Kaipaan Ari Koivusta

Anonyymi

En ole nähnyt Koivusen esiintyvän missään muutamaan vuoteen. Hän ei ole vieläkään mukana Raskasta Joulua - kiertueella eikä hän esiinny enää myöskään musikaaleissa. Amoral-yhtyekin on hajonnut..

Osaisiko joku kertoa, onko toivoa päästä kuulemaan Aria vielä joskus jossain? Mitään tiedotetta ei ole myöskään hänen nimeään kantavilla Facebook-sivuilla.

12

661

Vastaukset

 • Samaa minäkin tässä olen ihmetellyt, kun ei löydy mistään mitään tietoa. On ollut poissa laulukuvioista ainakin pari vuotta ääniongelmien vuoksi. Kävin RJ- konserteissa pitkälti Arin vuoksi. Paluuta odotellen....

 • Tällä hetkellä viimeisimmät Arin esiintymiset taitaa olla 2019 helmikuun keikat Kannuksessa ja Kauhajoella JP Leppäluodon ja Netta Skogin kanssa.

 • Itsekin toiveikkaasti odottavalla kannalla, jos vielä pääsisi keikoille joskus. Mitään varmistusta sille, onko ääniongelmat selätetty, en ole löytänyt mistään. Aikoinaan haastattelussa sanoi, että haluaisi pitää vuoden tauon keikkailusta ja pelata biljardia tms. Uusimmat asiaa koskevat kommentit olen nähnyt facessa. Raskaan joulun kiertueen solistijulkistuksessa facebookissa Erkka kommentoi kommenteissa, että Ari on jättäytynyt toistaiseksi pois henkilökohtaisten syiden vuoksi. Arin facebookissa ak-team vastasi kommenteissa tiedusteluun tulevista keikoista näin: Ari on tosiaan keikkatauolla vielä jonkin aikaa, ilmoitellaan kyllä täällä heti kun keikkoja taas on tulossa. Omalta kohdaltani siis jatkan kärsivällisesti odottelua, onneksi on runsaasti vanhoja keikkavideoita helpottamassa tehtävää.

  • Odotellaan, on jo kolmas RJ, ilman Aria. Keikkataukoa saa pitää, jos siltä tuntuu, mutta moni on huolestunut, kun mitään selityksiä ei ole kuulunut, lähinnä se vaan on huolestuttanut, että ei vaan ole kipeä.


  • Mitä ääniongelmia, ei kai mitään vakavaa?
   Paras Raskasta joulua esiintyjistä, youtubesta sentään näkee. Hyvää musiikkia teki itsekin, toivottavasti jatkaa, mutta tietysti parasta kun tekee mikä itsestä tuntuu parhaalle.


 • Täällä myös yksi huolestunut. Instagramkin täysin päivittämättä. Toivon mukaan hiljaisuus tarkoittaa mahdollista parantumista, että toivoa laulun jatkumisesta ei ole kokonaan menetetty.

 • Kolmas RJ ilman Aria, vain Arin laulamana sylvian joululaulu saa kylmätväreet! Ehkä ensi jouluna sitten nähdään ja kuullaan Aria. Hyvää joulua!

 • Hänellä on varmaan elämässään tärkeämpiä asioita, joista ei kannata julkisuudessa metelöidä. Kyllähän varmaan palaa kehiin, kun on otollinen aika.

 • Olen samaa mieltä ettei Raskasta joulua ole mitään ilman Koivusen loistavia tulkintoja, hänen äänessä on jotain maagista, varsinkin silloin, kun ei yritä mitään, antaa tulla vaan. sylvian joululaulu ihana. Angels are calling, vau

 • Samaa olen itsekin harmitellut,kun ei Koivusta näy/kuulu enää muuta kuin vanhoilta videoilta.Ihan mieletön ääni hällä.Niin sääli ettei esiinny.Toivottavasti tekee vielä uuden nousun.

  • Kyllä, todellakin odotellaan ja uskon hänen äänen ja karsiman vaan kasvavan iän myötä. Kunhan nyt ensin tulisi takaisin kuvioihin..... :/


 • MInäkin toivoisin että Arista alkaisi kuulua jotakin. Hänellä on upea ääni ja hyvä tulkinta kappaleista. Voisi alkaa levyttämään ja esiintymään uudestaan, mutta ymmärtää sen, jos on jotakin esteitä tai haluaa olla tauolla.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.