Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Toistuva uni

Anonyymi

En ole trollailemassa vaikka aiheena on kakkahätä.

Tämä on toistuva uni, joka toistuu muutamia kertoja vuodessa, ehkä kerran kolmessa kuukaudessa, eli neljä tai viisi kertaa vuodessa. Minulla on siinä kakkahätä, vaikka oikeassa elämässä minulla ei ole tarvetta mennä vessaan.

Yleensä olen jossakin luonnossa, maalla, kauniilla metsäisellä mökkien täyttämällä rannalla, tai kuten edellisyönä, olin aavikolla kuin amerikan keskilännessä, autiomaassa. Etäisyys sivistykseen saattaa olla joistakin kymmenistä kilometreistä satoihin kilometreihin, tai ranta-tapauksessa, rannat ovat mökkien täyttämiä ja mökeissä ihmisiä.

Olen siellä aina joidenkin ystävieni kanssa ja nautimme luonnosta ja yhdessäolosta, joskus mökissä sisällä tai kuten eilen ihan vain vaeltelemisesta ja luonnon ihmettelystä, mutta sitten lopulta tulee aika lähteä. Lähtö on esimerkiksi kotiin, tai nukkumaan telttaan, mökkiin tai jonnekin epämääräiseen eteenpäin.

Ystäväni alkavat valmistautua lähtöön ja kävelevät ympäriinsä kantaen tavaroita, tai muuten selvittäen asioita. Minä huomaan että minulla on kakkahätä ja yritän etsiä jonkinlaista vessaa, mutta sitä ei ole missään. Kaverinin ja joskus myös joitakin muitakin tuntemattomia käveleskelee ympäriinsä aluetta ja aina kun ajattelen että käyn jossakin pusikossa, niin he tulevat lähelle ja tajuan etten voi siihen päästää, ja joudun siirtymään. Tämä kuvio toistuu ja toistuu kunnes herään. Tunnelma ei ole ymmärrettävästi kovinkaan nautittava. Mikä näiden unien selitys on?


Aikaisemmin olen nähnyt takaa-ajo unia, joissa tumma tai kasvoton, hupun peittämä "mieshenkilö" jahtaa minua puukko kädessä. Ne loppuivat noin viisi, kuusi vuotta sitten kun en enää lopulta jaksanut paeta kyseistä miestä, vaan käännyin ja tartuin häntä käsistä ja annoin oikein kunnolla selkään. Sen jälkeen en ole enää takaa-ajo unia nähnyt. Mikä oli noiden takaa-ajo unien selitys?

5

115

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tuossa alhalla on otsikko "vessaunet" yhdessä uniselityksessä. Varsin perusteellisia selityksiä.
      Kannattaa lukea siitä.

      • Anonyymi

        Luin kyseiset selitykset, itseasiassa jo useampaankin kertaan, mutta ne eivät osu lainkaan minuun ei edes silloin kun olen yrittänyt "asetella" selityksiä omaan elämääni.

        Minulla on yksityisyyttä, liikaakin. Seksuaalisuuskaan ei ole ongelma vaan sekin on käytännössä päinvastoin, olen hetero ja mies, mutta pystyn keskustelemaan helposti seksistä, seksuaalisuudesta ja kaikesta siihen liittyvästä mm. leluista, itsetyydytyksestä, fantasioista. Sen lisäksi homoseksuaalisuus tai muut vastaavat eivät ole minulle minkäänlainen ongelma. Esimerkiksi eräs ystävistäni on transseksuaali ja homoseksuaali, eli hän on vaihtanut sukupuolensa miehestä naiseksi ja hän on suhteessa naisen kanssa.


    • Anonyymi

      Itse näen joskus, kuten viime yönäkin outoa unta jossa olin eksynyt johonkin suureen rakennukseen, ehkä teollisuusrakennus enkä löytänyt ulospääsyä. Harhauduin jonnekin pohjakerroksiin lasiovelle jonka toisella puolella näkyi jonkinlainen viemäri tai jätevesikanava. En oikein päässyt siitä eteen, enkä taaksepäin ja kohta heräsinkin.

      En tiedä voiko jotenkin tietyt konsolipelit tulla uniin että on mukamas itse sitten jossain oudossa paikassa missä on ollut pelissä tai jossain sen kaltaisessa paikassa, mutta unessa se ei ole peli vaan olevinaan tosielämää mutta kuitenkin jollain lailla omituista ja kauheaa.

    • Anonyymi

      genitaalialueen unet liittyvät mielestäni tunnemaailmaan `täyttä p*skaa` ... muut pakkailevat kamojaan ;j

      miltä kuulostaisi ajatus tukahdutetuista tunteista

    • Anonyymi

      ulosteet merkitsevät myös rahaa ja varallisuutta. Freudilaisen psykoanalyyttisen tulkinnan mukaan.
      Esim. ummetukseen taipuvaiset ihmiset ovat neuroottisen varovaisia raha-asioissa ja nuukia säästäjätyyppejä.
      Unessa ripuli symboloi holtitonta rahan tuhlaamista ja uhkapeliriippuvuutta ,"normaali" ulostaminen rahan hankkimista.
      Unesi symboloi sitä, että näet elämäsi mielenkiintoisten mahdollisuuksien täyttämänä. Esim. retkeily, uudet maisemat.
      Kakkahätä ja ulostamisen pidättely ja sen häpeily ja salailu ystäviltäsi kertoo, että sinulla on paljon ideoita, joissa on potentiaalia taloudelliseen menestymiseen esim. oletko haaveillut yrityksen perustamisesta tai ammatinvaihdosta, työpaikanvaihdosta tms ? Sinua rajoittaa kuitenkin pelko "hyppäämisestä tuntemattomaan" ja epäonnistuminen ja se että kaverisi tuomitsevat sinun ideasi, nauravat sinulle tai varastavat ideasi. Siksi haluat ulostaa salassa.
      Unesi voi viestittää sinulle, että sinulla on hyvät mahdollisuudet toteuttaa ideoitasi jopa rikastua niillä jos uskallat ottaa riskin. Unesi myös symboloi, että kavereihin ei aina kannata luottaa raha/bisnesasioissa. Kannattaa pitää bisnesideat yms. omana tietonaan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2317
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2103
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1718
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1530
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1447
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1419
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      52
      1288
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      66
      1234
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe