On ihan pakko kysyä, mitä ylläpito kuvittelee tarkoitettavan keskustelupalstalla ?

Tällainen kuin nämä muutamien trollien häiriköimät palstat, se ei taatusti ole yleisen käsityksen mukaan. Palstat täynnä valheita, uhkauksia ja sikailuja, siis täysin seinähullujen tekeleitä.
Kuitenkin Suomi24 pitää epätoivoisesti kiinni "ulkoistetusta ja koneellistetusta" ylläpidosta ja valvonnasta, johon yritetään saada osansa antamaan käyttäjät - että käyttäjät kävisivät trolleja vastaan sotaa paremman palstan puolesta, ja kuitenkaan siihen ei anneta mitään "eväitä", kuin lähetellä helvetinmaiseen jonoon viestejä ylläpidolle, jossa harvemmin mitään tapahtuu.

Asian ratkaisemiseksi, palstaiden asiallisuuden palauttamiseksi, on luotsit/seriffit tuotava takaisin.

Pistetään taas esimerkkipalsta, joka ei valitettavasti ole edes sivuston pahimpia häiriköiden notkumispalstoja.

https://keskustelu.suomi24.fi/yhteiskunta/politiikka/puolueet/perussuomalaiset

On aivan uskomatonta, että edistystä ei vaan tapahdu, vaikka tätä sivustoa pidetään yleisesti täydellisenä roska- ja valesivustona. Silti sille ei haluta mitään tehdä, mainostajienkin luulisi jo tajunneen, että tuosta trolliporukasta ei asiakkaiksi ole.

2

<50

Vastaukset

 • Olisit valinnut kunnon esimerkin. Politiikka on yhtä riitelyä, oltiinpa ihan missä tahansa. Kuten vaikka Britaniassa, missä kansa sanoi kolme vuotta sitten selkeästi, mitä he haluavat, ja poliitikot vain väittelevät eivätkä piittaa kansalaisten tahdosta.

  Perussuomalaiset etenkin nyt Halla-aikaan ovat asia erikseen. Ei niitä edes Eduskunnassa siedetä.

  • Politiikka voi olla erimielisyyttä, jopa riitaisaa, mutta ei saa olla tarkoituksellisen valheellista esim. yleisillä keskustelupalstoilla. Syytä sietää, viidenneksen kannatus, toiseksi suurin puolue vaaleissa, kyllä sitä vaan on pakko sietää, tai sitten voidaan unohtaa paskapuheet demoratiasta - demokratiahan meillä onkin jo unohdettu.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Takaisin ylös

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  141
  2669
 2. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  62
  1562
 3. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  5
  775
 4. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  39
  727
 5. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  12
  519