BB-Villen kielilläpuhumisen lahja

Anonyymi

Onko joku tarkemmin tietoinen tuon BB-Villen kielillä puhumisista? Aika merkillistä mikäli aikuinen mies puhuu tietoisesti puutaheinää yksikseen BB-kameroille näyttääkseen kielilläpuhujan lahjan saaneelta. Kaverihan on uskis, ja melkoisen vahvasti, joten ei luulisi huijaavan noin härskisti tässä puhumalla siansaksaa, eli tietoisesti muita huijaten. Jos taas kuvittelee oikeasti puhuvansa kielillä, joita ei löydy kuitenkaan minkään kielen sankirjasta, vaikuttaisi melko kajahtaneelta keski-ikäisen käytökseltä. Ellei ole jotain enkelten kieliä, jolloin herää kysymys, mitä hyötyä on puhua yksikseen. Eikös kieli ole informaationvaihtoväline?

18

152

Vastaukset

 • Esittää vaan

  • Juu, niin tekee. Pelle koko hihhuli, ei oikea kielillä puhuminen tuolta kuullosta.


 • Kevin....ei haittaa

 • Englannin puhumisessa ei mitään järkeä, eikä vaikka puhuisi jotain kirkkolatinaa. Aika esittämiseltä vaikuttaa, mutta ehkä sillä on hänellä jokin merkitys.

 • Villeltä kerran yksi asukkaista kysyi tuosta kielillä puhumisestä. Kertoi silloin, että se on yksi armonlahjoista. Seuraava on perofetoiminen, jolloin kielilläpuhumista ei enää välineenä tarvita.
  Aidolta tuo Villen puhuminen kuulostaa, ei mitään "siansaksaa" todellakaan.

  • .. siis profetoiminen on seuraava


  • Todellakin on tuo "kielillä puhuminen" pelkkää siansaksaa. Kuinka "uskovainen" ukko saattaa kuvitella itsensä 2010 luvun Jeesukseksi? Hänellä olisi muka kyky "parantaa" ihmisiä rukouksen voimalla. Kuka on se, joka Villen on ylentänyt tavallisesta ihmisestä Jumalan pojaksi? Jumalaa ei kukaan ole koskaan nähnyt, eli ei sellaista oleolemassa, josta ei ole minkäänlaista todistetta, eikä näköhavaintoa. Jeesus taas on ollut, mutta samanlaisia kekkuleita on nykyäänkin olemassa, jotka ovat hyviä puhumaan ja manipuloimaan muita tyhmempiääm. Villen mielenterveydestä saa olla oikeasti olla huolissaan, mutta ellei hän olisi talossa Krisun kanssa, olisi äärimmäisen tylsä ohjelma.


  • Anonyymi kirjoitti:

   .. siis profetoiminen on seuraava

   Ei taida iskän puhumisetkaan toteutua kovin hyvin. Tekopyhänä ei voi osallistua kaikkiin tehtäviin tai siedä kaikkea toisilta, mutta vaivaa iskää tyhjänpäiväisellä viihdeohjelmalla. Ei pidä silti tuomita Villeäkään vaikka esittämiseltä vaikuttaakin.


 • Kyllä se on aikas yleistä näissä karismaattisissa seurakunnissa ja ihan myöskin raamatullista. En nyt muista kohtaa, mutta liittyi opetuslasten Jeesuksen taivaaseen astumisen aikaan helluntaihin jolloin hei kaikki olivat yhdessä koolla ja Pyhä Henki laskeutui heidän ylleen ja he puhuivat useilla kielillä.

  • Ne ehkä siihen aikaan puhui sekavia ja muut tulkitsi sen vieraaksi kieleksi, nykyään ei mee läpi kaikki siansaksaa. Ja puhuuhan sitten Kevinin kielillä huudahtelee vieraskielisiä sanoja yhtenään.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ne ehkä siihen aikaan puhui sekavia ja muut tulkitsi sen vieraaksi kieleksi, nykyään ei mee läpi kaikki siansaksaa. Ja puhuuhan sitten Kevinin kielillä huudahtelee vieraskielisiä sanoja yhtenään.

   Nykyään noihin harhoihin on hyvät lääkkeet


  • Anonyymi kirjoitti:

   Nykyään noihin harhoihin on hyvät lääkkeet

   Skitsofreenikot näkee nykyisinkin palavia pensaita ennen vanhaan nekin on profeettoja ja kielillä puhujia. Ny niitä sanotaan vaan avohoitopotilaiksi


  • Teatteria kaikki. Muistaakseni olen kuullut että Jumalan ainoa poika kuoli ristillä.


 • Kielillä puhuminen on nimenomaan lahja. Raamatussa on Uudessa Testamentissa paljonkin mainintaa näistä armolahjoista. Kaikki uskovat eivät puhu kielillä tai profetoi tai paranna sairaita. Raamatussa kerrotaan, että armolahjat ovat moninaiset...ja niitä on paljon. Pyhä Henki antaa kenelle tahtoo.

  • Ota huomioon kuinka vanhoja on raamatun kertomukset, muistelmia todella pitkän ajan takaa. Kirjottajiakin on ollut yli 50. Myös kyseisen ajan tietous ihmisten sairauksista on ihan eri kun nykyään. Edelleen on ihmisiä joilla viiraa päässä, niin oli silloinkin nyt vaan pystytään diagnosoimaan eikä heti kuvitella että saatiin viesti jostain kaukaa ja lääkkeet rauhoittaa kummasti noiden ääniä kuulevien henkilöiden elämää. Ville lääkäriin ja jonkun pitää pitää huoli että lääkkeet myös otetaan. Raamattu on ihmisten kirjoittama nippu muistelmia, Jumala ei ole kirjoittanut riviäkään. Harmittaa Villen tilanne täällä naureskellaan sairaalle ihmiselle.


  • Mitä ihmeen kielilläpuhumista sellainen mölinä, josta kukaan ei ymmärrä mitä maailman kieltä se on? Lasten olen kuullut sönköttävän samalla lailla luin nuo "uskovaiset" kielillä höpöttajat. Psykiatrilta saa tehokkaita lääkkeitä tuollaisiin vaivoihin.


  • Ihan opeteltua tuo englanti on, eikä missään hurmoksessa puhu muitakaan "kieliä".


 • Kielillä puhujat suurinosa vaan ääntelee eikä puhu oikeesti mitään kunhan mölisee

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

  Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
  Maailman menoa
  98
  3867
 2. Luisteluvalmentaja Mirjami Penttinen

  Valmentaa nuoria kannustavasti ja tasa-arvoisesti.
  15
  1908
 3. MURHA hämeenlinnassa

  Keskustassa, maanantain ja tiistain välisenä yönä??!! Kertokaa heti lisää........
  Hämeenlinna
  80
  1722