Maine mennyt totaalisesti vaikka olet rehti yrittäjä

Anonyymi

On todella rakasta kun olet aina ollut rehellinen ja halunnut hoitaa maksusi ajallaan mutta et ole pystynyt joskus niin tekemään vaan maksut on ollet myöhässä ja paljon ja omalla toimialallasi olet menettänyt kasvosi. Kasvojen menetys ei korjaannu vaikka nykyisin talous on erittäin hyvässä kunnossa ja kaikki maksut lähtevät eräpäivää ennen. Tuntuu todella pahalla olla ikuisesti leimattu vaikka olet kovalla työllä s aanut korjattua taloutesi ja hoidat ajallaan kaikki velvoitteet.

Tässä maassa ei käsititetä että vaikeudet on monasti avain menestykseen.

3

<50

Vastaukset

  • Makselet vain tavarat noudettaessa ja annat homman pyöriä. Jos vaikeudet on selätetty 3vko sitten, niin ei se vielä unohdu. Vuosien päästä hyvä liiketulos sitten kertoo totuuden..

  • Turhaa sinun napista, jos olet omilla toimillasi maineesi ja luottokelpoisuutesi menettänyt. Ei toisilla sinun kaltaisilalsi ja kokoisilla yrittäjillä yhtään sen helpompaa ole, luottotappiot ovat yhtä hankalaa hazardia myös heille.

    Jos olisin sinun nykyinen tavarantoimittajasi, menettelisin ihan täsmälleen samoin, koska en minä sinua ja rehellisyyttäsi ja ajatusmaailmaasi tunne. Maksu etukäteen laskulla, tai sitten postiennakolla.

    Se luottokelpoisuus palautuu vähitellen. Kun tavarantoimttaja näkee että pystyt laskujasi makselemaan, niin maksuaikaa saattaa se 7 pv nto alkajaisiksi alkaa löytyä.

  • Ihan sama asiahan se on kaikilla, ei ainoastaan yrittäjillä. Jos jättää maksunsa maksamatta, ei sitä unohdeta vuosiin. Nykyisinhän maksuhäiriömerkintä jää rekisteriin vuosiksi senkin jälkeen kun on kaiken maksanut. Ja tämä tarkoittaa ihan yksityisiä ihmisiä.

    Ja jos joku jättää maksamatta minulle tai maksaa todella paljon myöhässä, en enää ikinä luota häneen täysin. Esimerkiksi, jos joku lainaa minulta rahaa, eikä maksa rahaa takaisin, en enää ikinä elämässäni tule lainaamaan hänelle euroakaan. Ja tämä pätee, on kyseessä sitten yritys tai tavallinen työläinen. En näe asiassa yhtäkään eroa.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.