Lehtitietojen mukaan Ruovesi on kriisikunta

Anonyymi

eli lähellä konkurssia. Mahtaisko kunnanjohtajalla olla asian kanssa tekemistä?

9

327

Vastaukset

 • Tönössä suuria haaveita.olis kiva tietää.miten lapsiperheet täällä elää.no tietysti sossu.on touhua.mitähän koulua nää tietoviisaat on käyny.mut.mut heikoilla jäillä ollaan.oma auto pitää olla jos kulkea meinaa.

 • Ei tietenkään ole. Johdannaisista tulee laskua joka vuosi, mutta mitä sitten. Säästössä on rahnaa.

 • Joko muutosjohtaja on irtisanottu? Hänellähän ei nyt ole mitään tekemistä ruovedellä kun "yhteistyö" virtain kanssa jatkuu. Rahaa säästyisi varmaan reilusti jos yksikin kovapalkkainen joutilas saataisiin pois kunnan palkkalistoilta.

  • Eikai sentään sitä irtisanota . Kunnanjohtajan ympärillä on hänen kokoomansa porukka joka hänelle kumartelee. Narsisti luonne kun on


  • Anonyymi kirjoitti:

   Eikai sentään sitä irtisanota . Kunnanjohtajan ympärillä on hänen kokoomansa porukka joka hänelle kumartelee. Narsisti luonne kun on

   Oi oi oi, ettei vaan olisi kirjoittajalla kateutta ilmassa tai sitten kunnanjohtaja on kirjoittajan elämässä merkityksellinen henkilö kun pitää ihan tänne raapustaa.


  • Ei irtisanota, ensi vuodelle sata tonnia sotemuutoksen hoitamiseen? Summa sisältää muutosjohtajan palkan. Mutta ei se mitään, muitten työntekijoitten palkkoihin kunnan kassavara riittää juuri ja juuri. Mustaa valkoisella, paikallislehdessä.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ei irtisanota, ensi vuodelle sata tonnia sotemuutoksen hoitamiseen? Summa sisältää muutosjohtajan palkan. Mutta ei se mitään, muitten työntekijoitten palkkoihin kunnan kassavara riittää juuri ja juuri. Mustaa valkoisella, paikallislehdessä.

   Tyhjänpäiväsiä virkoja.ei ymmärrä .juu pomoo pomon päälle.niitä palkataan .hoivatyöhön henkilöstöö lisää ja lääkäreitä saa rahalla.mut päättäjät käy yksityisillä ja työterveys.köyhät menee mihkä pääsee.paperin pyörittäjiä riittää..mut käsipareja puuttuu.mitäs sitten jos ..palvelut tästä huononee..


 • Onnea ruovetiset. Tätä menoa loppuu terveyskeskus. Kohta alkaa kokeilut lääkärien vastaanoton nelipäiväiseksi muttamiseksi. Samoin hammashoito muuttuu nelipäiväiseksi. Ja rivien välitä lukien, hammaspäivystys Virroilla. Pahin on vanhusten asumispalvelut, jos ne siirtyy Virroille . Väläytelty tuollaistakin. Lisää asukkaita? Jee, tokikin kaikki innolla, kuolevaan kuntaan. Mutta hei, onneksi tulee uusi päikky. Velkarahalla, ja kirstussa tuskin rahaa palkkojen maksamiseen.

  • Kyllä tulevaisuus huolettaa.miten touhu jatkuu.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. En ymmärrä holokaustin kieltäjiä?

  Aivan sama kuin kieltäisi ettei 2 maailmansotaa ole ollutkaan. Onko heillä pimeä alue tuolta osin vai onko se tahallista kieltämistä. Jos myöntäisi se
  Maailman menoa
  351
  3061