Sunnuntain vetoja

Lumiukko heräsi juuri pieneen krapulaan et sillei hei! Suorastaan naurattaa Liverpoolin kerroin Munaa vastaan vieraissa. 1,80 taitaa olla paras, mitä on tarjolla. Siis vierasottelussa. Pari kautta sitten olisi ihmetelty alle kahden kerrointa kotipelissä. Lumiukko ajatteli tintata tasapeliä, sillä takana on uuvuttava viikko kansainvälisiä pelejä ja se näkyi ainakin eilen vähäisinä maalimäärinä. Tuon sanottua tämä ottelu tietysti nyt repeää kuin kuoropojan...Savossa. Ole Gunnar alkaa olla epätoivoinen ja taitaa saada pian kenkää. Piste tästä olisi edes osittainen kasvojenpuhdistus, mutta voitto on varmasti enemmänkin mielessä, kun tasapelipisteet eivät Manua enää lohduta. Klopp puolestaan olisi todennäkölisesti tyytyväinen tasuriin et sillei hei! Tämä on Poolin rankimpia pelirupeamia tällä viikolla, Salah on kolhuinen ja pelaaja pitää kierrättää, mutta tehdäänkö sitä tässä faneille tärkeässä taistossa.

Tänään ManU vieraissa, keskiviikkona Genk vieraissa, sunnuntaina Tottenham kotona, keskiviikkona Arsenal kotona, lauantaina Aston Villa vieraissa, tiistaina Genk kotona, sunnuntaina City kotona. Tuon rupeaman jälkeen parin viikon tauko.

1

<50

Vastaukset

  • 1-1 FT Manun maalia ei olisi koskaan pitänyt hyväksyä, mutta kaipa tasuripojoon pitää loppujen lopuksi olla tyytyväinen. Tappiokin oli aika lähellä. Old Toilet on ollut Poolille vaikea paikka, eikä sieltä pisteitä helpolla oteta, vaikka Manu on historiallisen heikossa hapessa. Nyt sarjajohto on vain 6p, joten ainakin kotipelit pitäisi voittaa. Olisi tietysti kiva, jos City menettäisi pisteitä yllättäville vastustajille. Poolin mestaruuskerroin kävi yhdellä buukkerilla jo luvuissa 1.57, mutta nyt se näkyy olevan 1.75. Cityn kerroin on 2.10. Olisi varmaan kannattanut tuupata Cityä sisään ennen kuin Pool pelasi Unitedia vastaan, kjäh kjäh.

    tiedättekyllä

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.