Autoja one coineilla?

Anonyymi

Tuttu väittää ostaneensa one coineilla auton Puolasta. Autovero pitää maksaa toistaiseksi euroilla. Onko muilla kokemuksia?

Karppa

11

99

Äänestä

Vastaukset

 • Tuttusi valehtelee. Ei tarvita muita kokemuksia.

 • Kai tämä tuttu kertoi samalla, minkä auton oli ostanut?

  MUAHAAHAHAHAA!
  RUAAHAAHAAHAAA!
  Buuuuuuaaaaaaaa-a-a-a-aaaaaaaaaaaaaahahahahaaaaaaaa!

  Auto Onecoineilla - MUAHAHAHAHAHA!!!!!

 • Fiksu autokauppias tyhjentää varastonsa saaden maksuksi "Monopolipelin rahaa"
  Tuntuuko uskottavalta?

 • Onecoineilla voisi ajatella myyvänsä sellaista joista tulisi jätemaksuja itselle. Esimerkkinä toimii hyvin vaikkapa rakennusjätteet, joita pitäisi viedä sorttiasemalle. Niitähän voi aina myydä "rakennuslevyinä", "kiviaineksena" ym.
  Onecoinit muuttuvat kyseisessä tapauksessa rahaksi sillä, että vaivat siirtyvät koinistille, ja omat jätemaksut säästyvät.
  Hurraa... Onecoineilla pystyi sittenkin "TIENATA"!!!

  Terveisin entinen nimimerkki PONZIPAPONZI

 • Koirat haukkuu mutta Letukka kulkee. Dealshakerissa on myynnissä autoja. Lähin sijaitsee Mäntsälässä. Hinta on joko 44 900€ TAI 452 one ja 31 500€ vanhaa rahaa. Sama auto on myös autotalli.com jossa hinta on ilmoitettu vain tuo 44 900€.
  Sopii itse googlata jos kuuluu epäilijöihin, länkyttäjiin tms.

  • Kuten itsekin kauppamiehenä ymmärrät, tuo hinta on tekemällä tehty. Oikea hinta on 31 500€, mutta tarvittiin valeeseen toisellekin kauppa-alustalle korotettu hinta 44 900€ muodostamaan mielikuvaa että onecoin hinta olisi jotenkin muka olemassa.

   1980 luvulla autokaupoissa oli tapana arvottaa Mersuja sen mukaan oliko tulossa veronpalautuksia tai ei. Jos tarvittiin palautuksia oli parasta arvottaa Mersu josta oli vaikea maallikon (=verottaja mukaanlukien) arvioida oliko 200.000 markan hinta oikeasti todellinen.

   Kun 50.000 markan auto on varastossa 200.000 markkaa tulee firmalle parempi tai jopa voitollinen tulos, ja veronpalautukset kolahtavat tilille.

   Jos myynti on mennyt erittäin hyvin ei varastojen arvoilla tarvinnut kikkailla.

   Jos taas verotarkastaja tuli varastoja lukemaan oli autoissa tyylikkäästi laput päällä 200.000. Jos taas joku hullu maallikko vahingossa osti muuten vain ylihintaisen auton oltiin vain tyytyväisiä.

   Jotakuta aina vietiin myös jo 1980 luvullakin kuin koinistia (/pässiä) narussa 2020 luvulla.

   Terveisin ent nimimerkki PonzipaPonzi


  • Länkyttäjiin (realisteihin) kuuluu suurin osa suomlaisista. He eivät tuhonneet tulevaisuuttaan Tri Ruijan Coijaukseen.
   Mitä tulee Mäntsälän autoon, myyntiesitteessä ei mainita Monopolipelin rahaa, ei Afrikan tähden timantteja eikä oneCoijausta osittaisena maksuvälineesä.
   DealSSHitterissä saapi lukea mitä tahansa HARHAA.
   t. mies Kotkasta


 • PuupääOnesaitilla myydään Onecoineilla Ufoja ja matkoja Veenukseen.
  Tri Ruja oppaana tietenkin.
  BYAAAAAAAAAAAAAA

 • Ei se ole hullu joka ostaa vaan se joka myy

 • Kyllä minä ainakin uskon että Ruja vielä palaa ja palauttaa rahat. Varmana ei ole manit veskassa.

 • Enpäs olekaan aikoihin käynyt dealshitterissä. Sama paska se on kuin ennenkin. Kategoriahaut näyttävät mitä sattuu, maahakufiltterit eivät vaikuta mihinkään. Softantekijältä on jäänyt homma pahasti kesken. Käyttöliittymä on perseestä.

  Länkyttäjiä ja EPÄILIÖITÄ ollaan, totta kai. Menkää nyt näyttämään tätä teidän "global major platformia" kenelle tahansa kadunmiehelle, niin teidät nauretaan kumoon. "Mikä vitun kirpputori tää on" kuuluu vastaus.

  Sivusto toimii hitaasti, kuten asiaan kuuluukin tällaisella "major global" platformilla. Netistä löytyvien sivustollakäyntilaskurien mukaan amazon ja eBay jne. ovat komeasti sadan parhaan joukossa. Dealshaker sen sijaan komeilee jossain sijalla 170000 + huonommat. MUAHAHAMUAHAHAHAHAHAAAAAA

  Poijjaat!! Taasen!

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.