JOENSUUN RUNKKU PAIKAT

Anonyymi

Listataan Joensuun parhaat paikat runkkailuun, tyttöilyyn ja muuhun mukavaan. Myös lelut mukaan ja muijien pikkareille mällit tai..

2

<50

Vastaukset

 • kalevankadulla on yks runkku mesta

 • Vesikon kuntosalin suihkutiloissa. Kerran sain siellä helvetin voimakkaan orgasmin.

  Uimarantojen pukukopit kesäyönä.
  2007 kesällä oltiin yhden kaverin kanssa Vehkalahden pukukopissa yöllä ja riisuttiin vaatteemme ja alettiin runkkaamaan. Vähän ajan päästä sinne tuli 2 kiimaista tyttöä mautolla. Nehän tuli kurkkimaan meitä ja ne riisu vaatteensa ja ehdotti seksiä. Ne oli hyvännäköisiä hoikkia. No siinähän se yö meni paneskellessa. Tytöt saivat monta voimakasta orgasmia. Samana kesänä nähtiin enemmän ja enemmän. Mä aloin seurustelemaan sen toisen tytön kanssa ja mun kaveri sen toisen. Siitä vuosi eteenpäin mentiin kihloihin ja siitä vuosi eteenpäin mentiin naimisiin. Meillä on samat hääpäivät kaverin kanssa. Ollaan oltu avioliitossa jo 10-vuotta ja edelleen menee hyvin.
  Seksiä on joka päivä ja välillä vaimo on halukkaampi.
  Ennätys on 3 kertaa päivässä seksiä.

  Muutamia kertoja oon runkannut vaimon pikkareihin ja kiinnihän siitä jäätiin. No vaimo laittoi minut makaamaan alasti sängylle suu auki ja istui päälleni ja jouduin tunnin nuolemaan siinä pimpsaa.

  Kerran yritin pölliä siltä rintaliivit ja kiinnihän siitä jäi.
  Siitä ei tainnut vaimo oikeen tykätä. Sain tuntea kynnet selässäni ja pari läpsyä perseelle. Myöhemmin samana päivänä vaimo nukkumaan mennessä riisui liivinsä ja painoi kunnolla kasvoilleni, että haistappa siitä. :D Välillä kun vaimo runkkaa minut niin kyllä muna punaisena sen otteista. Akka on kuin mikäkin peto :D

  Jos teillä on äksy vaimo niin ei kannata pölliä siltä alusvaatteita, jos ei halua selkäänsä
  28 vuotias ja kiimainen on. Jos edes yhden päivän on ilman seksiä niin varsinainen älämölö lähtee.

  Utran saari (pillua saa)

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.