Että rattorilla humalassa ja Venejoella..

Anonyymi

Mitähän lienee nuorella miehellä ollu mielessä kun sanomalehti Karjalaisen mukaan oli yrittänyt poliisia pakoon kännissä. Ei tainnut olla vastuuta itsensä ja muiden turvallisuudesta ja oli ajanut koneen ojaan kun poliisi ol alakanna pysäytellä.

3

92

  Vastaukset

  • Tietäähän sen mikä on miehellä mielessä, joskus on oltu pikkasen liemessä. Eipä tainnu olla eka eikä vika kerta tällä isännällä kun ratin taakse hyppäsi päissään. Lukemattomia kertoja kiinni jäänyt kännissä ajosta.

  • Eikös virkavallan pitäisi laittaa tuollainen ihminen kasvatuslaitokseen vaikka yhdyskuntapalveluun taikka jalkapuuhun s tai k-marketin pihalle pariksitunniksi kaikkien kummasteltavaksi jos kerran ei ole uskonut aiemmista kerroista.

   • Tänä kesänä kyseinen henkilö oli yhdyskuntapalveluksessa vaan ei siitä sen viisaamaksi tullut. Vankila on ainut pelote kun sakotkin voi laittaa ulosottoon muitten maksamattomien laskujen jatkoksi.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Kohupari vietti romanttisen kesäpäivän! Niko Ranta-aho ja Katrie Daler kuhertelivat avoimesti – paparazzikuvat!
  • Juontajakaunotar Marja Hintikka perhearjestaan: ”Työ ja hiki ei näy ulospäin!”
  • Näin kuvataan suosittua OnlyFans-aikuisviihdettä: tyttöbändin laulajakaunotar Kerry suostui rohkeisiin otoksiin miehensä tukemana - maksaisitko tällaisesta K18-materiaalista?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Avustettuja CoVid murhia ruotsissa?

   >> “Ruotsissa iäkkäiden koronapotilaiden kuolemia on joudutettu morfiinilla" – Sairaanhoitaja Sonja Aspinen kertoo järkyttävistä kokemuksistaan >> Yle
   Maailman menoa
   76
   5262
  2. Niko Ranta-Aho vihjaa perhehaaveistaan

   Miten voi olla, että tätä typerää rikollista paapotaan ja glorifioidaan joka tuutissa? Haastattelua annetaan ja otetaan sinne sun tänne. Ovatko kaikk
   70
   2816
  3. S&S Instat kovin hiljaisena

   Onkohan siellä lyöty vetoa, kumpi pystyy olemaan pitempään ilman päivittelyä? Soffalla varmaan pää sauhuaa jo... 😂
   Kotimaiset julkkisjuorut
   98
   2063
  4. Raaka-Rane lähti reissuun lentokentällä

   Instassa runsas aamiainen lentokentällä, pöytäseurueessa kaksi muuta. Täytyy järjestellä bisnekset kuntoon ulkomailla...
   Kotimaiset julkkisjuorut
   38
   1430
  5. Murha Varkaudessa

   Eli kuka tekijänä ja kuka mahtoi olla uhri?
   Varkaus
   54
   1325