Satanismin moraaliset säännöt

Anonyymi

Tehään koulussa esitelmää Satanismista ja meillä on nyt kysymys, että millasia sääntöjä Satanismeilla on...? osaisko joku kertoa mulle:)? Kiitos jo etukäteen👍

9

1356

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Satanismi on melkein kokonaan kuihtunut Suomesta. Sarvipää ei enää kiinnosta. Eletään lopun aikoja, heh ja heh.

      • Anonyymi

        Ja epäilen, että kyseessä on sama tyyppi, joka profetiat palstalla esiintyy profeettana, ja juutalaisuus palstalla peräti jo jumalanakin. Siinä näyttäisi olevan todellinen satanisti, tosin kyseessä myös mielisairaus, joten henkilö ei välttämättä hallitse itseään. Mielisairas ei voi olla satanisti, koska hän ei toimi täydestä järjestä. Nk. riivattukaan ei ole satanisti.
        Arvelen, että parhaita satanisteja ovat ne luonteet, jotka ovat hyväuskoisia idiootteja. Ateistikin on lähempänä satanistia kuin se, joka pukeutuu "satanismin muodin mukaisesti" tunnustaakseen uskontoaan.
        Se, joka tuntee astrologian, löytää itsensä, eikä tuomitse myöskään muita, koska ymmärtää, että jokaisella on oma luonteensa, ja kehityspolkunsa. Valitettavaa vain, että satanismi tuomitsee kehityksen, joten satanistin pitäisi pysyä erossa viisauksista ja opinnoista, eli kirjojen lukeminen ja tiedon hakeminen on kielletty. Voisi väittää, että ääri-islamilaisuus on vasta askel satanismista, koska se tuputtaa lähes kaiken yhden kirjan sivujen väliin. Sama koskee kaikkia uskontoja, jotka perustuvat yhteen kirjaan tai kirjakokoelmaan (raamattu).
        Kun siis nähtiin mitä USA teki Afganistanissa, antoi vallan Taleille aseita myöten, oli se lähempänä satanismia kuin kristinuskoa, koska kehittymättömälle kivikautiselle uskonnolle annettiin valta.


    • Anonyymi

      Nyt on 14.02.2021, ystävänpäivä. Suomessa.

    • Anonyymi

      Todelliset satanistit on visusti piilossa. Ne, jotka haluaa huomiota, pukeutuu huomiota herättävästi. Sillä ei ole satanismin kanssa tekemistä, enemmänkin "voin huonosti, teen tutkimusmatkaa tjsp."
      Todellinen satanismi on niin pahaa, että sitä ei harrastelijasatanistitkaan kestäisi, suoraan voi väittää, että se varmasti kuvottaa myös tekijöitä, elleivät ole jo valmiiksi sekopäitä.
      Se on todella äärilaidoilla menevää. Ollaan valmiit häpäisemään oma laji ja lajikohtaiset luonnolliset moraalisäännöt vain, että saadaan himoittua valtaa, siis lyhyesti, ihmisyyden vihollisuutta, elämän häpäisyä, viattomuuden tärvelemistä, Jumalan pilkkaamista, joka lopulta voi viedä mielisairauteen.
      En suosittele kenellekään, joka kunnioittaa omaa elämäänsä tervejärkisenä. Raha ei ole sen arvoista, eikä ruumiista poistumiskokemukset.

      Kuten eri uskonnoissa on eri lahkoja ja elämänkatsomusta, niin myös satanismissa, sekä kevyttä että raskasta, mutta arvelen, että vain viranomaiset ja sisäpiirit tietävät missä ovat todelliset potentiaalit, todelliset tietäjät, taikurit, ennustajat yms.
      Voi vain kuvitella mihin joutuvat ne kaikki esim. USA:ssa vuosittain kadonneet lapset.
      Ei se mitään, jos joku väittää nähneensä pahan hengen, ja että oli kova juttu, mutta arvelen, että sellainen tyyppi, jos todella näkee, ei siitä iloitse. Se ei riitä, että sen näkee, vaan sen pahuuden myös vaistoaa ja tuntee.

      Jos tekisin koulussa esitelmää tuosta... en tiedä mitä voisin kirjottaa, paitsi että useimmat satanistit menee samaan kategoriaan kuin useimmat kristityt - "wannabe", talous ja oma elämä kiinnostaa enemmän.
      Kehotan jokaista pysymään erossa koko jutusta.

    • Anonyymi

      Jos joku muistaa sarjan ruusun aika, vai mikä se olikaan, missä esiteltiin "satanismia" missä tyypit (valkoinen mies ja nainen) nai alttarilla tms., voin väittää, että sillä ei ollut mitään tekemistä satanismin kanssa. En muista ketkä siinä oli.
      Myöskään ristillä ei ole mitään tekemistä satanismin kanssa, mutta tietämättömät pitää sitä, koska ovat nähneet esimerkin. Ainakin USA:ssa satanisten kirkossa on ylösalaisin oleva kaavamainen risti.

      • Anonyymi

        "missä tyypit (valkoinen mies ja nainen) nai alttarilla"

        Taisi sittenkin olla 2 muijaa. No, onhan se lähempänä satanismia, koska siinä ei lisäännytä.

        Kun rahat loppuu, lentää rakkaus ikkunasta ulos.
        Kun ruoka loppuu, lentää uskonto ikkunasta ulos.
        Uskonnot satanismia myöten ovat näennäisiä. Uskonto ja perinteet eivät voi korvata henkiinjäämisen periaatetta.

        Mitä Marx sanoi uskonnoista? Sen, että "Ihmisten onnen ensimmäisenä ehtona on uskonnon poistaminen." Mitä siis on odotettavissa? Mitä voidaan havaita, kun elintaso kohoaa? Nousee jumalattomuutta, joka aiemmin olisi katsottu ihmislajin vaarantavaksi tekijäksi.

        Yleisesti otten kaikki nk. satanistiset säännöt ovat ihmisiltä, ei paholaiselta, eli yksi henkilö katsoo tuntevansa jonkin henkiolennon niin hyvin (vert. Mooseksenlain käsityksiin Jumalasta), että ovat "oikeaoppisuuttaan" valmiit määräämään alamaisilleen käytöskoodit.

        Sitä sanotaan, että korkeinkin torni alkaa maasta. Ihminen kykenee löytämään lähempänä todellista satanismia olevan ideologian vasta myöhemmällä iällä. Nuoret eivät ole mitään muuta, kun harhaan astuvia idiootteja, ja siksi nuoria pitäisi varjella satanismilta, koska nk. hyvyys ja pahuus ovat kaavoja, jotka tämän hetkinen ihmisjärki ymmärtää tietyllä tavalla. Mutta monet satanistit (tai sellaisina itseään pitävät) ovat yhtä tyhmiä, koska eivät nuoria auta. Heillä on yksinomaan esimerkeistä saatuja alkukantaisia kuvitelmia siitä, mitä paholainen on, ja yhtä kyvyttöminä kuin kristityt, he eivät osaa hakea tietoa, vaan kuuntelevat omaa porukkaansa ja sortuvat kaavamaisuuksiin.

        Voin väittää, että jopa Mooseksenlain 10 käskyä ovat lähempänä satanismia, kuin satanistien itsensä keksimät kaavat. Selitys tähän on löydettävissä urantiakirjasta. Se on harmaata tietoa, joten ottakaa se, mikä itsellenne sopii, ja jättäkää loput. Älkää ottako kantaa astrologiaa arvosteleviin kommentteihin.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1514
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1194
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1114
    Aihe