työpaja tulossa työttömille

Anonyymi

sillä ne työttömyystilastot näyttää kohta maan parhailta kun pitkäaikaistyöttömät laitetaan askartelemaan ja "roskaretkiä" tekemään valtion tukemana.Hei pientä kunnioitusta kunnanpäättäjät työttömiä kohtaan.Eläkkeellä olevat päättäjät pois sieltä työllisyysasioiden päätösten ja aloitteiden teosta.Työpajat on mennyttä elämää.

5

120

Vastaukset

 • Pitäjäntuvan tilat 1.9.2019 alkaen ryyppäämisen sieluntuntoja kuullostelemaan

 • Nuorisolain 4 luvun 13 §:n mukaan nuorten työpajatoiminnan tehtävänä on valmennuksen avulla parantaa nuoren valmiuksia päästä koulutukseen, suorittaa koulutus loppuun ja päästä avoimille työmarkkinoille tai muuhun tarvitsemaansa palveluun.

 • Joo kyllä tuo työpaja on hyvä nuorille joilla vielä ammatti hakusessa ja eivät saa kotoa tukea ammatin valintaan. On varmaan aikuisia työttömiäkin kun vain olis oikeeta työtä tarjolla. Paljon vapautuisi työpaikkoja kun vanhuuseläkeläiset ymmärtäisi jäädä työelämästä pois.

  • käsittääkseni näitä " vanhuuseläkeläisiä " kutsutaan töihin sijaisuuksina, kun nuoria työkuntoisia ei työnteko kiinnosta.
   menee etuudet, kun joutuisi sijaisuuksia puskemaan ?
   missähähän päässä nyt viirannee noin pahasti.
   ylä pää on ajattelulle ja ala pää aivan muulle toimelle. Näin Jumala on asian suunnitellut kauan sitten ihmisen luodessaan ?


 • sivusta kirjoittelua seuranneena tulee mieleen että eläke on jäänyt liian pieneksi kun haluaa tehdä töitä sijaisena vielä eläke iässä voi olla tietysti että on kutsumusammatissaan eikä usko että muutkaan sen osaisi hoitaa ja toisaalta ns.nuorelle ei sijaisuudesta makseta tarpeeksi jos etuus menee edelle hyvin yksinkertaista.Ei se pelkkä työn puskeminen elätä.Rahaa siihen tarvitaan.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

 • Koira pois Terhokodista! Janita Lukkarinen käy kilpajuoksua ajan kanssa: ”Joka päivä enemmän kipuja!”
 • Eduskuntaan pyrkinyt transvestiitti Markus Kuotesaho häkeltyi Kultainen Venla -gaalassa – tällainen hänen juhlatyylinsä on: "Ostin uudet stay upit!"
 • Sami Kuronen ja Jenni Alexandrova suhdehuhujen keskellä – näin kaksikko vastasi uteluihin!

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Julman näköinen Martina

  Gaalaan tullessa häntä haastateltiin . Tavallaan.... tavallaan... tavallaan. Koko ajan hoki tavallaan sanaa. Mekko oli kaunis mutta Mara ei oikein on
  72
  1089
 2. Nykäsen Pialta pääsi itku

  Nykäsen leski itkee, kun gäntä ei kutsuttu vastaanottamaan Matti Nykäselle Urheilugaalassa myönnettyä palkintoa urheilun Hall of Fameen pääsystä. Palk
  45
  818
 3. Miksi ihailet häntä?

  Onko jotenkin erityinen?
  Ikävä
  73
  771
 4. Häränvirasta löytyi ruumis

  Perjantaiaamuna löytyi naisen ruumis Häränvirrasta. Mitähän on tapahtunut ja kuka lienee?
  Äänekoski
  17
  471
 5. Martina häikäisi Venla -gaalassa

  Martina sai kehuja sekä puvustaan että kauneudestaan.
  62
  463