Tämä YLEN AAMU mikä muuttui

Anonyymi

Lattia ja seinät. Jos ajattelee naisia esim. uutisten lukijana,ehdottomasti Marjukka Havumäki on paras. Marjo Reini, Piia Pasanen,Hanna Visala ovat kakki osaavia työssään.
Nämä aamu ohjelmien juontajat ei sytytä,eli ei kiinnosta katsoa, varsinkaan Sannikka.Ukkola jne.
Itseasiassa mikään ei ole muuttunut.

39

269

  Vastaukset

  • Ylen Mastercard aamu. Värit kuin em luottokorteista joita jaetaan YK ja Soros yms järjestöjen toimesta kaikille afrikasta,arabimaista rynttääville EU valtaajille ja islamin valtaa haluaville kehitysmaa kasvateille jotta pääsevät rikkomaan kansallisvaltioita, Tileille ladotaan rahaa jota he voivat nostaa nimettåmillä korteillaan ympäri maailma.
   Hajoita ja hallitse maiden kansalaiset onn toimii on toimiva oppi jolla juutalaiset soluttautuivat johtaviin asemiin kaikkialla. Nyt he järjestävät muslimit tekemään työn valtansa kokonaisvaltaiseen kasvattamiseen.
   Näyttää siltä että länsi euroopan P Amerikan valkoiset mieleltään sairastuneet tartuttavat muita joukko psykoosin tavoin itsetuhoiseen käytökseen ja viemään mukanaan muut hölmöt lampaat kärsimykseen, tuhoon,orjuuteen.

  • Milla Madetoja Anna Lehmusvesi on ookoo mutta en kyllä täysin tykännyt tästä uudistuksesta on se nyt sitten mitä vaan muutosvastarintaa mutta mielestäni se aikaisempi formaatti oli selkeämpi

   • Milla on TVn huippua!!! Lehmusvesi punastelee aivan liikaa, pitäskö siirtää konttorihommiin.


  • Muuttui ainakin se, ettei tarvitse enää katsella ja kuunnella Hetaleena Sierilää. Marjukka Havumäki on jo mummoiässä, joten hänet voisi panna taustahommiin.

   • Yle watch, on selkeästi parempi.


   • Mummoiässä?????????? Minä olen mummo71, teen työtä omassa yrityksessä, ja mietin että ,miksi puhutaan mummoiästä. Mikä se on miesten pappaikä?


   • Havumäki on ihan asiallinen.
    Uudet uutistenlukijat vois valita katsojat,mehän niitä kuunnellellaan ja katsotaaankin..:)


  • YLE uuden studion lavasteet on järkyttäviä.
   Kukahan ne on suunnitellut.
   Muutenkin koko aamutoosan lähetys on sekavaa.

   https://imgur.com/a/1TR8F0Y

   • Jos uudistus on järkky niin yhtä järkkyä on pukeutuminen naisilla 👗👠! Katsoin aamulla niin toimittajalla punaiset housut nilkan yläpuolelle valkonen paita !!!. Sää lukijalla keltanen hame valkonen paita !!!!.


  • En tiedä mitä tarkoitat "kakki-osaajilla" Ei ne minusta huonoja ole. Vanhat mummut joutais jo eläkkeelle.

  • uusi ilme ja sisältö huono. TEkstibanneri kakofoniaa - hyvään journalismiin kuuluu, että asiat kerrotaan peräkkäin, ei päälleekkäin.
   Tämä on kuin maikkarilla tai nelosella - ei sivistyneen ihmisen kanavalla.

   • Voi voi,sivistyneenä kannattaa seurataradiota,


  • Niin, Mitä mieltä uudesta YLE aamu ohjelmasta??
   Itsellä oli ennakkoluuloja jo ennen kun ohjelma eilen alkoi.
   JA voin sanoa että nappiin meni sekin luulo. Osui juuri kohdalleen sekin että ei ne uudistukset koskaan ole uudistuneet muuten kuin vain ja ainoastaan kustannus säästöjä sekä ihmisten pois potkimisia.
   Pienemmällä porukalla tehdään vieläkin huonompaa ohjelmaa ja senkin 3 tunnin aikana muutaman kerran uusitaan nekin vähät mitä on katsottavaa ja useaan kertaan.
   Voin kertoa että juuri tuosta samasta syystä lopetin aikoinaan MTV.n aamu telkkarin katsomisen koska muuttui niin surkeaksi uutisten, sään ym keskustelujen osalta. Paljon on piilomainontaa kirjoista ja ns musiikki taiteilijoiden uusista levyistä ja keikkakiertueista.
   Sitten se ketuttaa kun on pitänyt apinoida noi ian ikuiset tekstivieritykset siihen ruudun alalaitaan mitä on ulkomaiset kanavat jo vuosia työntäneet ( oli se syy miksi jaksoin vielä yleä katsoa, nyt ei tarvi enää). Onko mitään järkeä niiden pyöriä ihmisten kiusana jonne silmä eksyy ja ne samatg lauseet siellä pyörii ( niin MTV.tä että jotta mutta turhaa).
   Uutiset, sää ja pirun lehti jututkin on pilkottu promillen osiin pitkin ohjelmaa että ei edes esiintyjät osaa ja ehdi korkokenkineen siirtyä niin nopeasti kuin pitäisi. Niin ja prontteri ei kerkee näyttämään mitä pitäisi lukea.
   Että voi voi mistä me taaskin maksamme turhaan.
   Ja joku niitten viisas päällikkö tai johtaja vielä kehtaa sanoa että kansa on halunnut tuommoista ?!?!!??!? KEHITYSTA mukamas, no joo onhan se mutta huonompaan suuntaan. EI KIITOS:
   Rohkenen epäillä että ei ainakaan Suomen kansalaiset,,,eihän?
   Uskollinen YLEN seuraaja,,,,mutta kuinka pitkään??

  • Vasemmalle kallellaan, grafiikatkin.

  • YLE valikoi paljon, YLE jättää monta tarkeätä asiaa kertomatta. .

   • Samoja juttuja tulee monta kertaa aamun aikana, ei jaksa niitä kattoo


  • Pia pasanen on ylpeä tärkeilijä. Minäminä - tyyppi.

   • Pia Pasanen on tosiaan tyypillinen savolaisakka.


  • Ylen aamutv uudistus meni jorppakkoon ,surkeaa.

  • YLE,n nantava aamutoosalähetys.Studion lavastus kaamean näköinen.
   Koko seinän peittävät skriinit,sitten pieni vinossa oleva kuva.

   Aamutoosan lähetykset muutenkin sekavia,välillä haastatellaan sääennustajaa,välillä uutistenlukijaa,välillä vieraita,välillä urheiluuutisia,taas sääennustusta.
   On jälkihikeä,jälkipörssiä,jälkikaronkkaa,jälkidigiä,jälkiviisaita.
   YLE on muutenkin jälkeenjäänyttä ohjelmineen päivineen.

   • Samaa mieltä, älyttömän sekavaa. Uusintana tulee myöhemmin samat jutut. Studio on niin kylmän kalseen näköinen, kuin jossakin ladossa olivat.


   • Ne jälkiviisas-vajakit on ainakin keskiaikaa


  • Aivan sekava koko aamu tv lähetys, hypitään sinne sun tänne ja vähän räävitään jotain aihetta. Säätiedotus tulee ihan koska sattuu.
   Olis parempi palata siihen vanhaan aamu tv aikaan, sitä pystyi aamulla katsoonkin,
   mutta nykyisin en katso koko aamu tv hömppää.

  • Olen katsonut ylen aamuteeveetä alusta alkaen. Nyt kyllä täytyy todeta, että huonompaan suuntaan mentiin. Näytetään jatkuvia uusintoja aamun haastattelujaksoista. Todella tympeää katsottavaa nykyään. Muuttakaa takaisin entiseen formaattiin !

  • Aiempi tila oli huomattavasti kodikkaampi, kuin tämä hehtaarihalli. Tuntuu, että näiden asioiden suhteen on pakonomainen tarve tehdä uudistuksia, vaikka ne eivät johtaisi välttämättä parempaan tulokseen ?

  • Pöydän ääressä olevat tuolit ovat vääränlaiset käsinojien takia. Niihin on hankala mennä ja poistua. Nousussa tulee myötähäpeän tunne....

  • Johan oli aamutoosa lähetys.
   Uutistenlukija antaa sääennustuksen.

   Sitten aamutoosanjuontaja selittää jotakin ohjelmaa.

   Sitten uutistenlukija ja sääennustaja kävelee scriinin eteen valkoiselle raidalle ja haastattelee toisiaan.

   Sitten taas seuraavaksi jotakin aamutoosan ohjelmaa.
   Kunnes tulee taas sääennustaja estraadille säätä ennustamaan.

   Sitten taas aamutoosan ohjelmistoa,haastatellaan vieraita

   Vielä lopuksi,neljännenkerran toinen aamutoosanjuontaja,
   tulee haastattelemaan sääennustajaa.

   Tässähän tämä aamutoosan ohjelmisto sitten olikin.

   Urheilu-uutisten lukija ei haastatellut sääennustajaa.
   No eiköhän sekin vielä nähdä.

   Seuraavaksi.Jälkiviisaat.Jälkihiki.Jälkikaronkka.Jälkipörssi.Jälkidigi.Jälkinäytös.

  • Samaa ihmetellyt miksi toimittajat haastattelee toinen toisiaan. Aamu tv kestääkin kokonaista kolme tuntia, tuollaisen ohjelman kyllä vetäisi läpi tunnissakin.

   • Ja sitten vielä iltapäivällä noin 15 <--> 16 välillä uusitaan vielä
    huippukohtia aamutoosan lähetyksestä.


  • Tämä kaikki puolentunnin välein aamuteeveessä.
   Alkaen 6,30 viimeinen jakso noin 9,10
   Hei me haastatellaan.

   https://imgur.com/a/tm10Hdl

   • Elisaviihteen yksi harvoja hienouksia on mahdollisuus hyppiä joko minuutti tai 10 min. kaukosäätimen ylös - tai oikea näppäimellä todella kätevää sivuuttaa noita turhia jolkotuksia


  • Miksi pitää meteorologia ensin haastatella ja hän ilmoittaa kaikki säät ja ilmat, sitten tää meteorologi hyppää sen kaameen ruudun eteen ja alkaa paasata toiseen kertaa samaa sääjuttua.. Toistoa toiston perään, kyllä me katsojat ymmärretään kerta kuulemisellakin säät.

   • YLE paskaohjelmat on samaa,kun mainoskanavillakin.
    Sarjojen jaksoja uusitaan,uusitaan,uusitaan samoin tavoin.
    YLE matkii ja apinoi kaikki mainoskanavilta.

    https://imgur.com/a/rGchVOf


   • Anonyymi kirjoitti:

    YLE paskaohjelmat on samaa,kun mainoskanavillakin.
    Sarjojen jaksoja uusitaan,uusitaan,uusitaan samoin tavoin.
    YLE matkii ja apinoi kaikki mainoskanavilta.

    https://imgur.com/a/rGchVOf

    Samaa paskaa eri paketissa.
    YLE,kin alkoi uusimaan ohjelmaa ties kuinamonetta kertaa.

    https://imgur.com/a/is96qML


  • Ylen aamuun on iskenyt erittäin vakavaksi diagnosoitava uusimisvamma ja pakkomielle jatkuvaan toistamiseen,toimittajat ja meteorologit sekä uutisankkurit pysyköön omissa rooleissaan ei tarvitse astua toisen tontille,Ylessä saisivat istua kunnolla ja rauhassa alas sekä miettiä koko homma perusteellisesti uudestaan alusta alkaen että missä mennään metsään.Yksi säätiedotus uutisten perään meteorologin toimittamana riittää.ei monta kertaa peräkkäin,ei näin vaan pakonomainen toistaminen tyystin pois,tämä on minun mielipide ja näkemys asiasta.

   • YLEN kuten muunkin Median täytyy tehdä hömppä ja aivopesujuttuja valheellisia lähi Itä-ja tarinoita jotta saavat pimitettyä tyhmiltä oikeasti vakavat asiat Euroopassa ja muualla.
    Jos suomalaisten tiedon saanti ja mielipiteet ovat peräisin Mediasta kuultua ja nähtyä on todella pahasti vinossa. Em henkilöt eivät ymmärrä mitä kannattavat,äänestävät hölmöyttään jotain vappusatas valehtelijaa joka haluaa kehitysmaa ihmisiä kannattajiksi koska kukaan veroja maksava työssä ikänsä käynyt täysjärkinen ei äänestä ay rosvoja ja tue elintaso turisteja luisumassa meidän rahoilla! Vain Dementoituneet eläkeläiset eivät tajua ettei sosialisti kommunisti puolueet aja heidän etujaan vaan ovat viemässä ilmasto hulluudellaan ja E U lampaita vielä leivän suusta!


  • Koko YLE aamuteevee lähetys saataisiin läpi puolessa tunnisssa.
   Nyt kolmen tunnin lähetys jossa 2,5 tuntia uusintaa,uusintaa,uusintaa.
   Kuka siellä ylessä päättää,mitä aamutoosan tyhjäntoimittajat siellä oikein tekevät.
   Suoranaista järjen köyhyyttä koko paska.

  • Havumäki ja Rein ovat niin kuluneita, että olisi aika siirtää heidän toimistohommiin pois ruudusta! Havumäki on niin flegmaattinen ja Rein todella totisen/vihaisen näköinen lukiessaan.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vainaja löytyi Räskin hiekkakuopalta

   Poliisi epäilee murhaa. Saapa nähdä poistetaanko tämäkin keskustelunavaus.. täytyy sanoa että palstalla on varmasti Suomen typerin moderointi.
   Kotka
   27
   1661
  2. Stefu haki eilen Isabellan Hankoon

   Ovat nytkin siellä. Martina ei sitten sinne päässyt.. Martinahan Menaisissa sanoi, hän aikoo yhä siellä käydä... ilmeisesti Hangossa myös Sofia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   1342
  3. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   41
   1031