Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Sairaanhoitajien syöminen

Anonyymi

Eräs hoitajien ammattiyhdistysnainen vaati televisiossa, että hoitajien pitää saada työaikaan sisältyvä, teoriassa 20 min (käytännössä jopa tunnin) kestävä ruoka-aika, koska eivät voi laittaa lapiota hiekkaan ja lähteä syömään, kuten miehet. Ko. henkilön mielestä he ovat ainoa työelämän henkilöstöryhmä, joka joutuu ottamaan asiakkaan tarpeet huomioon työpaikkaruokailuaan suunnitellessaan. Toki käytännöissä eri aloilla on suuriakin eroja, mutta ko. ajattelumalli kuvaa sitä, että muita aloja ei tunneta lainkaan ja etenkin miehet syödessään ovat lähes rikollisia. Useilla aloilla työskennelleenä voin todeta, että monella alalla asiakkaiden tarpeet otetaan paljon paremmin huomioon jopa nälän kustannuksella kuin terveyden-/sairaanhoidossa. Kaukana ovat ajat, jolloin puhuttiin "sisar hento valkoisesta". Hoitajien työ on kiireistä, kuten kaikki työ tänä päivänä. Erona moneen alaan on se, että työ on hyvin palkattua ja suoritetaan hyvissä olosuhteissa. Silti hoitajat tarvitsevat ehdottomasti määräaikaisen rauhallisen " ruokatunnin". Sitä paitsi julkisella taloudella ei ole varaakaan antaa hoitoalalle taas kymmen prosentin palkankorotusta, jota ehdotettu työajan lyhennys merkitsisi.

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kaikkea kannattaa yrittää...

    • Anonyymi

      Ai se olikin tämmöinen juttu. Otsikon perusteella yhdistin ensin maahanmuuttoon ja joihinkin perinteisiin afrikkalaisiin ruokailutapoihin.

      Onneksi huomasin ajattelevani rasistisesti ja ymmärsin, etteivät perussuomalaiset ja heidän kannattajansa tietenkään tuollaista voisi tarkoittaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      92
      2421
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2133
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      83
      1780
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1575
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1556
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1505
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1468
    8. 54
      1340
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      87
      1296
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe