Maine mennyt totaalisesti vaikka olet rehti yrittäjä

Anonyymi

On todella rakasta kun olet aina ollut rehellinen ja halunnut hoitaa maksusi ajallaan mutta et ole pystynyt joskus niin tekemään vaan maksut on ollet myöhässä ja paljon ja omalla toimialallasi olet menettänyt kasvosi. Kasvojen menetys ei korjaannu vaikka nykyisin talous on erittäin hyvässä kunnossa ja kaikki maksut lähtevät eräpäivää ennen. Tuntuu todella pahalla olla ikuisesti leimattu vaikka olet kovalla työllä s aanut korjattua taloutesi ja hoidat ajallaan kaikki velvoitteet.

Tässä maassa ei käsititetä että vaikeudet on monasti avain menestykseen.

3

50

  Vastaukset

  • Makselet vain tavarat noudettaessa ja annat homman pyöriä. Jos vaikeudet on selätetty 3vko sitten, niin ei se vielä unohdu. Vuosien päästä hyvä liiketulos sitten kertoo totuuden..

  • Turhaa sinun napista, jos olet omilla toimillasi maineesi ja luottokelpoisuutesi menettänyt. Ei toisilla sinun kaltaisilalsi ja kokoisilla yrittäjillä yhtään sen helpompaa ole, luottotappiot ovat yhtä hankalaa hazardia myös heille.

   Jos olisin sinun nykyinen tavarantoimittajasi, menettelisin ihan täsmälleen samoin, koska en minä sinua ja rehellisyyttäsi ja ajatusmaailmaasi tunne. Maksu etukäteen laskulla, tai sitten postiennakolla.

   Se luottokelpoisuus palautuu vähitellen. Kun tavarantoimttaja näkee että pystyt laskujasi makselemaan, niin maksuaikaa saattaa se 7 pv nto alkajaisiksi alkaa löytyä.

  • Ihan sama asiahan se on kaikilla, ei ainoastaan yrittäjillä. Jos jättää maksunsa maksamatta, ei sitä unohdeta vuosiin. Nykyisinhän maksuhäiriömerkintä jää rekisteriin vuosiksi senkin jälkeen kun on kaiken maksanut. Ja tämä tarkoittaa ihan yksityisiä ihmisiä.

   Ja jos joku jättää maksamatta minulle tai maksaa todella paljon myöhässä, en enää ikinä luota häneen täysin. Esimerkiksi, jos joku lainaa minulta rahaa, eikä maksa rahaa takaisin, en enää ikinä elämässäni tule lainaamaan hänelle euroakaan. Ja tämä pätee, on kyseessä sitten yritys tai tavallinen työläinen. En näe asiassa yhtäkään eroa.

  SEISKA.FI

  • Kuvat Turusta! Tosi-tv-tähti Niko Saarinen nautti kesästä, viinistä ja naisseurasta – ”Pussikaljat saattoivat meidät yhteen!”
  • Ex-missi Virpi Miettinen, 74, maalasi koronakaranteenissa 80 taulua – ”Lihakseni pääsivät todella heikkoon kuntoon!”
  • Suosikkijuontaja Juha Perälä uudesta aluevaltauksestaan: ”En mene televisioon, jotta saan naamani esille!”

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pääministeri Sanna Marinin menehtyneen Lauri-isän

   rankka elämä - avautui ongelmistaan viimeiseksi jääneessä haastattelussaan: "Olin minä ihan hyväkin isä, kun Sanna oli pikkuinen" https://www.seiska.f
   Maailman menoa
   193
   11190
  2. Sofia muuttaa?!

   Instan mukaan Sofia Berlöff muuttaa taas. Mutta minne tällä kertaa?
   99
   2003
  3. Sanna Marinin hallituksen hanke tyrmistyttää:

   1680 euron kuukausituloilla pitää maksaa 25000 euron remontti? https://www.kauppalehti.fi/uutiset/sanna-marinin-hallituksen-hanke-tyrmistyttaa-1680-eu
   Maailman menoa
   213
   1618
  4. Martina oli alle vuorokauden Vicin kanssa

   Eskon ja Martinan ig näkee, Vici tuli eilen illalla pitkästä aikaa Martinalle. Martina hyvä äiti laittoi aamulla videota, ovat ihan kaksin Vicin kanss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   78
   1488
  5. Sohvi takaisin Eirassa

   Riita tullut,yöllä lähti koiran kanssa,aamupäivitys eirasta,lakanoista tunnistin,samat mitkä vaihtoi silloin toukokuussa😅
   113
   1484