Vakava sairastuminen

Anonyymi

Juoksin lääkärillä työssä ollessa,13 antibioottikuuria vuodessa lisääkin olisi annettu.Kiistettiin sisäilmaongelma loppuun asti ,ihmisiä vaihtoi työpaikkaa.,muuten loistotyöpaikka viihdyin.Tän tilanne kun lopetin 10v sitten ,oli kävelin muutaman metrin ,kohtaus,olin jo saanut astmalääkkeet työssä ollessa,taipumus astmaan lapsesta,oireilua.Työpaikassa haisi,vaatteet haisi,home.Maalattu pläntit piiloon,yskittiin kilpaa,ääni poissa,pieni kuumeilu,nenästä valui veri,ihottumat,keuhkoputkistakin veri aamuisin,nivelkivut,kävelykin muuttui,jatkuvat hengitys ,
yläätieinfektiot.Minulla kului rahaa juosta siellä,täällä ja lääkitys.Poskiontelot muurautui umpeen,ensin korjattiin hampaat,ei niissä vika ollutkaan vaikka hampaiden kohtaan koski vaan ontelot.Sain tarpeekseni läksin 2010,terv.kesk.parin päivän päästä sairaalan keuhkopolille,sillä tiellä ollaan,tervettä työpaikkaa ei ole löytynyt vieläkään ,Meni monta vuotta toipumiseen ,oireilut jatkuu tulee rajuna,nyt kemikaalit.Ei ole asiaa kaupunkeihin,oikeen mihkään.Pakokaasut,tuoksut,kivut ,jalat eivät kanna,Nyt oli kostea syksy joka pahensi oireilua. Hirveä määrä lääkettä koko ajan,ulkohomeet aih.hirveä tärinä myrkky joku imeytyi ,päätäsärkee ,polyypit tuli tuolla työpaikassa ollessa.Minusta tämä vaiva on niin fyysinen,paniikkihäiriö tulee tukehtumistunteesta,ilma keuhkoon menee mutta ei ulos,kosteus on pahasta.Uniapnea keskivaikea ei voi käyttää konetta olin kuolla ,aamuisin henki kulkenut juuri lainkaan,vasempaan rintaan koskee onko sydänkin jo menossa,yskmisestä??? Talvella kun apneakone vielä oli,yskin vihreää limaa,välillä tuli ihankuin vettä?muutenhan koneen kanssa meni hyvin.Luuletteko että paranen koskaan?oireilen kaikesta nenä tukkoinen,yskin toisinaan yöt läpeensä,alettu epäillä olenko tuonut kotiin jotain sillä 4eri paikkaa missä on sädesieni,migrobit ja tämän hetkisessäkin paikassa missä olen , ollut vesivahinko edell.ihmiset poistuivat uudet tiloihin, Näistä asioista ei saa puhua.Minut olisi laitettu pariin muuhunkin mistä muut lähti ja toisessa työpaikassa ne ketkä pystyy olemaan jäi , yskin huimaa nykyses paikassa huimaa,päätäsärkee joka kerran kun siellä ,nukun loppuviikon väsynyt,niveliä koskee joka yö.Oli joku taho joka olisi alkanut terapoida taudista eroon,se on mielenvaiva,sanoin en ikinä ajattele mitään tauteja ,mutta kun tukehtumistunne tulee mitä silloin ajattelen,kesääkö käynkö makuulle ajattelen olevani espanjassa,,kuolisin lääkettä saatava,extraakin..nyt oli antib.kuuri vihreä pitkäaik,yskä,rohina 1500mg päivä,ei sekään auttanut.Keuhkoahtaumalääkitystäkin ja tuntuu välillä tehottomalta.Muistan ikuisesti kun 2010 tuli lapsi jolla paha atooppinen ihottuma kauttaaltaan pahoja punaisia plänttejä,nenä valui ,kovin yski..millainenkohan lapsen elämä on nyt.Kukaan ole vastuussa jättävät omanonnensa nojasn valehtelua kukasn sairastunut pahasti.TÄÄ ON!!onko kohtalokavereita
Toivoo usein saisi lähteä pois.Jaksa enää..

9

174

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • - Onpa paha tilanne sairastuttuasi noin pahasti. Kirjoitustasi oli vaan aika vaikeaa lukea jätettyäsi välilyönnit pisteen ja pilkun jälkeen pois. Älä loukkaannu huomauttamisestani meikänkin saatua aika lailla kyytiä https://tinyurl.com/y6ny2dgo tällä foorumilla.

      Tässä on muuten aika hyvä kirjoitus parin vuoden takaa:

      Lukijoilta: Kenen vastuulla homeesta sairastuneiden hätä?
      https://www.ilkka.fi/mielipide/yleisolta/lukijoilta-kenen-vastuulla-homeesta-sairastuneiden-hata-1.2258988

      Kirjoittajana edellä itsekin homeista sairastunut lääkäri Tamara Tuuminen, ks. esim.
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15215355/sisapiirin-laaketiedetta-ilman-normaalia-debattia

      Mutta aloituksestasi, mitä siitä irti sain, syntyy näkemys, että et saisi altistaa itseäsi enää MISSÄÄN homelukaalissa, oli se sitten työpaikka tahi mikä vaan, kärsiessäsi jo nyt erittäin vakavasta sairaudesta, keuhkoahtaumasta, joka estää sinua hengittämästä kunnolla!

      Keuhkoahtaumasta löysin tällaisia linkkejä:

      https://www.hengitysliitto.fi/fi/hengityssairaudet/keuhkoahtaumatauti-copd
      http://www.tritolonen.fi/uutiset/2721-keuhkoahtaumatauti-kalaoljy-ja-d-vitamiini

      Jälkimmäisessä on tutkimustietoa kalaöljystä ja D-vitamiinista, jotka ovat olleet meikällä jo pitkään käytössä; kalaöljy jo ennen homeille altistumista ja vahva D-vitamiini tullut kuvioihin vasta sen jälkeen riittämättä pitämään flunssattomana enää niin kuin ennen, josta kirjoitan muun muassa täällä https://tinyurl.com/yxa4s7vl tarvitessani lisäksi AntiWiriä, josta kerron myös https://tinyurl.com/y4vklpkc tuolla. Kapseli AntiWiriä päivässä on auttanut niin paljon, että olen voinut jättää tauolle https://tinyurl.com/y4r4yjjb Mullein Lung Complexin, josta olen lukenut jonkun saaneen https://tinyurl.com/y6oq2722 apua keuhkoahtaumaankin.

      Minua kiinnosti selvittää sekin, voivatko homeet aiheuttaa keuhkoahtaumaa, aiheuttaessaan niin paljon sairauksia laidasta laitaan, ks. esim. https://tinyurl.com/y36yrpk3 "CDC Report Says Mold Can Cause Various Illnesses and Diseases Such as Cancer". Ikävä kyllä vastaus on kyllä, eli keuhkoahtaumaan voi sairastua, vaikkei olisi tupakoinut koskaan, ks. https://www.copdfoundation.org/COPD360social/Community/Questions-and-Answers/Mold-Related-COPD.aspx "Mold Related COPD" eli homeeseen liittyvä keuhkoahtaumatauti:

      COPD in Non-Smokers
      [Keuhkoahtauma ei-tupakoimattomilla]
      You can develop COPD even if you have never smoked
      [Sinulle voi kehittyä keuhkoahtaumatauti, vaikket olisi koskaan edes tupakoinut]
      https://www.verywellhealth.com/copd-in-the-never-smoker-914737

      Lopuksi:

      Eipä niitä auttajia ole paljon. Ei auta kuin yrittää hoitaa itse itseään ja selvittää asioita parhaansa mukaan, jos oikeaa apua ei saa.

      Tietoa netissä riittää, vaikkei kaikkeen kannata lähteä mukaan.

      Paniikkihäiriö pahentaa kaikkia oireita, yritä olla kaikesta huolimatta rauhallinen, vaikka vaikeaa onkin.

      Liian raskasta oli tämänkin repiminen selkänahastaan ollessani itsekin niin sairas, mutta täytyihän sinulle edes jonkun vastata liian monien jäädessä vastausta vaille.

    • Anonyymi

      Hei kohtalotoveri, Kuulostaa liiankin tutulta tuo kokemuksesi. Ensin pahat homeoireet ja sitten nyt kemikaaleista sama. Sama täällä, eipä ole oikein asiaa kaupunkiin, julkisiin liikennevälineisiin eikä oikein mihkään. Pakokaasut, tuoksut, jotkut pesuaineet saa saman aikaan kuin alunperin homeet. Näin me erakoidutaan.. Toivottavasti toipuminen sinulla alkanut ja jää taakse, sekä kivut ja se että jalat eivät. Olen itse ollut vuoden pois hometiloista ja moni oireilu on onneksi jo hieman lieventynyt. Mutta pitkä tie tuntuu olevan. Flunssat tulevat edelleen rajuina ja kestävät pitkään. Vihaksi pistää että tätä asiaa niin paljon vähätellään.

      • Anonyymi

        ja se että jalat eivät kanna*


    • Anonyymi

      Kun lääketiede ei ymmärrä mistä on kyse kroonisessa väsymysoireyhtymässä, paitsi nyt alkaa jotain selvitä, niin miten luulevat tietävänsä, mitä homemyrkyt vaikuttaa. Itse olen huomannut homealtistuksen ym. muiden myrkkyjen hengittelyn jälkeen jalkojen kipuilun ja voimattomuuden lisääntymisen. Jos kroonisessa väsymysoireyhtymässä todetaan, että solujen energiantuotanto ja mahdollisesti myös kyky käyttää energiaa on heikentynyt, niin millä perusteella homealtistuneiden oireet on pelkästään toiminnallisia?


      https://www.laakarilehti.fi/tieteessa/laaketieteen-maailmasta/kroonisessa-vasymysoireyhtymassa-samoja-piirteita-kuin-talviunessa/?public=8f930c912095a0353575a988d8eb1901&utm_source=facebook

    • Anonyymi

      Olen ihmetellyt omaa loputonta väsymystä viime kesästä lähtien, samoin kuin tuota yskää ja liman yskimistä. Nukun ja nukun mutta en koe itseäni virkeäksi. Kuukaudet vaihtuu, mutta yskäkin vaan pysyy. Kurkkua pitää selvittää jatkuvasti ja niveliä särkee. Nämä oireet tulleet työpaikalla, jossa hometta.

      Todella hyvä tuo edellä ollut linkki
      väsymysoireyhtymän taustoista: neuroinflammaatiosta saattaa seurata ruokahalun ja liikkumisen väheneminen ja unen lisääntyminen”. ”Potilailla nähdään neuroinflammaatiota ja koliinikreatiniinin sekä laktaatin suurentuneita pitoisuuksia, jotka korreloivat väsymyksen kanssa. Selkäydinnesteestä on löydetty kudosvaurioon ja sen korjaantumiseen liittyviä proteiineja.”

      Täytyy ilmeisesti perehtyä jenkkien tietämykseen asiasta jos kerran Yhdysvalloissa arvioidaan 2,5 miljoonan ihmisen kärsivän väsymysoireyhtymästä.
      Tuntuu että täällä meidät jätetään vaan heitteille. Masennuspilleriä lääkäri vaan tarjoaa..

      Lukemisen arvoinen tuo artikkeli:
      https://www.laakarilehti.fi/tieteessa/laaketieteen-maailmasta/kroonisessa-vasymysoireyhtymassa-samoja-piirteita-kuin-talviunessa/?public=8f930c912095a0353575a988d8eb1901&utm_source=facebook

    • Anonyymi

      Olen valittanut sisäilmasta kaikille mahdollisille tahoille ja vaatinut työpaikalle tarkastuksia ja remontoitukin on jo tähän mennessä, koska mittauksissa todettiin kosteusvauriomikrobeita. Ehkä se vähän auttoi, mutta kun koko talo on pilalla, niin ei parin huoneen pintaremontti ja eristeiden lisåäminen paljon auta. Oireet jatkuvat.

    • Anonyymi

      Homeopaattiset valmisteet auttaa, ainakin Thuja 200 jonkin verran, lisäksi tarttee varmaan joitakin muitakin. Ottakaa selvää.

    • Anonyymi

      Voisko joku selittää että miten ne homeopaattiset jutut poistaa toksiinit mun elimistöstä? Sori, en vaan usko moiseen.
      Lisäksi niiden varjolla ei pidä ainakaan altistaa itseään enempää homeille. Vaan pysyä pois niistä tiloista eikä kuvitella että jonkun homeopatian avulla kykenee niitä toksiineja sietämään tai siedättymään. Sellaisista tiloista porukat pois ja purkamaan tai remontoimaan! Siinä on ainut ratkaisu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      250
      2359
    2. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      71
      1772
    3. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      162
      1487
    4. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      328
      1483
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      41
      1035
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      79
      879
    7. Oho! Niko Saarinen saa melko persoonattomaan kotiinsa luksus faceliftin - Katso ennen-jälkeen kuvat!

      Niko Saarinen ja aika näyttävä face lift! Palkitun radiojuontajan koti sai aivan uutta lämpöä ja hehkua tv-ohjelmassa.
      Suomalaiset julkkikset
      5
      785
    8. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      172
      755
    9. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      203
      702
    10. Ettet vaan pety niin

      Varoitan etukäteen kaiken kokemamme jälkeen että en tule laittamaan viestiä enää (ensin) enkä lähestymään (ensin) enää.
      Ikävä
      50
      700
    Aihe