luottokortti vaikka pankki tietää

Anonyymi

Sain kutun pankkiini. Pankkineuvoja kysyy ekana riittääkö korttini minulle. Vastaan sen riittävän, sillä tuloni ovat etuuksia. En halua luottokorttia vaikka talletuspuolella on vakuuksia.

No, kuitenkin asiakasneuvojan kanssa kokeillaan saisinko 1000e korttia pankin luottoyhtiöstä. En saanut edellisiin syihin perustuen. No, nyt oli tullut pankkiin viesti, että debit korttini on uusiutumassa. Taas oli se juttu, että voisin tilata kredit/debit kortin, mutta edelleen on se sama juttu kuin aiemmin. Ei pitäisi pankin tehdä noin koska tilanne on tiedetty. Tiedän tapauksia joissa asiakkaalla on ollut tuloa, mutta asiat perseellään niin luorrokortti on vaan tehnyt tilannetta pahemmaksi.

1

99

Vastaukset

 • Pankissa ei vasen käsi läheskään aina tiedä, mitä oikea puuhaa. Voit ihan hyvin saada joltakin keskusyhteisöltä markkinointikirjeen vaikka konttorissa on just päätetty toista. Pankkitoimihenkilöillä taas tavoitteet korttien myymiseen taitaa olla aika kovat ja yt uutisia pykkaa harva se päivä.

  Aina voidaan toki kysyä, pitäisikö pankkien osata hyödyntää paremmin hallussaan olevaa suurta tietomäärää; myös organisaatiorajat ylittävästi. Toisaalta ainakin tällä palstalla suhtaudutaan moiseen melko epäilevästi - ehkä ihan syystäkin.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

  Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
  Maailman menoa
  95
  3735
 2. Luisteluvalmentaja Mirjami Penttinen

  Valmentaa nuoria kannustavasti ja tasa-arvoisesti.
  15
  1768
 3. MURHA hämeenlinnassa

  Keskustassa, maanantain ja tiistain välisenä yönä??!! Kertokaa heti lisää........
  Hämeenlinna
  63
  1480