Euroloan laina

Anonyymi

Hei. Onko joku saanut rahaa tilille Euroloanin kautta lokakuussa? 3.10 tehty nosto, rahaa ei tullut :D edelleen tekninen häiriö

26

903

  Vastaukset

  • Tehty nosto syyskuun puolessa välissä, eikä rahoja vieläkään näy....

  • 1.10 tehty nosto. Ei näy vieläkään. Pahoittelu viesti tuli s postiin, mutta siinä kaikki tieto. Jollain mennyt 5 viikkoa. Hyvittävät koron. Nykyaikaista 🤣. Kestää..jatkakaa.

  • Ihan oikein teille, että ette saa vippendaalia. Hyvä Euroloan!

  • Ilmeisesti firmalla on kassa tyhjänä. Sitähän tuo merkitsee.

  • Peruin nostoni ja lyhennän tähänastisen pienen velan.
   Sitten unohdan koko puljun.

  • Näköjään kukaan ei oo saanut

  • Mistä tästä Euroloanin tilanteesta saisi enemmän ihan faktatietoa? Voiko kuluttajansuojavirasto puuttua tähän? Tai joku finanssialan tarkastusvirasto. Miksi tästä ei ole tiedottanut mikään instanssi ollenkaan? Maksut suoritettu, mutta rahaa ei saa nostettua, eikä laskujakaan maksettua. Aina saman viestin saan kun asiasta kysyn. Siellä oli juuri ilmoitus, että henkilökuntaa lisätty hirveästi ja toimii 24/7?? Mitä se henkilökunta sitten tekee?

  • Laitoin nyt finanssivalvontaan viestiä ja kysymyksiä tästä euroloan/mash pelleilystä. Ei voi siirto kestää toista kuukautta. Eikä edelleenkään saa laskuja maksuun sivulla. Laittakaa muutkin viestiä tahoille, jotka valvovat näitä luottolaitoksia. Nimimerkki "aika kusessa jo, kun ei laskuja saa maksuun"

   • Mee röihin, niin saat maksettua laskusi.


   • Maksatko kulutusluotoilla laskusi? Ja eikö muita tuloja, palkka/tuet? Kalliiksi tulee.


  • Kaikilla varmaan on jo tiedossa, että pulju on käytännössä nurin. Enää vain kyse siitä, että meneekö suoraan konkurssiin vai yrityssaneerauksen kautta. Firmaan sijoittaneilta kansalaisilta jää rahat saamatta, mutta ne jotka ovat lainanneet sieltä rahaa, joutuvat aivan varmasti maksamaan joka pennin joko konkurssipesälle tai jollekin muulle firmalle, joka ostaa Euroloanin lainasaatavakannan.

   • pientä hajua ja huhua on että euroloan
    palaa ensvuonna ehkä uudella nimellä tai uudella tuotteella ehkä vanhat lainaajat ovat siinä sitten mukana vanhaan tyyliin

    ei euroloani ehtinyt vielä kauaa olla mashin kupeessa joten näkee nyt mitä tapahtuu..


   • Anonyymi kirjoitti:

    pientä hajua ja huhua on että euroloan
    palaa ensvuonna ehkä uudella nimellä tai uudella tuotteella ehkä vanhat lainaajat ovat siinä sitten mukana vanhaan tyyliin

    ei euroloani ehtinyt vielä kauaa olla mashin kupeessa joten näkee nyt mitä tapahtuu..

    Olen kyllä nyt niin pettynyt yritykseenne, että en aio maksaa velkojani teille ollenkaan, perustitte sitten uuden yrityksen tai ette.


   • Anonyymi kirjoitti:

    pientä hajua ja huhua on että euroloan
    palaa ensvuonna ehkä uudella nimellä tai uudella tuotteella ehkä vanhat lainaajat ovat siinä sitten mukana vanhaan tyyliin

    ei euroloani ehtinyt vielä kauaa olla mashin kupeessa joten näkee nyt mitä tapahtuu..

    Tätä onkin jo vähän vaikeampi uskoa, että tuhkasta nousisi uusi uljas rahageneraattori, kun nyt menee suomalaisilta sijoittajilta yli 100 miljoonaa kankkulan kaivoon. Tuskin samat rahoittajat haluavat hukata lisää rahaa.


  • Hyvä asiakkaamme, nostomahdollisuus on väliaikaisesti poissa käytöstä. Uskomme, että katko on lyhytaikainen. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

   noin lukee nyt.
   toivottavasti pian aukeaa.

   • Minulla laittoivat cobro24:lle perintään. Eivät Cobrosta vastaa, kun pyydän maksu- ja nostoerittelyä."Kiva" olisi tietää näkyykö esim. nosto, jota ei koskaan tilille tullut.... Pitää varmaan ottaa kuluttaja-asiamieheen yhteyttä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Minulla laittoivat cobro24:lle perintään. Eivät Cobrosta vastaa, kun pyydän maksu- ja nostoerittelyä."Kiva" olisi tietää näkyykö esim. nosto, jota ei koskaan tilille tullut.... Pitää varmaan ottaa kuluttaja-asiamieheen yhteyttä.

    Siis perivät lainasummaa, jota ei koskaan ole edes maksettu ! Ei voi olla totta!?


  • Rahapulassa tein lokakuussa tililtä nostot eipä nyt pitkälti joulukuussa rahoja näy😡

  • Minulla on marraskuun 15 päivä nosto omalle tilille, mutta rahoja ei vain näy. Nostokulut ja nosto lisätty velkasaldoon 15.11-19 ja korko juokseen sen mukaan!!
   Tuo heidän ilmoittama huoltokatko on ollut jo puoli vuotta!!!

   • Oletko reklamoinut asiakaspalvelua? Pyydät noston peruuttamista. Itsellä kävi samoin. Tosin peruutin lainan 14 vrk sisään kun rahoja ei kuulunut. Muutaman viikon kuluttua poistivat "nostamani" lainan velkasaldosta. Nyt olen jo irtisanonut koko palvelun.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Oletko reklamoinut asiakaspalvelua? Pyydät noston peruuttamista. Itsellä kävi samoin. Tosin peruutin lainan 14 vrk sisään kun rahoja ei kuulunut. Muutaman viikon kuluttua poistivat "nostamani" lainan velkasaldosta. Nyt olen jo irtisanonut koko palvelun.

    Euroloan ei toimi. Jos on maksuerä myöhässä niin kulut tulee siitä, sopimusrikkomus. Mites toisinpäin...saldoa nostettavissa mutta ei ole mahdollista "huoltokatkon" takia nostaa....monta kuukautta jo. Eikös se ole myös sopimusrikkomus? Pari kertaa tein siirron...kulut tuli saldoon heti mutta raha ei siirtynyt. Molemmilla kerroilla olin yht.asiakaspalveluun ja poistivat kulut. Olkaa tarkkana Euroloanin kanssa. Korkoa eivät alenna vanhoihin sopimuksiin. Uusia eivät näköjään edes tee....konkassako?


  • sama täällä

   • Onko kellään euroloanin "omasivulla" luottosopimus? Minulta se on poistettu omaosiosta. Joukkokanne euroloania vastaan sopimusrikkomuksesta kun ei luottoa voi nostaa vaikka saldoa on ja erät hoidettu ajallaan.


  • Aivan ja kuitenkin asiakaspalvelijan mailin mukaan korko juoksee nostohetkestä lähtien. Ehkä mielummin ja varmemmin ja halvemmin lainaan jatkossa vaikka kansallispukuisilta herroilta rahaa.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ruotsin linja ihmetyttää maailmalla

   "– Tämä on hullu kokeilu 10 miljoonalla ihmisellä. Kertokaa edes, miksi teemme tämän. Minusta tuntuu tällä hetkellä, että meitä johdetaan kuin lammasl
   Maailman menoa
   307
   9945
  2. Suomalaisten eristäytyminen näkyy jo koronatartuntatilastossa

   Hyvä juttu. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/be78bc0b-4a82-4fd2-a82b-15ffa09761da
   Maailman menoa
   153
   7022
  3. Hesburgerin omistaja vaatii valtiota korvaamaan

   kaikki liiketappionsa koronavirustilanteessa eli riihikuivaa rahaa heti. https://www.iltalehti.fi/talous/a/ca6b4409-671c-4de2-b1d0-ad8d511d043c
   Maailman menoa
   282
   1831