Rauman kodinkoneliikkeet?

Anonyymi

Mitä mieltä rauman kodinkoneliikkeistä? Mistä kannattaa ostaa?

Powerista ei saa palvelua (ja kun saa niin huonoa) kun niin paljon aina väkeä, euroniksillä ei tavaraa (käytiin vaimon kanssa tiskaria katsomassa oli 2 esillä kumpaakaan ei heti mukaan saatavissa + kilpailijalla hinta 100e halvempi)

Onko muilla vastaavia kokemuksia? Täytyykö aina poriin giganttiin lähteä? Entä Raisio verkkokauppa?

8

217

  Vastaukset

  • Kyllä omasta kylästä kaiken tarvittavan saa, luullaan vaan että muualla kaikki paremmin!

  • Jokainen ostaa mistä parhaaksi näkee. Itse ostan netistä. Tukisin toki Rauman kauppiaita, mutta kun se hinta. Sitten on myös vaivattomuus. Kotiovelle on mukavampi saada tavara, kuin itse hakea kaupasta. Ruokaa en ole vielä tilannut, mutta varmaan tulevaisuudessa tilaan. Se on kyllä sanottava, että kun menee ostamaan kaupasta, siis ihan fyysisesti, näyttää nettihinnan, niin usein myyvät ihan samaan hintaan.

   • Siis eiköös noilla myymälöilläkin jonkinlainen kotiinkuljetus kuitenkin ole?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Siis eiköös noilla myymälöilläkin jonkinlainen kotiinkuljetus kuitenkin ole?

    Juu ja ens viikolla Mustana perjantaina tulee kyl varmaa sellasia hintoja ja tarjouksia et oksat pois! Sillon ostellaan koko päivän. Täytyy koittaa varmaa pekkasta ottaa et ehtii ostelee ja tinkailee...


  • Nyt vähän aiheen vierestä kysymys. Mikä on pekkanen?

   • Työajan lyhennysvapaalla eli pekkasilla tai pekkaspäivillä tarkoitetaan eräisiin suomalaisiin työehtosopimuksiin sisältyvää menettelyä, jossa työntekijä ansaitsee palkallista vapaata perustuen työajan pituuteen. Palkallista vapaata ansaitaan, mikäli työehtosopimuksen mukainen säännöllinen työaika on sama kuin työaikalain mukainen säännöllinen työaika, kahdeksan tuntia vuorokaudessa tai 40 tuntia viikossa. Useissa työehtosopimuksissa säännöllinen työaika on kuitenkin tätä lyhyempi, esimerkiksi 7,5 tai 7,25 tuntia vuorokaudessa ja vastaavasti 37,5 tai 36,25 tuntia viikossa, eikä näiden sopimusten perusteella siten ansaita työajan lyhennysvapaata.

    Työajan lyhennysvapaan tarkoituksena on tasata työaika keskimäärin 36,6 tuntiin viikossa eli 1 732 tuntiin vuodessa (vuosi 2004). Päivittäisen 8 tunnin työajan lyhennys on nykyään 21 minuuttia ja sen saa tavanomaisesti kerryttää käytettäväksi myöhemmin, jolloin ne voi käyttää palkallisena vapaana, esimerkiksi noin yhden kokonaisen työpäivän kuukaudessa. Osa työnantajista sallii kertyneiden vapaiden liittämisen työntekijän vuosiloman jatkoksi. Lyhyissä määräaikaisissa työsuhteissa työajan lyhennysvapaa voidaan hyvittää työntekijälle palkan yhteydessä maksettavana työajan lyhennyskorvauksena.

    Nimityksenä pekkaset tai pekkaspäivät juontaa vuoteen 1984, jolloin työajan lyhentämiseen tähtääviin päätöksiin osallistui ratkaisevasti valtioneuvoston kanslian tulopoliittinen selvitysmies Matti Pekkanen.


  • No oliko hyviä tarjouksia viikonloppuna, vai pitikö lähteä muualle....?

  • Ainakin myyjät tuntuu vaihtuvan tiuhaan...

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Torppa sairaalaan

   Kas kas..oliko ullatus, että taas tapahtuu..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   93
   2470