Luonnossa liikkuminen vähentää ahdistusta ja masennusta.

Anonyymi

Jo puolen tunnin käveleminen tuo lisää hyvänolon tuntemuksia. Alentaa verenpainetta ja parantaa elimistön hapensaantikykyä.

5

<50

Vastaukset

 • Voi olla että liikuntahulluja, niitä kävelyyn tai hölkkäilyyn jumituneita liikunta auttaakin, jos ne niin sen uskovat.
  Kaikki ihmiset eivät voi tai uskalla ainakaan yksin liikkua ulkona. Minua potuttaa tuo ulkoilun tyrkytys, hitto vie.
  'bisseteknikko'

  • Tuosta paljon samaa mieltä. Pakottamalla ei mitään tulosta saada. Suojuoksua sekin Mylläri, hiihtäjä huhki kunnes kuninkas alkoholi veti pitemmän hirren. Viinaan se mies kuoli olumpiaedustajamme.
   Vaimoparkansa vieläkin käy tätä piinaa, jos Iltalehtiin on skomista.


 • Minä taas olen huomannut, että näin perjantai iltana työviikon päätteeksi, kun on oikein rasittunut ja ja ahdistunut, niin pullo vodkaa poistaa ahdistuksen ja stressin tehokkaasti.
  Lauantai aamuna herään taas niin pirteänä ja tehokkaana!

  • Onko työsi ehkä nettipalstojen kyylääminen. Sitä paitsi et ota perjantaihutikkaa.


 • British Medical Journalin (BMJ) Clinical Evidence verkkojulkaisussa lehden asettama tutkijaryhmä arvioi kaikkiaan 2500 erilaista lääketieteellistä hoitoa ja niistä olemassaolevaa tutkimusnäyttöä. RCT-tason (satunnaistettu kaksoissokkotutkimus) vankka näyttö katsottiin selkeäksi osoitukseksi siitä, että hoidolla on muutakin kuin lumevaikutus.
  BMJ:n tutkijaryhmän mukaan vain 13%:lla hoidoista on vankka tieteellinen näyttö niiden toimivuudesta, 23 % :lla hoidoista on todennäköisesti hyödyllisiä vaikutuksia, 8 %:lla hoidoista haitan ja hyödyn suhde on epävarma, 6 % hoidoista ei ole todennäköisesti hyödyllisiä, 4 % hoidoista on todennäköisesti tehottomia ja jopa haitallisia, mutta suurimman ryhmän 46 % muodostivat hoidot, joiden tehokkuudesta ei ole mitään varmaa tietoa.

  Tutkijaryhmän myöntää, että hoitojen jaotteleminen eri kategorioihin on erittäin vaikeaa vaikka käytettävissä on eri alojen asiantuntijoita, vertaisarvioitsijoita ja huippututkijoita. Hoitojen ryhmittely eri kategorioihin sisältää aina jossain määrin subjektiivista arviointia ja kiistanalaisia tulkintoja. Joka tapauksessa oheinen jaottelu kertoo tiedeyhteisölle sen, että paljon on vielä tutkittavaa ja useimmat päätökset hoidoista tehdään lääkärin henkilökohtaisten tietojen, taitojen ja asenteiden perusteella, myös potilaan ja lääkärin onnistunut vuorovaikutus on tärkeää.

  Kirjallisuusviitteet
  http://clinicalevidence.bmj.com/ceweb/about/knowledge.jsp"

  P.S. Kannattaa tutustua magneettimedian sivuihin! Sieltä saa kunnolliset ilmaiset ohjeet kaikkien tautien hoitoihin ja paranee varmasti.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.