Tyylinvaihdos

...

Mitä mieltä ootte metallican tyylinvaihdoksesta etenkin Black-albumin ja Load-Albumin välillä?
Mielestäni tyylinvaihdos oli typerä, koska biisit ei kuulostanut enää yhtään metallimusiikilta.

17

2115

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mutteri

      Siinä Loadissakin pari metalli biisiä vaikka aika vaisu olikin yleisilmeeltään noin niinkuin ylipäätänsä. Samoin kuin Reload....
      Onneksi uusin levy olikin sitten tosi mättöä, vaikkei varsinaisia hittisinglejä levyltä löytynytkään.

      • Horn

        Yeah !
        Metallica on varmaan yksi yliarvostetuimmista bändeistä nykyään. Metallican toiminta loppui käytännössä Black albumin jälkeen. Sen jälkeen ei oo tullut mitään kauheen konkreettista. Loadeilta saa itse kostettua jonkinasteisen levyn, ei kuitenkaan hyvää sellaista(poislukien Until it Sleepsiä). Uskon että Hetfieldin soolo olis erittäin antoisa.
        -H-


      • metallicagirl
        Horn kirjoitti:

        Yeah !
        Metallica on varmaan yksi yliarvostetuimmista bändeistä nykyään. Metallican toiminta loppui käytännössä Black albumin jälkeen. Sen jälkeen ei oo tullut mitään kauheen konkreettista. Loadeilta saa itse kostettua jonkinasteisen levyn, ei kuitenkaan hyvää sellaista(poislukien Until it Sleepsiä). Uskon että Hetfieldin soolo olis erittäin antoisa.
        -H-

        Miten perustelet tämän? Että Metallica ei muka olisi toiminut Blackin jälkeen? Sinulla on aika vääristyneet käsitykset Metallicasta...


    • Rami

      Olet oikeassa ettei musiikki enää 90-luvulla ollut mitään hevi-metallia ja bändi menettikin paljon faneja. Toisaalta aivan tajuton määrä mainstream kuuntelijoita tuli tilalle.

      Mielestäni tyylinvaihdos oli kuitenkin onnistunut. Tiedän kuuluvani siihen vähemmistöön, joiden mielestä Metallica teki 90-luvulla paljon hyviä biiseja esim. Hero Of The Day, Until It Sleeps, King Nothing, Ain´t My Bitch, Bleeding Me, Outlaw Torn, Mama Said, Thorn Within, Wasting My Hate, Fuel, Unforgiven II, Fixxxer, No Leaf Clover ja tietysti Black albumi kokonaisuudessaan. Uusi albumi oli myös varsin hyvä varsinkin Dirty Window, Unnamed Feeling, All Within My Hands ja St. Anger.

      Mitäs tästä voi päätellä? Metallica on aina hyvä!

      • True Believer

        Metallica-klassikoiden lisäksi juuri nuo luettelemasi biisit ovat myös pirun hyviä, sanotaan varsinaisesta tyylinvaihdoksesta mitä sanotaan.


      • Jawbreaker
        True Believer kirjoitti:

        Metallica-klassikoiden lisäksi juuri nuo luettelemasi biisit ovat myös pirun hyviä, sanotaan varsinaisesta tyylinvaihdoksesta mitä sanotaan.

        mieltä. Kuulun vanhempiin faneihin, ja voin sanoa, että itselleni Load/Reload olivat perkeleen pahoja pettymyksiä.


      • Jaa

        Minäkin olen tykästynyt tuohon 90-luvun tuotantoon, ennenkaikkea Load oli kokonaisuutena hieno levy, mutta ReLoadista ei voi puhua voimatta pahoin. Fuel, Devil's Dance, Unforgiven II ja Low Man's Lyric olivat kelo vetoja mutta jos ajatteleen konaisuutena, on ReLoad suurinta hevosen lantaa mitä koskaan Metallica on julkaissut.Mutta The Outlaw Torn on Metallican yksi tylsimpiä kappaleita. Melkein kymmenminuutinen veisu ja ei tuo mitään muutka kun unihiekkaa silmiin. Mutta silti Metallica teki suurimmat klassikkonsa 80-luvulla. Master Of Puppets -levy kokoniauudessaan, ne loistavat klassikot And Justice For Alillta ja muutkin 80-luvun kappaleet. Harmi ettei suuri yleisö vielä 80-luvulla löytänyt metallicaa. Jos jotkut pitivät Master Of Puppetsin myyntimenestyksenä (miljoona levyä Amerikassa) joka on hyvä, mutta häviä mielestäni täysin väärälle levylle, elikkä Blackille (joka on myynyt maailmanlaajuisesti yli 26 miljoonaa kappaletta)olisi se supersuosio voinut tulla jo Masterilla. Mutta ne saavat olla ylpeitä jotka ovat Metallicaa heti 80-luvulta asti seuranneet. Silloin Metallica teki studiossa suurimmat mestariteoksensa. 90-luvulla oli mammuttikiertueiden vuoro. Löysin netistä helsingin keikan vuodelta -92 ja vakuutan että yleisö oli leivästi sanottuna megainnostuneita.


    • so what

      metallicalt tule hyvii biisei vieläkin vaik on vanha bändi et lakkaa marmattamast

    • Mechi

      Pidän metallican kaikkia biisejä hyvinä, mut garage inc. on täynnä cover biisejä ja ne jokku on todella paskoja. St. anger on siedettevää kuunneltavaa vaikka meneeki pääkipeäks :). Oon kuunnellu kaikki metallican biisit ja muutosta on tullu aika paljon, jos vertaa kill'em allia ja st. angeria. Ei kuulosta yhtää samalta :)

      • ellei paras...

        Mikä Metallican tyylinvaihdos? Jos vertaa mitä tahansa Metallican levyä toiseen, lähes ainoa yhdistävä tekijä lienee Hetfieldin ääni? Tai siis onhan St.Anger ihan erilainen kun edelliset levyt, mutta poikkevathan edellisetkin levyt aika paljon toisistaan? Jos miettii Metallican tuotantoa kokonaisuutena, biisejä löytyy laidasta laitaan ja aina joka fiilikselle jokin osuva biisi. Näin vanhemmiten kuuntelen usein Loadia (jota en pysytynyt kuuntelemaan varmaan vuoteen julkaisun jälkeen...) Pointtini on siis se, että joka levy on oma kokonaisuutensa.


    • ex metallicafan

      En tajua miksi jengi aina dissaa Loadia ja Reload levyjä koska ne ei eroa tyyliltään juuri yhtään black albumista. Tyylinvaihdos tapahtui justicen ja blackin välillä kun metallican pojat halusivat tehdä yksinkertaisempaa musiikkia. Ei mitään pitkiä kitara sooloja sun mun muuta turhaa. Black albumi oli vaan alkusoitto load, reload ja st.anger levyille.

    • MLL

      moi sinä jolle mä nyt kirjotan mun nimi on milla jos tunnet mut niin onks sit kiva jee laa juu jajajaj

    • MEtallica___

      Älkää valittako vaa kuunnelkaa jos pystyttä mulkut

    • Nimetön

      Metallican tyyliin kuuluu vaihtaa tyyliään jatkuvasti, joka bändin niin mielenkiintoiseksi tekeekin. Onneksi sinulta ei kysytä mitään! Kuuntele Children of Bodomia, siinä sulle yhtye, jossa mikään ei muutu. Aina sama biisi.

    • Elämä on.

      Maailma muuttuu, ihmiset muuttuu, musiikki muuttuu.
      Ei kai se olisi mitään, jos Metallica, tai ylipäänsä yksikään olisi aina sitä samaa.

    • tyttö91

      jokaisella bändillä on välillä tyylinvaihdos paikallaan, ja musiikki ei todellakaan mennyt huonommaksi sen jälkeen kun metallica muutti tyyliään. Ja jos ei tykkää, voi hyvin vaihtaa johonkin toiseen bändiin. Ota tai jätä, niinhän sitä sanotaan. Ja turha sitä täällä on valitella.

    • 91.

      jokaisella bändillä on välillä tyylinvaihdos paikallaan, ja musiikki ei todellakaan mennyt huonommaksi sen jälkeen kun metallica muutti tyyliään. Ja jos ei tykkää, voi hyvin vaihtaa johonkin toiseen bändiin. Ota tai jätä, niinhän sitä sanotaan. Ja turha sitä täällä on valitella.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 135
      3933
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      109
      3589
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      20
      2525
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1861
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1717
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1609
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1585
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1506
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1481
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      88
      1471
    Aihe