Isä halusi mua

Anonyymi

Rakennusmiehet oransseissa liiveissään partioivat pihalla. Jane ei huomannut. Tee oli jäähtynyt kuppiin jo aikoja sitten.
Aamu. Mitään ei ollut tapahtunut -kai-, mutta hän ei ollut pystynyt keskittymän mihinkään koko koulupäivänä. Nytkin, läksykirjat edessään, hän vain haaveili. Pöksyt märkinä. Mieli höyryten. Tukahduttaen syyttävän äänen päässään, että tuo on sairasta, lopeta. Janella ei ollut aikomustakaan tehdä niin.
Iskä oli halannut häntä töihin lähtiessä. Hänen hengityksensä kaulalla oli saanut tytössä aikaan tukahdutettuja väristyksiä. Partavesi oli tuttu, syvä ja miehekäs. Tilanne oli hetkessä ohi.. Oliko isä hyväillyt häntä takamuksesta? Puristanut Freddyjen peittämää persettä, nuorta ja kimmoisaa. Oliko isä hengähtänyt nopeasti?
Jotain kummallista siinä oli. Yhtäkkiä ilma oli saennut. Katseet olivat muuttuneet. Tyttö oli nostanut leukaansa arasti ja mies tuijottanut kiinteästi kuin haluten tallentaa muistiin jokaisen ääriviivan. Sitten katse oli laskeutunut rinnoille, mutta tätä ei Jane ollut huomannut. Rintsikat olivat vielä laittamatta. Tiukka pusero paljasti tytön rinnat, kokoonsa nähden hyvin pystyt. Nännit piirtyivät tummina t-paidan läpi.
Isä oli lähtenyt töihin. Ja hän valui housuihin kovemmin kuin ikinä, pillu sykkien kiivaammin kuin milloinkaan. Sillä oli oma tahto. Ja nyt se oli havainnut jotain mitä himoita, hullua vain, että se oli hänen oma isänsä. Janne.
Käsi perseellä, Jane mietti. Miksi isä oli liikutellut kättään hänen pakaroillaan ja puristanut vielä? Hän oli nauliintunut paikoilleen. Kookas hahmo oli kumartunut tytön ylle ja vaikutelma oli hyvin intiimi. Kehonkieli kertoi jännityksestä ja tukahdetuista tunteista.
Taas panetti. Jane oli jo kerran saanut orkun sormi tiukassa pillussa kun oli samalla kuvitellut millainen muna isällä olisi. Hän oli lauennut räjähtäen. Oli kalu minkäkokoinen tahansa, se tyydyttäisi hänet satavarmasti. Hän oli tulla jo pelkästä ajatuksesta.
Isän käsi oli silittänyt poskea. Vihkisormuksen alla kasvoi karvaa, ruskeaa niinkuin tukkakin. Huulet puristuivat yhteen, ne olivat kapeat ja lujat. Tutut silmät katsoivat tiukkaan.
Mitä tämä oikein oli?
Hän oli ollut aina enemmän äidin tyttö. Isä oli vaikuttanut etäiseltä, mutta hoitanut vastuunsa hyvin. Tanssitunnille ja harkkoihin vienti oli hänen hommaansa. He olivat istuneet lukemattomat kerrat autossa kahdestaan, vaihtaneet kuulumisia ja nauraneetkin. Heillä oli ollut pienestä pitäen hyvät välit. Isä vain oli enemmän auktoriteetti kuin äiti. Janelle oli itsestäänselvää, että isä huolehtisi heistä aina. Isä oli voittamaton, kodin turva.
Viime aikoina automatkojen luonne oli muuttunut. Isä vilkuili häntä aina välillä, mutta ei sanonut mitään. Kerran hän kyllä oli huomauttanut hänen housuistaan. Liian piukat, miehet tuijottavat taatusti. hän murahti.
-Katselevat ne, iskä, sunkin ikäiset, eikä se haittaa yhtään.
Isän leuka oli jäykkä.

-Ooooh. Isä, tuo sormi pillussa tuntuu ihanalta, ja tuo kun nuolet nännejä, niin sekin tuntuu pimpassa...
Jane sormetti itseään silmat kiinni suu auki henkäillen rivoja lauseita.
-Näinkö iskä runkataan? Näytä miten tää tehään?...Ihana kun työnnät tolleen ittees mun kättä vasten.
Siinä vaiheessa kun tyttö kuvitteli tanakkaa patukkaa suuhunsa, hän laukesi voihkien.


Haluatteko tietää lisää?

18

18605

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ovi kolahti, isä oli tullut kotiin. Äiti hääräsi keittiössä ruokaa ja Jane retkotti sohvalla muka rennosti jalat levällään. Tosi asiassa veri kohisi korvissa ja sydän takoi. Hän oli odottanut koko päivän isän näkemistä.
      Isä meni keittiöön ja kosketti kevyesti äidin selkää. Tämä jäykistyi ja siitä saattoi päätellä, ettei kosketus ollut hänen mieleensä. Äiti voisi ottaa välillä edes rennommin, Jane mietiskeli.
      Isä ilmestyi ovensuuhun. Katse iskeytyi sekunnin murto-osaksi levitettyjen jalkojen väliin. Sitten: -Moi. Miten on päivä sujunut?
      Jane katsoi suoraan silmiin, mies käänsi hämillään päänsä toisaalle.
      -Niskat on ihan jumissa, oon jotenkin jännittänyt tänään, Jane venytteli tietoisena siitä, että hänen isänsä silmät ahmivat rintoja. Ihan kuin mies olisi yrittänyt saada näystä irti mahdollisimman paljon, mahdollisimman nopeasti.
      Janen koe oli onnistunut. Nyt hän tiesi, että isä piti häntä seksikkäänä. Katse kertoi, vaikka mitään ei sanottu: Voi helvetti. Noihin upeisiin tisseihin haluaisin tarrata kiinni samantien.
      -Iskä. Jos et oo liian väsynyt niin voisitko hieroo mun niskoja ruuan jälkeen? Jane kysäisi viaton ilme kasvoillaan. Isä punnitsi vaihtoehtoja. Nähtävästi hän ei ollut varma tytön mietteistä eikä senpuoleen omistakaan.
      No eihänsiinä mitään. Voinhan minä. Jäädään muuten kahdestaan, kun äitis lähtee tyttöjen kanssa ”rilluttelemaan”. Keittiöstä kuului vastalauseita, että pari viinilasillista Marilla, ei muuta.
      -Äiti, sä näytät kauniilta, Jane kehaisi. Äiti asetteli kiharoitaan silmät viiruina ja kiitti peilin kautta. Sitten ovi sulkeutui.
      Jane asteli yläkertaan ja vatsaa kipristi. Siellä isä seisoikin kaljapullo kädessään ja tuijotti tuleen.
      Hän hätkähti kun Jane käveli huoneeseen. Tyttö istuutui nojatuoliin ja mies tuli hänen taakseen.
      Mies painoi kätensä hänen hartioillensa. Kun Jane tunsi kosketuksen äkillinen onnentunne täytti hänet. He olivat tässä ja ei ollut kiire mihinkään.
      Isä hieroi häntä taitavin ottein. Molemmat olivat hiljaa. Jane yritti rentoutua, mutta miehen läheisyys hämmensi.
      -Ota ihan rauhassa, Janniseni. mies kuiskasi. Ota sinä ensin, mies suomi itseään.
      Tytön tuoksu ympäröi hänet. Se oli kesäkukkia ja salaperäistä naisentuoksua. Mies mietti miltä tuntuisi koskettaa tyttöä. Omaa lihaa ja vertaan, hitto soikoon.
      Hän aukaisi poninhännän ja pitkä vaalea tukka valahti putouksena selkää pitkin. Hiukset olivat silkinpehmeät ja hieman kosteat. Tyttö oli kai äsken käynyt suihkussa. Pessyt...
      -Ssaatana mies kirosi itselleen. -Mitä isä, tyttö kääntyi katsomaan.
      -Ei mitään.
      Mies jatkoi hieromista ja kiusaus oli liian suuri valloittaa lisää ihoa... Kädet sivelivät kylkiä. Sipaisivat sieltä mistä pyöreät kohoumat alkoivat. Rintojen sivu tuntui lämpimältä ja kiinteältä. Peukalot tekivät pyöreää liikettä niitä pitkin. Puolijäykkä kalu koveni sitä mukaa mitä enemmän hän kosketteli tyttöä.
      Jane hengitti katkonaisesti. Isä kosketti hänen rintojaan, kyllä! Isä tuoksui ja näytti aikuiselta mieheltä ja hän oli tällainen teinityttönen. Ei mitään tietoa oikeasta seksistä, ei suudelmista, ei mistään.
      Jane oli pienikokoinen ja suloinen. Pojat pelkäsivät vähän, koska ne tiesivät, ettei yhdelläkään ollut saumaa tyttöön. Keskenään ne kyllä puhuivat, että Janea voisi painaa. Tytön rinnat törröttivät löysänkin paidan alta seksikkäästi ja Janella oli myös täydellisen pyöreä farkkupeppu... Ei ihmekään, että räkänokilla meinasi lastit lentää tutisiviin puntteihin.
      Isä näki kaiken tuon. Hän oli kokenut mies aikuisten leikeissä, joten hän pystyi kuvittelemaan tytön mihin vain kohtaukseen. Hänen fantasioissaan tyttö polvisteli alapuolella kulli suppusuussaan silmät luotuina häneen. Toisinaan Jane nojasi perse pystyssä suihkuseinää vasten. Joskus tyttö kirkui orgasmissa reidet levällään ja työnsi miehen päätä tiukemmin haaroihinsa. Hän pystyi kuvittelemaam miltä Janen pillun maistui. Jane, Jane...
      -Susta on tullut kaunis nainen, Jane, isä lausahti äkkiä. -Oletko ollut jo paljon poikien kanssa? Älä vastaa jos et halua.
      Tyttö oli mielissään kuin isä kyseli tällaisia.
      -En mä oo. Kyl joku on jotain koittanut, mut kerroin selväsanaisesti, että nou. Sitten ei oo kukaan yrittänyt.
      Neitsyt. Mies hengähti. Mitäs pirua hän oikein oli tekemässä? Tämä meni koko ajan hullummaksi. Voisiko hän olla ensimmäinen? Mutta toisaalta pikkupojat olisivat liian innokkaita ja Janeen sattuisi kovasti.
      Itsestään kädet siirtyivät takapuolelle ja koskettelivat kimmoisan perseen muotoja. Puristivat pakaroita.
      -Tyttö, tämä sun pyllysi on todella ihana, en saisi tehdä näin. Jos ihan vähän vaan kokeilen...

      • Anonyymi

        Jane nyökkäsi pää kumarassa, posket hehkuen.
        Isä leipoi pakaroita hyvän tovin, kunnes näytti siltä, että käsiä poltteli jatkaa eteenpäin. Kuului käheä kuiskaus:
        -Vain vähän kosketan muualtakin sun ihastuttavia kurveja...Sano heti jos haluat, että lopetan...
        Kun vastalauseita ei kuulunut, isä pujotti kätensä kainaloiden alta ja tarrasi tisseihin kiinni. Hän painoi päänsä tytön niskaa vasten:
        -Ai jumalauta...Huh huh.
        Rinnat tuntuivat lämpimiltä ja pinkeiltä käsissä. Tytöllä ei ollut liivejä.
        Jane huohotti. Isä leipoi tissejä ihanasti ja kokeneen miehen taidoilla alkoi vetelemään ja pyörittelemään kovia rinnanpäitä.
        -Aah, isi. Tuntuu niin hyvältä.
        Niin tuntui isistäkin. Alapuolella kiemurteleva tyttö painautui kivikovaa mulkkua vasten ja salpasi hengen.
        -Tulen tänne sun taakse istumaan jos se sopii...
        Mies asetti tytön jalkojensa väliin ja siirsi kovan patukkansa tytön ihanaa persettä vasten.
        -Aiai. Ooh. Mies henki tytön korvaan.
        -Olet sen verran iso tyttö, että tiiät mikä siellä painaa sua... Sä teet musta onnellisen miehen.
        Jane keräsi rohkeutensa ja kääntyi isään päin. Hän halusi nähdä ensi kertaa miltä tämä näytti kiihottuneena. Isän luomet räpsyivät raskaina himosta. Jane ei tiennyt kiihottavansa miestä lisää posket punoittaen, huulet raollaan.
        Yhtäkkiä isän kädet olivat joka paikassa. Puristelivat rintoja, hivelivät takapuolta, ja lopulta etsiytyivät vetoketjulle, jolloin Jane nosti lantiotaan ylemmäs auttaakseen housut jaloista.
        Tässä oli portti. Tämän kun avaisi, ei olisi paluuta entiseen. Isä selvitteli himon riivaamaa päätä ja yli-inhimillisin ponnistuksin kompasteli pesuhuoneeseen.
        Jane näki, miten isä vatkasi kaluaan kiivaasti ja melkein heti spermat lensivöt lattialle. Isä huokaisi ja sattui sitten katsomaan ovella seisovaa tyttöä.
        Hän veti vieläkin jäykän kalunsa nopeasti housuihin ja hymyili vaisusti: -Anna anteeksi, kultaseni.

        Jatkoa seuraa...


      • Anonyymi

        Jaahas. Kommentista päätellen taas joku pikkupoika eksynyt aikuisten sivustolle.
        Tiedätkö mitä K-I-N-K-Y tarkoittaa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Jane nyökkäsi pää kumarassa, posket hehkuen.
        Isä leipoi pakaroita hyvän tovin, kunnes näytti siltä, että käsiä poltteli jatkaa eteenpäin. Kuului käheä kuiskaus:
        -Vain vähän kosketan muualtakin sun ihastuttavia kurveja...Sano heti jos haluat, että lopetan...
        Kun vastalauseita ei kuulunut, isä pujotti kätensä kainaloiden alta ja tarrasi tisseihin kiinni. Hän painoi päänsä tytön niskaa vasten:
        -Ai jumalauta...Huh huh.
        Rinnat tuntuivat lämpimiltä ja pinkeiltä käsissä. Tytöllä ei ollut liivejä.
        Jane huohotti. Isä leipoi tissejä ihanasti ja kokeneen miehen taidoilla alkoi vetelemään ja pyörittelemään kovia rinnanpäitä.
        -Aah, isi. Tuntuu niin hyvältä.
        Niin tuntui isistäkin. Alapuolella kiemurteleva tyttö painautui kivikovaa mulkkua vasten ja salpasi hengen.
        -Tulen tänne sun taakse istumaan jos se sopii...
        Mies asetti tytön jalkojensa väliin ja siirsi kovan patukkansa tytön ihanaa persettä vasten.
        -Aiai. Ooh. Mies henki tytön korvaan.
        -Olet sen verran iso tyttö, että tiiät mikä siellä painaa sua... Sä teet musta onnellisen miehen.
        Jane keräsi rohkeutensa ja kääntyi isään päin. Hän halusi nähdä ensi kertaa miltä tämä näytti kiihottuneena. Isän luomet räpsyivät raskaina himosta. Jane ei tiennyt kiihottavansa miestä lisää posket punoittaen, huulet raollaan.
        Yhtäkkiä isän kädet olivat joka paikassa. Puristelivat rintoja, hivelivät takapuolta, ja lopulta etsiytyivät vetoketjulle, jolloin Jane nosti lantiotaan ylemmäs auttaakseen housut jaloista.
        Tässä oli portti. Tämän kun avaisi, ei olisi paluuta entiseen. Isä selvitteli himon riivaamaa päätä ja yli-inhimillisin ponnistuksin kompasteli pesuhuoneeseen.
        Jane näki, miten isä vatkasi kaluaan kiivaasti ja melkein heti spermat lensivöt lattialle. Isä huokaisi ja sattui sitten katsomaan ovella seisovaa tyttöä.
        Hän veti vieläkin jäykän kalunsa nopeasti housuihin ja hymyili vaisusti: -Anna anteeksi, kultaseni.

        Jatkoa seuraa...

        -Isä, pitäskö meidän puhua siitä mitä tapahtui? Jane astahti varovasti vanhempien makuuhuoneeseen, jossa isä lepäsi kädet niskan takana.
        Tämä säpsähti. -Niin, no...Pitäisi varmaan. Sen sanon, että niin ei saa tapahtua enää koskaan...
        Jane hymyili kujeilevasti.
        -Ai ei vaikka- hän lopetti ja nosti t-paitaansa. Paljaat rinnat hytkähtivät liikkeestä ja nännit odottivat nöpöllään.
        Isä tuijotti, mutta sanoi päättäväisenä: Ei silti...
        Tyttö nosti toisen jalkansa sängylle ja veti hitaasti mekkoa ylös. - Isi, täällä on jotain mistä oot haaveillut, eikö niin?
        Sitä mukaa kun kangas läheni jalkoväliä isä alkoi hengittää raskaammin. -Jane, älä tee tätä mulle...
        Mies ei taipuisi helpolla vaikka puuskutti sängyllä hyvänkokoinen kohouma peiton alta erottuen.
        Tyttö pudottautui patjalle ja konttasi hakemaan vilttiä. Minihame nousi ja pyöreät pakarat liikahtelivat, stringit olivat uponneet syvälle vakoon. Jane toivoi, että näky tekisi vaikutuksen.
        Hänellä ei ollut aavistustakaan. Miehen katse porautui jalkojen väliin ja himo täytti hänet hetkessä. Pieni pyörähdys edessä ja hän oli valmis mihin vaan päästäkseen uppoamaan tuonne ja syvälle.
        Pikkupilluun. Auh, kiima vihloi kupeita. Järkevät aikomukset menivät menojaan sitä mukaa kuin veri alkoi kiertää kovempaa.
        Tyttö laskeutui mahalleen työntäen pilluaan patjaa vasten. Jos hän olisi tuossa alla, kyrpä olisi juurta myöten sisällä. Ja se taas tarkoitti, että hän oli nyt täydessä juhlakunnossa, sykkivänä.
        -Nyt menet, isä sihahti ja odotti vain hetkeä kun saisi yksinään vetää käteensä.
        Tyttö nauroi ja ryntäsi ulos.

        Mahdoton tyttö. Halusi kiusata, mutta ei ymmärtänyt aikuisen miehen himosta yhtään mitään. Kun kiima sokaisi, varovaisuus loppui.
        Sitä hän ajatteli putsatessaan kaluaan taas yhden runkkusession jälkeen. Mitä hän tulisi tekemään? Sillä hän tekisi, se oli vain ajan kysymys, koska tyttö kekkuloi ympäri taloa tissit tai perse tyrkyllä ja vei häntä koko ajan lähemmäs reunaa.
        Vaimo ei onneksi ollut huomannut mitään.
        Mies ei voinut sille mitään, että vertasi näitä kahta keskenään. Nainen oli kerran ollut nuori ja naurava, seksikäs. Urakehitys pilasi vaimon. Tukka lyheni, pinna kiristyi, huumori katosi. Sitä oltiin nyt niiin tasa-arvoisia.
        Tytär kasvoi ja kukoisti. Mies kuuli joskus huoneesta hiljaiset voihkaukset kun tyttö etsi kädellään tietä nautintoon.
        Aukeava kukka. Ja sitä kukkaa heräteltiin joka päivä ja jokainen voihkaus kiihdytti poltetta miehessä.
        Ajatteliko tyttö häntä kun työnsi sormeaan ihanaan paikkaansa? Täytyi tämän ajatella. Nämä mietteet seurasivat miestä kokoushuoneeseen, poikien saunailtaan, joka paikkaan. Vessa ja hetken helpotus suoritettiin jo rutiinilla.

        Ovi kolahti kiinni. Vaimo lähti jumppatunnille. Janen huoneessa räppäri tykitti sellaisella vauhdilla, että mies pelkäsi tulevansa hulluksi.
        -Nyt tyttö, musiikki seis!
        Jane pienensi volyymia tylsistyneesti. -Mitä keuhkoot? Mä saan tehä tääl mitä haluun. Mitäs luulet mutsin tykkäävän jos sanon, et käyt kuumana muhun??
        Näkökenttä hämärtyi. Miehellä pullistui otsasuoni päästä.
        -Kuinka uskallat! Itse oot pyörinyt täällä puolialasti joko napapaidassa tai tiukoissa trikoohousuissasi-
        -Isä, ne on Freddyt...
        -Ihan sama. Esittelet noita kookkaita rintojasi tahallaan, eilen jätit oven auki, eikä ollut paitaa ollenkaan päällä.
        -Joo niin jätin. Ja sen jälkeen sä sulkeuduit vessaan runkkaamaan...
        Mies ei saanut sanaa suustaan. Suuttumus ja turhautunut himo, siinä huono yhdistelmä. Hän tarttui Janea käsivarresta ja vetäisi luokseen. Suu uppoutui suuhun lähes väkivaltaisesti ja rinnat suljettiin nälkäisiin kouriin. Tyttö vapisi intohimoisten käsien alla. Mies venytti kaula-aukkoa niin, että saattoi poimia rinnan suuhunsa ja imeskellä sitä huolella.
        -Aa...aah. Iiih, tyttö uikutti. Samalla hän painautui miehen kovettumaa vasten ja hieroi vaistomaisesti itseään siihen.
        Huohottaen mies työnsi Janen vaaleanpunaiselle päiväpeitteelle. Hän luki tytön ilmeitä ja näki kiihotuksesta laajenneet pupillit. Rinta kohoili, lantio nousi ylemmäs. Tyttö oli valmis ja halukas.


      • Mylady kirjoitti:

        -Isä, pitäskö meidän puhua siitä mitä tapahtui? Jane astahti varovasti vanhempien makuuhuoneeseen, jossa isä lepäsi kädet niskan takana.
        Tämä säpsähti. -Niin, no...Pitäisi varmaan. Sen sanon, että niin ei saa tapahtua enää koskaan...
        Jane hymyili kujeilevasti.
        -Ai ei vaikka- hän lopetti ja nosti t-paitaansa. Paljaat rinnat hytkähtivät liikkeestä ja nännit odottivat nöpöllään.
        Isä tuijotti, mutta sanoi päättäväisenä: Ei silti...
        Tyttö nosti toisen jalkansa sängylle ja veti hitaasti mekkoa ylös. - Isi, täällä on jotain mistä oot haaveillut, eikö niin?
        Sitä mukaa kun kangas läheni jalkoväliä isä alkoi hengittää raskaammin. -Jane, älä tee tätä mulle...
        Mies ei taipuisi helpolla vaikka puuskutti sängyllä hyvänkokoinen kohouma peiton alta erottuen.
        Tyttö pudottautui patjalle ja konttasi hakemaan vilttiä. Minihame nousi ja pyöreät pakarat liikahtelivat, stringit olivat uponneet syvälle vakoon. Jane toivoi, että näky tekisi vaikutuksen.
        Hänellä ei ollut aavistustakaan. Miehen katse porautui jalkojen väliin ja himo täytti hänet hetkessä. Pieni pyörähdys edessä ja hän oli valmis mihin vaan päästäkseen uppoamaan tuonne ja syvälle.
        Pikkupilluun. Auh, kiima vihloi kupeita. Järkevät aikomukset menivät menojaan sitä mukaa kuin veri alkoi kiertää kovempaa.
        Tyttö laskeutui mahalleen työntäen pilluaan patjaa vasten. Jos hän olisi tuossa alla, kyrpä olisi juurta myöten sisällä. Ja se taas tarkoitti, että hän oli nyt täydessä juhlakunnossa, sykkivänä.
        -Nyt menet, isä sihahti ja odotti vain hetkeä kun saisi yksinään vetää käteensä.
        Tyttö nauroi ja ryntäsi ulos.

        Mahdoton tyttö. Halusi kiusata, mutta ei ymmärtänyt aikuisen miehen himosta yhtään mitään. Kun kiima sokaisi, varovaisuus loppui.
        Sitä hän ajatteli putsatessaan kaluaan taas yhden runkkusession jälkeen. Mitä hän tulisi tekemään? Sillä hän tekisi, se oli vain ajan kysymys, koska tyttö kekkuloi ympäri taloa tissit tai perse tyrkyllä ja vei häntä koko ajan lähemmäs reunaa.
        Vaimo ei onneksi ollut huomannut mitään.
        Mies ei voinut sille mitään, että vertasi näitä kahta keskenään. Nainen oli kerran ollut nuori ja naurava, seksikäs. Urakehitys pilasi vaimon. Tukka lyheni, pinna kiristyi, huumori katosi. Sitä oltiin nyt niiin tasa-arvoisia.
        Tytär kasvoi ja kukoisti. Mies kuuli joskus huoneesta hiljaiset voihkaukset kun tyttö etsi kädellään tietä nautintoon.
        Aukeava kukka. Ja sitä kukkaa heräteltiin joka päivä ja jokainen voihkaus kiihdytti poltetta miehessä.
        Ajatteliko tyttö häntä kun työnsi sormeaan ihanaan paikkaansa? Täytyi tämän ajatella. Nämä mietteet seurasivat miestä kokoushuoneeseen, poikien saunailtaan, joka paikkaan. Vessa ja hetken helpotus suoritettiin jo rutiinilla.

        Ovi kolahti kiinni. Vaimo lähti jumppatunnille. Janen huoneessa räppäri tykitti sellaisella vauhdilla, että mies pelkäsi tulevansa hulluksi.
        -Nyt tyttö, musiikki seis!
        Jane pienensi volyymia tylsistyneesti. -Mitä keuhkoot? Mä saan tehä tääl mitä haluun. Mitäs luulet mutsin tykkäävän jos sanon, et käyt kuumana muhun??
        Näkökenttä hämärtyi. Miehellä pullistui otsasuoni päästä.
        -Kuinka uskallat! Itse oot pyörinyt täällä puolialasti joko napapaidassa tai tiukoissa trikoohousuissasi-
        -Isä, ne on Freddyt...
        -Ihan sama. Esittelet noita kookkaita rintojasi tahallaan, eilen jätit oven auki, eikä ollut paitaa ollenkaan päällä.
        -Joo niin jätin. Ja sen jälkeen sä sulkeuduit vessaan runkkaamaan...
        Mies ei saanut sanaa suustaan. Suuttumus ja turhautunut himo, siinä huono yhdistelmä. Hän tarttui Janea käsivarresta ja vetäisi luokseen. Suu uppoutui suuhun lähes väkivaltaisesti ja rinnat suljettiin nälkäisiin kouriin. Tyttö vapisi intohimoisten käsien alla. Mies venytti kaula-aukkoa niin, että saattoi poimia rinnan suuhunsa ja imeskellä sitä huolella.
        -Aa...aah. Iiih, tyttö uikutti. Samalla hän painautui miehen kovettumaa vasten ja hieroi vaistomaisesti itseään siihen.
        Huohottaen mies työnsi Janen vaaleanpunaiselle päiväpeitteelle. Hän luki tytön ilmeitä ja näki kiihotuksesta laajenneet pupillit. Rinta kohoili, lantio nousi ylemmäs. Tyttö oli valmis ja halukas.

        -Isältäsi haluat munaa, vai mitä? Vastaa?
        Jane ynisi ja tarjosi rintojaan vielä.
        Isä lipitti nännejä ja toisella kädellä etsiytyi housuihin. Puuvillapöksyt olivat kosteat. Mies ei nähnyt mutta tunsi mitä pöksyjen alla oli. Valtavan liukas pillusuu joka halusi nyt aisaa mitä selkeämmin.
        -Oih, tyttö, oletpas jo märkänä. Kokeillaas mitä käy kun...
        Mies alkoi työntää etusormeaan aukkoon. Pillu myötäili sormea ja pingottui sen ympärille kuumana ja kireänä. Miehellä seisoi jo niin että se teki lähes kipeää. Näin kiihottunut hän ei ollut ollut koskaan. Vaikka pillu oli liukastunut hyvin, aukko oli ahdas. Tekisi tiukkaa tunkeutua tuonne, suostuttelua se vaatisi. Mutta mies aavisti, että pillu ja sen himoittava omistaja antautuisivat halukkaina, nyt jo huomasi miten kipeästi tyttö kaipasi täytettä pikkupilluunsa. Ja emätin supisteli sormen ympärillä kiivaasti.
        -Oon varovainen, sinä oot niin hemmetin kireä. Pelottaako?
        Tyttö nyökkäsi silmät suurina, eikä aiemmasta rehvakkuudesta ollut jälkeäkään.
        -Älä pelkää. Nyt mennään...
        Mies tuli päälle ja asetteli kovan mulkkunsa aukolle. Se hangoitteli vastaan. Kiihotuksesta turpeana mies koetti olla satuttamatta. Kokeneena miehenä hän tiesi, että ensimmäisen työnnön oli oltava voimakas, jotta kalvo antaisi periksi. -Tyttö vinkaisi. Kulli oli hätää kärsimässä parin sentin syvyydessä. Pillu puristeli vartta ja miehen olisi tehnyt mieli vain työntyä pohjaan asti ja aloittaa nussiminen. Hän pysähtyi.
        -Ihana pillu sinulla. Se tuntuu tosi hyvältä ja toivottavasti sinäkin pääset nauttimaan kohta.
        Mies työntyi hitaaaasti eteenpäin. Sentti sentiltä kyrpä upposi samettiseen pehmeyteen. Jokainen hermo tuli huomioiduksi. Miehen elin säkenöi ja pani tämän voihkimaan. Tyttökin rentoutui ja täyteyden tunne loi pikkuhiljaa nautinnollisia tuntemuksia.
        Mies aloitti liikkumaan verkkaan. Litinä kävi kun paksu kulli upposi pillun syvyyksiin ja yhtäkkiä molemmat olivat haltioissaan. Mies vetäytyi melkein suuaukolle.
        Jane kohotti jo lanteitaan malttamattomana ja kinusi kullia takaisin. Mies lävisti tämän ja tytön huutojen säestämänä työntyi koko matkan perille saakka. Siellä hän taas pysähtyi haukkomaan henkeään.
        -Tyttö, saat minut melkein laukeamaan nyt jo. Ollaan hiljaa paikoillaan. Kohta saat lisää. Miltä se kulli tuntuu?
        Jane sopersi: -Mahtavalta, isä. Se on niin suuri. Ja silti se tekee niin hyvää kun liikkuu mun pillussa.
        -Nyt jatketaan. Näytän miten pannaan. Voi liikkua näin edestakaisin puolessa varressa, sitten tuikata syvään näin...
        Ja molemmat voihkaisivat. -Se tuntuu erityisen hyvältä, koska näin saan pilluasi mahdollisimman paljon. Ja sinä koet minun varteni kokonaan...
        Mies liikkui rytmikkäästi. Lopulta he molemmat keinuivat toisiaan vasten, mies yllätti välillä painamalla pohjaan. Silloin pillu reagoi supistumalla entisestään ja kietomalla peniksen syleilyynsä.
        Pian mies oli pakotettu kiihdyttämään tahtia. Kiveksissä odotti kihelmöivä jännite valmiina purkautumaan.
        -Ooh tyttö, tuntuuko siltä että olisit kohta valmis...
        Jane huohotti vastaukseksi aivan pian ja niin mies päästi itsensä irti.
        Hän alkoi panna lujaa niin että paukkui ja tyttö voivotti yhä kovempaan ääneen.
        -Iskä, mul taitaa tulla kun sä teet niin hyvää...
        Mies nyki lyhyin vedoin, eikä malttanut kauas ihanasta pillunperästä. Hän huohotti ja otsalla oli hikikarpaloita.
        -Aaaaa isi, mä tuun! Älä ota sitä pois!
        Ei olisi tullut kuuloonkaan. Mies voihki hänkin vitun puristuksessa ja tytön orgasmisupistuksissa. Jane vääntelehti kun sisällä kiehui, miehen elin tökki hänet ekstaasiin ja hän huusi. Samalla hän ponnisti isää vasten ja lypsi lantionpohjan lihaksillaan tämän katkeamispisteeseen
        -Helvetti, mikä taivaallinen pillu, mies murisi lykkiessään voimalla tyttöön. Samalla hän otti nännin suuhunsa ja kulli syvällä pillussa Janen nautinto oli tähtitieteellinen.
        Mies luopui pidättämästä, hän painautui aivan kiinni tyttöön. Kaksi, kolme neljä kertaa hän jännittyi huippuunsa ja ruiski spermansa Janen kohtuun.
        Sitten nautinnon jälkimainingeissa he lysähtivät toisiaan vasten täysin kaukana tästä maailmasta.


      • Mylady kirjoitti:

        -Isältäsi haluat munaa, vai mitä? Vastaa?
        Jane ynisi ja tarjosi rintojaan vielä.
        Isä lipitti nännejä ja toisella kädellä etsiytyi housuihin. Puuvillapöksyt olivat kosteat. Mies ei nähnyt mutta tunsi mitä pöksyjen alla oli. Valtavan liukas pillusuu joka halusi nyt aisaa mitä selkeämmin.
        -Oih, tyttö, oletpas jo märkänä. Kokeillaas mitä käy kun...
        Mies alkoi työntää etusormeaan aukkoon. Pillu myötäili sormea ja pingottui sen ympärille kuumana ja kireänä. Miehellä seisoi jo niin että se teki lähes kipeää. Näin kiihottunut hän ei ollut ollut koskaan. Vaikka pillu oli liukastunut hyvin, aukko oli ahdas. Tekisi tiukkaa tunkeutua tuonne, suostuttelua se vaatisi. Mutta mies aavisti, että pillu ja sen himoittava omistaja antautuisivat halukkaina, nyt jo huomasi miten kipeästi tyttö kaipasi täytettä pikkupilluunsa. Ja emätin supisteli sormen ympärillä kiivaasti.
        -Oon varovainen, sinä oot niin hemmetin kireä. Pelottaako?
        Tyttö nyökkäsi silmät suurina, eikä aiemmasta rehvakkuudesta ollut jälkeäkään.
        -Älä pelkää. Nyt mennään...
        Mies tuli päälle ja asetteli kovan mulkkunsa aukolle. Se hangoitteli vastaan. Kiihotuksesta turpeana mies koetti olla satuttamatta. Kokeneena miehenä hän tiesi, että ensimmäisen työnnön oli oltava voimakas, jotta kalvo antaisi periksi. -Tyttö vinkaisi. Kulli oli hätää kärsimässä parin sentin syvyydessä. Pillu puristeli vartta ja miehen olisi tehnyt mieli vain työntyä pohjaan asti ja aloittaa nussiminen. Hän pysähtyi.
        -Ihana pillu sinulla. Se tuntuu tosi hyvältä ja toivottavasti sinäkin pääset nauttimaan kohta.
        Mies työntyi hitaaaasti eteenpäin. Sentti sentiltä kyrpä upposi samettiseen pehmeyteen. Jokainen hermo tuli huomioiduksi. Miehen elin säkenöi ja pani tämän voihkimaan. Tyttökin rentoutui ja täyteyden tunne loi pikkuhiljaa nautinnollisia tuntemuksia.
        Mies aloitti liikkumaan verkkaan. Litinä kävi kun paksu kulli upposi pillun syvyyksiin ja yhtäkkiä molemmat olivat haltioissaan. Mies vetäytyi melkein suuaukolle.
        Jane kohotti jo lanteitaan malttamattomana ja kinusi kullia takaisin. Mies lävisti tämän ja tytön huutojen säestämänä työntyi koko matkan perille saakka. Siellä hän taas pysähtyi haukkomaan henkeään.
        -Tyttö, saat minut melkein laukeamaan nyt jo. Ollaan hiljaa paikoillaan. Kohta saat lisää. Miltä se kulli tuntuu?
        Jane sopersi: -Mahtavalta, isä. Se on niin suuri. Ja silti se tekee niin hyvää kun liikkuu mun pillussa.
        -Nyt jatketaan. Näytän miten pannaan. Voi liikkua näin edestakaisin puolessa varressa, sitten tuikata syvään näin...
        Ja molemmat voihkaisivat. -Se tuntuu erityisen hyvältä, koska näin saan pilluasi mahdollisimman paljon. Ja sinä koet minun varteni kokonaan...
        Mies liikkui rytmikkäästi. Lopulta he molemmat keinuivat toisiaan vasten, mies yllätti välillä painamalla pohjaan. Silloin pillu reagoi supistumalla entisestään ja kietomalla peniksen syleilyynsä.
        Pian mies oli pakotettu kiihdyttämään tahtia. Kiveksissä odotti kihelmöivä jännite valmiina purkautumaan.
        -Ooh tyttö, tuntuuko siltä että olisit kohta valmis...
        Jane huohotti vastaukseksi aivan pian ja niin mies päästi itsensä irti.
        Hän alkoi panna lujaa niin että paukkui ja tyttö voivotti yhä kovempaan ääneen.
        -Iskä, mul taitaa tulla kun sä teet niin hyvää...
        Mies nyki lyhyin vedoin, eikä malttanut kauas ihanasta pillunperästä. Hän huohotti ja otsalla oli hikikarpaloita.
        -Aaaaa isi, mä tuun! Älä ota sitä pois!
        Ei olisi tullut kuuloonkaan. Mies voihki hänkin vitun puristuksessa ja tytön orgasmisupistuksissa. Jane vääntelehti kun sisällä kiehui, miehen elin tökki hänet ekstaasiin ja hän huusi. Samalla hän ponnisti isää vasten ja lypsi lantionpohjan lihaksillaan tämän katkeamispisteeseen
        -Helvetti, mikä taivaallinen pillu, mies murisi lykkiessään voimalla tyttöön. Samalla hän otti nännin suuhunsa ja kulli syvällä pillussa Janen nautinto oli tähtitieteellinen.
        Mies luopui pidättämästä, hän painautui aivan kiinni tyttöön. Kaksi, kolme neljä kertaa hän jännittyi huippuunsa ja ruiski spermansa Janen kohtuun.
        Sitten nautinnon jälkimainingeissa he lysähtivät toisiaan vasten täysin kaukana tästä maailmasta.

        Kommentteja?


      • Anonyymi
        Mylady kirjoitti:

        Kommentteja?

        Mahtava kirjoitus. Ei tuohon oikein mitään muuta voi sanoa. Seisoi ja olisin runkannut jos olisi pystynyt.


      • Mylady kirjoitti:

        -Isältäsi haluat munaa, vai mitä? Vastaa?
        Jane ynisi ja tarjosi rintojaan vielä.
        Isä lipitti nännejä ja toisella kädellä etsiytyi housuihin. Puuvillapöksyt olivat kosteat. Mies ei nähnyt mutta tunsi mitä pöksyjen alla oli. Valtavan liukas pillusuu joka halusi nyt aisaa mitä selkeämmin.
        -Oih, tyttö, oletpas jo märkänä. Kokeillaas mitä käy kun...
        Mies alkoi työntää etusormeaan aukkoon. Pillu myötäili sormea ja pingottui sen ympärille kuumana ja kireänä. Miehellä seisoi jo niin että se teki lähes kipeää. Näin kiihottunut hän ei ollut ollut koskaan. Vaikka pillu oli liukastunut hyvin, aukko oli ahdas. Tekisi tiukkaa tunkeutua tuonne, suostuttelua se vaatisi. Mutta mies aavisti, että pillu ja sen himoittava omistaja antautuisivat halukkaina, nyt jo huomasi miten kipeästi tyttö kaipasi täytettä pikkupilluunsa. Ja emätin supisteli sormen ympärillä kiivaasti.
        -Oon varovainen, sinä oot niin hemmetin kireä. Pelottaako?
        Tyttö nyökkäsi silmät suurina, eikä aiemmasta rehvakkuudesta ollut jälkeäkään.
        -Älä pelkää. Nyt mennään...
        Mies tuli päälle ja asetteli kovan mulkkunsa aukolle. Se hangoitteli vastaan. Kiihotuksesta turpeana mies koetti olla satuttamatta. Kokeneena miehenä hän tiesi, että ensimmäisen työnnön oli oltava voimakas, jotta kalvo antaisi periksi. -Tyttö vinkaisi. Kulli oli hätää kärsimässä parin sentin syvyydessä. Pillu puristeli vartta ja miehen olisi tehnyt mieli vain työntyä pohjaan asti ja aloittaa nussiminen. Hän pysähtyi.
        -Ihana pillu sinulla. Se tuntuu tosi hyvältä ja toivottavasti sinäkin pääset nauttimaan kohta.
        Mies työntyi hitaaaasti eteenpäin. Sentti sentiltä kyrpä upposi samettiseen pehmeyteen. Jokainen hermo tuli huomioiduksi. Miehen elin säkenöi ja pani tämän voihkimaan. Tyttökin rentoutui ja täyteyden tunne loi pikkuhiljaa nautinnollisia tuntemuksia.
        Mies aloitti liikkumaan verkkaan. Litinä kävi kun paksu kulli upposi pillun syvyyksiin ja yhtäkkiä molemmat olivat haltioissaan. Mies vetäytyi melkein suuaukolle.
        Jane kohotti jo lanteitaan malttamattomana ja kinusi kullia takaisin. Mies lävisti tämän ja tytön huutojen säestämänä työntyi koko matkan perille saakka. Siellä hän taas pysähtyi haukkomaan henkeään.
        -Tyttö, saat minut melkein laukeamaan nyt jo. Ollaan hiljaa paikoillaan. Kohta saat lisää. Miltä se kulli tuntuu?
        Jane sopersi: -Mahtavalta, isä. Se on niin suuri. Ja silti se tekee niin hyvää kun liikkuu mun pillussa.
        -Nyt jatketaan. Näytän miten pannaan. Voi liikkua näin edestakaisin puolessa varressa, sitten tuikata syvään näin...
        Ja molemmat voihkaisivat. -Se tuntuu erityisen hyvältä, koska näin saan pilluasi mahdollisimman paljon. Ja sinä koet minun varteni kokonaan...
        Mies liikkui rytmikkäästi. Lopulta he molemmat keinuivat toisiaan vasten, mies yllätti välillä painamalla pohjaan. Silloin pillu reagoi supistumalla entisestään ja kietomalla peniksen syleilyynsä.
        Pian mies oli pakotettu kiihdyttämään tahtia. Kiveksissä odotti kihelmöivä jännite valmiina purkautumaan.
        -Ooh tyttö, tuntuuko siltä että olisit kohta valmis...
        Jane huohotti vastaukseksi aivan pian ja niin mies päästi itsensä irti.
        Hän alkoi panna lujaa niin että paukkui ja tyttö voivotti yhä kovempaan ääneen.
        -Iskä, mul taitaa tulla kun sä teet niin hyvää...
        Mies nyki lyhyin vedoin, eikä malttanut kauas ihanasta pillunperästä. Hän huohotti ja otsalla oli hikikarpaloita.
        -Aaaaa isi, mä tuun! Älä ota sitä pois!
        Ei olisi tullut kuuloonkaan. Mies voihki hänkin vitun puristuksessa ja tytön orgasmisupistuksissa. Jane vääntelehti kun sisällä kiehui, miehen elin tökki hänet ekstaasiin ja hän huusi. Samalla hän ponnisti isää vasten ja lypsi lantionpohjan lihaksillaan tämän katkeamispisteeseen
        -Helvetti, mikä taivaallinen pillu, mies murisi lykkiessään voimalla tyttöön. Samalla hän otti nännin suuhunsa ja kulli syvällä pillussa Janen nautinto oli tähtitieteellinen.
        Mies luopui pidättämästä, hän painautui aivan kiinni tyttöön. Kaksi, kolme neljä kertaa hän jännittyi huippuunsa ja ruiski spermansa Janen kohtuun.
        Sitten nautinnon jälkimainingeissa he lysähtivät toisiaan vasten täysin kaukana tästä maailmasta.

        Siinä he makasivat huohottaen yhä kiinni toisissaan. Isän penis alkoi pienentyä ja Jane ei olisi halunnut vielä luopua siitä. Ties vaikka isä katuisi niin, että tämä jäisi ensimmäiseksi ja viimeiseksi kerraksi.
        Jane oli pelkästään kiitollinen ja tyydytetty. Pillu oli hellänä äskeisestä rakastelusta. Hänestä valui jotain ulos ja kun isä nousi päältä, hän saattoi nähdä lakanassa verta.
        -Tyttö, se on nyt sitten tehty. Sinusta on tullut nainen. Oletkin oikea aarre naiseksi, miten ihmeessä pystyn pitämään näppini erossa sinusta.
        Jane hymyili tyytyväisenä.
        -Ei sun tarvii pitää. Mehän voidaan tehä näin joka kerta kun äiti on poissa...
        Miestä se huolestutti. Hän läiskäisi tyttöä takamukselle ja lähti viemään lakanaa pyykkiin. Kun hän tuli takaisin tyttö oli alusvaatteissa. Puuvillaisissa pöksyissä luki I love you ja pitsirintsikoista kohosi ylväät kumpareet. Mies katseli pitkään. Hitto, kun hänellä piti olla noin kaunis tytär! Vaimo, joka piti puutteessa ei helpottanut asiaa. Hänellä oli niin paljon paineita, että tyttö saisi kyytiä useasti päivässä jos se olisi hänestä kiinni.
        Ovi kolahti ja mies luikahti vessaan housut kädessään.

        Meni päiviä. Isä oli työmatkoilla ja Jane kävi läpi tapahtumia uudelleen ja uudelleen. Kun hän oli tekemässä läksyjä, puhelin piippasi:
        Mitä kuuluu?
        En pysty keskittymään kun ajattelen vain ihanaa pilluasi. Oletko tyydyttänyt itseäsi? Haluaisin joskus nähdä miten sen teet, ja tahtoisin nuolla sormesi sen jälkeen. Olen täällä kokouksessa, mutta panettaa vietävästi. Uskallatko laittaa jotain kuvaa?
        Jane punehtui ja sydän kävi sykkimään lujempaa. Hän mietti hetken ja istui sitten peilin eteen reidet levällään. Häpyhuulet levittyivät paljaina. Peilistä aukeni suora näkymä pillun syvyyksiin. Toisella kädellä tyttö hieroi itseään ja tallensi tapahtuman.
        Isä vastasi: Huh huh. Maltan tuskin odottaa, että pääsen kotiin. Eiköhän me löydetä joku hetki kahdestaan...

        Jane oli menossa kodinhoitohuoneeseen kun häneen tartuttiin takaapäin. Isä potkaisi oven kiinni perässään ja veti vyötäröstä liki.
        -En voi odottaa. Äitisi on yläkerrassa, mutta tuskin tulee tänne juuri nyt. Käänny ympäri.
        Mies riisui tytön housut polviin ja levitti reisiä. Nopeasti hän otti jäykän kullinsa esille ja asetteli sen pakaroiden väliin. Noin! Mies kiitti luojaansa kun työntyi liukkaaseen kuumuuteen. Tyttökin huudahti vaimeasti ja mies katsoi parhaaksi laittaa käden tämän suun eteen. Isä painoi häntä rivakasti takaapäin, tyttö taipui tasoa vasten. Heidän seistessään pillu jännittyi ja teki asennon erittäin nautinnolliseksi heille molemmille.
        -Tyttö, ihanaa liikkua vihdoin sinun sisälläsi ja nussia kunnolla. Anna tulla ja räjäytä kiimasi.
        Mies tikkasi syvään ja Jane alkoi väristä tuntemustensa keskellä. Mulkku hieroi hänet taivaisiin, lähemmäs ja lähemmäs reunaa. Mieskin läähätti kestokykynsä kun äärirajoilla kun Jane työnsi persettään auliisti taaksepäin.
        -Isä, aah...Sun muna on niin iso...ja paksu. Työnnä sitä syvempään just noin...En kestä jos tuut pois musta.
        Isä tarrasi rinnoista kiinni ja nussi nopeassa rytmissä. Pakarat jännittyivät kun tyttöä porattiin alaruumis nykyttäen. Mies oli kumartunut tytön ylle ja kuiski rivoja tämän korvaan:
        -Minä tuun joku yö sun huoneeseen ja nussin sua niin, että sänky soi. Suutelen niin, ettet voi huutaa orgasmissasi kun työntelen kyrpää pitkin sun vittua. Imen ja nuolen näitä ihania munkkeja niinkuin rakastat...
        -Aa, isä, iih...Mä tuuuun! Jane puski persettään hulluna taakse ja ahmi senttejä sisäänsä. Kulli nyki niin valmiina. Mies nai pitkin vedoin aukolle ja syvään, jokainen liike kouristelevassa pillussa oli silkkaa taivasta. Mies murisi ja nussi ihanimmat työnnöt perille saakka.
        -Rakastan sua...aah. Siemennän sinut niin että tulisit paksuksi mun spermasta! Täältä tulee! Kiima ryöpsähti miehestä ja hän ruiski paineella lastit tyttärensä vittuun.
        Kun himo oli tyydytetty molemmat lähtivät suuntiinsa ja äiti tuli vastaan portaissa. Hän hymyili tyttärelleen ja lausahti: Voi kun olet kaunis posket tuolla lailla rusottaen! Kuulinko oikein, tuliko se isäsi jo?
        -Tytön teki mieli nauraa hervottomasti, mutta tyytyi vastaamaan isä olevan kotona joo. Tuliaiset oli ehditty antaa kodinhoitohuoneen hämyssä. Hän ei olisi voinut olla enemmän tyytyväinen ja pian isäkin ilmestyi naama punottaen portaisiin.
        -Uupunut olo. Taidan mennä keräämään voimia. Vaimo nyökkäsi osaanottavasti ja kosketti hänen kättään.
        -Lepää nyt. Olet sen ansainnut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mahtava kirjoitus. Ei tuohon oikein mitään muuta voi sanoa. Seisoi ja olisin runkannut jos olisi pystynyt.

        Mulla oli pakko runkata,tuliki kunnon lasti


      • Anonyymi
        Mylady kirjoitti:

        Kommentteja?

        Makasin alasti irtopatjalla kellarissa. Isä istui laatikon päällä. Katseli ja hörppi olutta. Raksaporukka nussi minua. Oli nussineet jo jokainen kerran. Kohta alkaisi toinen kierros. Isä korotti niiden tunti liksaa jokaiselta nussimiskierrokselta.


      • Anonyymi
        Mylady kirjoitti:

        Kommentteja?

        Mahtavaa!!!!! Kovana on, pakko runkata :)


      • Anonyymi
        Mylady kirjoitti:

        -Isältäsi haluat munaa, vai mitä? Vastaa?
        Jane ynisi ja tarjosi rintojaan vielä.
        Isä lipitti nännejä ja toisella kädellä etsiytyi housuihin. Puuvillapöksyt olivat kosteat. Mies ei nähnyt mutta tunsi mitä pöksyjen alla oli. Valtavan liukas pillusuu joka halusi nyt aisaa mitä selkeämmin.
        -Oih, tyttö, oletpas jo märkänä. Kokeillaas mitä käy kun...
        Mies alkoi työntää etusormeaan aukkoon. Pillu myötäili sormea ja pingottui sen ympärille kuumana ja kireänä. Miehellä seisoi jo niin että se teki lähes kipeää. Näin kiihottunut hän ei ollut ollut koskaan. Vaikka pillu oli liukastunut hyvin, aukko oli ahdas. Tekisi tiukkaa tunkeutua tuonne, suostuttelua se vaatisi. Mutta mies aavisti, että pillu ja sen himoittava omistaja antautuisivat halukkaina, nyt jo huomasi miten kipeästi tyttö kaipasi täytettä pikkupilluunsa. Ja emätin supisteli sormen ympärillä kiivaasti.
        -Oon varovainen, sinä oot niin hemmetin kireä. Pelottaako?
        Tyttö nyökkäsi silmät suurina, eikä aiemmasta rehvakkuudesta ollut jälkeäkään.
        -Älä pelkää. Nyt mennään...
        Mies tuli päälle ja asetteli kovan mulkkunsa aukolle. Se hangoitteli vastaan. Kiihotuksesta turpeana mies koetti olla satuttamatta. Kokeneena miehenä hän tiesi, että ensimmäisen työnnön oli oltava voimakas, jotta kalvo antaisi periksi. -Tyttö vinkaisi. Kulli oli hätää kärsimässä parin sentin syvyydessä. Pillu puristeli vartta ja miehen olisi tehnyt mieli vain työntyä pohjaan asti ja aloittaa nussiminen. Hän pysähtyi.
        -Ihana pillu sinulla. Se tuntuu tosi hyvältä ja toivottavasti sinäkin pääset nauttimaan kohta.
        Mies työntyi hitaaaasti eteenpäin. Sentti sentiltä kyrpä upposi samettiseen pehmeyteen. Jokainen hermo tuli huomioiduksi. Miehen elin säkenöi ja pani tämän voihkimaan. Tyttökin rentoutui ja täyteyden tunne loi pikkuhiljaa nautinnollisia tuntemuksia.
        Mies aloitti liikkumaan verkkaan. Litinä kävi kun paksu kulli upposi pillun syvyyksiin ja yhtäkkiä molemmat olivat haltioissaan. Mies vetäytyi melkein suuaukolle.
        Jane kohotti jo lanteitaan malttamattomana ja kinusi kullia takaisin. Mies lävisti tämän ja tytön huutojen säestämänä työntyi koko matkan perille saakka. Siellä hän taas pysähtyi haukkomaan henkeään.
        -Tyttö, saat minut melkein laukeamaan nyt jo. Ollaan hiljaa paikoillaan. Kohta saat lisää. Miltä se kulli tuntuu?
        Jane sopersi: -Mahtavalta, isä. Se on niin suuri. Ja silti se tekee niin hyvää kun liikkuu mun pillussa.
        -Nyt jatketaan. Näytän miten pannaan. Voi liikkua näin edestakaisin puolessa varressa, sitten tuikata syvään näin...
        Ja molemmat voihkaisivat. -Se tuntuu erityisen hyvältä, koska näin saan pilluasi mahdollisimman paljon. Ja sinä koet minun varteni kokonaan...
        Mies liikkui rytmikkäästi. Lopulta he molemmat keinuivat toisiaan vasten, mies yllätti välillä painamalla pohjaan. Silloin pillu reagoi supistumalla entisestään ja kietomalla peniksen syleilyynsä.
        Pian mies oli pakotettu kiihdyttämään tahtia. Kiveksissä odotti kihelmöivä jännite valmiina purkautumaan.
        -Ooh tyttö, tuntuuko siltä että olisit kohta valmis...
        Jane huohotti vastaukseksi aivan pian ja niin mies päästi itsensä irti.
        Hän alkoi panna lujaa niin että paukkui ja tyttö voivotti yhä kovempaan ääneen.
        -Iskä, mul taitaa tulla kun sä teet niin hyvää...
        Mies nyki lyhyin vedoin, eikä malttanut kauas ihanasta pillunperästä. Hän huohotti ja otsalla oli hikikarpaloita.
        -Aaaaa isi, mä tuun! Älä ota sitä pois!
        Ei olisi tullut kuuloonkaan. Mies voihki hänkin vitun puristuksessa ja tytön orgasmisupistuksissa. Jane vääntelehti kun sisällä kiehui, miehen elin tökki hänet ekstaasiin ja hän huusi. Samalla hän ponnisti isää vasten ja lypsi lantionpohjan lihaksillaan tämän katkeamispisteeseen
        -Helvetti, mikä taivaallinen pillu, mies murisi lykkiessään voimalla tyttöön. Samalla hän otti nännin suuhunsa ja kulli syvällä pillussa Janen nautinto oli tähtitieteellinen.
        Mies luopui pidättämästä, hän painautui aivan kiinni tyttöön. Kaksi, kolme neljä kertaa hän jännittyi huippuunsa ja ruiski spermansa Janen kohtuun.
        Sitten nautinnon jälkimainingeissa he lysähtivät toisiaan vasten täysin kaukana tästä maailmasta.

        Onpa brutaali pedo fantasia, huh huh


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Makasin alasti irtopatjalla kellarissa. Isä istui laatikon päällä. Katseli ja hörppi olutta. Raksaporukka nussi minua. Oli nussineet jo jokainen kerran. Kohta alkaisi toinen kierros. Isä korotti niiden tunti liksaa jokaiselta nussimiskierrokselta.

        Mies laskeutui päälleni. Nostin lantiotani ylöspäin. Punaistuin, hävetti, miehet hihittivät kuinka kiimainen olen.


    • Anonyymi

      No huhhuh. Tulin kyllä ja oon tullut muutamia kertoja aikasemminkin näitä lukiessa. Lisää!

    • Anonyymi

      Taivas nyt on kyrpä kova

    • Anonyymi

      Kirjota lisää

    • Anonyymi

      Tuun nyyyyyt........

    • Anonyymi

      Kyllä olisi kiva saada nuoremman naisen seuraa hyväillen ja kiihoittaen . Loppu on sinusta kiinni mihin asti edetään. M60v Kuopio.

    Ketjusta on poistettu 22 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1913
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1486
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1408
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      16
      1398
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1375
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe