Floor ylitti Tarjan spotifyssa

Anonyymi

Tässä mielenkiinnosta seurannut Floorin Spotify kuuntelija määriä sen jälkeen kun vasta perusti oman virallisen tilinsä. Tänään Floorin kuuntelija määrä noin 203tuhatta ja Tarjan 201tuhatta. Tämä kertonee jotain tämänhetkisestä kiinnostuksesta Floorin beste zangers tulkintoihin. Toki määrä tulee luultavasti laskemaan kun ei uutta lähiaikoina ole sinne tiedossa. Nightwishin kuuntelija määrät räjähtävät taivaisiin keväällä uuden sinkun myötä. Mutta mielestäni Tarjan on vähän liioiteltua kun tuo kuuntelija määrä on pitemmän aikaa ollu yli ja ali 200tuhatta. Näistä suurin osa on varmasti vanhoja ja nykyisiä nightwish diggareita. Tarja tarvis jotain uutta ja ihmeellistä, että suosio kasvaisi. Ehkä soitto Holopaiselle auttaisi asiaa..

15

127

  Vastaukset

  • *Tarjan suosio liioiteltua

  • Hoilopainen ei vanhaa raakkujaa auta. Tarha joutuu vetämään huonoja biisejään edelleen.

  • Parilla kymmenellä tuhannella jo mennyt ohi. Floor on tätä päivää.

   • Aivan ja Tarha eilispäivää.


  • En tiedä Spotifystä tuon taivaallista enkä välitäkään, koska en kanna musiikkia mukanani, vaan kuuntelen sitä kotona kunnon laitteilla. Tarjan ja Floorin jatkuva vertaileminen on turhaa. Floorille löytyy varmasti parempiakin verrokkeja kuin Tarja, jonka luokittelen kyläsarjaan.:)

   • Varmaan hyvä kirkkomusiikkikiertue tulossa kuitenkin.

    Kun pysyiskin kirkossa...


   • Anonyymi kirjoitti:

    Varmaan hyvä kirkkomusiikkikiertue tulossa kuitenkin.

    Kun pysyiskin kirkossa...

    Metallicasta alttarin kupeessa on jo liiankin vaikuttava crossover näyte. Hei tonttu-ukot hyppikää ei taida sopia kirkkoon.:)


   • Juuri näin. Kerrankin Suomalaisessa bändissä laulaja, jota ei tarvitse hävetä. Floorin vertaaminen Tarjaan on aivan naurettavaa, täytyy olla trolli tai 11-12 vuotiaan fanin tasolle jäänyt, jos Tarja on jonkun mielestä heavybändin laulusolistina näistä kahdesta parempi. Eihän Tarja edes pidä koko musiikkilajista, aika uskottavaa laulaa sitä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Juuri näin. Kerrankin Suomalaisessa bändissä laulaja, jota ei tarvitse hävetä. Floorin vertaaminen Tarjaan on aivan naurettavaa, täytyy olla trolli tai 11-12 vuotiaan fanin tasolle jäänyt, jos Tarja on jonkun mielestä heavybändin laulusolistina näistä kahdesta parempi. Eihän Tarja edes pidä koko musiikkilajista, aika uskottavaa laulaa sitä.

    Mitä enemmän kuuntelen Flooria, sitä käsittämättömämmältä hänen kykynsä tulkita tuntuu. Englanti ei ole edes hänen äidinkielensä, mutta silti sävyt ja painotukset saavat aikaan tunnevyöryn. Liikehdintä ja ilmeetkin tuntuvat luontevilta täydentäen tulkintaa. Kaikenlaista on tullut kuulluksi ja nähdyksi, mutta Floor on kyllä ainutlaatuinen.:)


  • Ei tässä ole mennytkään kuin 11 vuotta, ennenkuin bändi pääsee Tarjasta ohi... Hehhehh... Hieno virstanpylväs!

   Mikä fiksaatio verrata Tarjaan? Tarja tekee omanlaista musiikkiaan, vähän laadukkaampaa kuin NW:n, mutta ei tosiaan mitään hittikamaa.

   • "Tarja tekee omanlaista musiikkiaan, vähän laadukkaampaa kuin NW:n, mutta ei tosiaan mitään hittikamaa."
    Tarja Turunen (Cabuli) väärin ymmärretty säveltäjänero. Kaikella kunnialla laulajatarta kohtaan, en ole jaksanut kuunnella aunuttakaan biisiä Tarjalta Nightwishista ulostuksen jälkeen. Nightwishin alkupään tuotanto toimi silloin ennen ihan hyvin, mutta nykyisin nekin kuulostaa ladyn setissä kamaloilta. Onko korva tottunut parempaan vai onko laulajattaren laulutekniikka ottanut takapakkia?


  • Tarja antamaan laulamisen mallia Suomen Vain elämään! Sopiva kokoonpano löytyy varmasti, että saadaan tarpeeksi haasteellista laulettavaa. Tarjan kykyjä on suotta pidetty vakan alla täällä elämästä syrjäisessä hölmölässä. Terv. kh-baritoni

   • Suomessahan tuo ohjelma on ns. hasbeeneille, joten vanha Cabuli-raakkuja sopii sinne paremmin kuin hyvin.

    Ja menneisyyden perään itkijät voivat kyyenelehtiä Nightwishista ensimmäisen kerran jo vuonna 2003 pois halunneen suosikkilaulajansa perään jälleen kerran...


  • 2012 Nightwish Floorattiin täysin uuteen ilmeeseen. Oikein sydän sykähtää katsellessa ja kuunnellessa rouva Jansenia. Käynyt näemmä salaa vihilläkin, mutta mitäpä asia minulle kuuluu. Hänenä olisin kyllä vähintään kerran floorannut ja päälle päätteeksi suolannut asiattomia kyselleen ukonkuvatuksen, mutta mamma malttoi olla mielin kielin.:) https://www.youtube.com/watch?v=UapqCqcpf4c

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vuosi Tinderissä oli järkytys

   Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
   Sinkut
   112
   5840
  2. Haavisto aikoo jatkaa

   ulkoministerinä ri­ko­se­päi­lyis­tä huolimatta https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/pekka-haavisto-kommentoi-esitutkintapyyntoa-aikoo-jatkaa-ulkomin
   Maailman menoa
   98
   1085
  3. Maisa perhelomalla Levillä

   Mikko ilmestyi myös Leville odottamatta. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ystavanpaivana-avioitunut-maisa-torppa-koki-romanttisen-yllatyksen-per
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   941