Olenko valmis omaan poniin?

Anonyymi

Moi! Haluaisin kuulla rehellisen mielipiteen + perustelut olisinko valmis omaan poniin.
Olen itse 14 kohta 15 vuotias tyttö . (Poni tulisi, kun olisin yli 15) Pituutta löytyy vähäsen yli 150cm. Oon ratsastanut vuodesta 2012-13, mutta meidän muuttaessa alotin aktiivisesti taas 2016. Handlaan hec juttujen lisäksi heb juttuja, ja käyn koko ajan tunneilla ja opettelen lisää! Mulla on ollut useita vuokraponeja, ja siinä samassa tehnyt paljon tallihommia. Myös ratsastanut niitä vaikeimpia ja jääräpäisempiä poneja, eli olen aika napakka junnu! Etsittäis mulle esteponia, mahdollisesti että ostettais ulkomailta . Tämä poni sijoittuisi talliin, joka on täynnä aikuisia ja nuoria ketkä vastailee mieluusti kysymyksiin & auttaa kun on siihen tarve. Vanhemmat ei harrasta ratsastusta, mutta äiti käy silti aina tallilla mukana ja tietää hevosista jonkin verran ja on ratsastanut pari kertaa :) Raha-asiat on mietitty, ja tultu tulokseen että meillä olisi siihen varaa. Kisaamisen aloittaisin esteillä ja päätavoite on päästä kisaamaan 90-100cm luokkia . Tiedän kuinka usein hevonen kengitetään, rokotetaan, raspataan. Milloin se ei voi hyvin yms. Tiedän myös kilpailulupa jutut ja kisasäännöt :) Ruokavaliosta keskusteltaisiin valmentajan kanssa, jos hevonen tulee ulkomailta ja tiedän karanteenista. Lisää voi kysyä jos haluaa!

2

<50

  Vastaukset

  • Joo !

  • Kuulostaa sille että olisit mutta muista että hevosesta tulee iso vastuu ja huoli on usein kova kokoajan

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vainaja löytyi Räskin hiekkakuopalta

   Poliisi epäilee murhaa. Saapa nähdä poistetaanko tämäkin keskustelunavaus.. täytyy sanoa että palstalla on varmasti Suomen typerin moderointi.
   Kotka
   31
   1797
  2. Stefu haki eilen Isabellan Hankoon

   Ovat nytkin siellä. Martina ei sitten sinne päässyt.. Martinahan Menaisissa sanoi, hän aikoo yhä siellä käydä... ilmeisesti Hangossa myös Sofia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   58
   1489
  3. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   60
   1210