Autoja one coineilla?

Anonyymi

Tuttu väittää ostaneensa one coineilla auton Puolasta. Autovero pitää maksaa toistaiseksi euroilla. Onko muilla kokemuksia?

Karppa

11

130

  Vastaukset

  • Tuttusi valehtelee. Ei tarvita muita kokemuksia.

  • Kai tämä tuttu kertoi samalla, minkä auton oli ostanut?

   MUAHAAHAHAHAA!
   RUAAHAAHAAHAAA!
   Buuuuuuaaaaaaaa-a-a-a-aaaaaaaaaaaaaahahahahaaaaaaaa!

   Auto Onecoineilla - MUAHAHAHAHAHA!!!!!

  • Fiksu autokauppias tyhjentää varastonsa saaden maksuksi "Monopolipelin rahaa"
   Tuntuuko uskottavalta?

  • Onecoineilla voisi ajatella myyvänsä sellaista joista tulisi jätemaksuja itselle. Esimerkkinä toimii hyvin vaikkapa rakennusjätteet, joita pitäisi viedä sorttiasemalle. Niitähän voi aina myydä "rakennuslevyinä", "kiviaineksena" ym.
   Onecoinit muuttuvat kyseisessä tapauksessa rahaksi sillä, että vaivat siirtyvät koinistille, ja omat jätemaksut säästyvät.
   Hurraa... Onecoineilla pystyi sittenkin "TIENATA"!!!

   Terveisin entinen nimimerkki PONZIPAPONZI

  • Koirat haukkuu mutta Letukka kulkee. Dealshakerissa on myynnissä autoja. Lähin sijaitsee Mäntsälässä. Hinta on joko 44 900€ TAI 452 one ja 31 500€ vanhaa rahaa. Sama auto on myös autotalli.com jossa hinta on ilmoitettu vain tuo 44 900€.
   Sopii itse googlata jos kuuluu epäilijöihin, länkyttäjiin tms.

   • Kuten itsekin kauppamiehenä ymmärrät, tuo hinta on tekemällä tehty. Oikea hinta on 31 500€, mutta tarvittiin valeeseen toisellekin kauppa-alustalle korotettu hinta 44 900€ muodostamaan mielikuvaa että onecoin hinta olisi jotenkin muka olemassa.

    1980 luvulla autokaupoissa oli tapana arvottaa Mersuja sen mukaan oliko tulossa veronpalautuksia tai ei. Jos tarvittiin palautuksia oli parasta arvottaa Mersu josta oli vaikea maallikon (=verottaja mukaanlukien) arvioida oliko 200.000 markan hinta oikeasti todellinen.

    Kun 50.000 markan auto on varastossa 200.000 markkaa tulee firmalle parempi tai jopa voitollinen tulos, ja veronpalautukset kolahtavat tilille.

    Jos myynti on mennyt erittäin hyvin ei varastojen arvoilla tarvinnut kikkailla.

    Jos taas verotarkastaja tuli varastoja lukemaan oli autoissa tyylikkäästi laput päällä 200.000. Jos taas joku hullu maallikko vahingossa osti muuten vain ylihintaisen auton oltiin vain tyytyväisiä.

    Jotakuta aina vietiin myös jo 1980 luvullakin kuin koinistia (/pässiä) narussa 2020 luvulla.

    Terveisin ent nimimerkki PonzipaPonzi


   • Länkyttäjiin (realisteihin) kuuluu suurin osa suomlaisista. He eivät tuhonneet tulevaisuuttaan Tri Ruijan Coijaukseen.
    Mitä tulee Mäntsälän autoon, myyntiesitteessä ei mainita Monopolipelin rahaa, ei Afrikan tähden timantteja eikä oneCoijausta osittaisena maksuvälineesä.
    DealSSHitterissä saapi lukea mitä tahansa HARHAA.
    t. mies Kotkasta


  • PuupääOnesaitilla myydään Onecoineilla Ufoja ja matkoja Veenukseen.
   Tri Ruja oppaana tietenkin.
   BYAAAAAAAAAAAAAA

  • Ei se ole hullu joka ostaa vaan se joka myy

  • Kyllä minä ainakin uskon että Ruja vielä palaa ja palauttaa rahat. Varmana ei ole manit veskassa.

  • Enpäs olekaan aikoihin käynyt dealshitterissä. Sama paska se on kuin ennenkin. Kategoriahaut näyttävät mitä sattuu, maahakufiltterit eivät vaikuta mihinkään. Softantekijältä on jäänyt homma pahasti kesken. Käyttöliittymä on perseestä.

   Länkyttäjiä ja EPÄILIÖITÄ ollaan, totta kai. Menkää nyt näyttämään tätä teidän "global major platformia" kenelle tahansa kadunmiehelle, niin teidät nauretaan kumoon. "Mikä vitun kirpputori tää on" kuuluu vastaus.

   Sivusto toimii hitaasti, kuten asiaan kuuluukin tällaisella "major global" platformilla. Netistä löytyvien sivustollakäyntilaskurien mukaan amazon ja eBay jne. ovat komeasti sadan parhaan joukossa. Dealshaker sen sijaan komeilee jossain sijalla 170000 + huonommat. MUAHAHAMUAHAHAHAHAHAAAAAA

   Poijjaat!! Taasen!

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina jatkaa säälin kerjäämistä, kaikki on Stefun syytä

   Martina jatkaa säälin kerjäämistä ja myynnin kasvattamista tällä kertaa MeNaisissa. Odotettu valkopesuhaastattelu on ilmestynyt, onnittelut kaikille j
   228
   6411
  2. Maisa jatkaa Jari-Matin mollaamista

   Seiskassa avautuu Maisa taas JM:n ”pettämisestä” (kätevästi unohtuu että maisa oli se varsinainen pettäjä) ja ”taloussotkuista”. On kyllä muijalla po
   50
   4060
  3. Kuinka keskustella rikoksista Suomi24:ssä

   Hei kaikille! Suomi24 on aina ollut paikka, jossa keskustellaan laajasti monenlaisista aiheista. Uutiset, ihmissuhteet ja elämän koko kirjo näkyy pal
   Suomi24 Blogi ★
   58
   2466
  4. Sanna Marinin hallitus Suomen historian suosituin

   Jopa persuistakin 1/3 pitää Marinin hallitusta hyvänä. Edellinen ennätys on Paavo Lipposen hallituksen ajoilta. Voidaan tehdä johtopäätös: suomalaine
   Maailman menoa
   130
   1061
  5. Martina yritti herätellä vain Stefania.

   Yritti herätellä pari vuotta sitten, kun kävi katsomassa asunto ja otti kuvia sieltä, että tänne me tyttöjen kanssa muutamme. mutta Stefan pyysi tak
   103
   901