kymmenen lasta, ja tuloksena on että ennen vedenpaisumusta ihmisiä olisi ollut miljardeja, vaikka suuri osa olisikin kuollut lapsena.

      Tämä selittää että on pystytty rakentamaan valtavia pyramiideja, joista on osa jäänyt meren pohjaankin (underwater cities, pyramids). Vedenpaisumuksen jälkeen ihmiset löysivät niitä ja pitivät niitä pyhinä ja hautasivat kuninkaitaan niiden lähelle. Siksi isoista pyramiideista ei ole löydetty ainoatakaan muumiota, eikä hieroglyfejä, nehän ovat ajalta ennen vedenpaisumusta!

      • Anonyymi

        "Siksi isoista pyramiideista ei ole löydetty ainoatakaan muumiota, eikä hieroglyfejä, nehän ovat ajalta ennen vedenpaisumusta!"
        -Paitsi esim. Tutankhamon hieroglyfeineen. Ilman vedenpaisumuksen vesileimoja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Siksi isoista pyramiideista ei ole löydetty ainoatakaan muumiota, eikä hieroglyfejä, nehän ovat ajalta ennen vedenpaisumusta!"
        -Paitsi esim. Tutankhamon hieroglyfeineen. Ilman vedenpaisumuksen vesileimoja.

        Tutankhamon on ajalta 1000 vuotta vedenpaisumuksen jälkeen.


      • Anonyymi

        ..." Emme ole maailmankaikkeuden keskipiste ;..."
        Fyysikkojen mukaan ; ..Jos kaikkeus on ääretön , on jokainen paikka Avaruuden keskipiste , ..Haluttaessa ,
        Tämä aine , ja myös Antimateria syntyivät , kun Avaruuden taso vääristyi , ja energia jakaantui elektroneiksi ja positroneiksi , Ne räjäyttivät toisensa ja kun ne eivät olleet t.täysin symmetriassa , jäi osa syntyneesstä materiasta räjähtämättä , Siitä syntyivät ensin tähdet ,


    • Anonyymi

      Onko aloittaja joku supermetusalem?
      Mää ainaski oon vaan 1% vanha tuosta 6000: sta.

    • Anonyymi

      "Tutankhamon on ajalta 1000 vuotta vedenpaisumuksen jälkeen."

      -Vartiotornihan on esittänyt hallintoelimen arkeologisen osaston selvityksen, joka osoittaa kuinka ihminen on sen sanomana vuonna aloittanut uuden kulttuurin Araratin vuorelta, leviten kuin tyynen järven pintaan heitetystä kivestä syntyvät ympyrän muotoiset aallot ikään.
      Geenitutkimusten odotetaan saavan kiinni vartiotorniuskonnon ja vahvistavan erehdykseksi kaiken muun ja häpeissään tuovan kunkin geenitutkijan lompakolliset valtakunnansalien lahjalaatikoihin.

    • Anonyymi

      Tuo Raamatun Aatami ja Eeva täytyy olla vertauskuvallinen myös vartiotonriuskonnon logiikalla.
      Koska Moosesvainaan laki kieltää sukurutsan, mutta Aatamin ja Eevan jälkeläisillä ei olisi ollut muuta mahdollisuutta lisääntyniseen kuin sukurutsa.

      • Anonyymi

        Raamattuhan sanoo että hakivat puolisonsa vieraalta maalta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Raamattuhan sanoo että hakivat puolisonsa vieraalta maalta

        Ameriikoista asti, mistä sitten Nooakin aikanaan haki esim. puuman ja jaguaarin, jotta Ruherfordin jehovakanavana Raamatusta löytämässä paratiisissa tulisi olemaan enemmän korvantaustaltaan rapsuteltavia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Raamattuhan sanoo että hakivat puolisonsa vieraalta maalta

        Ei sano.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6489
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4193
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2597
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2030
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1538
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1397
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1101
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1046
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe